×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

9 съвета, от които имате нужда, ако търсите партньор


10 Юли 2023, Понеделник, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Намерете някой, който ви вдъхновява

Ако не споделяте живота си с никого в момента, можете да използвате този период за преоценка и преосмисляне. Не приемайте търсенето на подходящ човек като трудна или пък невъзможна работа. По-скоро вярвайте в процеса и в това, че заслужавате най-доброто. В следващите редове ще ви споделим няколко изпитани съвета, които ще ви помогнат да намерите вашата половинка. Ето ги и тях:

Научете се да обичате себе си

Това вероятно е една от най-трудните стъпки, които човек трябва да предприеме. Липсата на любов към себе си може да ви тласне към токсични взаимоотношения, към прекаляване с храна, алкохол и дори наркотици. Като за начало – осъзнайте кои са вашите силни и слаби страни. След това се научете да ги приемате и цените. За да практикувате успешно любовта към себе си, трябва да знаете, че всяка част от вас е от значение. Ако постоянно се съмнявате в себе си, хората могат да усетят това и на подсъзнателно ниво да не искат да влизат във взаимоотношения с човек, който носи толкова много емоционален багаж.

Не правете компромиси

Ако търсите партньор от повече време, със сигурност ще има моменти, в които ще се чувствате буквално отчаяни. Тогава вероятно може би ще мислите, че проблемът е във вас, че трябва да промените нещо у себе си, да направите компромиси и да снижите критериите си, примирявайки се. Не правете тази грешка! Вместо това – изчакайте. След време ще усетите, че примирението не ви дава никаква “пълнота“ нито в краткосрочен, нито в дългосрочен план.

Останете позитивно настроени

Опитайте се да не попадате в клопката на негативното мислене, само защото всички ваши познати и приятели имат половинка. Колкото повече негативизъм, съмнение и огорчение изпитвате, толкова повече това ще си личи, когато се опитате да общувате с нов човек. Това със сигурност няма да ви накара да изглеждате привлекателни, пише az-jenata.bg

Избягвайте бързите решения

Не превръщайте търсенето на партньор в състезание. Ако решите да вземете бързо и недотам обмислено решение, послушайте интуицията си и го направете, само ако усетите, че човекът е достатъчно добър за вас.

Намерете някой, който е на първо място добър човек

Може би в даден етап от вашето търсене на партньор ще усетите, че ви харесва да сте с някого, който ви обсипва с цветя, комплименти и подаръци. Имайте предвид обаче, че след време любовта ще отстъпи една крачка назад и това, което ще е наистина от значение е вашата истинска същност, както и тази на човека до вас. Така че изберете човек, който е добър изначало, пред този, който изразява любовта си по-добре.

Не спирайте да ходите по срещи

Не губете надежда, само защото сърцето ви е било разбивано в миналото. За да успеете да намерите правилния човек, трябва да сте отворени към хората и да не спирате да ходите на срещи. Запознанствата с много и различни хора ще ви помогнат да изберете този, когото усещате, че наистина е за вас.

Уверете се, че можете да общувате

Общуването е едно от най-важните неща в една връзка, така че уверете се, че можете да го правите с вашия потенциален партньор. Ако и двамата не се чувствате добре докато си говорите и се изслушвате, тогава вероятно това е нещо, върху което трябва да работите. Ако пък усетите, че между вас не може да протече нормално общуване, можете да помислите дали изобщо имате нужда от такъв човек до себе си.

Търсете човек, с когото споделяте общи интереси

Според популярната поговорка: „Противоположностите се привличат“, но всъщност трябва да знаете, че това, което държи двама души заедно са именно общите черти. Ето затова, търсете партньор, който споделя вашите интереси и хобита. Така ще можете да прекарвате времето си заедно, наслаждавайки се на компанията си и усъвършенствайки уменията си.

Партньорът ви трябва да ви вдъхновява

От съществена важност е човекът, на когото сте спрели избора си, да ви вдъхновява да бъдете по-добри и да вървите напред. Такъв човек ще ви мотивира и ще вярва във вашия потенциал. Ако в живота си имате човек с позитивна настройка, събуждайки се всяка сутрин, вие ще изпитвате удовлетворение и желание за живот.


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
АРЕ
11.07.2023 04:24:26
0
2
НЕМА НУЖДА....!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори