×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извън ГЕРБ всички ще са зрители в новия общински съвет на Бургас


25 Октомври 2011, Вторник, 19:36 ч.
Автор: Веселин ВАСИЛЕВ

Малките партии, които плащаха на застъпници и подкрепяха Николов, хвърлиха парите си в морето

- Г-н Иванов, как преминаха изборите според вас? Бяха ли честни?

- За мен изборите са манипулирани, но истинската драма не е в това, а в новия състав на общинския съвет в Бургас и смазващото мнозинство на управляващите. На нас не ни достигнаха сто и няколко гласа, за да получим мандат. Просто на някой му беше изгодно Партията на хората от народа да няма представител в Общинския съвет. И използваха манипулации – веднъж от комисиите обявяват, че имаме 15 гласа в една секция, после се оказа, че са 3 гласа, видях протоколи, попълнени с молив. Но дори и да нямаше такива неща и ние да имахме тези сто гласа, аз щях да откажа да бъда общински съветник, защото не искам да бъда зрител. А такива ще бъдат 30 процента от съветниците, тъй като при 28 мандата на ГЕРБ, 2 на СЕК, 2 на ДПС, 1 на Атака и 2 на Синята коалиция, мачът просто е приключил. Останалите, т.нар. опозиция, ще бъдат просто зрители – дали на сесиите ще стоят в залата или пред телевизора вкъщи, няма да има голяма разлика.

- Къде виждате манипулациите?

- Сегашната система дава възможност да се купуват гласове законно, чрез така наречените застъпници. Те уж трябва да следят за честността на избирателния процес, а всъщност продават гласа си. Вие може би забелязахте, че в избирателните секции имаше прекалено много застъпници - идваха на групи през половин час и се сменяха през целия ден. Защо е нужно някой да си сменя застъпниците на всеки 30 минути. Това просто е една вратичка за законно купуване на гласове - даваш 50 лева за глас и идваш на власт. Обикновеният българин, смазан от бедност, не си задава въпроса какво ще става утре, а какво е днес. Хората не се замислят, че заради 50-те лева, които ще получат сега за гласа си, в идващите четири години ще платят 500 или 1000 лева повече под формата на високи данъци. На тях парите им трябват сега, за да си покрият неотложни нужди.

-  Вие загубихте - как ще продължите оттук нататък. Само чрез вестник „Под лупа“ ли ще продължите да бъдете опозиция на властта?

- Добър, но труден въпрос. Оказа се, че вестникът, който издавам в не малък тираж, е с нисък коефициент на полезно действие за мен. Сега аз получих около 1700 гласа, а на предходните избори имах над 2300 гласа. Оказа се, че тогавашната кампания, която продължи около 40 дни, ми е донесла по-голяма популярност от издателската ми дейност, която продължава вече 4 години.  Така че с критиката си към управляващите, този вестник може би е помогнал на други, но не и на мен. Аз ще продължа да се боря хората да получават обективна информация чрез вестника и занапред, но не знам дали бургазлии са дорасли за истината. Защото, ако бяха вникнали в това, което четири години им  разкривахме, трябваше да има друг вот.

А не мислите ли, че чрез негативната си кампания превърнахте управляващите в жертви в очите на хората?

- Възможно е, но негативната кампания показваше действителността – факт е, че имаме по-високи данъци от преди, че много от обещанията, които Димитър Николов даде преди четири години, не бяха изпълнени. Аз намерих предизборната му програма от 2007 година и мога да ви я дам. Там, според мен, 85% от нещата са просто разтягане на локуми. Да видим, живот и здраве, какво ще стане сега - ще се открият ли 4 000 работни места в бъдещата индустриална зона, какви инвеститори ще дойдат. Да видим дали картинките, които гледахме по сайтовете, ще станат реалност. Очакваме на пристанището да акостират параходи, които още не са проектирани, остров Св. Анастасия да се превърне в голяма туристическа атракция. Поне затова господин Николов ще го питаме на всеки 6 месеца.

-  Как ще го питате, след като вече не сте общински съветник?

- Чрез медиите – аз чрез моята, вие чрез вашите. На който както му стиска.

А след четири години ще участвате ли отново в изборите?

- И друг път съм казвал, че моята мечта не е да бъда кмет или съветник. От изборните резултати виждам, че бургазлии нямат нужда от хора като мен. Аз ще продължавам да говоря истината, но господата от ГЕРБ се постараха да получавам все по-малко информация. Вече няма кой да им пречи. Аз мога като издател да стоя на общинските сесии и да слушам, но няма да имам достъп до микрофона, за да казвам неща, които управляващите не искат да чуват. Вижте какво се получи – всички, които бяхме опозиция в общинския съвет, сега останахме извън него.

Означава ли това, че политическият живот в Бургас приключи?

- Той не приключи, той се погреба. Вие вече няма да чувате различно мнение от това на управляващите. Сесиите ще свършват за 15 минути.

 Но на много сесии преди общинският съвет се превръщаше в говорилня, където много се говори, а малко се работи. Може би това разочарова част от избирателите.

- Вижте, аз уважавам много Ваклин Стойновски, един добър оратор, едно мислещо момче, но той наистина създаде предпоставка за една война между него, Валери Симеонов и Георги Манев, която предизвика определен негативизъм и отврати много хора. В същото време Николов направи за четири години много повече от Йоан. И избирателите може би си казаха – едните работят, а другите правят цирк, не ги искаме, нужен ни е прагматизъм. Това определено беше грешка. Аз мислех, че стоя настрани от този цирк, но може би съм сгрешил с някои крайни изказвания от трибуната.

- Може би бургазлии не са разчели посланията ви.

-  Ако не са ги разбрали, вече е късно. Аз нямам какво да губя – ще имам сега повече време за бизнеса си, за семейството си. Бях подложен на много атаки и получих тежки удари заради вестника, който издавам. Мислех,  че защитавам кауза, но разбрах, че сега не е време за каузи, защото принципът „кеш енд кери“ е много по-силен. Просто в един момент някой отива при човека, дава му 50 – 70 - 100 лева и съвестта му е дотам. Затова който имаше повече застъпници и силни фирми, които да им плащат, той получи гласове. Георги Манев също е разочарован. Разбирам  и СДС-то – малко не им достигна за трети съветник, а очакваха пет.

Много малки формации си направиха политическо харакири, подкрепяйки Димитър Николов. Защото на практика тези, които гласуваха за него, гласуваха и за ГЕРБ, а не за тях. Никой няма да тръгне да подкрепя отделно 17 социалдемократа или 7 нови левици, които даже не можеш да различиш.

- Така е и вие видяхте какво стана – Николов вече няма нужда от никой, освен от ГЕРБ. И отгоре ще му търсят отговорност, ако има разпиляване, защото този бюджет вече ще се дели на едно. И всички извън ГЕРБ, които са подкрепяли Николов, сега ще бъдат просто зрители в общинския съвет и ще си хапят с извинение… устните. И ще се окаже, че парите, които са платили на т.нар. застъпници, са просто хвърлени в морето.

В интервюто са използвани въпроси и на други медии


В категории: Опозиция , Политика


35
Коментара по темата
35.
Kiro Slepoto
19.11.2011 21:22:48
0
1
GORO,e gotin ama pokrai nego ima edno K.....O,deto mnogo go barka.
34.
Asen Prodanov, Burgas
02.11.2011 09:11:40
0
4
123 има данни за писател - фантаст. Иначе нямаше да ми е зле сценарият му да беше истина. Но не е. Затова и авторът му е скрит в анонимност.
33.
123
01.11.2011 14:03:03
2
0
Проданов, Проданов, като вършеше далаверите заедно с чичо ти кмет Продан Проданов (лека му пръст) ти беше добре, нали ... Имаше далавери с афериста Емил Райков и телевизията му и знаеше за незаконните цигари в Крайморие, където участваше и Бойко Борисов, а сега какво...Какъв народ бре, всичко се купува, на това ли се радваш ...
32.
Asen Prodanov, Burgas
31.10.2011 00:02:07
0
3
БЪЛГАРИЯ СПЕЧЕЛИ ОКОНЧАТЕЛНО!!! БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД КАТЕГОРИЧНО ИЗБРА ГЕРБ, РАЗГРОМЯВАЙКИ УНИЩОЖИТЕЛНО БОЛНИТЕ МЕРАЦИ НА БСП = БКП ДА СПЕЧЕЛИ ВЛАСТТА ЗАЕДНО С ВЕЧНИЯ СИ САТЕЛИТ ДПС. КРАЙ НА ВРЕДНОТО ВЛИЯНИЕ НА КОМУНИСТИТЕ – РУСОФИЛИ И ФАНАТИЗИРАНИТЕ НЕГРАМОТНИ ФЕСОВЕ НА АХМЕД ДОГАН. БЪЛГАРИЯ Е СПАСЕНА ОТ КОМУНИЗИРАНЕ, ОТ ЗАРОБВАЩОТО РУСКО ВЛИЯНИЕ И ОТ ПАГУБНИТЕ ДАЛАВЕРИ НА АХМЕД ДОГАН. ТОТАЛНО ПРЕВЪЗХОДСТВО НА ДЕМОКРАЦИЯТА!!! Омразните на народа комуняги са навряни в дупката си, от където вече не им остава нищо друго, освен да плюят отрова в предсмъртни конвулсии. Нещастни червени отпадъци, преди повече от месец ви обясних тук, че народа не ви иска. На какво се надявахте, боклуци? Че с конспирации, лъжи и измами ще успеете да спрете прогреса и да върнете България към най-мрачното й минало? Никога вече няма да стане, изроди! Както видяхте от социологическите проучвания, единствено неграмотните и старчоците са основните ви поддръжници. Това е средата ви – от комплексирани, неграмотни отрепки. Така че, изселвайте се в Русия – само там е за тъпи мужици като вас. Дъртофелниците с бетонираните глави измряха в напразни надежди да дочакат невъзможното, осрани в памперсите си, олигавени в злобата си, изпаднали в тежка деменция, старческо слабоумие и Алцхаймер, един по един изнасяни с краката напред към червеите. А вие, последните вмирисани остатъци от червената измет, си тапицирайте смърдящите бърлоги с купищата червени плакати, втренчили празни, зомбирани погледи на дрогирани психопати в червените си парцали – единственото, което ви остава.
31.
АТАКА - Бургас
28.10.2011 15:20:36
3
2
Ахмед Доган се обяви публично в подкрепа на Ивайло Калфин, тъй като ДПС винаги е било и си остава естествен политически партньор на БСП = БКП. Турците в България и българските турци в Турция ще гласуват масово по задължение за Ивайло Калфин. Комунистите са готови на всякакви сделки с турците, само за да увеличат чрез тях шансовете си за спечелване на президентските избори. Това съюзяване е позорно и опасно за бъдещето на България! Всички ние трябва да спрем решително опитите на комунистите да спечелят властта чрез подобно предателство. Не на потурчването на България!!! Призоваваме всички симпатизанти и привърженици на АТАКА да противодействат на това, подкрепяйки с вота си Росен Плевнелиев в неделя, 30 октомври. Това е единственият правилен ход за момента.
30.
Митака
27.10.2011 15:00:19
3
4
На ГЕРБ им пратиха 2 500 000 за изборите и резултата се видя. купиха съвестта на всички . да ви е честито. а който не купи и не влезе то се видя. е сега ще откраднат поне 20 пъти по толкова. щото то 50 000 000 за ГЕРБ не са пари ... а малко пари , но те за толкова и от вкъщи не излизат. тези които са неудобни ги изритаха да не им пречат на далаверите... ОСКАТА никой не му е крив защо им вадеше кирливите ризи сега да зяпа от телевизора и да мълчи ....
29.
единствения пич
27.10.2011 13:27:55
0
4
самият факт,че толкова много коментари има за това интервю е показателен,че така или иначе човека си е прав и всякви тука зомбирани от разни герберо-фронтовашки партийки човечета пишат и коментират без да съзнават.....свърши вече политическия живот в Бургас-умря!и касабов да се пени и да не се пени-все тая+другата пасмина от пишман журналисти
28.
Климент
27.10.2011 11:24:33
0
7
До:Дарт Мол
В грешка си....повече са лудите и не са тези които визираш - лудите са всички от НФСБ и БСП , защото просто няма какво да правят в общинскя съвет.Всичко останало е ГЕРБ независимо че има няколко които се водят от други партии.А иначе Бургас доказа че не е поумнял и точно бройката на ГЕРБ в града го доказва.Просто върнахме комунизма в Бургас-безропотно гласуване на всяка простоия на Николов.
27.
Дарт Мол
27.10.2011 10:41:38
4
0
Бургас е поумнял за четири години.
Наличието само на 7 луди в настоящия Общ.съвет доказва това.
26.
123
27.10.2011 10:36:55
1
2
Николов спечели- факт . Но смога над Бургас от Лукойл и Кроношпан -ОСТАВА?! Безработните се УМНОЖАВАТ дори в официалната статистика, направеното с нашите пари се РУШИ, пробвайте да си намерите изобщо работа, а не с добро заплащане-НЯМА?! Простотията откъде ПОДА продължава... Общинските съветници на ГЕРБ-кой ги познава и що за специалисти са ?! Счетоводителка на мутрьо Рали Пенков- Д.Йорданова, ГЕЦ-а продал с милион печалба парцел в М.Рудник за "БИЛЛА", фес от Сирия направил "чудеса" с какви пари ?! ОПОМНЕТЕ СЕ !!!
25.
До been there done that
27.10.2011 09:52:21
2
4
Момченце , тъпо се представяше с коментарите и преди но сега съвсем си изтъпял...недеи да гововориш глупости и намали прашеца че ти се отразява зле явно - изборите приключиха в 20.00 часа.Ако за теб са приключили в 21.00 часа значи трябва да сезираш ОИК.Ако не си значи си за едно място за което много се пее в рапарските песнички.Респективно - ако в 20.15 някои е имал резултати които не са били сигурни от къде ги е имал???Екзит пул в този час нямаше и това го твърдя категорично.Освен това на екзит пул нито един нормален политик не гурми шампанско и то при този резултат които посочваш , защото в него няма нищо категорично.Изборите са манипулирани с хиляди и дори твоите писания показват , че "елита" на ГЕРБ към които принадлежиш и ти , още не са в час:)))Виж първо се консултирай със сестра си която вкара в общинския съвет и тогава пиши глупости.
24.
been there done that
27.10.2011 02:35:34
3
0
До Пламен

Пурво-изборите приклуцхиха в 9:00

Второ- Дияна Йорданова каза резултатите от екзитпола и това стана към 9:15

Трето-резултата който тя обяви беше 51,5 % за ГЕРБ

Което е с 4% разлика от реалността-което е нещо нормално за резултат от екзитпол.

А и 5% и 6% да беше надолу това пак значеше пълно мнозинство.

Така че с право шампанското гръмна когато гръмна.

А нека да не забравиаме че грешката мойеше да е и 5-6% в на горе
23.
Соня
26.10.2011 22:25:50
2
5
Георги Иванов, най-достойният ... смешник, колко правилен избор на Бургазлии, че нито той, нито Ваклин и кака Соня Георгиева успяха да се докопат до Общ.съвет този път.Хеле пък и Мара Инджова. Абе, хора, вие като се кандидатирате, вярвате ли си, та то и родата ви не е гласувала за вас, камоли широк кръг хора да ви повярват да ви повярват.
Нито някой ме е манипулирал, нито пък ми е платил, за да направя верния според мен избор. Хайде, ако обичате не говорете от мое име врели некипели! На добър час!
22.
ветеринар
26.10.2011 21:15:32
1
5
аааа, не, всички няма да са зрители в ОС, в това число и ти Гошко, както и Вакльо - вие ще виете отвън като прогонени псета
21.
Терзиев
26.10.2011 19:51:01
1
3
Георги, ти имаш опция - продаваш МИКСА и оня парцал с лупата и си ОК. Поне няма да си на червено. А ако знаеш Ваклин колко пари има да връща. Не ми се мисли.
20.
Илийката
26.10.2011 18:38:13
3
3
Доволен съм от резултатите от изборите. Боклуците бяха отстранени. Честито!
19.
Георги Манев
26.10.2011 16:45:45
1
6
Благодаря на всички гласували за мен, ние пак успяхме тази година с по малко пари съответно вкарахме и по малко съветници. Относно професията политик... да в България има такава и аз я практикувам успешно вече трети мандат, благодарение на вас мои застъпници.Нямам нито един ден трудов стаж но с общи усилия ще я докарам до пенсия.Обещавам за следващия мандат да осигуря пари за поне 3000 застъпника които да ми гарантират пак избора.Хайде до следващите избори ваш общински съветник Георги Манев.
18.
Пламен
26.10.2011 15:22:36
0
5
До:наглец
НИкои не се е продал и това дори няма за какво да се коментира.Нещата са прости - застъпниците и наблюдателите бяха в повечето секции накарани да излязат за около 10 мин след края на изборите.Искаш ли сам да се сетиш какво се е случило през тези минути в разрез с нормативната наредба за гласуване или да ти обяснявам???Манипулациите са в хиляди а не в стотици.Точно за това вота е такъв.Ако не бяха тези манипулации нямаше да спечелят и 40% дори.
17.
Никола
26.10.2011 15:13:04
0
2
На ГЕРБ и пратиха 2 500 000 за изборите и резултата се видя. купиха съвестта на всички . да ви е честито. а който не купи и не влезе то се видя. е сега ще откраднат по не 20 пъти по толкова. щото то 50 000 000 за ГЕРБ не са пари ... а малко пари , но те за толкова и от вкъщи не излизат
16.
наглец
26.10.2011 14:46:07
3
1
Пламене,ами ти при 71% за Николов и 12% за Симеонов,както и да го погледнеш,при каквито и да е предварителни резултати,спокойно можеха и на обsд да го отворят. Елека няма какво да се жалва-не влязоха в Общишнския,защото не стават ,явно!! Uакто и Инджова и Стойновски.Последния пък от прекалено лаене по медии направо се самоуби.Тъпак! Ако бяхте по свястни,нямаше 28 ГЕРБ да вкарат,да му се невиди.Лоша е конфигурацията,ама явно никой ви нямаше доверие на останалите. А за фалшификациите- не знам,не мога да говоря,но всички партии имахте право на членове от комисии,застъпници и наблюдатели! Това означава ли,че и те са се продали,защото явно ви нямат вяра???
15.
Пламен
26.10.2011 09:31:15
5
2
До номер едно.
Наистина нашето общество маи не е дорасло още ако с;ушам това което казваш ти.Професия политик има само в България бе мекере глупаво.Как може да казваш , че бизнеса си бил за бизнесмените.Ти цхул ли си извън БГ да има политик които преди това да не се е занимавал с бизнес и да не е натрупал пари.И то е нормално защото логиката е такава .че няма да се краде като за световно ако имаш пари.Нищо , че тя не се сбъдва в повечето случаи.Пак се краде , но поне не се краде от всяка стотинка.А при нас измислени политици идват на власт за да се облагодетелстват , крадат от всичко и по много и на края на мандата си излизат богати.Николов в точно от тях.Изборите бяха изцяло манипулирани и то на високо ниво.ГЕРБ в Бургас толкова се изложиха , че наглостта им стигна до там да отворят шампанското 5 мин след 20 часа когато свършиха изборите.Бях на плошада и го видях с очите си.Вие как си мислите , че възможно това????Дори случайни хора седяха и се чудиха как е възможно това.Наглост....такава наглост не е имало.Жална ни маика с това мнозинство в общинскя съвет и с този кмет още 4 години.....
14.
Meлконян
26.10.2011 08:28:45
3
5
ДА ГО ОСТАВИМ ИВАНОВ СЕГА, ТОЙ СЪЩО НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ ИЗБРАН. НО ИСТИНАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СКРИЕ - РЕЗУЛТАТИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ! СРАМ ЗА ГЕРБ И ТЯХНАТА ПОЛИЦЕЙЩИНА. БУРГАС СИ ЗАСЛУЖАВА И ТЯХ, И СКАТА, И БСП-ТО, И КОЦЕТО МАРКОВ!
13.
отговор на 11
26.10.2011 02:36:01
1
4
не е смешен а реален, дори и да не бях негов застъпник пак щях да си дам вота за него,то си личеше кой беше там само заради парите,не си мръднаха гъзовете от чиновете при преброяването,бях до тях,но естествено само аз, и постоянно се оплакваха от комисията че им преча.Нека всички да бяха ''застъпници'' както трябва. а те вдигнаха скандал,не могат да се съсредоточат горките.
12.
дядо МИТЬО
26.10.2011 00:44:52
3
0
няма да има комисионни за тебе ,а жорка
11.
Към 6-ти
26.10.2011 00:39:43
5
2
По-смешен коментар не бях чела. Явно тези, които гласуват и им е платил Ваклин , дори не знаят кой номер да зачертнат.После комисиите им криви. Не се излагайте така бе, хора. Като си бил застъпник къде си блял?!
10.
6-5
26.10.2011 00:33:09
1
1
ТАКА СТАВА,КАТО НЯМА ЛИЧНИ КАЧЕСТВА И ДОСТОЙНСТВО ЧОВЕК,А СЕ ОПИТВА ДА ПРОБИЕ С ПЛЮЕНЕ ПО ОПОНЕНТИТЕ-ПАДА В ОЧИТЕ НА ВС.-НЕДОСТОЙНО И НЕ МЪЖКО Е!ДАНО ДОБИЯТ ВЕЧЕ РЕАЛНА ПРЕДСТАВА ЗА СЕБЕ СИ,ОТДАВНА МЯСТОТО ИМ Е ЗАД БОРДА,КАКЪВ ОС?!ОТ 4 Г.Бс ИМ СЕ СМЕЕ,НЕКА СЕ РАЗВИВАТ В ОБЛАСТ,КЪДЕТО ИМ СЕ ОТДАВА И УСПЕХ,НО НЕ СЕ НАТРАПВАЙТЕ ПОВЕЧЕ,УНИЗИТЕЛНО Е
9.
zsw
25.10.2011 22:15:52
1
5
Боко и Цоко затова бяха така угрижени и кисели на прескоференцията в нощта на изборите -защото знаеха истинските резултати-31 в Бургас, 20 в София и едва 25 за Плевнята
8.
Минко
25.10.2011 21:58:32
1
9
Е и аз говорих с други застъпници на Осаката от фирмата му които са гласували 9 човека от фирмата му а накрая им писаха 1 глас ... на ГЕРБ наистина им надписаха двойно гласовете
7.
Киро
25.10.2011 21:51:52
1
11
Купиха народа защото милионите са в тях а на комисиите дадоха на определени хора по 1500-2500 да умножат по 2 и по 3 резултатите...
6.
iiii
25.10.2011 21:46:56
1
10
по фалшиви от тези избори не е имало,аз бях застъпник на стойновски,и гласувах в моята секция и накрая се оказа че няма нито един глас за общински.е за кво говорим къде ми е гласа а
5.
хм
25.10.2011 21:29:03
3
6
живеем във времето на фашистка хунта
4.
Янчо
25.10.2011 21:16:21
3
12
изборите са фалшифицирани, ГЕРБ имаше три пъти по-малко гласове от оповестените, всичко е фалш
3.
Ники
25.10.2011 20:47:04
3
5
Ми той който купи влезе кой не купи излезе. та кво да кажем за ГЕРБ купиха направо в цяла Б-я комисиите ...и резултата е налице .ТОШО-БОКО СЕ ВЪРНА НА бяла кобила
2.
123
25.10.2011 20:09:36
7
9
Верни думи и спортен хъс, но пред парите всеки аргумент в Бургас пада по колени.Николов спечели с едва 31% ОТ ОБЩИЯТ БРОЙ НА БУРГАСКИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ, НО ИСТИНИТЕ ОСТАВАТ И СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ НЕГОВИТЕ ДУМИ...
1.
КОЙ ГО КАЗВА
25.10.2011 20:04:12
2
9
Точно този,който купува гласове да го разправя за другите... недоумявам ! Ама Бог си знае работата.Работещите политици да се занимават с политика,а бизнесмените с бизнес.Смесиш ли ги и двете става като с Ивайло Зартов,с Георги Елечето,Ваклин Стойновски...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори