×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Димитър Германов готов с нова модерна визия на Китен


Димитър Германов готов с нова модерна визия на Китен
Срещата на кандидатите на ГЕРБ за кмет на Приморско Димитър Германов и за общински съветници се превърна в истински дебат за бъдещето на Китен
20 Октомври 2011, Четвъртък, 09:36 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимки и видео Добромир ДОСКАЧАРОВ

Спортен център, 5D кино, цялостен ремонт на улицата са само част от плановете на кандидата на ГЕРБ за кмет на града Катя Вълчева

Жителите на Китен се струпаха в читалището на морския град, за да разберат как ще работи кандидата на ГЕРБ за кмет на Приморско д-р Димитър Германов през следващите 4 години след като спечели местните избори на 23 октомври (виж видеоматериала). Залата буквално се оказа тясна да побере всички желаещи да присъстват на срещата, в която участваха още и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ, Катя Вълчева, издигната от партията за кмет на населеното място, както и бургаският депутат  Иван Вълков. Хората бяха твърде активни, задаваха въпроси и поискаха от ГЕРБ да реши куп залежали проблеми. Те очакват, че именно Димитър Германов и Катя Вълчева ще могат да преобразят селището и да го превърнат в една от най-атрактивните морски дестинации на юг.

В 18,30 часа снощи местните жители на Китен се струпаха пред местното читалище за среща с Димитър Германов

 Срещата в Китен, която се проведе само два дни преди финала на предизборната кампания, не само, че не протече сиво за местните хора като повечето политически мероприятия, но се и превърна в истински дебат за бъдещето на морското селище.

 „Моята цел ще е именно градът да придобие една нова, модерна визия. Ще започнем с изграждането на Детелината, по която ще пътуват машините, превозващи сметта. Ще работим по процедурата за разширяването на пречиствателната станция, по брегоукрепването и други мащабни проекти. Китен е един от центровете на община Приморско и затова и е акцент в моята предизборна програма”, каза д-р Германов.

Катя Вълчева, която в детайли познава проблемите на селището, тъй като има натрупан дългогодишен опит в кметството и познава поименно местните хора, има конкретни планове как да се развива Китен. Тя e предвидила пълен ремонт на всички главни улици на града, изграждане на модерни подходи по плажовете, привлекателна крайбрежна алея, по която туристите да могат да се возят на атракционно влакче, нови градинки, паркове, подмяна на люлки и пързалки, както и нова впечатляваща табела на входа на града. Сред най-атрактивните идеи на Вълчева са изграждане на спортен център, както и довършване на Търговския център, който обаче да работи като културен с 5 D кино, картинна галерия, зала за анимация и забавление на деца, както и там да се провежда Фотоваканция. Тя предвижда и строителството на Здравен център, промяна на статута на к-г „Атлиман” и обособяването му за жилищни нужди, както и довършване на процедурата за Вилната зона. Вълчева иска още да организира фестивал на българската музика, както и да създава звено за обществен ред, което да следи за законни обекти, чистота, работно време, организацията на движението. Тя е предвидила и нова коледна украса, за чието осигуряване твърди, че ще е едно от първите неща, които ще направи след местните избори тази неделя.




В категории: Приморско


Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
15
Коментара по темата
15.
БЕЗ жилищни нужди
25.10.2011 00:42:26
0
0
.....промяна на статута на к-г „Атлиман” и обособяването му за жилищни нужди,.....НА БЕДНИ МАГИСТРАТИ
ЧЕСТИТО!
14.
Izbiratel
21.10.2011 11:34:23
2
9
imal Germanov vizia - kak da ne!
Do vtoro narejdane ot BB imal vizia za sled tova niamal
13.
измамен
21.10.2011 10:17:38
1
2
Монко Николов - общински съветник от Приморско ,от листата на Атака , завеждащ комисия по законност и нормативна уредба .
Същият този измами повече от 20 семества като им прибра 100 % парите и незавърши строителството на сграда в Меден рудник!
Докога ще даваме права на такива измамници ,които гласуват в общинските съвети само за да прокарат собствените си интереси ?
Затворите са пълни с измамници откраднали по 200 лева , такива решават съдбите ни !
ТЕЖКО НИ И ГОРКО!!!
12.
ъъъъъ
21.10.2011 08:57:13
7
2
ъъъъ да питам нещо:
Защо ъъъ след като ОПриморско е толкова закъсала,ъъ има толкова къъъндидати, защото са патриоти ли ъъ май не!! Отговора е че по скоро има за крадене, а откъде има за крадене от европроекти, кой е направил тези проекти сегашния кмет. Така че ъъъъ толкова сте елементарни че ъъъ направо ми се повръъъща
11.
ъъъъъъ
21.10.2011 00:41:08
1
6
Ne sum ot primorsko/kiten i ako se abstrahiram ot komentarite (po koito si lichi che g-n Germanov ne e haresvaniq kandidat za kmet) i sled kato izgledax videoto ostanah s vpechetlenito che g-n kandidata nqma dar slovo, az lichno chuvax samo edno "ъъъъ, ъъъъ,ъъъ". Ako bqh ot obshtinata moqta precenka e che ne bih glasuval za nego i za negovata lista.
10.
Китен
21.10.2011 00:27:45
8
2
А как трябва да изглеждат общинските съветници? Да се смеят, да танцуват или да си сложат ръцете на главата? Глупави доводи за пореден път!Това е единствената листа,която е подбрана с някаква мисъл, а не само за да се издърпат гласовете на роднините им.А пък за визията на Германов-направи само сравнение между него и конкурентите му.Нямам какво повече да отговоря на тези коментари.Хората са достатъчно разумни да преценят,че именно той ще допринесе най-много развитието на общината.
9.
До централата на ГЕРБ
20.10.2011 20:28:47
3
17
За общинските съветници
с тез наведени глави и кръстосани ръце, по скоро приличат на престъпници пред РПУ.
8.
ШОПАРА
20.10.2011 17:50:15
3
12
Ако оправи китен като ветеринарната служба пази боже
7.
от микяна
20.10.2011 17:30:58
2
11
Ние с колегите сме съгласни с написаното от №4 и №6, защото присъствахме на срещата. То хората дойдоха от чисто любопитство, да разберат за кои хора ГЕРБ троши държавни/народни пари, пък журналистите хабят мастило и хартия.
Бяха разочаровани и затова не задаваха въпроси, а бързаха да си ходят, скучно им стана.
6.
очевидец на срещата
20.10.2011 16:37:43
1
10
Нито еуфория имаше, нито дебат.
Германов имаше визия на изпаднал германец. Катя Вълчева говореше през зъби в стремежа си да имитира Цецка Цачева. Кандидатите за общински съветници, строени отзад на трибуната все едно бяха на погребение.
5.
Питане
20.10.2011 14:45:06
3
10
Здравен център или Медицински център?
Четете Законите в България преди да говорите пред публика.
4.
Китен
20.10.2011 14:28:47
4
13
Срещата с кандидатите на ГЕРБ мина много вяло. Пълна трагедия! Имаше достатъчно присъстващи(залата на читалището е малка) , но липсваше интерес към кандидатите за кмет на града и на общината. Нямаше зададени въпроси към кандидатите. Автора на статията или не е присъствал на срещата или се опитва да манипулира/лъже аудиторията на Бесове.
3.
аз
20.10.2011 14:11:01
10
3
абе ГЕРБ нещо много се наеха в Приморско, почнаха да изглеждат нормално.
2.
???
20.10.2011 13:24:42
2
14
понеже бях там, не видях чак такъв ентусиазъм,обещания много....а после.....
1.
китенче
20.10.2011 13:18:56
2
10
Плагиати!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България" Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Официално! Зелената зона в Бургас ще работи целогодишно Има и корекции в Синята зона, вижте какви Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив  Според персонала то е паднало на двора, но по тялото му няма следи от охлузвания Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Илиана Кирилова обаче отказа да коментира скандалните снимки с пудела и пачките с пари, имало за това забрана Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те 
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори