×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„И.а батьо буля“ в Несебър преди втория тур. МВР все пак трябва да се намеси


„И.а батьо буля“ в Несебър преди втория тур. МВР все пак трябва да се намеси
Атанас Терзиев (вляво) от ГЕРБ и Николай Димитров, подкрепян от братята Диневи, се изправят един срещу друг в неделя. От резултата ще видим кой кого в политиката
25 Октомври 2011, Вторник, 21:18 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, видео Добромир ДОСКАЧАРОВ

Разбра се кой с кого и с какви средства ще печели битката

Никога досега вторият тур на местни избори в Несебър не е бил толкова изнервящ за двата враждуващи щаба, нито толкова скъпоструващ. Колко милиона лева ще са нужни, за да се купят гласовете на всичките 13 хиляди избиратели, които са отишли до урните тази неделя, за да се гарантира тяхното повторно участие? Дали ще си позволят лукса и риска основните играчи, оформени в два ясно разграничаващи се лагера (виж заснетия видеоматериал и последвалата в ранния предиобед декларация от предизборния щаб на ГЕРБ) да развържат чували с пари и поголовно да купуват гласове, защото не се знае дали ще могат да изкарат всичките си гласоподаватели отново? Колко пари са това? И колко ще струва вноса на изборните туристи, които за първия тур не бяха активирани? Това са въпросите, които си задават будните граждани в община Несебър, но едва ли някой от тях се двоуми на кого да заложи.

Двата лагера са ясно диференцирани.

Друг е въпросът от какво и от кого се нуждае Несебър. Дали да продължи да бъде управляван от партията на братята Динко и Йордан Диневи, които днес чрез Благой Филипов оповестиха официалната си подкрепа за Николай Димитров или да заложат на нещо ново, което им обещава Атанас Терзиев от ГЕРБ. Впрочем Терзиев вече няколко години им разкрива колко е важно за всички мандат като изтеклия с Николай Димитров, повече да не се повтаря.

Ето как започна днес деня: В 11,00 часа кандидат-кметът Николай Димитров, макар и с доста изнервени жестикулации, даде да се разбере, че уверено върви към победа. Той даде пресконференция за медиите не в щаба си, а забележете - в заседателната зала на Общинския съвет, където се провеждат редовните общински сесии. Димитров зае обичайното си място на кмет,  а представителят на МОРЕ Благой Филипов, който бе председател на ОбС, се намърда в своя стар стол. Като истински партньори и вече с открити лица, на деловия президиум, около двамата се наредиха Костадин Нищелков, Лазар Япаджиев, Пейко Янков и Кирил Жеглев, за да декларират, че това е конфигурацията, с която Димитров се явява на втория тур. Залата се изпълни с членове на техните формации, които заеха местата на общинските съветници, сякаш започва сесия.

Гражданите на Несебър гласуваха мъдро, защото искат да ги управляват мъдро

Това бе основният извод, който си направил Николай Димитров след нощта на изборите, печелейки 46,23 % от гласовете или общо 6 217 гласа. „Пътят продължава, няма да допусна частно-корпоративни интереси да влияят“, каза Димитров (вижте повече от видеоматериала).

Докато тази конфигурация даваше пресконференция в залата, в непосредствена близост – пред Пенсионерския клуб, десетина старци, обилно почерпани, огласяха центъра с класическата „И.ал батьо буля“ и нищеха положението след първия тур. Като видяха екипа на Бесове.бг певците спряха нецензурните текстове и минаха на странджанско-патриотичен фолклор. Не казаха кой за кого е гласувал. Като цяло извадката от гласоподаватели бе коректна да признае: „Не сме стока, тук сме 50 на 50 предатели“. Още не бе свършила анкетата ни с тях, когато се разбра, че от щаба на ГЕРБ са разпространили декларация, разписана от 7 местни политици – в качеството им кандидати за кметове и лидери на партии и коалиции, които застават зад Атанас Терзиев.  Терзиев взе 4 590 гласа или 34,11%, които смята обаче да навакса тази неделя с подкрепата на хората, чиито подписи стоят под текста на документа. Терзиев се надява МВР да обърне внимание на емисарите, които отново ще тръгнат да купуват гласове, както и на движението на външни за общината хора.
Вижте текста на декларацията:

ДЕКЛАРАЦИЯ

Всички ние се борим за промяна на статуквото и модела на управление в община Несебър. Считаме, че това може да бъде постигнато само ако изберем нов кмет, който да внесе необходимата прозрачност, диалог с хората и реално решаване на проблемите на нашата община.

Нашите виждания за развитието на община Несебър съвпадат с програмата на Атанас Терзиев. През последните години той доказа, че може да отстоява интересите на хората в общината и да работи за нейното развитие.

Именно заради това ние се обединяваме в негова подкрепа и призоваваме всички наши членове, симпатизанти и приятели да подкрепят кандидатурата на Атанас Терзиев на предстоящия балотаж в неделя. Убедени сме, че той ще оправдае доверието, което му гласуваме и ще бъде един успешен кмет:

Венелин Ташев  /общински съветник/
Георги Манолов /кандидат за кмет община Несебър на Коалиция „Ново начало и Синята коалиция – заедно с вас”,
Димитър Стойков /кандидат за кмет на община Несебър на ПП „Обединена социалдемокрация”/
Драгомир Попов /кандидат за кмет на община Несебър на „Гражданско обединение „Единство””/
Илиана Куртева-Кенова /кандидат за кмет на община Несебър на ПП НДСВ/
Никола Иванов / кандидат за кмет на община Несебър на ПП Обединен блок на труда – българските лейбъристи/
Иван Тошков Тошев /кандидат за общински съветник на ПП „АТАКА”/




В категории: Несебър


81
Коментара по темата
81.
...
31.10.2011 00:09:23
1
0
Skapi sagrajdani iskam samo da poqsnq neshto ... Sledvashtiq pat kato kajete çhe "Vlas" izbra kmeta na Nesear se zamislete , zashtoto v Nesebar Nikolai Dimitrov ima s 300 glasa poveche ot Atanas Terziev ...
80.
Голямата работа
29.10.2011 12:29:51
2
2
А кое е по-голямото зло? Терзиев и сегашните съветници?Не съм от Герб.Не съм в Общинския съвет,защото не искам да пръскам грешни пари по изборите и после четири години да си ги множа ,има и по добри начини за инвестиция
79.
до 75
29.10.2011 11:05:43
2
1
Аман от такива псевдо умници като теб,мислещи се за много можещи и знаещи,защо ти не си в общинския съвет,като си повече от тях аз ще ти кажа понеже не си но се имаш за голямата работа. Аз видях и осмислих не с ''у '',герб трябваше да имат 1 човек, и не не живея на луната просто няма какво да се лъжем от години няма просто кого да изберем,с това разполагаме за момента,може би след време ще има по-кадърни хора за който да гласуваме. Но за сега Димитров и съветниците за по-малкото зло
78.
do 77
28.10.2011 23:15:01
0
0
mnogo si dalech ot istinata , dano se usaznaesh nqkoi slanchev dden ...
77.
до 76
28.10.2011 17:41:28
0
1
Значи продължаваш да живееш на луната или скоро си се върнал от там
76.
do 75
28.10.2011 16:59:23
0
0
vidqh,pomislih,preosmislih i osmislih imenata i kakvo ?
75.
До72
28.10.2011 16:12:18
1
1
Ако не си видял,мислил,преосмислил и усмислил имената на Несебърския
общински съвет значи живееш на
луната.
74.
!!!
28.10.2011 09:41:27
4
1
A da podkrepqme Terziev li ? ahhahah
73.
do ????????
28.10.2011 09:39:55
6
4
ei alafranga koi e pionkata na MORE ??? ako ne znaesh da ti kaja N.DIMITROV !!! kvo vi kazaha predi izborite che e mnogo poslushe i lesno se rabotilo s nego,za tova go podkrepqte vie vsichki HURQTI ot p.p. MORE !!!
72.
dkdnkanda
28.10.2011 09:18:25
1
3
che kakvo mu ima na obshtinskia savet ?
71.
ЗОВ
28.10.2011 09:10:30
3
2
УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ ВЕЧЕ НЕ СТАВА НА ВЪПРОС ДАЛИ ТЕРЗИЕВ Е ОТ ГЕРБ,СМЕШНИК ЛИ Е,ФЪФЛИ ЛИИ Т. Н. ВГЛЕДАИТЕ СЕ В БЪДЕЩИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ И СИ НАПРАВЕТЕ МАЛКА РАВНОСМЕТКА,ПРИ КМЕТ ДИМИТРОВ ,КОЙ ЩЕ ГИ СПРЕ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ
70.
!!!!
28.10.2011 08:56:51
5
4
RUSKA UZUNOVA IMASHE 29 GLASA OT VLAS , NEKA NASKO TERZIEV V NEDELQ DA IMA 9 !GLASUVAITE ZA NIKOLAI DIMITROV ! ATANAS TERZIEV E EDNA PIONKA , KOQTO NE ZASLUJAVA DA BADE KMET NA OBSHTINATA.NASE MOLQ TE SKRII SE , NE STAVASH !
69.
???????
28.10.2011 02:38:02
2
6
Колко сте жалки и смешни,не само,че ще излезем да гласуваме ами и с повече сили ще подкрепим Н.ДИМИТРОВ пред терзиев,от 5.50ч ще сме във Влас да се побъркате ГЕРБ,ако искат и по 20 мин да търсят име,този път вече и медиите и то важните,не като БЕСОВЕ са тук.ии нещо важно към насето :МОЛЯ ТЕ ВЪРНИ 5 МЛН. НА ЧОЧО,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СПИ ИСКА СИ ГИ ВЕЧЕ ЧЕ МНОГО СИ ГО ПОДВЕЛ.И НЕ ДАВАЙ ПАК ПАРИЧКИ ЧЕ ИМАМЕ ОЩЕ 3 ЗАПИСА И ТЕ ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ СЪС ВЧЕРАШНА ДАТА СА...ХИХИХИИХ.Преди като ви писах вие не ми вярвахте,като ви казах че се интересуват хората вие пак не ми вярвахте ама видехте ли,БНТ какво показаха ???????????????ЗНАМ ЧЕ БЕСОВЕ ЩЕ МИ МАХНАТ СПАМА АКО КАЧА КЛИПОВЕ С НАСКО ТЕРЗИЕВ ПО СКАТ МИНАЛАТА ГОДИНА КАК ПЛЮЕШЕ ПОСТОЯННО ПО ГЕРБ,А СЕГА КАК СЕ КАНДИДАТИРА ОТ ГЕРБ,КОЛКО СИ ПРОДАЖЕН НАСЕ,НЕ ЗНАЕШ КЪДЕ СЕ НАМИРАШ.
68.
учевидката
27.10.2011 22:45:08
0
1
http://www.bivol.bg/nessebar-aresti.html
67.
do 65 i 66
27.10.2011 22:02:38
1
2
vsi4ki vidqha koi kopuva da : http://www.youtube.com/watch?v=Sbxrg3xB0bo gledaiiiiiii
66.
учевидката
27.10.2011 21:47:44
1
4
То се знае кои са "касиерите"на Чочо и Терзиев....Ангел-Кокала,Смешния и Сандьо.Не спряха да клеветят Н.Димитров,че преближени хора до него купуват гласове,то се видя кои е купувал и кого арестуваха.Арестувани са 4 човека на ГЕРБ ,но ще има и още.
65.
учевидката
27.10.2011 21:15:54
1
2
Всички знаем как и кой ккопува гласове в община Несебър това са хората на Чочо и Атанас Терзиев направете си едн разходка до селата Тънково,Гильовци и Оризаре и сами ще се убедите за какво става на въпрос.Там може да засечете само хората на Атанас и Чочо.Хора осъзнайте се и не се залъгвайте със някаквиси пари от 100-200лв. които ще ни излязат много солено през........
64.
Do 60
27.10.2011 20:28:25
1
4
Отново се доказа,че поддръжниците на ГЕРБ и на Терзиев,са Прост,Невъзпитан и малоумен народ.КАКВА СТАНКА РАЙКОВА КАВИ ПЕТ ЛЕВА МА????? Не пиши на "МА" злобен човек,от злоба се погрознява и затъпява....затова и до там стигнахте,толкова сте вече изнервени,че и във форумите си проличава.хихиихихи
63.
...
27.10.2011 19:16:42
0
1
Kirila Todorova i Kiril Ciklev ne podarjt nikakva vrazka , makar i da sa brat i sestra , za tova ne namesvaite politicheskite partii s lichnite vzaimootnosheniq ...
62.
do ЙУЙУЙ
27.10.2011 19:03:45
2
2
bravo be kolega,ti nai nakraq kaza istinata.MOJE BI SAMO VENKO ne razdavashe kinti i zatova rezultata e sledniq-1 savetnik :) s kinti na raka moje i poveche :)
61.
до 59 и 60
27.10.2011 18:22:01
1
3
Просто не мога да определя кой от двама вие по тъп тоя дето ''копува'' гласове и окраде понеже няма никой в черепната си кухина или 60 понеже уж може да чете ама нещо май не му се отдава много.

Трима души са в ареста за 24 часа за търговия с гласове в морската община Несебър, където страстите са изключително нажежени преди втория тур. Сред тях е Станка Райкова, която е в кандидатската листа за общински съветници на ГЕРБ,другите двама са Кирила Тодорова и Александър Стоянов - Сандю. Майката на Сандю - Станка пък е поставена от Чочо Александров за председател на въпросната 13-та секция в Слънчев бряг, пред която е заснета търговията с гласове. Кирила Тодорова пък е обещавала и раздавала дърва за зимата на социално слаби жители на общината срещу задължението да гласуват за кандидата за кмет Атанас Терзиев. Стоянов, който по професия е строител на сергии и временни обекти е бил основният брокер на купуването, сочи първоначалната информация. Именно той е държал и раздавал парите.

После как да не подкрепяме хората, който твърдят, че симпатизантите на герб са полуграмотни и малоумни.
60.
ОТ НОВИНА ДО 58
27.10.2011 14:37:57
0
0
КАКВА СТАНКА РАЙКОВА КАВИ ПЕТ ЛЕВА МА! СТАВА ВЪПРОС ЗА КИРИЛА ТОДОРОВА.
59.
ЙУЙУЙ
27.10.2011 13:26:38
1
4
И Николай Димитров и Наско Терзиев копуваха гласове !!!!!!! Най-много са купените за съветници на ПИЦАТА И ЛАЗАР ЯПАДЖИЕВ !!!!! Никой номарален човек няма да си даде гласа за ТОЯ ПРОСТ СЕЛЯНИН ЛАЗО ИЛИ ЗА ПИЦАТА КОЙТО С ПОМОЩА НА НЯКОЙ ХОРА ОКРАДЕ ОБЩИНАТА ! ТОВА Е ИСТИНАТА !МНОГО ЖАЛКО !
58.
до 57
27.10.2011 13:07:43
0
2
Ти си много неграмотен човек,първо прочети преди да излиза толкова злоба от теб.ето това съм го взела от предизборната листа на ГЕРБ:Станка Тодорова Райкова е на 19-то място в кандидат-листата за общински съветници на партия ГЕРБ. Жената работи в местното ХЕИ в Несебър.
57.
НЕ ЛЪЖЕТЕ
27.10.2011 12:36:46
3
0
КИРИЛА ТОДОРОВА Е СЕСТРА НА КИРО ЦИКЛЕВ - ДОНЕВ ОТ РАВДА , А ТОЙ Е ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ОТ ПАРТИЯ МОРЕ , ТАКА ЧЕ НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА Е КУПУВАЛА ЗА ГЛАСОВЕ ЗА ГЕРБ , ИЛИ ТОВА Е НАГЛАСЕНО С ЦЕЛ КОМПРОМАТ ЗА ГЕРБ ,ТАКА ЧЕ НА ВСЯКА ЦЕНА С ВСИЧКИ СРЕДСТВА , НАЛИ САМО И САМО НА ВЛАСТ !!
56.
prttttttttt
27.10.2011 12:33:26
2
2
da da s montirani zapizsi taka se dava prisada ama sandio shte lapa i to golqm nali znaete za nazidanie shte ima bradva
55.
Новина
27.10.2011 12:12:02
3
4
АРЕСТУВАН Е МАРАТА КОЙТО КУПУВА ПО 100 ЛЕВА ГЛАСОВЕ ЗА НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ.
54.
www
27.10.2011 11:42:07
2
2
Довечера всички несебърци на морска гара ,нека покажем че сме достойни хора ,а не продажници за 50-100 лева
53.
ЗАИНТЕРЕСУВАН
27.10.2011 10:37:15
4
5
ХМММММММ ТО БИВА БИВА НО ТОВА НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА ВЕЧЕ СПРЕТЕ СЕ СТИГА С ТЕЗИ ПРОСТОТИИ ПОКАЙЕТЕ ЧЕ СТЕ ДОСТОЙНИ ГРАЖДАНИ НА ОБЩИНА НЕСЕБЪР НЕ СЕ ПРОДАВАИТЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ПОСЛЕ ЩЕ ВИ ИЗЛЯЗАТ ПРЕЗ САДНИЦИТЕ ДОКАЗА СЕ ВЕЧЕ КОЙ ВИ КОПУВА НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ СЕГА КАТО ГЛЕДАТЕ ТЕРЗИЕВ ДА СТОИ СРЕЩУ ВАС ПРЕД МЕДИИТЕ И ДА ВИ ОБЯСНЯВА КОЛКО Е ЧЕСТЕН И КАК ЩЕ СПРЕ КУПУВАНЕТА НА ГЛАСОВЕТЕ ХВАНАХА ЧИРАЦИТЕ НА ТЕЗИЕВ ПРИВИКАХА ГИ В ПОЛИЦИЯТА И СЕ ПРЕДАДОХА ЕДИН НА ДРУГ СТИГА ВЕЧЕ ИЗПРАВЕТЕ СЕ И ПОКАЖЕТЕ ЧЕ НЕ СТЕ ПРОДАЖНИЦИ НЕ СЕ ЛИ ЗАМИСЛЯТЕ ЧЕ КАТО ВЗЕМЕТЕ 200 ЛЕВА ПОСЛЕ ЩЕ ВРЪЩАТЕ ЦЕЛИ 4 ГОДИНИ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО СТЕ ВЗЕЛИ МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА БЪДЕТЕ ПОДИГРАВАНИ ОТ ТОЗИ ПАЛЯЧО И КЛОУН АТАНАС ТЕРЗИЕВ ТОЗИ ТИП Е ВЪЪЪЪЪЪЪЛК В ОВЧА КОЖА И ОЩЕ ПО ЛОШО ТОЙ Е ЧИРАК НА ЧАВДАР АЛЕКСАНДРОВ ЧОЧО
52.
До Лазо
27.10.2011 08:59:34
4
11
Абе Лазо, умрял х** малко ли ти бяха рогата дето ти ги закичиха преди години че сега си се наредил рамо до рамо до сина на бадженака ти Митьо Янков. Вземи се в ръце бе човевече малко. Къде ти е достойнството на мъж?
51.
ОЧЕВИДЕЦ
27.10.2011 08:50:46
1
6
то се видя кой копува гласове САШКО-САНДО ЗА ТЕРЗИЕВ този път се наиграхте :))) И не разбрах как този ТЕРЗИЕВ ще спре копуването на гласове като точно неговия ЧИРАК И СОЛТАШАК САНДООООО ГО ХВАНАХА ДА КОПУВА ГЛАСЧЕТА КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТАКИВА БЪЛЪЦИ БРЕ ХАХАХАХАХАХ КАК САМО СЕ МУШНАХТЕ В КАПАНА ТО СЕ ЗНАЕ НА МИШКИТЕ МЯСТОТО ИМ Е В КАПАНА
50.
nesebar
26.10.2011 22:22:32
2
1
http://www.bivol.bg/nessebar-aresti.html
49.
МОР
26.10.2011 21:49:38
2
2
Като си гледам съветниците за следващите четири години по- добре да си стегна куфара поне имам избор
48.
123
26.10.2011 16:04:35
3
11
направо се чудя и се мая как този носорог лападжиев се подмазва наредил се и той на масата зада може в утрешния ден пак да изнудва хората с рушвети за да получат някоя сергиика .Срамота е да се оставим да ни командват тези крадци и боклуци ,НЕ СЕ ПРОДАВАЙТЕ А ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК .....ако имате нещо лично към герб не гласувайте
47.
До 45 и 46
26.10.2011 15:59:39
3
6
Вие за "мнозинството" в общинския съвет не берете грижа, щото то е извънредно конюнктурно. :) Ако случайно Терзиев спечели балотажа, половината от тези "юнаци", свикнали винаги да са със силния на деня, на часа ще извъртят гъза, и ще се отрекат трижди от Димитров. Управляваща коалиция - управляваща, ама за да се затвори цикъла на далаверата трябва да се участва и в администрацията. Още на другия ден след като излязат резултатите за евентуална победа на Терзиев, ще тръгнат да се съюзяват с местния "ГЕРБ" за да спазарят зам.кметски и директорски постове. Абе нищо ново под слънцето. :D
46.
До 45
26.10.2011 15:07:47
3
4
Диалог в Общинския съвет няма да има,една птичка/Ташев/пролет не прави.Но поне малко да ги приземим сТерзиев.Страшно е
45.
жител на несебър
26.10.2011 14:56:58
5
12
Скъпи съграждани,
Старият общински съвет на Несебър имаше мнозинство формирано от представители на партия„ Море” – 5-ма съветника, Костадин Нищелков – Пицата – 2- ма съветника и 2-ма на независимия комунист Николай Димитров, и с още двама, трима купени от тях съветници тези хора правеха каквото си решат.
В момента за хубаво или за лощо вие им дадохте, а някои от вас им продадохте, изключителното мнозинство – 7 съветника на партия „ Море”, 4 съветника – на Нищелков и независимия комунист Николай Димитров, което означава че вече сте им подарили или продали целия общинския съвет.
Ако на 30 октомври вие гласувате за кмета Николай Димитров и той бъде новия стар кмет на Несебър означава, че вие подарявате цялата власт на едни хора, които вече доказаха, че освен лични интереси и амбиции нищо друго не ги валнува.
За да разбием това статукво и да можем да разчитаме на някакъв диалог в общинския съвет и общината простата логика е, че трябва да се абстрахираме от това как се казва опонента и коя партия го подкрепя, да гласуваме за него за да не предоставим на тепсия целия властови ресурс на община Несебър.
44.
ПЪТНИКО Н.КИР.ДИМИТРОФФ
26.10.2011 14:42:18
5
8
НЕ КЪМ ВТОРИ МАНДАТ КМЕТ, А КЪМ БУРГАСКИЯТ ЦЕНТРАЛЕН ЗАТВОР БОДРО СЕ Е УСТРЕМИЛ РЕЗАКА - КИР ДИМИТРОВ !!!

ПРИ ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕ ( КОЕТО НЯМА КАК ДА ПАДНЕ СЛЕД 30.10.11г.) ЗА БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ и ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ДОКУМЕНТИ, СПОРЕД НАКАЗАТЕЛНИЯТ КОДЕКС НАКАЗАНИЕТО Е ЛИШАВАНЕ от СВОБОДА от ПЕТ до ДЕСЕТ ГОДИНИ .

КАКВОТО И ДА ПРАВИ Н.КИР.ДИМИТРОФФ ФИНАНСОВО ОКРИЛЯН от БРАТА ДИНЕВИ ... ТОЙ Е ПЪТНИК ! ДАЛИ КЪМ НЕБИТИЕТО ИЛИ КЪМ ЗАТВОРА, ВСЕ Е ЕДНО . ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ РОД и КОРЕН, НАРОДА НИЗВЕРГВА С ГЛАСУВАНЕ, А ДЪРЖАВНОСТТА В ЛИЦЕТО на СЪДА и ПРОКУРАТУРАТА С ОБВИНЕНИЕ и ОСЪДИТЕЛНА ПРИСЪДА.
43.
ПЪТНИКО Н.КИР.ДИМИТРОФФ
26.10.2011 14:42:18
6
5
НЕ КЪМ ВТОРИ МАНДАТ КМЕТ, А КЪМ БУРГАСКИЯТ ЦЕНТРАЛЕН ЗАТВОР БОДРО СЕ Е УСТРЕМИЛ РЕЗАКА - КИР ДИМИТРОВ !!!

ПРИ ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕ ( КОЕТО НЯМА КАК ДА ПАДНЕ СЛЕД 30.10.11г.) ЗА БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ и ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ДОКУМЕНТИ, СПОРЕД НАКАЗАТЕЛНИЯТ КОДЕКС НАКАЗАНИЕТО Е ЛИШАВАНЕ от СВОБОДА от ПЕТ до ДЕСЕТ ГОДИНИ .

КАКВОТО И ДА ПРАВИ Н.КИР.ДИМИТРОФФ ФИНАНСОВО ОКРИЛЯН от БРАТА ДИНЕВИ ... ТОЙ Е ПЪТНИК ! ДАЛИ КЪМ НЕБИТИЕТО ИЛИ КЪМ ЗАТВОРА, ВСЕ Е ЕДНО . ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ РОД и КОРЕН, НАРОДА НИЗВЕРГВА С ГЛАСУВАНЕ, А ДЪРЖАВНОСТТА В ЛИЦЕТО на СЪДА и ПРОКУРАТУРАТА С ОБВИНЕНИЕ и ОСЪДИТЕЛНА ПРИСЪДА.
42.
към 10
26.10.2011 14:29:14
0
2
Съгражданино, абсолютно те подкрепям за всичко което си написал, но най-вече те подкрепям за това което пишеш за ЛАПАДЖИЕВ - пълен некадърник и безхаберник е той. Абсолютен неудачник! Към коя ли политическа сила не се завъртя, чий ли гъз не облиза само и само да е на работа в общината.Тоя освен голям лицемер и кръгла НУЛА.
41.
до "Изтрит веднъж"
26.10.2011 14:06:51
2
1
Изтриха 2 коментара, защото съдържаха линкове към други сайтове.
За коментиращите мишоци това се казва "СПАМ".
А ако почнат да трият кометарите от едно и също IP? A?
От защитата на Димитров ще остане един коментар под тази статия.
смешници
40.
Изтрит веднъж
26.10.2011 13:41:44
1
5
Тука трият яко неудобните коментари!!! Имайте предвид!!!

А кой мислите е виновен за хаоса на изборите при положение, че майката на Терзиев е председател на СИК, брат му отговаря за изборните книжа. Всички председатели на комисии са от ГЕРБ, а председателя на ОИК е юрист на Чочо Александров???
39.
До Димитров
26.10.2011 13:25:11
1
2
Спря частните корпоративни интереси идейностти неудачни за общината-пълна лъжа.Спря тези,който не ти дадоха проценти.Разгледайте сайта за обществените поръчки,зада видите за какво иде реч
38.
3ан3ибар
26.10.2011 13:02:40
5
4
Димитров, падаааш, падааааш!
Вижте ги как са се наредили в "народното събрание" крадливата сган!
Ядоха и пак не се наядоха. Ама НААА!!! В неделя ще изядете големия!
37.
anonim
26.10.2011 10:50:19
5
6
МОЖЕШ ДА КУПИШ 200-300-400 ГЛАСА ,НО НЕ МОЖЕШ ДА КУПИШ 6300 ГЛАСА ,ТАКА ЧЕ НЕ МАНИПУЛИРАЙТЕ ХОРАТА ,ЗАЛИТЕ НА ДИМИТРОВ БЯХА ПЪЛНИ С ХОРА ,ЗАТОВА ИМА ВИДЕОМАТЕРИАЛИ В САЙТОВЕТЕ ,ЯСНО НИ Е КОЙ КУПУВА ГЛАСОВЕ ,А И НЕСЕБЪРЦИ ДОБРЕ ПОЗНАВАТ ВСЕКИ ОТ КАНДИДАТИТЕ СИ , А ВИЕ МЕДИЙТЕ ПРЕЕКСПОНИРАТЕ НЕЩАТА ,ОСОБЕНО ВАШАТА МЕДИЯ + НА БАРЕКА ,ГОЛЯМО ЛИЗАНЕ ,ГОЛЯМО НАДУПВАНЕ ,,,, ЗАПОМЕНТЕ ДИМИТРОВ ПЕЧЕЛИ УБЕДИТЕЛНО И НА ВТОРИ ТУР
36.
anonim
26.10.2011 10:44:16
6
6
ДИМИТРОВ Е ЗАВЪРШИЛ МАГИСТРАТУРА ПО ИКОНОМИКА ,ТОВА МУ ОБРАЗОВАНИЯ ПОМАГА В РАБОТАТА МУ КАТО КМЕТ ,ЗАЩОТО ДОБРЕ ЗНАЕ КАК ДА РАЗПРЕДЕЛЯ СРЕДСТВАТА ,ВСИЧКО ПОСТИГНАТО ПРЕЗ МИНАЛИЯ МАНДАТ СТАНА БЕЗ ДА ВИ СЕ ПОВИШАТ ДАНЪЦИТЕ .... АКО СТЕ ГЛУПАВИ ПРОДАЙТЕ СИ ГЛАСА СЕГА ЗА 50 ЛЕВА И КАТО ДОЙДЕ ТЕРЗИЕВ ЩЕ ПОВИШИ ДАНЪЦИТЕ ,ТАКА ЧЕ ТЕЗИ 50 ЛЕВА ЩЕ ВИ ИЗЛЕЗНАТ ПРЕЗ ГЪЗА СЛЕДВАЩИТЕ 4 ГОДИНИ ........ ИСТИНСКИТЕ НЕСЕБЪРЦИ НЕ СЕ ПРОДАВАТ ЗА 50 ЛЕВА ,ТЕ СА ГОРДИ И ДОСТОЙНИ ХОРА ,КУПУВАТ СЕ ГЛАСОВЕ ПО СЕЛАТА ОТ ЦИГАНИТЕ ,ЗА СРАВНЕНИЕ НЕКА ИЗНЕСАТ РЕЗУЛТАТИТЕ КОЛКО СА ГЛАСОВЕТЕ ЗА ТЕРЗИЕВ ОТ НЕСЕБЪР САМО(БЕЗ СЕЛАТА) И КОЛКО СА ЗА ДИМИТРОВ ,НАПРАВЕТЕ СПРАВКА НАЛИ СТЕ ГОЛЯМА МЕДИЯ
35.
Д0 33
26.10.2011 09:18:26
3
6
А какво направиха "бизнесмените" Чпчп и Наско за града ви,покажете едно нещо направено така ,че да идват туристи и да влизат пари в града ви????Кажете ми,че той Чочо даже зимата не живее тука,ама вие нали сте прости и злобни само може да плюете.А за Насето да не говорим с леля си едно кафенце не можаха да управляват,нямат хора и там,ремонт няма от поне 5 год,кой да стъпи???Замислете се хора,че ви трябват кадърни и умни хора
34.
Д0 33
26.10.2011 09:18:23
3
5
А какво направиха "бизнесмените" Чпчп и Наско за града ви,покажете едно нещо направено така ,че да идват туристи и да влизат пари в града ви????Кажете ми,че той Чочо даже зимата не живее тука,ама вие нали сте прости и злобни само може да плюете.А за Насето да не говорим с леля си едно кафенце не можаха да управляват,нямат хора и там,ремонт няма от поне 5 год,кой да стъпи???Замислете се хора,че ви трябват кадърни и умни хора
33.
...
26.10.2011 09:09:21
2
3
Zashto v ustite vi e samo Sveti Vlas ??? Do predi 10 godini Vlas , nqmashe dori ulici , a Nesebar cafteshe , i kogato zapochna biudjeta da se razpredelq ravnomerno i Vlas da poluchava neshto , da se gradi neshto zapochnahte da prikazvate ... Zashto zavijdate?Nali vsichki naseleni mesta v Obshtina Nesebar zaslujavat ednakvo razvitie ? Kakvo iskate oshte za Nesebar ? V sela kato Tankovo nqma dori kanalizaciq , a vie lamteete za oshte ? Do predi 10 godini vsichki v Nesebar kazvaha na Vlas "selqni'" , a sega kogato Vlas se prevarna v raisko katche zapocchnahte da namesvate vednaga parite na obshtinata , no ne e taka , vav Vlas ima hora koito gradqt poveche sas sobstveni sredstva otkolkoto sas sredstavata na obshtinata !!!
32.
Свети Влас
26.10.2011 09:07:01
6
8
Г-жо Касабова как не ви е срам да излачите този материал,ами елате попитайте в Свети Влас хората за комисите и председателите.Дори тв СКАТ ги снимаха аи имаме видео от телефон да видите,Секция номер 16 на Терзиев снахата,номер 17 на Чочо любовницата,за какжо говорим ,че по 7 мин търсиха едно име и лъжат хората,че ги няма в списъците за кмет и общински да гласуват само за президент.ТА НАЛИ ВСИЧКИ КОМИСИИ БЯХА САМО НА ГЕРБ ОТ НЕСЕБЪР,ТЯХНИТЕ МАШИНАЦИИ ОЗЛОБИХА ХОРАТА И СЕГА В НЕДЕЛЯ ЩЕ РАЗБЕРАТ ИСТИНАТА,ИЗВИКАЛИ СМЕ 3 БЪЛГАРСКИ ТЕЛЕВИЗИИ,ДА ГИ ВИДЯТ ХУБАВЦИТЕ!!!И НАКРАЯ СУТРИНТА СЕ ГЛЕДАТ И БУТАТ И МИ КАЗВАТ,ЧЕ НЕ МОЖЕЛИ ДА ПИЧАТ ПРОТОКОЛИ,УЖАС,СРАМ Е ТОВА
31.
mi
26.10.2011 08:55:53
2
5
В Несебър така и не разбраха какво се случи в Бургас за един мандат само и не искат да разберат. Поради тази причина отново ще бъдат свидетели на това как парите от бюджета отиват в Св. Влас. Много са "умни".
30.
*********
26.10.2011 08:49:47
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
29.
възмутен
26.10.2011 08:45:26
4
7
не знам защо никой дума не обелва за марата, панев, доктора и всичките знайни и незнайни юнаци, които раздаваха "заеми" в неделя и преди това.и за трите листи направени от хората на кмета (и от там имаше раздаване). за хилядите номера ,въртяни от същите хора. да , те хората видяха кой им пречи да гласуват и правят панаири. явно мнооого им се е усладило и на всяка цена трябва да си запазят власта. щото нали бахъза ще умре от глад после.страдай несебър, ти го заслужаваш като ти е толкова акъла.
28.
*********
26.10.2011 08:41:41
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
27.
дядо
26.10.2011 08:07:49
2
8
няма населено място в общината където герб да не предлагаха пари за гласове
26.
магдалена
26.10.2011 07:31:04
1
4
чочовци напълно се осраха смешни и жалки картинки хеле \димитър стойков като си даде гласовете и направо чочовци ще цъфнат . ох голямо духане ще пада в неделя
25.
A.s
26.10.2011 03:10:59
0
7
Kradeca vika drjte kradeca .Do predi niakolko meseca biah v GERB tova koeto vijdam ne e moiata partia ikauzata za koiato sm rabotila za men tezi hora si ostavat DELA i petniat imeto i avtoriteta BNIMANIE imame vlk v ovcha koja
24.
NASKO
26.10.2011 00:26:08
1
7
Nasko ne e vinoven-slojili sa go da igrae tazi polya-kakvo da pravi-nito ste poumnee nito ste se nauchi da govovri za niakolko dni
23.
DADA
26.10.2011 00:22:10
2
17
Аз съм за Николай Димитров и хората около него, и да ги хвалите и да ги плюете-няма нищо по-добро в Несебър-Дела са смешници,които са се взели насериозно като си гледат и четат платените материали и като си броят платените гласове сами си вярват че са велики вярват
22.
HE
26.10.2011 00:19:39
4
11
ГЕРБ искат да приберат и трохите от баницата на местните хора, Несебър никога не е прокопсвал, когато се управлява от партии-хубави или лоши -поне местната власт да си е на местните. Видяхме какво направиха и СДС и БСП в Несебър, сащото е и с ГЕРБ-само лапане
21.
NOV
26.10.2011 00:13:49
1
10
В крайна сметка хората около Николай Димитров натрупаха опит в общината и те са най-доброто от Несебър, а за купуването на гласове-крадеца вика дръжте крадеца на вашия видеоматериал с Терзиев
20.
несебър
26.10.2011 00:10:28
3
11
Нямам нищо против Дела, но на Чочо екипът му куца отвсякъде-фърлят усилия-дори не могат две думи на кръст да сложат и нямат нито един образован и компетентен човек, дакато Николай Димитров е по-опитен и стабилен, аз съм за него, вижда се че и местният бизнес го подкрепя-той ще е кметът
19.
xaxa sme6nici
25.10.2011 23:57:49
6
0
Ave ei Несебър q se skrii ve da gi dadql na horata koito mizeruvat...za6to adjeba nikolai dimitrov i dinevi ne dadoha pari na tiq mizeruva6ti hora prez tiq 4 godini ami kupiha feneri ot kovano jelqzo vav Selo vlas za po 2 000 i kusur leva cqlata sdelka e bila za 200 000 evro za6to ne slojiha za 50 000 evro i drugite 150 000 da gi dadat na mizeruva6tite na koi sa mu nujni tiq skapi feneri osven na upravlqva6tite da skradnat nqkoi lev kato imai na predvid 4e tova e kapka `v nqkoq ot mnogoto dupki po pati6tata v nesebar`
18.
Несебър
25.10.2011 23:23:50
2
8
Тоя пелтечещ боклук терзиев,какво се прави на светец ми нали неговата партия
направи този хаос на изборите и защо не от този продажен сайт не съобщите на хората,че има задържан в полицията с 10 000 лв. с който е трябвало да купи гласове за герб. Като е толкова мислещ за благото на града защо не ги даде на нуждаещи се колко хора мизеруват.
17.
ЗА Несебър!
25.10.2011 23:13:44
2
5
Сигурен съм,че ако хората от материла пред пенсионерския клуб,седнат на местата в съвета на тия откровенни простаци ще управляват много по-добре от тях.Опазил ни Бог от тия крадци и мафиоти.
16.
мераклия
25.10.2011 23:04:55
2
9
Танасе,оправи си речетатива и си подреди мислите преди да даваш интервю пред която и да е телевизия!!!
Не си властна фигура за да водиш град като нашия,опонентът ти Димитров,и той не е стока,но е "по малкото Зло" !!!
Нямате шансове ДЕЛА сега ГЕРБ- аджий,примирете се с реалноста и гледайте напред смело!
От мен съвет:
"Александров",намери си и подбери силни фигури ако искаш да си на върхът в Общината за следващите избори след 4 години,защото екипът за в момента е гола вода,а именно това ти изигра лоша шега !!!
15.
очевидец
25.10.2011 23:01:21
3
4
Нека ги вземе.Не 6000 , 60 000 да вземе и да ги работи. Вземи ги и ти ако искаш.Купи трактори , машини , рискувай и скачай.Или , нека да пустеят . Те и без това разбирачи много...Пак казвам : земята трябва да се работи . И на мен ми е през хуя кой ще го прави ,Разходи се до Баня и виж пищинаците край пътя в какво ги превърна Пицата .Натам трябва да се гледа ,,Айде , че ми е късно вече.
14.
възмутен
25.10.2011 22:54:30
6
5
добре бе приятелю, какво му е работещото на пицата? на диневи? какво направиха те за 4 години.едно НИЩО. ремонтираха две детски градини и пътя до влад. а сега само си смениха сроковете в предизборната програма и броя на кебапчетата. хайде на бас че пицата ще си вземе 6000декара още на първата сесия. през хуя му е на пицата и за теб и за мен . като са прости несебърлии да теглят.
13.
очевидец
25.10.2011 22:47:35
3
8
Явно е безсмислено да се спори с Вас.Пак Ви казвам :нагледах се на невероятни машинации и низости от стрна на Чочовци.Пицата и Диневи - хубави , лоши -това са работещи хора и по добре тях отколкото дрогите и далавераджиите от ДЕЛА.Лека и спокойна нощ.Политиците да се оправят , някои сме на работа утре.
12.
някой-никой
25.10.2011 22:41:26
1
6
Както се казва "всички са маскари" ама защо точно тези, които най-много раздадоха и продължават да раздават най-много плюят? Докога крадеца ще вика - дръжте крадеца?
11.
някой-никой
25.10.2011 22:41:25
2
2
Както се казва "всички са маскари" ама защо точно тези, които най-много раздадоха и продължават да раздават най-много плюят? Докога крадеца ще вика - дръжте крадеца?
10.
Възмутен
25.10.2011 22:36:54
7
7
пак съм аз. оставете купуването , то е един проблем. вижте видеото. Пицата - Аз подкрепям Димитров (а браво бе, ние сега разбрахме), тоз образ от БСП и той ( и това сега разбрахме) , Лападжиев същата работа ( той ако остане извън общината ще умре от глад, милия не е кадърен две приказки да върже, какво остава да управлява) , за финала ви оставям г-н Янков. Цитирам : Ние подкрепяме Николай Димитров ....не знам какво друго да кажа. Не знаеш приятелю, защото си безгласна. Миналия мандат ни управляваха бездарници , сега са два пъти повече. Горко ви Несебърци...жалко, че и аз живея в Несебър. А сега искам да поспите и да ПОМИСЛИТЕ МНОГО ДОБРЕ. Защото човек сам кове съдбата си ! на нас ни я коват Пицата и Диневи. Лека вечер.
9.
очевидец
25.10.2011 22:36:19
6
4
Ненапразно съм се кръстил така.Пицата го парираха още отначалото с тези материали.Димитров не може да рискува толкова много.А симпатягите от ДЕЛА ги пазят от много високо и не им пука. Повярвайте , видях доста работи през този месец и се отвратих как Чочо и компания искат на всяка цена да се докопат до кметския стол. И в момента не се спират.Проблема е , че се чувстват безнаказани и затова си позволяват всичко. Представете си ако Пицата , Димитров или някой друг от компанията дръзнат да купуват ...А на Марата извадиха думите от контекста...
8.
очевидец
25.10.2011 22:36:19
2
4
Ненапразно съм се кръстил така.Пицата го парираха още отначалото с тези материали.Димитров не може да рискува толкова много.А симпатягите от ДЕЛА ги пазят от много високо и не им пука. Повярвайте , видях доста работи през този месец и се отвратих как Чочо и компания искат на всяка цена да се докопат до кметския стол. И в момента не се спират.Проблема е , че се чувстват безнаказани и затова си позволяват всичко. Представете си ако Пицата , Димитров или някой друг от компанията дръзнат да купуват ...А на Марата извадиха думите от контекста...
7.
oponent
25.10.2011 22:23:27
3
4
a o4evideza vidia li kak marata i palamuda kupuvat za nikolai dimitrov mi da biahte otishli ve4er po selata da vidite kakvo se slu4va togava shtiahte da se sramuvate da kazete 4e ste nesebarlii.
6.
emigrant
25.10.2011 22:20:54
1
7
napravo mi se povrashta . ne slu4aino navsiakade ni se podigravat kato kazem 4e sme ot nesebar. mnogo nesebarlii e osaznavat 4e 200 leva koito shte vzemat za svoia glas shte im struva mnogo pove4e kogato hora kato pizata dinevi o ostanalite shte triabva da si varnat investiziata. sram i pozor
5.
очевидец
25.10.2011 22:20:05
4
10
Всички видяха по канал 1 Таня от ХЕИ как купува гласове за Терзиев. Не видяха другия дилър Сашко до нея .Номер 2 е герб.Защо като казва ГЕРБ и спират звука???Макар , че в Несебър ГЕРБ няма , това са същите дроги от ДЕЛА.Айде стига са ни правили на балами.А Наско милия с най овчия гласец "Ще сезираме МВР ,прокуратурата , арменския поп и главното мюфтийство....Ами сезирай ги бе ,Насе ..да видим какво ще излезе...
4.
мазута
25.10.2011 22:16:49
7
6
освен това видяха и мерцедеса на доктора и как се купуват гласове за димитров.двама различни човека. време е прокуратурата да се самосезира. или скоро ще станем квартал на влас и няма да видим бял ден.
3.
Козарова
25.10.2011 22:15:03
1
3
След 5 годишни усилия нямам мотив да задържа синовете си
в България.Помогнете ми господа.
2.
Козарова
25.10.2011 22:15:03
0
3
След 5 годишни усилия нямам мотив да задържа синовете си
в България.Помогнете ми господа.
1.
anonim
25.10.2011 22:04:25
7
11
МАТЕРИАЛА КОЙТО ИЗЛЪЧИХА ПО КАНАЛ 1 С ЖУРНАЛИСТА ПОД ПРИКРИТИЕ КОЙТО ПОЛУЧИ 60 ЛЕВА ЗА ГЛАСА СИ ЯСНО ПОКАЗВА КОЙ Е КУПУВАЛ ГЛАСОВЕ ,НА НЕГО МУ СЕ КАЗА : СЛАГАШ НА ТРИТЕ БЮЛЕТИНИ НОМЕР 2 ,ТОВА Е ГЕРБ ,САМО ГЕРБ ИМАХА ЕДНАКВА ЦИФРА НА ТРИТЕ БЮЛЕТИНИ,ОСВЕН ТОВА В ДРУГ ТВ МАТЕРИАЛ ВИДЯХМЕ ДЖИПОВЕТЕ В ТЪНКОВО ,НОМЕРАТА НА ТЕЗИ ДЖИПОВЕ СА НИ ПОЗНАТИ ,ТОВА БЯХА НА ЧОЧО АЛЕКСАНДРОВ ,В МОМЕНТА ПРОКУРАТУРАТА РАЗГЛЕЖДА ТЕЗИ СИГНАЛИ ,ТА ДОРИ И ДА СПЕЧЕЛИ ТЕРЗИЕВ ,ИЗБОРА ЩЕ СЕ КАСИРА ,А ОСВЕН ТОВА В МЕСТНИЯ ПАРЛАМЕНТ ТОЗИ ЧОВЕК НЯМА ДА ИМА ШИРОКА ПОДКРЕПА ,ОПОНЕНТИТЕ МУ ИМАТ 15 СЪВЕТНИКА И МОГАТ Д А МУ БЛАМИРАТ РАБОТАТА ПО ВСИЧКИ ТОЧКИ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори