×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Викат на разпит 40 селяни от Грозден, все хора на Жельо Желев


Викат на разпит 40 селяни от Грозден, все хора на Жельо Желев
В двора на Жельо и Марушка често може да бъде забелязан лятно време екскметът Беев, който обаче падна от власт с 8 гласа
06 Ноември 2011, Неделя, 19:55 ч.
Автор: Иван ТРИФОНОВ снимка в. Труд

Те са привърженици на депесарския кмет, който падна с 8 гласа от една обикновена жена, член на ГЕРБ

40 жители на сунгурларското село Грозден и членовете на цялата секционна комисия ще бъдат разпитани на 14 ноември в Административния съд в Бургас. Изборите за кмет в т.нар. президентско село вървят към касиране, тъй като има съмнения за груба манипулация на вота. Грозден е известно като селото на Жельо Желев, то е родното място на съпругата му Марушка и в нейната къща през 80-е години на миналия век той написа „Фашизмът“. Тук три мандата кмет бе приятелят на Желеви Цонко Беев, който в началото на демокрацията бе седесар, но от два мандата е депесар. Желев няма нищо против превъплъщението му, двамата често могат да бъдат забелязани на маса лятно време в Грозден.

На тези избори обаче Беев внезапно загуби от герберовата кандидатка Мария Димитрова, най-обикновена жена, говорят из селото, което тия дни е като разбунен кошер, въпреки, че повечето от жителите вече са цигани.  Мария Димитрова го би с 8 гласа. Според протокола на СИК от 589 избиратели, в деня на изборите гласували 370, недействителните бюлетини са 28, а действителните 342.

„Комисията нарочно не пусна моите хора да гласуват, тука се познаваме, задръстиха вратата, изви се опашка и така моите привърженици останаха отвън, те са 40 души и искат да дадат показания“, казва Беев. Негов процесуален представител ще бъде адвокат Евгений Мосинов, който засега отказва да коментира ситуацията. Мосинов обаче е убеден, че ще успее да доведе до Бургас на разпит 40 селяни, привърженици на Беев.


В категории: Сунгурларе


12
Коментара по темата
12.
Селянин
14.11.2011 15:25:54
0
0
Аз оставам с впечатлението, че на теб Цонко Беев ти е много близък, щом се застъпваш за него по този начин!И аз сега те питам,какво толкова направи Цонко за Грозден, че ви е трудно да се разделите с него?За толкова години,няма нищо насреща.Даже напротив-селото изглежда още по-зле след неговото управление.И аз започвам дълбоко да се замислям,че ти си имал определени блага от цялата тази работа,щом не искаш да видиш някаква промяна.Дай да видим и Мария!Цонко го видяхме вече и аз съм сигурен,че ти не можеш да ми кажеш поне едно положително качество в него.Ще бъде "комплексарско" ,ако не можеш да отговориш на въпросите ми!Дай обективни причини,заради които Цонко да бъде кмет.И не забравяй ,че 16 години мандат са адски дълго време.Все нещо трябваше да има насреща,нали?!Отговори,щом си толкова отворен!
11.
До Селянин
14.11.2011 08:50:00
0
1
Приятелю селянин, излиза ,че ЦИК е нарушила закона - което прави невалидни изборите! Ако сравним с футбола - продължаваме мача докато нашия отбор вкара гол и веднага след това го спираме!
Ако този кмет ви е проблема и след него ще се оправи здравеопазване, образование, култура, заплати пенсии и др. аз съм ЗА да го свалят !
Но уви това няма да оправи нищо и въобще спирам да коментирам защото насреща си виждам само КОМПЛЕКСАРИ!
10.
Селянин
10.11.2011 18:50:08
1
3
А и щом се наемаш да коментираш конституцията,аз ще ти кажа,че изборният ден по закон трябва да продължи до 19.00h!Какво остава да говорим за продълженията.Все едно при футбола-ако резултатът след 90 мин е 0:0-еми дай да има продължения до 10000000000 мин,ааааа?А и не ми цитирай Маргарет Тачър,че ако дойде и види какво е направил Цонко с някогашното китно село Грозден,ще се хване за главата и ще разбере,че тук в "Малкия Париж" царувала демокрация-манипулация-циганизация!
9.
Селянин
10.11.2011 18:40:34
1
3
А бе вие май наистина не искате промяна?Дали ще бъде по-добре или по-зле,никой не може да каже.Но ще бъде нещо различно.Видяхме вече Цонко какво направи!Справи се "отлично" със задълженията си.Беше безупречен.Само дето 16 години не излезе от отпуска,но това е друг въпрос.Държите се като комунисти-подкрепяте идеята за дългогодишно управление и пълен застой на развитие!От какво ви е изстрах-май хазната се присуши,а?!
8.
роко-бароко
10.11.2011 16:22:11
2
2
Когато спреш да слагаш въпросителни и удивителни знаци,там където трябва и не трябва,ще си помисля,че сам,вече се любуваш на ,,културните ,,си творения
7.
Запознат до Селянин
10.11.2011 09:02:18
2
1
Приятелю селянин, първо гласуването беше удължено до 21 часа от ЦИК!
Второ СИК си позволи да отнеме конституционно право на глас на български граждани при положение , че беше тяхно задължение да проведат справедливо и честно изборите в селото! За това могат да носят и наказателна отговорност!
Трето - спечелилия кандидат винаги ще знае , че част от вота на хората не беше зачетен - независимо дали в нейна полза или на опонента й ! Може би това ще й гризе съвестта докато "управлява", а може би не!
"Демокрацията върви ръка за ръка с културата" - М. Тачър
Нямаме добра култура,за демокрация ..........?????!!!!!????!!!!
6.
Селянин
09.11.2011 21:48:08
2
2
Вижте какво ще ви кажа,за да стане ясно на всички,които не са чели закона:изборният ден продължава до 20.00h и който е гласувал-гласувал!Както в училище-закаснееш ли за час ти пишат неизвинено отсъствие!
5.
Запознат
09.11.2011 20:45:29
0
2
От много години единственно ТОЗИ вот беше манипулиран. Единственно на тези избори имаше олигофрени в СИК, които саботираха процеса на гласуване.Единственно на този вот не позволиха на хора пред секцията да гласуват - и така направиха-"ЧЕСТНИ" изборите! Единственно на тези избори навсякъде искат касиране на вота! Включително и на ПРЕЗИДЕНТСКИЯ!!!!
Единственно в тази държава народа иска да слуша откровенни лъжи, но да са приятни за слуха му и да галят сетивата му с обещания за мед и масло! Единственно този народ тъне в собсвената си простотия и мизерия и приема поробителите си за месии!
Единственно в тази държава политиците вкупом с "бизнесмените" извършиха геноцид над нацията и я принудиха да оцелява мизерствайки, и молейки за помощи от левче, за да лекува децата си, докато мутри и мутреси тънат в разкош с откраднати пари от всеки един. Единственно този народ не е народ а мър.....ша!!
И не го казвам аз - нали!!!!!
А за изборите - А. Константинов го е написал преди сто и кусур години!
Така че лаете на дребно и не гледате по далеч от носа си! Затова сте обречени!!!!!!!!!!!!
Не го приемайте лично!
Погледнете фактите и ще се съгласите с мен!!!
4.
запозната
09.11.2011 18:00:06
1
1
този Ц.Беев го чакат три висящи дела ,та за всички е видно защо толкова е решил да оспорва-защото от години единствено този вот не е манипулиран от него и приближените му.Не се ли накраде 16 години,поразходи се из партиите,стига му толкова.Мястото му е в затвора.Всички се надяваме на правосъдие за такива като него!А колкото до "обикновената " жена ,спечелила кметското място почтено,аз смятам,че е необикновена-има две висши образования,майка е на три деца и е направила много за тамошната детска градина.Не се страхувайте-тя ще направи чудеса за село Грозден и за жителите му!Успех Мария!
3.
АЗ
09.11.2011 15:38:30
1
0
Толерантен интелектуалец!!!!!!!!!!!!!!!
2.
Intelektualets
08.11.2011 18:15:06
2
3
Ei,negramotnik!Ti dori trqbva da nqmash pravo da vlizash da glasuvash!A otnosno statiata-vsichko beshe chestno v izbornia den i bivshiiat kmet ne moja da izmami v poslednia moment,kakto predi!
1.
roksi.rali
07.11.2011 15:55:18
2
1
PARVO NE SME SIGANI VTORO NIE SME TYRSI DA OT DPS SME I NIAMA DA STANE TOVA KOETO SE SLU4I V GROZDEN .NE MOJAXME DA GLASYVAME KATO BALGARI .AKO IMA ZAKON V BALGARIQ TRIABVA DA SE GLAYVA OTNOVO TOGAVA SHTE RAZBEREM 4E V BALGARIQ IMA ZAKON I RED
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори