×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Не се усеща, но НФСБ заформя дълга и дълбока криза в местната власт на Бургас


Не се усеща, но НФСБ заформя дълга и дълбока криза в местната власт на Бургас
Моментът, в който Маджарова (вляво) и Йорданова осъзнават гафа с бързината да представят новата водачка на ГЕРБ Манолова (виж още във видеоматериала)
Тема в развитие
виж още
скрий
28 Октомври 2011, Петък, 18:49 ч.
Автор: Бесове.бг Видео и снимки Добромир ДОСКАЧАРОВ

А ГЕРБ толкова много бързаха да стартират новия мандат с мощното мнозинство, че направиха гаф с новата водачка Магдалена Манолова

Тържествената сесия на новия Общински съвет в Бургас започна днес с прекрасното настроение на големия победител ГЕРБ – партията, която спечели вота с безпрецедентно мнозинство от 28 съветници. В първите минути, докато звучеше химна на РБългария, препълнената зала в Областна управа изобщо не си даваше сметка защо столовете на първите две редици отляво останаха празни. Това по принцип са местата на групата на Валери Симеонов от НФСБ и затова никой от другите партии не посмя да ги заеме. Единствена, поради незнание, там в началото се настани председателката на Общинската избирателна комисия Елка Стоянова.

Стоянова заслужаваше да краси първия ред

заради стилния й костюм и изисканите аксесоари, които синхронизираха на стройната й фигура. Предните позиции от дясната страна в залата бяха заети от ГЕРБ. Впечатление правеше, че на първия ред бяха седнали водачката на групата от миналия мандат Диана Йорданова и водачката на листата Магдалена Манолова. Другата важна фигура от дамската част на ГЕРБ – Снежина Маджарова бе предпочела втория ред, но и оттам блестеше в марков костюм – цвят гранит и модна прическа, която бе променила напълно обичайно деловото излъчване на лицето й. Залата буквално грееше от присъствието на няколко жени, които  правеха чест за редиците на ГЕРБ. Защото само тази партия показва в настоящия местен парламент равнопоставеност на половете. В другите групи, сякаш по ориенталски тертип, съставът е само мъжки.

Йорданова бе неузнаваема със сатенено бяло фишу и палави къдрици в косата, които я правеха не по-малко стабилна като политик. Манолова също бе издържана в строг черен костюм. Гледката напълно компенсираше брокатите, шаловете с ресни и пайетите по облеклата на останалите съветнички от ГЕРБ, както и някои разкопчани копчета по ризите на възтежката част от мъжете.

Очите на ценителите на дамската красота обаче бяха привлечени най-вече от визията на една непозната жена. „Коя е тя?“,  шепнеха дяволито мъжете, докато полагаха

скъпи сака и вратовръзки в меките кресла.

Оказа се, че фамозната брюнетка, издържана в турскосиньо, е Красимира Маркович - балдъзата на общинския координатор на ГЕРБ депутатът Иван Вълков. Вълков, областният шеф на ГЕРБ Димитър Бойчев и зам.министърът на околната среда Ивелина Василева закъсняха за старта на церемонията и влязоха сред своите избраници, след като на трибуната вече се бе качил най-старият съветник Коста Костов от ГЕРБ – председателстващ по право първата сесия. Докато високите гости от ГЕРБ заемаха местата си до другите двама депутати д-р Галина Милева и Стоян Гюзелев, в залата липсваше деловата атмосфера, защото се чувстваше, че „старите пушки“ от предния мандат продължават да очакват появата на групата на НФСБ, както и самият Валери Симеонов. Нямаше никакво обяснение защо закъсняват.

След минута-две суетене, което

публиката и новаците в ОбС не доловиха,

областният управител Константин Гребенаров и Коста Костов поеха ръководството. Кметът Димитър Николов пръв получи от председателката на ОИК удостоверението за втория си мандат и регалиите от Гребенаров, след него съветниците, накрая кметовете на кметства. Репортерите видяха, че на предпоследния ред седеше чаровна мургава девойка, която с грейнали очи следеше всяко движение на началника на РИОСВ-Бургас Бойчо Георгиев. Най-големият еко-шеф на региона отново е съветник от ГЕРБ. Един от най-желаните ергени в града бе дошъл с гаджето си, за да види то как встъпват в длъжност народните избраници. После влюбената двойка бе засечена да обядва тържествено в ресторант „Хепи“.


Губернаторът Гребенаров показа железен юмрук на кмета Димитър Николов, за да се досеща как да управлява

Поради отсъствието на опозиционерите на НФСБ, довело до невъзможността на победителите да покажат превъзходството си пред най-неприятния враг в миналия вот, приповдигнатото настроение постепенно се стопи и задните редици преминаха към свободни разговори. Някои обсъждаха, че освен седмината опозиционери, липсва и зам.кметът по строителството Костадин Марков, който бе избран за съветник и също би трябвало да е тук за клетвата.

Няма интрига,

Марков има работа в качеството му на зам.кмет,

затова не дойде“, каза източник от СДС, но настоя да остане анонимен, с което още повече засили прогнозата, че от ГЕРБ са безкомпромисни и искат всички от новия екип на кмета да са техни или посочени от тях лица

Само един от съветниците внесе свеж полъх, докато вървеше ритуала – Георги Манев от СЕК взе микрофона и заяви:“Не можах да седна в стола на г-н кмета, но има едно овакантено място и с удоволствие стоя в него – това на Ваклин Стойновски“. Думите му предизвикаха смях в залата и затвърдиха всеобщото мнение, че всъщност двамата винаги са били като скачени съдове и ще си липсват един на друг през този мандат.

След тържествената част по полагането на клетвата, Костов започна да срича елементарния дневен ред, който бе получил от съпартийците си. По следващата точка трябваше да се определи комисия, която да преброи бюлетините след тайното гласуване за председател. Костов заяви, че първо трябва да се определи броят на членовете – 5,7 или 9. В това време, без да получи думата от него, зад микрофона се нареди пъргавата водачка на листата Магдалена Манолова и ни в клин, ни в ръкав, изчете пет имена от малко листче, между които бе и това на Вълчо Чолаков от СДС. На опитните политици и репортери стана ясно, че мнозинството толкова много се е разбързало, че даже и съставът на комисията по избора е предварително определен.

Гафът беше неприятен.

Маджарова, Йорданова и седящите до тях Семир Абумелих и Руслан Карагьозов изтръпнаха. В тишината се чу Йорданова да гълчи Маджарова: „Еми нали ти казах, защо сега...“, Маджарова започна да маха с две ръце на Манолова да слезе веднага от трибуната, но вече беше късно. Явно стана, че герберите стягат досегашната кметица на Меден рудник да поеме водачеството от Йорданова, която, както Бесове.бг вече писа, ще става депутатка на мястото на Иван Алексиев.


По същото време Касабов, Пенева, Сталев и Фъртунов (отляво надясно) не „пишат писмо до султана“, а гневна декларация, с която целят недоволството им да се чуе от цяла България

Комисията в крайна сметка бе избрана в същия състав, в който бе прочетена предварително, тъй като никой от други групи не настоя да се включва. Нямаше и алтернативна кандидатура на Маджарова, на която ГЕРБ направи брилянтна атестация за досегашната й работа под адплодисментите на всички останали съветници.

„От кумова срама, при условие, че НФСБ изобщо не са тук, можехме да се покажем като опозиция и да издигнем един конкурент, за да има избор“, изпусна се един от новите съветници на БСП, който не подозираше колко е далеч от кухнята в местния парламент и не се сещаше, че тия неща се договарят предварително. В крайна сметка

групата на БСП наистина показа опозиционен характер

и гласува „против“ Маджарова с петима и един „въздържал се“, узнахме ние. Противопоставянето им естествено бе забелязано, но нямаше никакво значение, защото 36-е гласа на всички останали групи бе показателно за бетонно, непробиваемо мнозинство, от квалифициран характер.

В същото време наш екип засече шестимата съветници на НФСБ, без Валери Симеонов, да седят напрегнати и мрачни в ресторанта на хотел „България“. С тях бе и Севдалина Пенева - главната редакторка на в.“Десант“ - издание от медийната империя на Симеонов. Пенева пишеше под тяхна диктовка декларация от името на НФСБ, с която опозиционерите се противопоставят на бързината, с която е свикана първата сесия. Това било в разрез с политическата етика, защото все още нямало официално обявени резултати от вота.

„Ние не искаме нашето присъствие да легитимира тази безпрецедентна манипулация на изборите“, каза председателят им Валентин Касабов виж пълния текст на декларацията:


Наш репортер чу, че НФСБ обсъжда и краен вариант да предизвика дълбока криза в настоящия ОбС чрез дълъг протест, който трябва да тръгне от Бургас и да бъде чут от цяла България. Ако в три поредни сесии седмината не се явят да положат клетва, ОИК ще даде правомощия на следващите седем, после на следващите седем и така до изчерпване на всичките 51-о места в листата им. След това не е ясно дали трябва да се предизвикат частични избори за ОбС, защото подобна хипотеза в закона не е предвидена.

Самата Маджарова сподели пред Бесове.бг, че се надява на другото заседание НФСБ да проявят разум и да влязат в залата, защото не е честно пред избирателите им да постъпват по този безотговорен начин (виж видеоматериала).




В категории: Власт , Политика


Флагман.БГ Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест 02/05/2024, Четвъртък 14:40 0
35
Коментара по темата
35.
Мунчо
02.11.2011 11:39:36
0
1
Тая председателката на оика яко парче.
34.
Асене
31.10.2011 08:30:19
1
1
Дали сега няма отново да настане пълен тоталитаризъм?
33.
Asen Prodanov, Burgas
30.10.2011 23:57:00
1
5
БЪЛГАРИЯ СПЕЧЕЛИ ОКОНЧАТЕЛНО!!! БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД КАТЕГОРИЧНО ИЗБРА ГЕРБ, РАЗГРОМЯВАЙКИ УНИЩОЖИТЕЛНО БОЛНИТЕ МЕРАЦИ НА БСП = БКП ДА СПЕЧЕЛИ ВЛАСТТА ЗАЕДНО С ВЕЧНИЯ СИ САТЕЛИТ ДПС. КРАЙ НА ВРЕДНОТО ВЛИЯНИЕ НА КОМУНИСТИТЕ – РУСОФИЛИ И ФАНАТИЗИРАНИТЕ НЕГРАМОТНИ ФЕСОВЕ НА АХМЕД ДОГАН. БЪЛГАРИЯ Е СПАСЕНА ОТ КОМУНИЗИРАНЕ, ОТ ЗАРОБВАЩОТО РУСКО ВЛИЯНИЕ И ОТ ПАГУБНИТЕ ДАЛАВЕРИ НА АХМЕД ДОГАН. ТОТАЛНО ПРЕВЪЗХОДСТВО НА ДЕМОКРАЦИЯТА!!! Омразните на народа комуняги са навряни в дупката си, от където вече не им остава нищо друго, освен да плюят отрова в предсмъртни конвулсии. Нещастни червени отпадъци, преди повече от месец ви обясних тук, че народа не ви иска. На какво се надявахте, боклуци? Че с конспирации, лъжи и измами ще успеете да спрете прогреса и да върнете България към най-мрачното й минало? Никога вече няма да стане, изроди! Както видяхте от социологическите проучвания, единствено неграмотните и старчоците са основните ви поддръжници. Това е средата ви – от комплексирани, неграмотни отрепки. Така че, изселвайте се в Русия – само там е за тъпи мужици като вас. Дъртофелниците с бетонираните глави измряха в напразни надежди да дочакат невъзможното, осрани в памперсите си, олигавени в злобата си, изпаднали в тежка деменция, старческо слабоумие и Алцхаймер, един по един изнасяни с краката напред към червеите. А вие, последните вмирисани остатъци от червената измет, си тапицирайте смърдящите бърлоги с купищата червени плакати, втренчили празни, зомбирани погледи на дрогирани психопати в червените си парцали – единственото, което ви остава.
32.
патриот
30.10.2011 20:06:13
1
2
Джаро пак спе4ели изборите.жси4ки за сега сме ПОТ ПРИКРИТИЕ.бок да ни пази.жалко и тазно за БЪЛГАРИА.
31.
Asen Prodanov, Burgas
30.10.2011 19:02:15
1
2
БЪЛГАРИЯ СПЕЧЕЛИ ОКОНЧАТЕЛНО!!! ГЕРБ ПОБЕДИ КАТЕГОРИЧНО И СЪКРУШИТЕЛНО БСП + ДПС. КРАЙ НА ВЛИЯНИЕТО НА КОМУНИСТИТЕ И ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ. ЧЕСТИТО!!!
30.
НИКОЛАЙ
30.10.2011 15:46:50
0
0
МИ ТАЯ КРАСАВИЦА МАГДАЛЕНА-КОЙ Я ИЗРОВИ....ДЕТО КЪСАШЕ БИЛЕТЧЕТА НА ПРИСТАНИЩЕТО..
29.
ИВАН
30.10.2011 15:30:28
0
1
фамозната красавица върти далаверите на братя диневи
28.
иван
30.10.2011 15:24:28
1
0
КАКВА КРАСАВИЦА Е ТАЯ ПРАЗНОГЛАВАТА БАЛДЪЗА .....НА ИВАН ВЪЛКОВ..ДВА ДУМИ НЕ МОЖЕ ДА СВЪРЖЕ..
27.
Питане
30.10.2011 15:17:37
0
1
Добре де... Къде в крайна сметка мога да видя пълния състав на Общинския съвет? Къде го пише?
26.
Подлия Арменец
30.10.2011 13:40:34
0
3
АТАКА - Бургас, скапаняк, Скат ви направи партия,Скат ви вкара в парламента,Скат ви изпрати на балотаж 2006 г., Скат ви вкара в европейския парламент, а вие излъгахте 1 000 000 българи и подкрепихте герб. Атака вие сте еничарски корпус!
25.
70 % от българския народ
30.10.2011 08:48:06
2
2
Комунистите са по-вредни от болестотворните бацили. Затова света се отърси от тази зараза. Останаха най-слабите места за прочистване (в т.ч. и България), където макар и бавно там също нещата се променят със сигурност.
24.
A така
30.10.2011 00:14:41
1
2
Атака, вече е изпята песен. Също като НДСВ. Следват ГЕРБ. Единствената партия е БСП, от нея се народиха всички жалки партийки(всички неудачници, които се опитаха да се докопат до власт чрез БСП).
23.
АТАКА - Бургас
29.10.2011 22:32:24
2
1
Ахмед Доган се обяви публично в подкрепа на Ивайло Калфин, тъй като ДПС винаги е било и си остава естествен политически партньор на БСП = БКП. Турците в България и българските турци в Турция ще гласуват масово по задължение за Ивайло Калфин. Комунистите са готови на всякакви сделки с турците, само за да увеличат чрез тях шансовете си за спечелване на президентските избори. Това съюзяване е позорно и опасно за бъдещето на България! Всички ние трябва да спрем решително опитите на комунистите да спечелят властта чрез подобно предателство. Не на потурчването на България!!! Призоваваме всички симпатизанти и привърженици на АТАКА да противодействат на това, подкрепяйки с вота си Росен Плевнелиев в неделя, 30 октомври. Това е единственият правилен ход за момента.
22.
АТАКА - Бургас
29.10.2011 22:31:33
1
1
Ахмед Доган се обяви публично в подкрепа на Ивайло Калфин, тъй като ДПС винаги е било и си остава естествен политически партньор на БСП = БКП. Турците в България и българските турци в Турция ще гласуват масово по задължение за Ивайло Калфин. Комунистите са готови на всякакви сделки с турците, само за да увеличат чрез тях шансовете си за спечелване на президентските избори. Това съюзяване е позорно и опасно за бъдещето на България! Всички ние трябва да спрем решително опитите на комунистите да спечелят властта чрез подобно предателство. Не на потурчването на България!!! Призоваваме всички симпатизанти и привърженици на АТАКА да противодействат на това, подкрепяйки с вота си Росен Плевнелиев в неделя, 30 октомври. Това е единственият правилен ход за момента.
21.
АТАКА - Бургас
29.10.2011 22:30:18
1
3
Ахмед Доган се обяви публично в подкрепа на Ивайло Калфин, тъй като ДПС винаги е било и си остава естествен политически партньор на БСП = БКП. Турците в България и българските турци в Турция ще гласуват масово по задължение за Ивайло Калфин. Комунистите са готови на всякакви сделки с турците, само за да увеличат чрез тях шансовете си за спечелване на президентските избори. Това съюзяване е позорно и опасно за бъдещето на България! Всички ние трябва да спрем решително опитите на комунистите да спечелят властта чрез подобно предателство. Не на потурчването на България!!! Призоваваме всички симпатизанти и привърженици на АТАКА да противодействат на това, подкрепяйки с вота си Росен Плевнелиев в неделя, 30 октомври. Това е единственият правилен ход за момента.
20.
Meлконян
29.10.2011 18:31:58
5
4
КАСАБОВА СЕ МЪЧИ ДА ПРИВЛИЧА ВНИМАНИЕТО КЪМ ВАЛЕРИ, ЗА ДА ПОМПИ УВЕХНАЛИЯ МУ РЕЙТИНГ. НЕМА ДА СТАНЕ, ДРАГА, ОН ВЕЧЕ Е ЧАО ОТ ПОЛИТИКАТА!
19.
Истинската Атака
29.10.2011 13:43:16
4
7
Ахмед Доган направи същото като преди две години, когато сложи Боко за министър председател с изказванията си пред аудиторията на ДПС. На български, да можем все пак да го разберем.
Номера с целувката е всъщност намек към оная библейската целувка на Юда. В превод - този, когото целуна го сложете на кръста.
Иначе хиената вече е инструктирала всички депесари да гласуват за Плевнелиев.
18.
В подкрепа на Владо
29.10.2011 13:27:55
4
3
Не заслужават толкова много писане,за да разберат бургазлии за какво иде реч.Не се учудвайте на сайта-та той е семеен/КАСАБОВИ/демек на НФСБ.Вижте кой им е юридически съветник-Мосинов/комунистическо-мафиотска издънка/.Та тоя е далавераджия от висша класа-съветник на П.Арнаудов/бивш/вече кмет на Царево-готов за затвора,а не адвокат.За това гласувайте за Плевналиев,за да може да се смени съдебната система която е заложник на тройната коалиция.Това иска Европа.
17.
Стела
29.10.2011 13:21:08
3
6
Владо, успял си гледам тези излияния да ги напускаш в същия порядък навсякъде, където има публикация за позицията на НФСБ. С търсачката на Гугъл ли ги търси? Браво, не си пропуснал нито една.
В тази твоя последователност прозира личен елемент. Да не би в СКАТ да са те настъпили по мазола? Или са изкарали на показ някоя твоя миризлива тайна? Или на шефа ти?
И кое те кара да мислиш, че си по-голяма работа от тези 11 000, които са гласували за тях? За теб колко гласуваха?
Искам да бъда правилно разбрана - далеч съм от мисълта, че СКАТ е най-прекрасната телевизия, не всичко което виждам в нея го одобрявам. Но предпочитам да вярвам на нея, отколкото на купените от Пеевски-Кръстева медии, например. Или пък на тези регистрираните като пи-ари на ГЕРБ.
Вторачили сте се в една телевизия, била ви облъчвала. А нямате нищо против облъчването на други сто, които ви промиват мозъците методично. Не го разбирам.
Както и не разбирам следното - вие на коя планета бяхте по време на изборите на 23 октомври? Че не видяхте какво се случи?
Доказателства за подменения вот на българите и как се правят избори по милиционерско герберски ще излязат, най-малкото защото и сред техните редици има предатели. Но ще е късно. Не за вас, разбира се, вие пак ще стоите в някой форум и ще се занимавате със СКАТ и НФСБ, защото толкова ви е кръгозора. Говоря за тези, които няма къде другаде да отидат и затова остават в България.
16.
Vlado
29.10.2011 12:56:46
4
5
Бенчо Бенчев, Касабов, Мосинов, Симеонов, Манев. Един дол дренки. Ще ми липсват само Елечето и Стойновски.
15.
Vlado
29.10.2011 12:54:24
2
5
Всъщно уважаема г-жо Касабова заглавието би било правилно така: Не се усеща присъствието на НФСБ, не се усети и приноса на тая партия за 4 години в Бургас, няма и да се усеща в бъдеще. Присъствието им ще се усеща само по кръчмите. Дори и да направят това, което са намислили по тоя начин, само ще си навлекат гбева на ония 70% гласували не толкова за Николов, колкото за бързото и доброто развиване на Бургас. Това ще значи капсулация, като тази на ДПС, дори Манев, Гошко елека и Стойновски ще бягат като дявол от тамян. Само комунистите биха приели подкрепа от вас. Какъв правилен ход ви остава? Ами никакъв. Нямате полезен ход. Не и във ваша полза. Има един и той е в името на града, но се съмнявам че ще го направите, защото ще си сложите въжето сами. Като Яне Янев...
14.
26
29.10.2011 12:19:23
0
4
Глупав,по глупав,най-глупав на едно място,начело с мазната коса ъъ Манев.За това просто животно кой гласува се питам аз:)
13.
Vlado
29.10.2011 12:13:00
1
3
Да, и аз се чудя кой би гласувал за подобни хора, независимо от крещящия им стил на изказване и подобен външен вид. Би било хубаво да се види една разбивка на тяхните гласоподаватели - по населени места, по възраст и по образование... Аз лично не се съмнявам че са купени гласовете им, по-скоро смятам че за тях са гласували предимно стари хора склонни да бъдат манипулирани - такак както ги лъжат алоизмамниците...На това си мисля че се дължи високия им резултат. И все пак имаха 12 съветника когато бяха АТАКА, но тогава имаше елемент на изненадата - бяха опозиция на Йоан, когото всички вече ненавиждахме, а и не бяха участвали в управлението - т.е. не знаехме що за стока са. И аз бях в кюпа - тогава гласувах за Николов за кмет и за тях за съветници, като се надявах да има някакъв баланс и си мислех че ще се контролират един друг. Дотогава гледах СКАТ като от нея предимно се информирах какво ставаше в града, тъй като още не бяха силно развити интернет сайтове информационните от Бургас. Но след това те спряха да дават новините такива каквито са, политизираха се силно, нямаше един нов обект било спортен или за децата който да се отрази от тази телевизия и тотално спрях да ги гледам. Мисля че изпаднаха в голяма изолация сега. Тотално неориентирани са - дори щели да се коалират с БСП сега в съвета....Очаква ги още по-голяма безтегловност и още по-кресливи очаквам да станат...
12.
Vlado
29.10.2011 12:11:48
2
3
Само човек в нетрезво състояние може да има такава фрапираща липса на усещане за реалния свят. Това чуство за гравитация, което ти помага да си здраво стъпил на земята. Себевлюбени и самодоволни хора няма как да разберат за какво говоря. Целия град излезеда гласува, избирателната активност беше доста висока. Сигурно имаше и отказали се заради лошата организация, но определено и те не могат да обърнат вота. Истината е че самовлюбените Стойновски, Гошко елечето и Валери Симеонов не могат да намерят последните останки от своето мъжество да си признаят че загубиха избирателите си. Впрочем Стойновски си призна, макар и с половин уста. Но другите двама заемат доста агресивна позиция предвид собствените си резултати. Истината е че едните работиха4 години, а другите само ги критикуваха. Едните и сега вече работят, а другите пак са по кръчмите. Разликата е че вече няма как да саботират града и неговите жители. бургазлии излязоха и казаха едно огромно ДА! на това което се случваше в града. И в същия момент казаха и едно силно НЕ! на хората като Стойновски, Елечето и Валери Сименонов. Показа че си обичат града и искат още такива неща да им се случват. А списъкът със хубавите неща е прекалено голям. Искаме още и то от същото, както писаха в един английски вестник. Попътен вятър и спорна работа на работещите, а на бойкотиращите - Наздраве;)
11.
Vlado
29.10.2011 12:10:48
3
3
Господи, пак се започва! Моля те, слез си прибери вересиите. До кога ще го гледаме тоя цирк? Капка мъжество да нямаш да си признаеш че си загубил изборите. Само като им видиш физиономиите на неговите кандидати и ти става ясно че никой не би гласувал за такива хора. В кой измислен свят на Алиса живеят тия хора? Кога ще ударят дъното се питам. Все си мисля, че са го ударили, ама уви. Докато хората се заклеват като съветници, другите саботират. Тия хора май са били лишени от всякакво внимание като са били малки и сега наваксват. Сега очаквам да почнат пак да си палят сами колите и да си режат сами гумите и да обясняват как някой иска да им запуши устите...А те бургазлии сами го сториха. И не само техните, а и на останалите 2ма от запаса - Стойновски и Гошко елечето...
10.
Отврат.....
29.10.2011 11:16:06
0
6
Тази сбирка в терариум ли е? Събрали са се динозаври и пепелянки. Беньо фаса прилича на толям гущер варан, а Снежка, Дидито и Магито са като змии.
9.
123
29.10.2011 09:35:10
4
3
НФСБ-политически фарс.Група от съветници,преминали през всички партии-БСП,АТАКА и СДС.Да си седят в ресторантчето,както много им отива и да не занимават хората с тяхните простотии.Тяхната идеалогия е колкото си може повече от софрата и злоба по всички други.
8.
Чирака
29.10.2011 09:21:28
6
4
Абе вие от НФСБ защо си мислите, че сте някакъв фактор. Независими сте, щото от вас нищо не зависи. Нещастници
7.
наблюдателен
29.10.2011 09:16:16
1
4
04.45 мин. от репортажа - изказване на снежина маджарова : "горда съм с това, което постигна моята политическа партия на престоящите избори"... сякаш изборите леко отминаха, т.е. чуваш предстоящите, разбираш на преминалите избори!
6.
АТАКА - Бургас
29.10.2011 08:17:05
5
2
Ахмед Доган се обяви публично в подкрепа на Ивайло Калфин, тъй като ДПС винаги е било и си остава естествен политически партньор на БСП = БКП. Турците в България и българските турци в Турция ще гласуват масово по задължение за Ивайло Калфин. Комунистите са готови на всякакви сделки с турците, само за да увеличат чрез тях шансовете си за спечелване на президентските избори. Това съюзяване е позорно и опасно за бъдещето на България! Всички ние трябва да спрем решително опитите на комунистите да спечелят властта чрез подобно предателство. Не на потурчването на България!!! Призоваваме всички симпатизанти и привърженици на АТАКА да противодействат на това, подкрепяйки с вота си Росен Плевнелиев в неделя, 30 октомври. Това е единственият правилен ход за момента.
5.
Лили
28.10.2011 23:51:19
4
13
Герб се изгавриха с цяла България не само с Бургас и повелява да се извинят
4.
ivancho
28.10.2011 21:57:51
3
11
a wui bencho i toi suwetnik. otkoga karnobat suwetwa burgas.ei napulni sa grada s dureta, rubowe i shileta.....
3.
Глас Народен
28.10.2011 21:55:05
2
6
Това да не е сбирка на анонимните алкохолици ? Зачервили бузките уж количка и мин.вода ама с % твърд алкохол смешници пълни !
2.
B-s
28.10.2011 19:37:47
6
2
toq pak kasabov kakvo pak e vzimal axaxaxaxxa
1.
gggg
28.10.2011 19:22:28
0
8
"Бедний, бедний Македонски защо не умря при Гредетин...."
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината КТ "Подкрепа" иска заплатата на преподавателите да е 150% от средната Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Банкнотите и монетите в обращение са за над 29 млрд. лв. Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Ежедневно в страната ни влизат стотици камиони, които внасят храни от трети страни На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас Първото заседание по делото за бащинство, което той води, ще се гледа в Бургаската съдебна палата Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест Хилда Казасян направо изтръпна по време на шоуто от думите му Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в парка Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в парка Обработвани ли са тревните площи в София Слави Трифонов се изправи на крака, напът е да пребори множествената склероза Слави Трифонов се изправи на крака, напът е да пребори множествената склероза Шоуменът се подложил на експериментална терапия, която давала учудващо добри резултати Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Пресни плодове и зеленчуци очакват домакините, подготвящи празничната трапеза 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство Това показват наблюдения на Института за социални, синдикални изследвания и обучение Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова След призива на Нинова за обединение на лявото пространство
Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази...
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори