×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Продуктът "Терзиев" е лошо представен и може да нe бъде купен


Продуктът "Терзиев" е лошо представен и може да нe бъде купен
Васил Терзиев се появи в национален ефир тотално неподготвен и направи лошо първо впечатление
04 Юли 2023, Вторник, 11:21 ч.
Автор: Диана ДАМЯНОВА

Дават се лоши сигнали, карат избирателите да бъдат дарители на милионер, който щял да работи без заплата

Ще се опитам да направя още един, истински приятелски опит да бъда полезна. После ще замълча и ще остана ням наблюдател на това суисидално поведение. И с една уговорка. Ще гласувам за Терзиев, не ми се вярва някоя друга партия да успее да ми предложи алтернатива.

Аз, като истински тъмносин човек съм гласувала и за Мая Манолова, така че не е толкова страшно. Ще затворя телевизора за три месеца, ще сведа информацията до практическа нула, и ще си гласувам. Само дето ми се струва, че обикновеният софиянец няма да направи точно така, а само моят глас няма да стигне.

Затова, опит да бъда полезна:

1. Онзи ден Терзиев беше на площад Славейков. На 20 метра от един истински, абсурден кич, който фандъковата култура разиграва вече доста години на този многострадателен площад. На него се явяват камиони, които „разстилат“ т.н. Арт базар – метални пръти, завързани за 20 кг. бетонни блокчета, че да не паднат, а над тях високо, високо се реят едни железни конструкции, построени по друго време от същата тази Фандъкова, за да приютят книги.

Тези тонове метал стоят ежедневно на площада без никакво предназначение, дори в понеделник, когато кичът, наречен арт базар, си отиде, отново с камиони. Не ми се иска и да помислям колко струва на гражданина построяването на тази потьомкинская деревня и нейното вдигане всяка седмица, но знам, че някой става неземно богат от това. Та, Терзиев беше там. После – нито дума. Няма думи към хората, били на място и разказали болките си или тези, задаващи въпроси. Няма някакви намерения на бъдещия кмет. Платени постове във фейса ни уведомяват за това къде е следващата дестинация, от която също няма да има обратна връзка с кандидата. Така не се прави, дори в бизнеса знаете, че правим кратки, сбити разкази на срещите. А в политиката това е задължително. Аз сега откъде да знам моят избранник дали ще махне този кич, или напротив, ще продължи тази ужасна крадлива и безвкусна тенденция. За живеещите на мястото на това събитие, нищо. Ще се досещаме дали тормозът на Фандъкова ще бъде спрян или....

2. Кризисната кампания, че той намало да получава нито лев заплата е истински, ама истински безумна. Правете със заплатата си каквото искате - дайте я на любимия си кучешки приют, отглеждайте малки талантливи ромчета, подарете я на градската библиотека, каквото искате. То си е Ваша работа. Но институцията „Аз работя“ означава и аз получавам пари за това. Другото е нонсенс и не, не ви прави услуга... Прави ви нелепи, макар че едва ли това е целта.  А бутона „дари“ на челната страница на Вашата кампания наистина, ама наистина дразни. Защото между многото спонсорства, които сте направил за различни, в това число и политически каузи, това да платите своята кампания е нещо много смислено и разумно. Не ме карайте да бъда дарител на милионер, който ще работи без заплата. Някак си, като го преведем това изречение на чужд език... и то загубва смисъла си.

3. Отделете необходимите часове, за да „подготвите“ кандидата на демократичните сили за участие в телевизионни интервюта. Не да му направите „опорки“ по Севда, не да му дадете три водещи изречения, а просто да го направите да се чувства комфортно в студиото и да даде най-доброто себе си.  Защото така гражданинът ще прецени дали да „купи“, както се изразявате напоследък, този кандидат-кмет. Това не са маловажни неща, напротив! Те са най-важните. Нали разбирате от представяне на продукти? Ами тогава да ви кажа - продуктът Терзиев е лошо представен и така може да не бъде купен. Дори при липсата на ясна алтернатива, което, дай Боже, ще се случи. Има още много, но аз ще спра дотук.

Вижда се, че става дума за свестен, почтен и интелигентен човек. Говорете за конкретни неща, събирайте конкретна информация и разказвайте как ще постъпите с нея. Има време да промените всичко това и затова ви давам моите безплатни съвети. И ще замълча! И ще гласувам за Терзиев! С цялото си сърце и душа... и леко със затворени очи. Няма да ми е за първи път. Демократичните сили сякаш изпитват редовно търпението ми, но аз съм силна.... и ще издържа. И този път!

*Диана Дамянова е дългогодишен пиар стратег, ръководеше първата кампания на "Продължаваме промяната" - през ноември 2021 година, когато партията спечели изборите. Впоследствие се оттегли разочарована от действията на лидерите на формацията. Коментарът е от фейсбук профила й, заглавието е на Флагман.бг




Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
10
Коментара по темата
10.
орлин
04.07.2023 17:26:19
0
2
Преди да напишеш тази статия трябваше да цсъкнеш в бгработодател.ком и пишеш Телерик.
Има доста интересни неща от 2019-20 , дори само 10/% да е вярно пак има за какво да се замислиш..
9.
флагман лъжат
04.07.2023 15:50:14
9
4
Колко ви плщат за тези статии, интересно ми е? Дори не се опитвате да се прикриете!!!
8.
Разградската ДеСница
04.07.2023 12:25:18
6
42
Измамници издигнаха измамник за кмет. От яка комунистическа и ДС фамилия!
7.
Първият милион
04.07.2023 12:18:57
10
35
Е краден от ДС роднините му!
Този е кукла на конци, сламен човек на ДС мафията!
6.
Дианче, това е следващия кмет на София
04.07.2023 12:13:31
48
13
Без значение дали ти харесва или не, този човек ще успее. Той не е като хората, които ти плащат за поръчкови статии и хората го виждат. Васил е обедител, менажирал на 800 души знае какво е успех, няма как душици като вас да го спрат
5.
х
04.07.2023 12:03:59
21
13
Забавно е да се чете как тези, които от години гласуват за агент Буда /Бойко Борисов/, агент Сава /Ахмед Доган, който води на конци останалите от партията си, както и партията на Слави/ и т.н. и т.н. сега реват срещу поредния отрок на ДС, който има претенции да управлява.
4.
Ахахаха
04.07.2023 11:52:09
29
11
Наближават местните избори и герб тролера се активизира. Тролчо, как оценяш любовта между тиквите и ппдблгбт , а.
3.
Хаха
04.07.2023 11:47:23
35
21
Тролът работи. Тиквун иска учителката по руски да кметува
2.
ДС-Добрите Сили
04.07.2023 11:37:25
10
46
Децата и внуците на репресивната комунистическа върхушка искат цялата власт!
Финансовият ив гуро Прокопиев, Иво Мирчев, Христо Иванов-Бойкикев, Керчо Простото и още много други, са от най-репресивните номенклатурни, тоталитарни семейства !Родителите им препраха накрадените "червени" милиони и сега се изявяват с децата и внуците, които уж са честни бизнесмени!
Тотален отврат са тези изроди!
1.
БъдещияТ кмет на София
04.07.2023 11:34:37
12
47
ДС-ак е дедо, ДС-ак е татко, ДС-ак е чичо, ДС-ак е вуйчо, ДС-ак съм АЗ!

Да живей new ДС столица
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори