×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Войната в Украйна се разраства? Полша и балтийските страни изпращат войски


Войната в Украйна се разраства? Полша и балтийските страни изпращат войски
Телевизионният канал LCI съобщи, че Полша и прибалтийските страни се готвят да се включат във войната в Украйна. Те ще изпратят войски, за да спрат офанзивата на руснаците
18 Юли 2023, Вторник, 08:23 ч.
Автор: Флагман.Бг, снимки: Телеграм/"Операция Z: Военкоры Русской Весны"

Възобновиха движението по Кримския мост, но американски анализатори заговориха за последствията от взривовете 

Полша и балтийските страни се готвят да въведат свои войски в Украйна. Това съобщи телевизия LCI.

Това е един от най-големите телевизионни канали във Франция, пояснява руското издание „Операция Z: Военки Русской Весны“ и допълва, че решението на поляците да се бият на страната на Володимир Зеленски е свързано с контранастъплението на Въоръжените сили на Украйна и офанзивата на Русия. 

Освен поляци, в дивизията на „миротворците“ от Варшава щяло да има войни от прибалтийските страни, както и други европейци, съобщава LCI.

Френски експерти коментираха, че поляците очакват окончателния резултат от контраатаката и отговора на Руската федерация. Според властите в Полша, ако руснаците завладеят Украйна, ще продължат към Прибалтика, Полша, Молдова и Грузия.

 

Междувременно БТА съобщи, че движението на леки автомобили по Кримския мост, повреден след вчерашното му взривяване, вече е възстановено двупосочно, но в едното платно. Агенцията се позова на ТАСС. Руското издание пък цитира телеграм канала на руският вицепремиер Марат Хуснулин.

"Движението на автомобилния транспорт по Кримския мост е възстановено двупосочно по крайното дясно платно в посока Таман-Керч", написа Хуснулин.

По думите му, мостът е бил подготвен за пускане на движението "в най-кратки срокове"

Хуснулин съобщи, че е въведен временна схема на организация на пътното движение по Кримския мост.

"Разработена е временна схема на организация на пътното движение по моста. Преди да се вземе решение за пускане на движението, проблемният участък от моста е бил допълнително тестван", каза руският вицепремиер.

Въпреки, че движението по Кримския мост е възобновено от американския Института за изучаване на войната обявиха, цитирани от агенция УНiАН, че взривовете щели да усложнят руската логистика в Южна Украйна.

Tуристически трафик към окупирания Крим допълнително възпрепятства логистиката в разгара на украинската контраофанзива, коментират US-аналитиците. 

В същото време Ройтерс и БТА съобщиха, че големи подразделения на руските сили преминават в офанзива в североизточния сектор на фронта на Купянското направление, където се водят ожесточени боеве.

Украинската армия започна своята контраофанзива в Източна и Южна Украйна преди няколко седмици. Украински служители обаче посочват, че се наблюдава засилване на атаките на руските сили близо до Купянск и в близост до Лиман - градове в Североизточна Украйна, които бяха отвоювани от украинските сили в края на миналата година.

Според украински представители големи руски военни формирования се опитват да пробият украинските отбранителни линии в този район.

"Вече два дни подред врагът настъпва активно в сектора на Купянск в Харковска област", написа в Телеграм украинският заместник-министър на отбраната Ханна Маляр.

"Ние се браним. Водят се ожесточени боеве и позициите на двете страни се променят динамично по няколко пъти на ден", каза тя.

 

Сергий Черевати, говорител на  украинската източна групировка войски, каза, че руската армия е струпала повече от 100 000 войници и над 900 танка в района.

Пред националната телевизия той сравни това число с броя на съветските войски в Афганистан в пика на инвазията на Съветския съюз, когато те достигаха близо 120 000 войници.

Началникът на украинското военно разузнаване Кирило Буданов каза през май, че според негови оценки в страната вече се намират 370 000 руски войници.

Според Черевати руските войски в района на Купянск включват десантни подразделения и най-добрите мотопехотни формирования на руската армия.

"Врагът съсредоточава всички ресурси, за да пробие отбраната ни", каза говорителят.

Той допълни, че украинските сили отговарят с непрекъснати контраатаки, за да не позволят на руските войски да вземат стратегическата инициатива.
 


В категории: Войната в Украйна


43
Коментара по темата
43.
ХХ
20.07.2023 18:36:46
1
2
А България КОГА ще прати своите евроатлантици?!
42.
до 41
20.07.2023 08:45:17
1
2
ти си от неразбралите очевидно
41.
Путлеркапут
19.07.2023 15:14:54
8
2
Ми толкоз. Ватенките се напнаха и бандеровци ги попиляха. 100 000 орки и 900 танка за 4 дни не успяха да превземат едно село. Все още ли има неразбрали, кой ще спечели войната
40.
гръцките СМИ
19.07.2023 13:35:32
1
4
Последни новини в гръцките СМИ подтвърждават руска атака с цел завземане на Харков от Русия, Одеса също е на дневен ред:
"Неудържима руска офанзива: 160 000 руски войници настъпват към Харков – пресичат река Зеребец – Киев извън властта
Русия предприе собствена контраатака - украинската защита се срина"
https://warnews247-gr.translate.goog/ektakto-mi-anaschesimi-rosiki-epithesi-proelasi-160-000-roson-stratioton-pros-charkovo-perasan-ton-potamo-zerebets-sbaralia-oi-oukranikes-amynes-sto-koupiansk/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=bg
"Видео: Руските сили локализираха и унищожиха украинска група в Суми. Загуби за Киев"
https://warnews247-gr.translate.goog/vinteo-oi-rosikes-dynameis-entopisan-kai-katestrepsan-oykraniki-omada-sto-sumy/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=bg
Нещата се "затягат" на украинците: Самоубийствени атаки с коли от... Афганистан! (видео)
https://www-pronews-gr.translate.goog/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/sfiggoun-ta-pragmata-gia-tous-oukranous-epitheseis-aytoktonias-me-oximata-apo-to-afganistan-vinteo/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=bg
Видео: Масова бомбардировка на Одеса от руснаците – Нощта се превърна в ден
Те удрят пристанище, летище, резервоари за гориво и складове за боеприпаси
https://www-pronews-gr.translate.goog/amyna-asfaleia/sygklonistika-vinteo-mazikos-vomvardismos-tis-odissou-apo-tous-rosous/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=bg
39.
Айдеее
19.07.2023 04:38:26
4
3
Кога кой прати войски къде?Пак селските засилки от седянките в Странджа,бе вие качурите само това ли знаете.
А бг русафиля явно е с акъла на 3 годишен ембицил че да се връзва на срашилки подобни на Дядо торбалан и други.Кремъл праша рубли на блиц те на флагман и последните пращат войски дет им кажат.
За някоя рубла и марсианци ше пратят в украйна
38.
Българин
18.07.2023 23:26:08
2
4
Няма да има украйна Полша ще гори балтийските даржави земята Щесе топи сащ ще изчезне от картата на света голям кеф. Великобритания и евро лидерите Щесе осерат
37.
добър ден
18.07.2023 21:08:47
2
3
и ние ще пратим спокойно
36.
американски СМИ
18.07.2023 18:32:38
1
3
ИЗВЪНРЕДНИ НОВИНИ! АТАКУВАНИ 5 ЯДРЕНИ ОБЕКТА, ВАГНЕР В ДВИЖЕНИЕ, РЕКОРДНИ ТЕМПЕРАТУРИ ДОКАТО ЕКСПЛОДИРАТ МАСИВНИ ПОЖАРИ!
https://seemorerocks-is.translate.goog/5-nuclear-sites-attacked/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg
КОНЦЕНТРИРАТ ЛИ СЕ ВОЙСКИ НА ВАГНЕР В БЕЛАРУС?
https://seemorerocks-is.translate.goog/are-wagner-troops-concentrating-in-belarus/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg
В определено смразяващо публично изявление Андрей Картаполов, ръководител на Комитета по отбрана на Думата, разкри, че целта на силите на Вагнер в Беларус е да смаже полските сили и да поеме контрола над Сувалкския коридор!
Гъсти тъмни облаци са започнали да се събират на границата с Полша. През последните 72 часа се наблюдават големи движения на силите на Вагнер, които продължават и сега.
АМЕРИКАНСКИ И БРИТАНСКИ ВОЕННИ САМОЛЕТИ ЗА НАБЛЮДЕНИЕ БЯХА ПЛЪТНО В РАЙОНА НА КЕРЧЕНСКИЯ МОСТ ТОЧНО ПРЕДИ ВЗРИВОВЕТЕ
https://seemorerocks-is.translate.goog/us-and-british-military-surveillance-planes-were-heavily-in-the-area-of-the-kerch-strait-bridge-just-before-the-blasts/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg
WARNEWS24/7 ОТРАЗЯВА АТАКАТА НА КЕРЧЕНСКИЯ МОСТ
https://seemorerocks-is.translate.goog/warnews24-7-coverage-of-kerch-bridge-attack/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg
УКРАИНЦИТЕ ЗАПОЧНАХА МАСИРАНА АТАКА СРЕЩУ КРИМ: БРИТАНСКИ ПОДВОДНИ РОБОТИ ВЗРИВИХА КЕРЧЕНСКИЯ МОСТ – ПОВАЛИХА ГО ЗА МЕСЕЦИ! (ВИДЕО)
АМЕРИКАНСКИ ДРОН РЪКОВОДИ УКРАИНСКАТА АТАКА?
ДО ДНЕС СЕ ЗНАЕШЕ, ЧЕ БРИТАНЦИТЕ СА ДОСТАВИЛИ НА КИЕВ REMUS 100, НО НЕ И ПО-МОДЕРНИЯ REMUS 600.
„БРИТАНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ ОТНОВО ИЗИГРА РОЛЯ В ЕСКАЛАЦИЯТА НА ВОЙНАТА В УКРАЙНА И НОВИТЕ ПОДВОДНИ ДРОНОВЕ ПОКАЗАХА СВОЯТА ЕФЕКТИВНОСТ“, ОТБЕЛЯЗВАТ СЪЩИТЕ РУСКИ ИЗТОЧНИЦИ.
НЯКОЛКО ЧАСА ПРЕДИ АТАКАТА НА МОСТА САТЕЛИТЪТ SENTINEL-2 L1C РЕГИСТРИРА 4 ОБЕКТА, ДВИЖЕЩИ СЕ С ВИСОКА СКОРОСТ НА РАЗСТОЯНИЕ 75 КМ ЮГОИЗТОЧНО ОТ ФИДОНИСИ КЪМ БРЕГА НА КРИМ.
ТЕ МОГАТ ДА УДАРЯТ КРИМСКИЯ МОСТ ИЛИ ДА БЪДАТ НОСИТЕЛИТЕ НА ДРОНОВЕТЕ.
РУСИЯ ЗАТВОРИ ЧЕРНО МОРЕ: НАЛОЖИ МОРСКА БЛОКАДА НА ОДЕСА! – РУСКИ СЛУЖИТЕЛ: „ВРЕМЕ Е ДА ПРЕВЗЕМЕМ ГРАДА“
ОТГОВОРЪТ НА РУСИЯ НА УКРАИНСКАТА АТАКА НА КЕРЧЕНСКИЯ МОСТ
35.
Медведев за Борис Джонсън
18.07.2023 18:29:08
2
6
Май беше прав Медведев, че бившият британски премиер Борис Джонсън „трябва да отиде в психиатрична болница“, защото иска трета световна война. Но Байдън също трябва да отиде с него, май? Както и някои полски, румънски и български политици?
Интересно е, как те си представят, че ще нападнат Русия и тя няма да отвърне с ядрени бомби, първо по всички американски военни бази в Полша, Германия, Румъния, България? Някой от тях дали си представя какво ще стане със света след Трета Световна Ядрена Война? Със сигурност в Северното полукълбо няма да може да се живее заради ядрената пепел...
От гръцките СМИ:
„Той трябва незабавно да отиде в психиатрична болница, там може да го изиграе... жестоко“
https://warnews247-gr.translate.goog/vitrioliki-ataka-mentventef-gia-boris-tzonson-prepei-na-bei-amesa-se-psychiatreio-ekei-borei-na-to-paizei-skliros/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=bg
В нова ожесточена атака, подета от заместник-председателя на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев, той заяви, че бившият британски премиер Борис Джонсън „трябва да отиде в психиатрична болница“, защото иска трета световна война
„Напълно обезумелият Запад не можа да се споразумее за нищо друго (...) Всъщност това е задънена улица. Третата световна война е все по-близо“, каза г-н Медведев чрез платформата Telegram.
34.
XXX
18.07.2023 15:17:12
14
15
Досега в историята никой със сила не е успял да победи Русия,не знам дали тези напъни няма да доведе до нищо само до човешки жертви. Това го показва историята.
33.
Не съм войник
18.07.2023 15:10:15
5
12
Война или битка, кой както иска да го нарича се води първо в главите на хората... След това разбира се идва сетния момент в който всеки сам решава...
Това желание за война най вероятно е кодирано в кръвта на поляците и другите северни народи но за разлика от тях има друг един цял свят който не се чувства застрашен и не иска да се включва към която и да е страна във войната...
Наистина отваряйте широко очи и мислете трезво...
32.
укропедимишк@та н@срана
18.07.2023 14:55:21
5
12
пак яко вилнея в коментарите, ама нали съм си шизо...
31.
Циркон
18.07.2023 14:38:37
8
19
Тия прибалтийски комплексарчета ми се струва, че плачат за ядрена зима.
30.
Открийте разликите
18.07.2023 13:35:18
17
19
Хитлер : Полша настоява да води тази война (1939г)
Р.Радев : Украйна настоява да води тази война ( 2023г)
29.
Ха ха
18.07.2023 13:08:08
6
15
1938 година Германия анексира Австрия и част от Чехия. Европейските държави са неутрални по въпроса и мишкуват.
1939 година Германия и Съветският Съюз нападат Полша и си я поделят. Франция и други държави протестират, но решават да не се навират между шамарите и като цяло отново мишкуват.
Минава малко време и Германия решава да продължи с коригирането на несправедливостите и защитата на немскоговорщите по цяла Европа. Дори допускат грешката да нападнат източните си съюзници.
Резултатите ги знаем и е добре подобен сценарий да бъде спрян от изпълнение.
28.
До 11
18.07.2023 13:04:26
12
11
Абе дебил голям фантазьор си станал, 100 хиляди били на границата с Полша и с какво са въоръжени с прашки и лъкове ли бе нещастник, хахахахахаха. А къде бяха тия 100 хиляди като Перожкин беше на 200 км то МаZZква а?! Вярно дебилите сте много зле, хахахахахахахахахахахаха.
27.
До 20
18.07.2023 12:53:16
28
13
Нали точно поради тази причина помагаме на Украйна. Ако падне ,оня лудия кремълски плъх може да реши да продължи.
Който не вярва може да пита украинците,защото и те не вярваха,че ще има война.
26.
Преди
18.07.2023 12:30:11
16
2
15 години се прибрах ненадейно и хванах мама с комшията. Тя ме убеждаваше че играли карти и пили кафе, само че защо бяха бвз дрехи? Разказах на тати и той каза че господ ще накаже комшията. После тати си отиде от мъка и позор, аз се превърнах в русофилистикамеба, а мама от години живее с въпросния комшия. Явно не е имало за какво да го наказва господ, а го е наградил, затова че е дарил мама с щастие.
За нас русофилистикамебите отдавна няма господ, също като за холопите на нашия Император от Али Експрес.
Господ, кьоравото пиле храни и пази,ама на простия и рогоносеца не помага,дори и Господ няма сили затова!
25.
XXX
18.07.2023 12:20:59
13
19
Аз също съм спал в условията по долу
Офицер от запаса съм и мога да кажа, че докато можем да не се набутвай между шамарите зорлем, защото като си дадем почти всичко на Украйна , за нас ще останат само колците за домати за оръжие.
24.
ОГЪН И ЖУПЕЛ
18.07.2023 12:18:30
7
2
Така е написано, така и трябва да стане!!!!!!!!
23.
Ха ха
18.07.2023 12:08:06
20
15
Спал съм в по долу описаните условия. И пръстите ми са замръзвали докато стрелям с калашник, и ушите също- стават кафеви от студа. Помня също как мирише мокър шинел.
Накратко:
ако Украйна победи и изгони руснаците войната приключва,
ако Русия победи това означава след някое време да нападне отново. Или пак Украйна или друга съседна държава. С цел да защити рускоговорящите, разбира се.
22.
Преди
18.07.2023 12:00:49
11
19
месец страните от Персийския залив и от латинска Америка поставиха условие без вкарване в дневния ред на казуса Окрайна и без декларация против Русия иначе няма да дойдат на срещата в Брюксел , и ЕС го изпълни . Полските гниди и скандинавските боклуци са едни от виновниците да продължава тази война . Дано да има Божие наказание за тях.
21.
17 до 14
18.07.2023 11:59:05
17
11
Какво означава уж? Руснаците получиха иранските Шахеди и логично бяха обучавани на тях от ирански инструктори! Освен Шахедите получиха и много оръжие и боеприпаси и не само от Иран, а и от Сев Корея и др държави, което е нормално за най-мащабния воен конфликт след ВСВ. Дали укрите воюват срещу Русия, Иран и Сев. Корея?
Сигурно, но в тиквата на опростачен русфил!
Какво е Русия да воюва с НАТО ЛИ?
Амиии само опростачен русфил не осъзнава, какво е! Стотици самолети, дакекобойни ракети и хиляди арт установки, и въобще цялото понятие "армия".
Та првдполагам, че под уж, разбираш Усик или Джошуа да тренират някой боксьор 30ти в ранглистата, който се изправя срещу "велик" руски шампион и когато руския боксьор се окаже фейк, някой опростачен русфил да почне да върти дирника и да се оправдава" Е да ама той този го тренираше Усик, и игра с шортите и ръкавиците на Усик".
Общо взето русфил талибански тъпотии. Въртене на РобертоКавали по русфилски.
20.
ТВ
18.07.2023 11:38:19
1
28
Гледаме и коментираме като на компютърна игра....Вероятно никой от вас не е помирисвал войник не къпал се 1 месец и не е спал на -17 гр на полето с един шинел и едно одеяло.....Молете се да не ви се случи...тая цялата работа много ни засяга ама много.....
19.
XXX
18.07.2023 11:33:46
8
25
Защо си мислите , че ще бъде същото за Полша като за Пригожин.
Ако Полящит флязът в Украйна ще се случи нещо много лошо ,НАТО официално ще влезе в комфликта. Полша има един апетит към старите си области в Украйна. Ще ни пратят и нас там по късно.Затова си опичайте акъла на следващите избори.
18.
Любопитен гражданин на Лисичанск
18.07.2023 11:19:25
21
15
Ако Пригожин с 2000 главорези може да мине като на парад половин Русия и да стигне на 200 км от Масква без да има кой да го напсува, какво ли ще стане ако модерната и мотивирана полска армия настъпи по същото направление? Най-много Лукашенко да запали телефоните на НАТО да "преговаря" за мирно уреждане на "конфликта".....
17.
До 14
18.07.2023 11:03:51
7
20
Какво означава уж? Украйно воюва с натовското оръжие,армията и се обучава от натовски инструктори от поне 7-8 години (това не е тайна) .Та какво означава “уж”?
16.
Дано
18.07.2023 10:59:41
0
11
Заглавието да е грешно ! И ако е грешно, тази медия трябва да се затвори.
15.
бе
18.07.2023 10:21:40
10
2
боли ме у я
14.
Га га га
18.07.2023 10:08:34
12
17
Нали уж РФ отдавна воюва с цялото НАТО? Полша и прибалтийските защо чак сега се включват, да не са се уплашили от кадирките и протестиращите музиканти?
Чак ми стана едно такова геополитическо и многоходово безаналогово.
13.
До 10
18.07.2023 10:03:19
15
10
Шегувам се бе! Откъде да знам какво говорят и пишат руски и украински медии, като съм шперплат руцофил и руски разбирам, колкото китайски?
Нали ще излезе че съм по-малоумен от мама и баба роцофил комънъзките.
Ходя на масаж при един чеченец да ми намества..... та покрай мъжките ласки ми превежда това онова от руски език, та знам за ген Попов-Спартак, Гиркин, ген Картополов, полк Ходорьонок и др руски военни даващи инфо от фронта, което говори нещо различно от бг рубладжийските пасквили.
Затова си го обичам чеченеца.
12.
До 10
18.07.2023 09:54:53
16
23
Трябва да си изключително молоумен,да смяташ,че проваленото украинско настъпление,за което междудругото няма медия която да не пише,било то украинска или американска,е кремълска опорка :)
11.
Хххх
18.07.2023 09:46:04
9
24
На границата с Полша в Беларус, са Вагнер и кадировците.Според украинските медии,около 100 хилядна армия.Реално може и да са повече.Така,че Полша нз как ще се включи :)
10.
Хахаха
18.07.2023 09:45:29
32
16
Защо щели да се намесят Полша и прибалтийските?
Да спрът офанзивата? Га га га
Коя офанзива да спрът, на марсианците ли?
Те ватенките нали воюват с НАТО и избиха стотици хиляди натовски войници и генерали?
Та как точно Полша и Прибалтийските "тепърва" ще се включат да спрът офанзива която не съществува?
Та вие постоянно повтаряте кремлевските опорки за някакво провалило се укро контранастъпление, а сега оказва че имало руска офанзивамхахаха.
Общо взето ръсофилистията се оказа по-страшна от шизофренията, а русоробите по-прости от талибаните.
9.
До 9
18.07.2023 09:32:20
18
32
Както и възпиращите оръжия на Русия още не са влезли в употреба, а е време за няколко тактически върху недвижимият имот на сащ наречен украйна :)
8.
проф. Чучов - независим експерт
18.07.2023 09:26:36
24
32
От 500 дни РФ воюва с НАТО. Изразходи милиони снаряди, даде стотици хиляди жертви, затворите се опразниха по магически начин, чак имаше опит за военен метеж.
- А НАТО как се справя?
- А, НАТО още не е дошло...
7.
паткан
18.07.2023 09:06:47
22
44
Нищо ново
Поредните тъпи проксита , рещили да зарежат собствения си просперитет и независимост , заради американски корпоративни интереси.
6.
до 1
18.07.2023 09:05:44
14
39
УНИАН и тяхната мин. Анна Маляр ли са Кремълската пропаганда ?
Все едно слушам бтв и Нова които все за проруска пропаганда тръбят при условие, че са въвели навсякъде тотална медийна цензура все едно сме воюваща страна !

По-добре разкажете защо вчера Тагарев и цялото военно ръководство се срещна с Посланика на ... Турция !!!
5.
Митрофанова до Козел No 2
18.07.2023 09:04:09
24
23
След 3 дни сме в Киев!

После ще дойдем до М. Рудник да те освободим от НАТО и США
4.
Да питам
18.07.2023 09:02:47
16
24
Бойните натовски комари не свършиха ли работа?
3.
Марк Твен
18.07.2023 09:02:02
20
37
След Нато европейският съюз също отсвири Zеления боклук по настояване страните от латинска америка. From hero to zero really quick.
2.
Козел
18.07.2023 08:53:42
31
59
Още много жертви от тизи войски. Руснака ще ги унищожи с касетъчни и химически оръжия. Труп до труп ще има. Украйна загина всичко бяга от там.Удри удри по фашистките боклуци.
1.
КремълнюZ
18.07.2023 08:46:35
52
45
Хора спрете да разпространявате кремълска пропаганда,народа без това е пощръклял.
Безотговорно е !!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Радев: Хората на почтения труд създават смисъл, благополучие и достойно бъдеще Радев: Хората на почтения труд създават смисъл, благополучие и достойно бъдеще "Първи май е олицетворение на просветеното общество", каза още държавният глава Времето днес ще е облачно с превалявания, градусите до 21° Времето днес ще е облачно с превалявания, градусите до 21° Прогноза за времето - сряда, 1 май 2024 г. 58 000 българи ще празнуват Великден в Гърция въпреки ужасната скъпотия 58 000 българи ще празнуват Великден в Гърция въпреки ужасната скъпотия Доц. Румен Драгнов разкри, че вечерята в южната ни съседка била два пъти по-скъпа, а в Турция цените били близки до нашите Деца раждат деца в Сливен и бият рекорда за млади майки Деца раждат деца в Сливен и бият рекорда за млади майки В едно от родилните отделения в града от 12 родилки, 7 са непълнолетни Велика сряда е! Денят на Тайната вечеря, покаялата се блудница и на предателството Велика сряда е! Денят на Тайната вечеря, покаялата се блудница и на предателството В народната традиция обичаят повелява да се бере здравец Ще поевтинее ли хлябът, щом надценката му няма да надскача 15 на сто Ще поевтинее ли хлябът, щом надценката му няма да надскача 15 на сто Депутатите решиха да запазят 0% ДДС на брашното до края на 2024 г. Папи Ханс се превърна в Маската, заплаши Валери Григоров в „Денсинг старс“ Папи Ханс се превърна в Маската, заплаши Валери Григоров в „Денсинг старс“ Певецът и каскадьорът имат голяма вражда Честит 1 май! Отбелязваме международния ден на труда Честит 1 май! Отбелязваме международния ден на труда Много страни в света честват обществените и икономически постижения на работническото движение Кмет и шофьорът му оцеляха по чудо в катастрофа (СНИМКИ) Кмет и шофьорът му оцеляха по чудо в катастрофа (СНИМКИ) Автомобилът им е бил ударен от камион Върховният административен съд с извънредно решение, няма да касира изборите в Бургас Върховният административен съд с извънредно решение, няма да касира изборите в Бургас Жалбите на Средна европейска класа и кандидат-съветника Бисер Русимов са отхвърлени
Ликвидираха „Жана дАрк“ край Часов Яр и US военните анализатори заговориха за колапс Ликвидираха „Жана дАрк“ край Часов Яр и US военните анализатори заговориха за колапс Украйна няма достатъчно войници, за да спре Путин, пише пък „Билд“ Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Заради него Глория дори е спряла да пее по участия и се наслаждава на 100% на любовта Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Произведението на Леонардо привлича милиони хора, но много от тях остават недоволни Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Данните бяха изнесени във връзка с отбелязването на Международния ден в памет на загиналите и пострадалите при трудови злополуки Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Съдът прие, че думите на бившия му съратник Радостин Василев, макар груби и крайни, са политическа критика Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак 75-годишният Чарлз преустанови публичните си изяви през февруари, след като през предходния месец му беше открит рак, докато се лекуваше от увеличена простата Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър „Трябва да бъдем готови за война. Да, конвенционална война е невъзможна сега, тъй като сме защитени от мироопазващите сили на КейФОР", каза Бесник Бислими  Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Цените на жилищата в швейцарския град са с над 50% по-високи от нивото преди десет години Насметоха “Бригада нов дом” Насметоха “Бригада нов дом” Най-актуалният епизод на предаването безспорно извърши подвиг Почина модна икона Почина модна икона Юми Кацура е легенда 
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори