×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Миска от Стара Загора твърди, че има още много случаи на остригани момичета в града (ВИДЕО)


02 Август 2023, Сряда, 18:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

"Знаете ли още колко момичета има? Защо трябваше да се стигне до тук, за да може да започне да се говори за това нещо? Защо?!", пита Божидара Овчарова

"Сюжетната линия от 2015 г. насам не се е променила - голи снимки, остригване, побой, а след това даже и публично линчуване. Този проблем не е инцидентен случай в Стара Загора", това твърди в ТикТок видео Мис Стара Загора 2018 Божидара Овчарова. Поводът за коментара ѝ е нападението, при което 18-годишно момиче от Стара Загора бе пребито, нарязано с макетен нож и обръснато от 26-годишен мъж.

"Да, от Стара Загора съм, много добре знам за кого става въпрос и определено имам какво да кажа. Това е първият случай, за който разбирате вие. Далеч не е първият в историята на този комплексарски град. Сюжетната линия от 2015 г. насам не се е променила - голи снимки, остригване, побой, а след това даже и публично линчуване. Този проблем не е инцидентен случай в Стара Загора. Това е манталитет.

Знаете ли още колко момичета има? Защо трябваше да се стигне до тук, за да може да започне да се говори за това нещо? Защо?

 Изобщо не се учудих, когато чух цялата история, защото е типично по старозагорски. Голи снимки се разпространяват на момичета. Въпросното момче е един от най-големите колекционери на голи момичета в Стара Загора, така че всичко в този живот се връща, разказва миската.

Кой ги създава всички тия изроди ли? Ами ние - жените, най-вече. Защото в Стара Загора е постижението на живота ти е да си с охрана, там те са най-високо в пирамидата, богопомазаните и ти си недостижима, когато гаджето ти е охрана, посочва тя.

Знаете ли колко остригани имаше, знаете ли колко пребити имаше? Знаете ли колко градски легенди има?", казва още Овчарова.

Припомняме, че Районният съд в Стара Загора взе постоянна мярка за неотклонение “задържане под стража” спрямо Георги Георгиев, който е обвиняем за нападението на 18-годишно момиче от Стара Загора заради заплаха за убийство.

Близките на момичето твърдят, че лекарите направили 400 шева по тялото на пострадалата тийнейджърка, за да зашият 21 рани, които й били нанесени с макетно ножче. Мъжът й рязал и косите й до голо с машинка за подстригване.

На 24 юни Георги изпратил съобщение на 18-годишното момиче с текст „Направо те убивам”, а 25 юни съобщението гласяло „Ще ти закача главата”. На другия ден около 23:30 ч. в полицията е получен сигнал от съседка на момичето, че то е потърсило помощ от нея. Младата жена била с множество порезни рани и обилно кръвотечение.

Георги категорично отрича да е извършил престъплението от самото начало. Той казва, че не е отправял заплахи към семейството на 18-годишното момиче.

 


В категории: Животът


10
Коментара по темата
10.
XX
03.08.2023 11:21:28
1
0
Като я гледам тази миска, разбирам, че някой самарянин се е опитвал да я пооправи малко, барем стане за нещо.
9.
Hатопорчен поет
03.08.2023 10:03:47
2
1
Миска, миска
Тя обича да го стиска
Взема го навсякъде - без да писка
Дори и в дупето го иска!
Спермата яде в захлас
Една чаша не й стига за час!
Какво да правя аз!
Изцежда ме постоянно - има си хас!
8.
така така
03.08.2023 07:54:36
1
1
Ей все на мислите им се случват такива неща.....
7.
БРАВО
03.08.2023 05:29:51
1
7
маце,че излезе с името си лицето си и назова проблема,такъв какъвто е.....прави ти чест....!!!!
Но не е само Стара Загора...така е в Пловдив (майните) София (шопите)....и навсякъде ,там където се сетиш у БГ-то......
Нация от дебили,както спомена колегата от коментар 6....
Дай на Ганьо чалга,да се прави на мутра да си развява мускулите и да бие жените си и децата си (без грам мозък в тъпите нискочели кратуни)...демек вижте ме колко съм ,,велик,,...???
Ненапразно България беше изрисувана като кенеф.....имало е защо.....
6.
да беше
03.08.2023 05:12:52
2
3
ваша дъщеря,друга песен щЕхте да пеете ,да ева ваШта мама проста.....
Прав е проф.Христов за процентите.....
Ма май вече са 100%-та....нация дебили...!!!
5.
Иван
02.08.2023 23:34:36
2
10
Всяка кифла иска де е известна. Лошото е че се дава трибуна . Както казваше Камен Донев, .....мичтъта ми е да съм извиестна......
4.
Ганчо Мамуля
02.08.2023 21:36:21
4
17
Къв е тоз глиган
3.
XX
02.08.2023 21:20:54
4
5
Една вечер ме сгащиха до Старата Деян Тончев камбаната и Брус Лий от Меден рудник. Събуха ми гащите и насила ми остригаха пишката. Още ме е срам.
2.
Гражданин
02.08.2023 19:25:42
1
17
И тая подута миска не познава ли подобни бабаити да я защитят или и те само за пари и е.... е я търсят, пълен мрак са новото поколение
1.
asa
02.08.2023 18:49:52
5
14
едно време живях в стара загора без да съм местен ги думках заралиите бяха пъзлъовци . виж хасковлии са побойници не им дреме , ама заралии са шматки и са страхливи.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент Стана ясно какво е състоянието на детето, блъснато до "Родевата къща" в центъра на Бургас Стана ясно какво е състоянието на детето, блъснато до "Родевата къща" в центъра на Бургас Вчера момиченцето бе пометено от товарен автомобил на ул. "Славянска" Рекет пред КАТ: Дай пари или ти съсипвам колата Рекет пред КАТ: Дай пари или ти съсипвам колата Който откаже да плати - си пати жестоко   Защо някои домакини не мият суровото месо преди готвене Защо някои домакини не мият суровото месо преди готвене Всъщност измиването може само да увеличи риска от разпръскването на бактериите в месните сокове по други храни, прибори и повърхности в кухнята Фермерите искат да се създаде гаранционен фонд при щети в земеделието Фермерите искат да се създаде гаранционен фонд при щети в земеделието Те призовават служебния кабинет за навременна помощ и съдействие Жена пострада на паркинг, удари я кола на заден ход Жена пострада на паркинг, удари я кола на заден ход Пострадалата е с фрактура на прешлен, без опасност за живота
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори