×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мария Цънцарова все пак била разделена с мъжа си


13 Август 2023, Неделя, 16:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

От известно време насам Цънцарова е махнала венчалната си халка и годежния си пръстен, които преди не сваляше

Мария Цънцарова се е развела с мъжа си Симо Голев. Журналистката от Би Ти Ви и бащата на двете й деца не са заедно от близо 2 години, научи „Уикенд” от нейни колеги. Тогава са се появили първите проблеми в брака им, които с времето се задълбочили се е стигнало до разлъка.

След като куп клюкарски сайтове известиха миналата седмица за раздялата им, Цънцарова потвърди пикантната вест. „Да, не сме заедно с мъжа ми! Не смятам да коментирам личния си живот”, лаконична е топрепортерката на Би Ти Ви.

Мария се омъжи за Симо Голев през 2014 г. в обредния дом в град Карлово. Сватбата се състоя в църквата „Света Богородица", а партито бе в ресторант „Ловен парк”. Журналистката и ученическата ѝ любов започват връзката си още в гимназията. На 30-ия си рожден ден той ѝ предлага да стане негова съпруга. Коленичил с диамантен пръстен в ръка, я моли да се омъжи за него, а тя, сияеща от щастие, казва „да”. През 2017 година се роди синът им Георги, а малкият Костадин – 2 години по-късно. Цънцapoвa работи дори когато бе в напреднала бременност. Тя си позволи само по една година отпуск по майчинство от страх да не бъде изместена от колежки в телевизията. Още тогава отношенията с половинката ѝ се изострили – Симо бил на мнение, че Мария трябва да остане по-задълго в дома им, а не да прави кариера.

От известно време насам Цънцарова е махнала венчалната си халка и годежния си пръстен, които преди не сваляше. Русата амбиция повече от 6 години не се е появявала публично със съпруга си Симо. Още миналата година плъзнаха слухове, че връзката им била обтегната до краен предел, но така и не се потвърдиха. Острието на Би Ти Ви се е фокусирала изцяло върху работата си за сметка на личния живот и най-вероятно работата на Цънцарова е причината за развода. С драмите в брака ѝ били запознати шепа нейни близки, а Мария нямала намерение да прави раздялата си публично достояние. Към днешна дата бившето семейство Голеви не се следва в социалните мрежи, установи „Уикенд”. Не е ясно как двамата са си поделили грижите за двамата си синове, които най-вероятно се отглеждат от дребната журналистка. Децата често са при бащата в почивните дни.

„Мария е много амбициозна и обича да работи. Не се прибира вкъщи и това няма как да не се отрази на брака й. Никой мъж не обича жена му да се прибира по нощите и само за сън. Най-вероятно работохолизмът й е причината за развода. За нея реализацията в професията е водеща” – коментираха пред „Уикенд” колеги на блондинката.

Симо винаги е странял от публичност и за него се знае само, че се занимава с частен бизнес в сферата на компютърните технологии. Той е собственик на фирма, която предлага разработка на уебсайтове, софтуери и други сходни услуги. Компанията върви нагоре години наред. В последните години обаче печалбите ѝ не били особено задоволителни.

Според запознати, Симо доста се дразнел, когато го представяли като „мъжа на Мария Цънцарова” и винаги уточнявал, че има собствена кариера. Възможно е огромната популярност на журналистката, както и непрекъснатите отсъствия от дома ѝ заради професионалните ангажименти, също да са повлияли на общия им път.

В момента Мария е сама и няма мъж до себе си. Журналистката не искала да се впуска в нова връзка. Не е ясно обаче каква е ситуацията при доскорошния ѝ съпруг – според някои от известно време той живеел с друга жена, по-млада от него.


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
8
Коментара по темата
8.
Алито от София
14.08.2023 08:30:15
0
0
Евала на човека отървал се е на време от този нагъл куркудил, добре че е разбрал че има много по хубави и добри жени
7.
до 6
14.08.2023 07:23:08
0
1
Мери, авно много те измъчва това, че си жена !
"Полът като социална роля" ли е четивото ти преди заспиване ?
Нещастна, объркана феминистка !
Децата ти не са, неблагодарни просто майка им е с неработещ майчин инстинк.
Полята от западната пропаганда за успех и кариера, че като се пенсионира да си вдигне панталоните до пъпа и да я качат на круизен кораб.
Дано вече си отлетяла на Запад, че тук, сред българите, ще се чувстваш чужда.
6.
Мери
13.08.2023 20:49:15
1
1
До 4 и 5: жената ги е родила и по една година ги е гледала. И той да ги гледа по 2 години. Да, ама НЕ. Да е свободен да си прави каквото иска. Нека ги гледа така, както майката ги гледа и да покаже, че е мъж за чудо и приказ! Но така новата ще му избяга и ще е сам с децата си. Мъжете искат да вържат жените с деца и да си развяват байряка.
5.
до 4
13.08.2023 19:08:55
0
5
Остави я Мери - каубойската жена! Какво и се връзваш? Кой знае какъв безработен мъж стои зад поста, който шунда не е помирисвал даже
4.
До 1, Мери
13.08.2023 17:29:31
3
9
Като си искала само да правиш кариера и да постигаш успехи, защо трябва да ги завираш тези деца на другите да ти ги гледат? И защо въобще си ги правила и раждала тези деца бе шм*тко пр*ста! Трябва да си доста гн*сен индивид, за да зарежеш децата си! Парите са от днес за утре. С хора се живее. Прочети последните думи и изречения на Стив Джобс преди смъртта му. Много бездушни хора, като теб имат нужда да си ги налеят тези думи в главите си!
3.
Do 2
13.08.2023 17:17:49
0
8
Тя е сиренясъла отдолу бе
2.
Ox бабачкo
13.08.2023 16:34:16
2
7
На Цънцарката ще й изям малката цънцарка!
1.
Мери
13.08.2023 16:30:15
8
2
Да му остави децата да ги гледа. Да постигне повече в професионален план. Децата са неблагодарни така или иначе. После ще се гордеят с нейните постижения, ще забравят за грижите. От собствен опит споделям.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пълен обрат с отвличането на сина на полицейския шеф Пълен обрат с отвличането на сина на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори