×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Животът на 3 зодии вече няма да е същият, пророкува Павел Глоба


Животът на 3 зодии вече няма да е същият, пророкува Павел Глоба
Вижте хороскопа на астролога Павел Глоба
28 Май 2023, Неделя, 15:20 ч.
Автор: Флагман.Бг

Месечната прогноза на специалиста обхваща най-важните области от живота - любов, кариера, финанси и здраве

Прогнозите на известни астролози отдавна са се превърнали в добра традиция, с която всички започват новия месец.

БЛИЦ разкри за какво трябва да се готви всеки един знак от Зодиака през първия летен месец според хороскопа на руския астролог Павел Глоба. 

Прогнозата на специалиста обхваща най-важните области от живота - любов, кариера, финанси и здраве.

С помощта на хороскопа му всеки ще е наясно с предизвикателствата, които му е подготвила Съдбата, ще успее правилно да планира почивката си, да хване късмета за опашката навреме и да се подготви за възможни трудности.

Ето с какво ще се сблъска всяка зодия през първия летен месец: 

Овен

Гответе се за проблеми. Целта, която сте си поставили, ще бъде съпроводена с препятствия.

В работата и в деловите отношенията задължително проявявайте внимание към колегите и партньорите, преговаряйте с ентусиазъм и интерес. Не забравяйте, че дори шефовете и конкурентите имат чувства и не си играйте с тях. Човечността в отношенията е вашето мото за предстоящия месец.

Телец

През юни е препоръчително да проявите лидерските си способности, както и качествата си на ръководител. Поставяте се над всички останали и трябва да се гордеете със собственото си положение.

Близнаци

Жизнената ви енергия не е на много високо ниво, затова и през целия месец е добре да се занимавате със здравето си. Не преяждайте и избягвайте лошите навици. Наблегнете на спорта. 

Картите Таро вещаят куп пари на 3 зодии през юни

През целия месец се препоръчва и по-честа почивка. Ако имате малко свободно време, опитайте  да намалите натоварването възможно най-много, избягвайте допълнителната работа и общуването с неприятни хора. Пълната почивка е всичко, от което се нуждаете в момента.

Рак

Не планирайте сериозни дела, които са изпълнени с емоционално претоварване. Не е нужно да извършвате подвизи. Просто си вършете работата спокойно, внимателно и се изпипвайте всеки един детайл.  

Позицията на изчакване ще бъде печеливша опция. Офертите, които ще постъпват през този период, ще бъдат обявени по-късно, само при по-изгодни условия.

Лъв

Ще се потопите в свят, пълен с приключения и магия. Не вярвате? Обърнете внимание на това колко често, сякаш с магия, всички важни документи изчезват от бюрото ви. А обикновеното отиване на обяд се превръща във вълнуващо приключение. Това не е път, а писта с препятствия.

Звездите съветват да не приписвате случващото се на лош късмет, защото от самото си раждане сте любимци на Съдбата. 

Дева

Първият месец на лятото обещава да донесе много изненади от най-различен характер. В началото работата ще ви изглежда напълно обикновена и малко досадна, но в средата на периода ще разберете колко много неща не сте забелязвали и сте изпускали през цялото време.

3 зодии ще се къпят в пари през лятото

Грешките, недоглеждането и дребните недостатъци ще се стоварят върху вас в края на месеца като гръм от ясно небе. Не бързайте да обвинявате обстоятелствата. Главният виновник за този резултат сте ​​самите вие.

Везни

По всичко личи, че в началото на лятото ще се чувствате не на място буквално навсякъде.

Ако близките ви са престанали да се съобразяват с вашето мнение, не трябва да таите обида. Достатъчно е просто да прекарвате повече време с тях и да поговорите не само за проблемите си, но и за това, което ги тревожи.

Скорпион

През юни ще се наложи да изяснявате отношенията си с роднини, близки, приятели и колеги. Ако имате делови отношения с чуждестранни партньори, бъдете сигурни, че те няма да се скъсат, а ще укрепнат. Може да получите и новини за командировка

Стрелец

Месецът ще е достатъчно добър за повечето Стрелци. Не трябва да приемате проблемите твърде сериозно, не се отчайвайте дори в най-трудните ситуации. Не се страхувайте да импровизирате, старайте се да взимате обмислени решения. 

Козирог

Не се поддавайте на мимолетни желания. Сега трябва да се мисли за бъдещето, да се внимава.

Тамара Глоба: Невиждано щастие чака хората от тази зодия в следващите 10 години

Необходимо е да сте максимално наясно с личните си намерения. Не се изненадвайте, в момента и вие самите не знаете какво точно искате. Затова и първо трябва внимателно да си изясните всичко и едва след това да планирате нещата.

Водолей

В началото на месеца Водолеите ще имат нужда от разум и скромност. Не се хвалете с лични успехи, подгответе се за битка с изкушенията. Празните приказки, както и безполезният разход на сили и енергия са най-лошите ви противници.

Само ръководейки се от здравия разум, ще успеете да решите голям брой проблеми и да откриете източника им.

Риби

Въпреки че за много хора юни е месец за отпуски, вас ви очаква много работа. Юни ще бъде изпълнен с трудности и неочаквани събития.

Не бързайте да казвате на всеослушание, че можете да предвидите развитието на всички събития на работното място, защото това не е вярно. 

Възможно е скоро шефът да промени мнението си за вас и вече да не ви възприема като добросъвестен работник. Колегите, чиято работа зависи от вашата, също могат да ви изиграят лоша шега.


В категории: Хороскоп


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
До 1
28.05.2023 21:20:39
0
2
3 зодии от 12 означава
2 милиарда човека на земята!
Хахахаха!
1.
Cat Fish (КАТ фиш)
28.05.2023 16:21:41
0
6
Животът на 3 зодии вече няма да е същият, пророкува Павел Глоба
-----
Тоз да не го е глобил всевишния?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори