×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Колко лъжи изрече Рауф Сабаг за прословутата "Гъбка" и докога ще търпим този срам за Бургас?


Колко лъжи изрече Рауф Сабаг за прословутата "Гъбка" и докога ще търпим този срам за Бургас?
Вчера ливанецът заяви, че едва ли не е станал спонсор на Общината, но директорът на ТД „Зора” Стефан Дубаров (вдясно) вади справка-опровержение черно на бяло
Тема в развитие
виж още
скрий
17 Май 2023, Сряда, 19:30 ч.
Автор: Флагман.БГ

Вижте какво написа той в право на отговор до редакцията, което от етични съображения публикуваме

Пълният с абсурди казус с емблематичното кафене „Гъбката” при входа на Морската градина в Бургас придобива нови и все по-умопомрачителни измерения, след като преди дни Флагман публикува изявление  на местен търговец, потресен от поведението на досегашния дългогодишен наемател на общинския обект Рауф Сабаг. Човекът заплаши да постави подобен обект на пл. „Атанас Сиреков” - без договор и всички останали реквизити, нужни за да е изряден търговец по закони и наредби. Обиден от идеята, която всъщност е вид гражданско неподчинение и изява на протест, Рауф Сабаг внесе писмено право на отговор в редакцията. Ето каква е неговата истина, цитираме го без редакторска и коректорска намеса:

Бургаски търговец се закани да опъне нова "Гъбка"... на пл."Атанас Сиреков

„Като управител на ф-ма „ДИ-М ГРУП” ООД информирам Ви, че фирмата ни продължава да плаща наема за кафе „Гъбката”, масите и хладилниците. До сега не сме ощетили община Бургас по никакъв начин. Като собственик на кафе „Гъбката”, с Разрешително за строеж о 1992 г. и Акт за узаконяване от НИНКН, считам че договорните ни отношения с община Бургас не могат да бъдат прекратени по реда на чл.56. Кафе „Гъбката” протежава Становища, че не е преместваем обект.

Фирмита ни спазва закона и наредбите на община Бургас и до ден днешен не беше организиран никакъв търг или конкурс, относно тази позиция. Самонагласилият се „нов” наемател с незаконни методи и мутренски изпълнения, като продава на символична цена апартамент на дъщерята на директора на ТД „Зора” нито го прави нов наемател нито собственик на „Гъбката”.

До 10.01.2023 г. община Бургас категорично се представя като собственик на „Гъбката” и не ни е позволявала да предприемаме ремонтни дейности, тъй като била част от паметниците на културата”.

 Доколко твърденията на Сабаг са верни обаче?  Обектът „Гъбката” продължава да работи и след изтичането на договора му на 28 февруари, но вече с друга фирма начело - „Уорд Бейби” ЕООД, която е еднолична собственост на някой си Дончо Пирев от кв. Долно Езерово. Тя се е самонастанила без разрешително от Общината е отворила обекта, поставила е хладилни витрини и десетки маси по алеите на тази историческа част от Морската градина, работи без какъвто и да е разход (ВИЖ СТАТИЯТА ГОРЕ). Защо Сабаг плаща чрез своята фирма „ДИ-М ГРУП” ООД наем на Общината, остава мъгла. Друг е въпросът, че самият той е на оборотния обект от сутрин да вечер, той го отваря и той го затваря. Ето какво казва директорът на ТД "Зора" Стефан Дубаров:

Докато общинарите умуват, "Уорд Бейби" се самонастани в култовата Гъбка на Бургас

„Гъбката” е преместваем обект по смисъла на Наредбата за преместваемите обекти. 12 години управителят на въпросното кафе идваше при мен за издаване на разрешително по чл. 56 от ЗУТ. Толкова години е и ползвал разрешителното за преместваемия обект. Към него има разрешително за поставяне на маси, както и позиции за поставяне на хладилни витрини. Категорично казвам, че разрешителното за този павилион беше със срок до 28 февруари 2023 г. Към момента няма такова разрешително  и съответно управителят няма основание за плащане към Общината, защото то се извършва на основание издаденото разрешително и се заплаща в касата на ТД „Зора”. Нещо повече - след като вие ми зададохте въпроса, ние направихме проверка дали има такива плащания. Резултат получих преди минути. В програмния продукт „АСТАР” няма данни да има извършени такива плащания. Последното такова е направено на 7 март т.г. и е на стойност 30 лева за разглеждане на документите пред Комисията по преместваемите обекти, в която аз участвах. Последните плащания за витрини са били на 15 февруари, когато обектът все още е имал разрешително”, каза Стефан Дубаров.

Дубаров отново призова ливанеца да си прибере постройката „Гъбка”, защото тя може да си е негова, но Общината иска този човек да освободи собствения й терен отдолу. За самата Гъбка като конструкция има готов прекрасен нов проект, представен от фирмата, която е спечелила търга на 3 януари т.г., но не може да влезе във владение, тъй като процедурата се обжалва в съда. Допълваме на това място, че "Гъбката" в стария й грохнал вид работи и в момента без основание - с разпрострени наоколо хладилни витрини, маси, столове, чадъри. И с тоталното безсилие на отговорните за това институции НАП, Прокуратура, БАБХ и прочее, които са оставили Община Бургас сама да се справя с "феноменалния" бизнесмен Рауф Сабаг.

За нападките, свързани с личния и семеен живот на директора на ТД "Зора", разпространявани в публичното пространство от Сабаг, са сезирани компетентните органи. Дубаров ги определя като клевети.

 


В категории: Бургас


51
Коментара по темата
51.
Никодим
28.05.2023 09:15:40
0
1
Една лека авария, три месеца ремонт и Сабах ще е без ток и вода.
50.
Сега…
22.05.2023 17:13:24
2
4
До колкото съм информирана за Гъбката не са въвеждали никакъв търг и не може за преместваеми обекти по чл. 56 да се организират търгове. Там се уреждат “наши и ваши”… а наистина ли дъщерята на Дубаров си е купила апартамент от новият кандидат за гъбката на символична цена, ако не, защо не го съдят за клевета този Сабаг?!
49.
ИНТЕРЕСНО ЗАГЛАВИЕ НА ПРАВО НА ОТГОВОР
22.05.2023 13:36:06
3
3
Значи от тази статия ми стана ясно, че Спора следва да го реши Съда. Кой е тоя Дубаров дето го питате дали обекта е по 56 или 120? Екперти ли е, юрист ли е или? Само съда ще каже кой е крив и кой прав. Флагман. БГ взема страна като взема за истина казаното от Дубаров, а това от Сабаг нарича " Лъжа"? Ами ако Съда каже, че Сабаг е прав!!??
48.
Ало арабелоооо
19.05.2023 18:59:04
2
11
Колко години си в Бургас и само мазнееш . Тая гъбка прилича на клошарска сбирка . Само като гледам точките и ми се присира . ….. Сега има такива материали можеш да я направиш като от приказките . Няма да ти легне повече от 10 хилки , обаче ти само искаш да стържеш . Ами не става така , манго , трябва и сърце и душа като работиш с хора и си на пъпа на Бургас . От такива компромиси градът загуби облика си на културен център . Странджански глигани , ямболски геги и сливенски бекове наводнили комплексите като някакви вируси
47.
Гого
19.05.2023 08:14:42
1
2
На този Рауф съм спал с дъщеря му навремето ..
Какво стана с тая Жулиета бре ?
46.
Ицо
18.05.2023 18:55:06
1
12
Някой да знае за българин който да стопанисва едно от добрите за бизнес места в която и да е точка по света противозаконно без да плаща наем?Просто питам
45.
Гражданин
18.05.2023 18:48:13
0
10
Общинска администрация в лицето на Коралска да пуснат искане до ЕVN и ВиК да се спре тока и водата до произнасянето на Съда и да приключи тази гавра от страна на Сабаг с всички бургазлии!
44.
Да
18.05.2023 16:26:22
1
14
Гнусен мангал, не знам защо го търпят и Хей и НАП, то като го видиш и ти става гнусно не да му седна в заведенията
43.
Рагевски
18.05.2023 13:02:53
1
6
Само аз ще оправя проблема
42.
Георги
18.05.2023 12:50:54
7
9
Колко "ненасочена" статия, казваща "По принцип сме с Общината, ама да не ни съди ще му публикуваме правото на отговор, въпреки че въобще не изгаряме от желание".

Но по-интересното е, че текущият наемател 12 години плаща наем и работи, проблем няма. Вероятно и всички там го познават, след като това им е работата и този човек идва всяка година за подновяване на договора, все да знаят на кое място е наемател.

Изведнъж се появява нов наемател, които директно подава документи за същото място, по-рано от 12-годишният наемател и те биват одобрени, на никой в Общината не му прави впечатление, че става дума за обект, познат на всички в Бургас.

Дали няма да стане много по-интересно аз, новият наемател, стария и още 5 човека да си направим всички по една гъбка и всяка година да се състезаваме на кой ще му седи Гъбката на мястото. Ще е голям купон - ще спим пред входа, може и малко бой да има, малко скандал с полицията, Цеца Алексова ще отразява на живо.
41.
Манатарка към Мухоморка
18.05.2023 10:27:26
0
3
И ти чети. Коментирам последната част от статията.
40.
*********
18.05.2023 10:15:27
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
39.
Някой си
18.05.2023 09:50:14
6
11
Към 22 : Този измислен директор, който споменавате даже не бе продавач на лимонада, а по цял ден мъкнеше касите с безалкохолно, т.е. просто общ работник ! При всичкото ми уважение към общите работници, много от които са много далече от нивото на Дубаров. В годините момчето се вживя в ролята на директор и използва чудесно удалите му се възможности ! От цялата статия се усеща желанието да се очерни ливанеца ! Спазването на закони и разпоредби едва ли трябва да важат само за наемателите на обекти ! Щото ако се разровят компетентните лица, може много неща да "лъснат" !
38.
Бомбай
18.05.2023 09:42:32
3
12
И каква е символиката на гъпката че всички са гъби отровни..
Бургас трябва да наблегна на по модерен вид чисти улици защото е заприличал на катун особено по кварталите вижте една Германия цветове цветя кеф грижа за бездомните животни Европа Другари малко култура финес ...
37.
ViP
18.05.2023 09:17:17
0
19
Добро утро, имал съм отношения с Рауф, искам да кажа, че е един от рядко срещаните измамници-тип селски тарикат, мене лично ме е запалил с малко над 3000 eu, но съм си научил урока, и то не съм само аз …
Така и не се намери някой да го нареди и него …
36.
Мухоморка до Манатарка
18.05.2023 09:03:22
1
4
Чети, преди да коментираш!
35.
Манатарка
18.05.2023 08:24:32
8
20
Как не Ви е срам! И на Гъбката ли ще посегнете. Изобщо остана ли нещо в Бургас, което да ни напомня и свързва с миналото на града? Къде е паметта, за която се водят полемики в различни социални мрежи кой е по-по-най бургазлия? Останаха няколко сгради да ми напомнят, че всъщност това е същият град... "Грохнал вид"... ..Нищо не се запази, нищо не се съхрани, правим пълна промяна на физиономията на Бургас, вместо своевременно да се поддържа. Омръзна ми от натрапването на безвкусицата на определени хора, които решават кое как да изглежда. По няколко пъти всички обиколиха света, плащат си за да посетят старите градове на Рим, Мадрид, Атина и т.н,а когато дойде турист в Бургас, къде е старият град питам?? Жалко!
34.
Опаа
18.05.2023 07:44:05
0
14
12 години управителят на въпросното кафе идваше при мен за издаване на разрешително
----
12 гербаджийски години ли?
33.
*********
18.05.2023 07:30:26
2
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
32.
Ах
18.05.2023 06:45:40
5
14
Следя писанията по тоди нъпрос от доста време.Не съм компетентен по юридическата страна на въпроса,но как може един мазен ливанец да разиграва цялата община?Щак е възможно да работи при изтекло разрешително?Кой го покровителства?Това безобразие до кога?Нама ли полиция да го изрине барабар с тая гъба?Да дойде спечелият конкурса и да постави новата гъба?!А тоя Дубров да се даде на комп.органи на проверка и после ако е виновен ПЪЛНА КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО!!
31.
На бургъз
18.05.2023 01:23:28
0
15
Не му е проблема гъбката а Разбитите Улици на ДН
30.
Радко
18.05.2023 00:01:26
6
51
Г-н Дубаров срам нямате ли,не се ли наядохте толкова години.Да ви припомня как 2010г променихте тихомълком срока за подаване на документи във ваша полза и се сдобихте с двата капана долу на паркинга на Адам и Ева и капана Двата лебеда.Оставихте хората без хляб ,толкова години стопанисваха тези обекти ,но Ви се видяха апетитни и ги вземахте под носа им,без търгове .Собствениците бяха във владение до края на годината.Защо не проверите масите на капана на Пиргос срещу 15 блок плащат ли се?Цяла година са на общинските площи,ама как ще ги проверите ,като вие работите с тях.Рано или късно ще дойде видов ден и за вас.
29.
Новия кандидат наемател
17.05.2023 22:12:45
25
32
Не съм си представял нищо подобно. Подадох пръв документите, а пръв по ред е първи по право. А то какво стана? Един нахален и мазен човек работи без всякакво право и документи, а цялата община не може да го озъпти. Ние просто искахме да направим входа на морската година по-приветлив. Да запазим символиката с Гъбата, като заменим тази барака със съвременно архитектурно решение.
Нека правдата да победи.
28.
No 12
17.05.2023 22:11:25
1
5
Tи си тъпак от друго село,но дошъл тук да се прави наш интересен.
27.
Бай Иван от Каспичан
17.05.2023 22:10:49
3
32
И като има толкова, заинтересувани, проверете и брат му на Стефан, Петър, човек без един ден трудов стаж как така стопанисва тази сграда, задавайте въпроси, как защо и кога, не някаква гъбка
26.
Тц
17.05.2023 22:09:55
0
31
На маймуни ги направи ливанецът. Защото там в общината се избират да са наши хора, а не да са кадърни. Впрочем недоволният буден гражданин разпъна ли си сергията пред общината или само дърдореше? А Дубаров можещ директор ли е? Или само за тези, които се отчитат? Прости въпроси с прости отговори.
25.
Бай Иван от Каспичан , до Кико
17.05.2023 22:00:33
0
24
Къв апартамент, бе братле, цяла сграда, до очната клиника „Иванови", на Младост, в „Славеиков"
24.
Кико
17.05.2023 21:52:15
3
25
Егати, остава и това с апартамента на дъщерята на Дубаров да е вярно!?
Егати и легендарният герой ще излезе!
Няма ли някой да провери тази история!?
23.
Бай Иван от Каспичан
17.05.2023 21:51:07
4
33
И ако някога имаме правова държава, какво ли ще се случи, с такива като Стефан Дубаров?
22.
Бай Иван от Каспичан
17.05.2023 21:45:27
3
34
А някой, може ли да каже, тоя, гъбаров, как от продавач на лимонада, се превърна в такъв фактор, как построи това до спортна зала „Младост"?
21.
Бай Иван от Каспичан
17.05.2023 21:40:26
0
33
Мддда, ливанеца е мръсна г@д, а гъбаров, човека на Венци Чамурджиев, е света вода ненапита.
20.
Лапаша
17.05.2023 21:25:54
16
17
Аз пък искам да видя новата гъбка. Може пък да е по-хубава. Щом е правена по проект, че тая нещо те ме кефи.
19.
Оффф
17.05.2023 21:23:16
6
31
Оффф, два месеца ще четем само за този ливанец! Ареее обирай си крушите вече и се омитай от красивата ни морска градина! Или по-скоро си обирай гъбите ;)
18.
ръжДИВ ПИРоN
17.05.2023 21:22:05
1
17
Вчера даже я боядисваха с червенко
17.
До Ралф
17.05.2023 21:20:52
5
34
Колега, ако новите собственици бяха мутри, както ги наричаш, ти дали щеще да си още там, а?! Или май мутрата си ти?! Наглец!
16.
Дрон
17.05.2023 21:05:52
11
42
От десетина години Гъбата прилича на панаирджийско стрелбище . Това трябва да изчезне от входа на Морската градина , а този Сабак е срам за тротоарния бизнес въобще , не само за Бургас ! Бургазлии не трябва да търпят поредствеността и дребния "тарикатлък " , за това този Сабак да си плаща и да се изнася .
15.
Странно
17.05.2023 21:05:52
4
46
Уж искат да му я вземат Гъбката, ама не му я взимат. Струва ми се, че нещо лобитата в Общината не могат да се разберат. Толкова ли пък да е вървежна тая умряла гъба. Че Рауф се занимава само със схеми е ясно, ама и тоя Дубаров да не го изкарват света вода ... Всички го знаят какъв е ...
14.
Хм
17.05.2023 21:03:18
11
40
Кой Герб-ер е хвърлил око на Гъбката ?
13.
ххх
17.05.2023 20:46:52
13
35
Тва е най гнусното създание Ралф пълен измамник и мошенник. Всеки, който е работил с него/при него го знае.
12.
Asas
17.05.2023 20:42:57
19
51
Много странни символи има този град : Гъбка, Альоша, Петьо Пандира... коренно население от Странджа, гларуси и т.н. Долнопробна история. И този Раиф Сабах сигурно е символ на бизнесмените в Бургас. Като цяло мирише на едно голямо село
11.
Наблюдател
17.05.2023 20:41:41
3
23
Този ако реши да се съблече гол и да организира един протестен марш към общината няма кой да го спре да не опъне всички в сградата .
10.
Смях
17.05.2023 20:41:02
6
31
Морската градина е държавна, отстъпена на общината да я стопанисва. Така че, този Дубаров да не се пъне толкова
9.
Asas
17.05.2023 20:37:40
11
24
Добре дошли в Бургас град на Адидас
8.
Ссссс
17.05.2023 20:24:53
14
37
Безкрайно нагъл!
Говори за новите наематели,че са”мутри” с мутресно поведение но г-н Сабах същност вашето поведение е точно такова
7.
Анонимен
17.05.2023 20:23:43
15
42
Потресаващо е колко е безочлив този ливански г*з! До кога така? Ами тогава всички да си отворим павилиончета в морската градина и да си бачкаме..
6.
Аз съм изумен
17.05.2023 19:58:33
6
54
За мен няма друго обяснение освен покровител на високо ниво. Било в общината или съд и прокуратура.
5.
Хаха
17.05.2023 19:58:17
12
53
Много нагъл тоя ливанец,да се сети че не са 90 те години да си прави каквото иска
4.
СМЯХ
17.05.2023 19:57:45
12
54
ГРОБарския сайт пази корумпетата от Общината.
3.
Асасин
17.05.2023 19:55:45
8
38
Откажи се брат! По-добре си тръгни със достойнство! Достатъчно се изложи вече!
2.
Kkt
17.05.2023 19:45:02
15
51
Еее, много е нагъл този ливанец!
1.
Линията
17.05.2023 19:44:59
5
29
Обичам да пудря нослето ,правя се на магаре ,мъката е голяма .Нямам два лева в джоба ,приятелката ми е грозна ,заврян зет съм ,как няма да се друсам....Мъка .мъка.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Ученик бере душа в болница след катастрофа Ученик бере душа в болница след катастрофа В болница с опасност за живота е настанен 16-годишен неправоспособен тийнейджър, управлявал мотора, който е с прекратена регистрация Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори