×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Марс в Лъв от 20-ти май: Очакват ни огън, страст и драматизъм


Марс в Лъв от 20-ти май: Очакват ни огън, страст и драматизъм
Източник: Една.бг
Ключови думи: марс в лъв, флагман, огън
17 Май 2023, Сряда, 19:19 ч.
Автор: Флагман.бг

Лъвът е егоцентричен, упорит фиксиран знак и съвсем скоро Марс ще улови тази енергия

Марс, планетата на действието, агресията и либидото, навлиза в горещия Лъв на 20-ти май! През следващите седмици, до 9-ти юли, ще усещаме прилив на енергия и ще си поставяме грандиозни цели. Ще преследваме това, което искаме по директен и самонадеян начин, желаейки драматични резултати. Предпочитаме да не се тревожим за дребните подробности и ще се стремим да следваме най-малко сложния път към своите цели.

Лъвът е егоцентричен, упорит фиксиран знак и съвсем скоро Марс ще улови тази енергия. Ще ви бъде лесно да се съсредоточите и да се насочите към нещо, което наистина искате – и да изглеждате ослепително през цялото време! 

Царственият Марс в Лъв пробужда състезателен дух и мотивация за пълна победа. По-склонни сме да поемаме рискове, за да получим наградата, която ще ни направи безусловни авторитети в своята област. Много е важно да изглеждаме силни и предпочитаме да бъдем в центъра на вниманието.

Този транзит е страстен, пламенен и драматичен. Сексуалното желание е по-силно, проявяват се творчески импулси, а страстта към живота е изразено повишена.

Настъпва период, в който можем да разчитаме на силна воля, увереност и издръжливост, за да постигнем целите, които сме си поставили.

Бъдете директни и действайте! Времето е подходящо за всякакви дела, за които е необходима решителност, упоритост и сила.

Ето какво да очаквате от Марс в Лъв според зодията си:

Овен

Огледайте се добре – мястото ви е бъркотия! Марс в Лъв иска от вас да подредите приоритетите си, да реорганизирате живота си и да станете по-здрав и продуктивен човек. Подредете, намерете рутина, която работи за вас, и се фокусирайте върху психичното си здраве. Сега е моментът да създадете продуктивни навици! Очакват ви и много страстни преживявания.

Телец

В периода на силно влияния на Марс, много Телци ще искат да постигнат всичко сами, без помощта на близки и приятели. Това е много похвално, но сега просто е необходимо да приемете помощта на някой друг. Съветите на хората могат да бъдат много полезни, въпреки че на пръв поглед ще изглежда, че това изобщо не е така. Възможни са предателства, извършени на базата на завист, така че не е необходимо да провокирате другите към това разрушително чувство.

Близнаци

Всички очи са насочени към вас на работното ви място! Всички дългосрочни проекти, по които сте работили, приключват и вашата работа е да се уверите, че ще изумите всички с представянето си. Представете се добре сега и скоро ще дойдат големи подобрения в професионалния ви живот!

Рак

Ако Раците са имали много проблеми в края на пролетта в областта на работата, то от 20 май мракът ще се разсее. Ще се появят нови възможности и проблемите ще бъдат решени достатъчно бързо, а някои от тях дори сякаш ще изчезнат сами. Раците ще почувстват лекота, сила – физическа и психическа. 

Лъв

Лъвовете посрещат началото на движението на Марс в своя зодиакален знак с правилно приоритизиране и планиране. В хаоса няма щастие и успех. Марс ще изисква планиране седмици напред. В началото ще е възможна лека дисхармония в общуването с близки и приятели, колеги и началници, но след няколко дни след преминаването на Марс в Лъв ситуацията ще се стабилизира. Този период е изключително плодотворен за делови и любовни срещи.

Дева

Първото и най-важно правило за периода от 20 май до 9 юли: не си създавайте нови врагове. Девите трябва да се научат как правилно да разпределят силите си, както и нежно, но уверено да отговарят на провокации. Ако Девите искат да станат по-успешни и да постигнат целта си в някаква област, тогава трябва да действат. Марс ще им даде огромно количество енергия, но няма да може да направи всичко сам. Седенето и чакането късметът да дойде е грешка. Девите трябва да вземат нещата в свои ръце.

Везни

Нови приятели валят от всички страни! Това е чудесна възможност да се постараете да се свържете с другите. Независимо дали става въпрос за разширяване на вашия социален кръг или за общуване с хора от вашата професионална сфера, сега е моментът да добавите нови имена към списъка си с контакти. Насладете се!

Скорпион

Скорпионите ще получат сила, късмет, енергия, но може леко да загубят разбирателството с приятели, сродната душа или близки роднини. От 20 май Скорпионите трябва внимателно да подбират думите си, тъй като невнимателното им използване може да предизвика кавги и конфликти. Марс няма да ви помогне да намерите взаимно разбиране, а Меркурий и Венера няма да ви спасят от кавги. Ще трябва да следвате благоразумието, добротата и откритостта. 

Стрелец

От 20 май до 9 юли Стрелецът трябва да помни едно: „Щастието и нещастието вървят ръка за ръка“. Това са много важни и подходящи думи, тъй като успехите и трудностите ще бъдат много тясно преплетени в този период. Едно нещастие може да доведе до няколко големи успеха, така че Стрелците не трябва да бързат да обвиняват съдбата и Вселената за всичко. По това време най-важно ще бъде търпението. Ако искате да промените живота си, трябва да промените нещо в себе си - това е основният принцип на щастието.

Козирог

Можете да опишете живота и характера на Козирозите само с две думи: спокойствие и премереност. Интересното е, че в периода от 20 май до 9 юли Козирозите ще трябва да се примирят с повишената динамика на събитията. Да, ще трябва да коригирате темпото си, но си заслужава. Марс иска да види огън и сила, страст и решителност в Козирозите. Силата на тази планета ще бъде глътка свеж въздух за хората от зодия Козирог. Няма нужда да се страхувате от промените, защото именно в тях ще бъде концентрирана силата. Време е да станете по-мъдри, като преживеете определени събития.

Водолей

Водолеите нямат търпение да се случи някакво чудо в живота им. Важно е да се създадат необходимите условия за неговото привличане. Астролозите смятат, че Водолеите ще имат голям късмет в любовта и в бизнеса, ако се опитат да поемат отговорност за бъдещето си и направят първата крачка. Марс ще помогне на Водолеите да неутрализират своите страхове и несигурност,а също така ще им помогне да преодолеят мързела си, който понякога им пречи доста. 

Риби

Рибите сякаш най-сетне ще могат да си отдъхнат от темпто, на което бяха свикнали до момента. Марс ще им даде сили и желание да продължат напред. От друга страна, може да има малък страничен ефект - Марс понякога напомня на хората за всичко, което те искат набързо да забравят. Това може да се случи с Рибите, но техните преживявания и страхове няма да повлияят твърде много на мотивацията им като цяло. Периодът е добър за пътуване, работа, развитие на нови идеи. 


В категории: Животът


Коментари
Батето се оказа пророк
Батето се оказа пророк 06/05/2024, Понеделник 14:00 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности В детството си Дебора Иванова била убедена, че по някакъв начин има силата да предизвиква предстоящите събития само с мисълта си и поради тази причина дълго време била измъчвана от непоносимо чувство за вина Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Днес официално бе открит и сезонът на остров „Света Анастасия“ Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия Пари и вълшебни мигове за Овена, а Стрелецът да носи дрехи в светли цветове! Пари и вълшебни мигове за Овена, а Стрелецът да носи дрехи в светли цветове! Хороскоп за деня – 6 май 2024, понеделник Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника!
Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Най-колоритният арбитър в предаването, Димитър Ковачев – Фънки , прибира по 6 бона на лайф Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбас и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори