×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тази българска актриса роди, но днес пак изглежда прекрасно, вижте как го постига


06 Август 2023, Неделя, 21:38 ч.
Автор: Флагман.БГ

Луиза Григорова признава, че поддържа форма с... разходки

Актрисата Луиза Григорова, която е и бивша манекенка, е запазила стройната си фигура, макар че е майка на 3-годишно момченце. Тя споделя, че напоследък няма време за фитнес, но пък се поддържа с дълги разходки сред природата. Звездата демонстрира чудесна форма по бански и пусна няколко снимки от морската си почивка в социалната мрежа.

Григорова не обича да пази диети, но понякога се случва да минава на режим, ако е заради роля. В такива случаи просто изключва захарта от менюто си. „И без това тъпченето със сладко е вредно!”, коментира звездата.

Луиза неведнъж се е показвала без грим и е осъждала „пефектните” кадри в инстаграм, които карат хората да се мислят за грозни, дебели и скучни. Тя твърди, че е важно да се чувстваме добре в кожата си и да се грижим за здавето си, но не и да се вманиачваме по недостижимите стандарти за красота и естетичните корекции. Актрисата се опитва да възпитава и сина си Бран по този начин – да търси по-дълбокия смисъл, а не да се стреми само към лъскавата и лесна страна на живота.

Наследникът на актрисата и Мартин Макариев ще навърши 3 години в края на септември. Режисьорът има още едно дете от предишен брак, но Луиза е в отлични отношения с момчето. Тя неведнъж е демонстрирала любов и грижа към доведения си син Боби.

Когато малкият Бран се появи на бял свят, всички бяха изненадани от нестандарното име, което родителите му избраха. „Винаги съм мечтаела за момиче и много варианти за женско име. Когато ни се роди момче, с Мартин бяхме неподготвени. Започнах да преглеждам един списък, озаглавен „Забравени стари български имена”. От 600 имена ми хареса само Бран. Мъжът ми го чете отделно и също беше харесал това име”, споделяла е Луиза.

Според запознати тя вече се чувствала готова за още едно дете, но напоследък била затрупана с ангажименти и пътувания, затова смятала, че моментът още не е подходящ. Иначе силно се надявала някой ден да се сдобие с така желаната дъщеря.

Григорова и Макариев сключиха брак през лятото на 2017 г. край морския бряг. За времето, през което са заедно, връзката им премина през някои изпитания, но сега са по-щастливи от всякога. „Бях на 23, когато с Мартин станахме двойка. Тъкмо завършвах НАТФИЗ. Иначе се запознахме още когато бях на 18, снимахме клип на Миро, но дълго време не си обръщахме внимание. После снимахме и един сериал и така се събрахме. Първо се влюбих в таланта му и след това го обикнах като човек”, разказвала е актрисата.

Сериалът, за който говори е „Дървото на живота”. Искрите между тях пламнали на снимачната площадка, но в началото решили да запазят връзката си в тайна, защото Мартин все още не бил окончателно разделен с бившата си Кремена. Поддържал паралелна авантюра и с актрисата Елена Петрова. „Бях сигурна, че това е моят мъж и трябва да изчакам, за да приключи всичките си отношения и да бъде само с мен!", признавала е звездата.

Запознати твърдят, че първоначално Григорова не искала да има деца, а да се посвети на кариерата си, но с наближаването на 30-те биологичният ѝ часовник започнал да тиктака. Когато решила, че иска бебе, не успяла да зачене веднага и тръгнала по доктори и изследвания. За късмет, проблемите ѝ не били сериозни и след кратко лечение резултатът бил налице.

Актрисата често споделя, че майчинството е най-хубавото нещо, което ѝ се е случвало. Тя изкарала изключително спокойна бременност, а след раждането бързо се възстановила и се върнала на работа. Много лесно свалила и излишните килограми. Това се случило с повече движение и ежедневни разходки с бебешката количка.


В категории: Лайфстайл


Започва Светлата седмица
Започва Светлата седмица 06/05/2024, Понеделник 08:02 0
Флагман.БГ Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден 06/05/2024, Понеделник 07:54 0
6
Коментара по темата
6.
Тонка
07.08.2023 18:27:31
3
1
Нито с грим , нито без грим прилича на нещо , слабо тяло безформено -просто невзрачна жена
5.
И АЗ ДА КАЖА
07.08.2023 03:41:30
5
7
до 3
А пък ти си пълен нещастник...!!!
Я се погледни в огледалото,какъв си КАПУТ....!!!!
4.
Hahaha
06.08.2023 23:05:25
4
1
Менте е
3.
Въхх
06.08.2023 22:40:48
12
5
То хубаво ама лице, като няма една жена, какво ме интересува, че била слаба..грозна и слаба е кофти комбинация баце
2.
Харна е
06.08.2023 22:23:35
0
7
Става
1.
д-р Спок
06.08.2023 22:16:57
6
4
Хубаво, ама на снимка. Моята жена ми роди две деца и никой не може да й познае годините.
Луизо, назад си с домашното. Мама бг номер 1 . Бебе лоадинг, стартс нау!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур
Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори