×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хората по селата в Приморско вярват на ГЕРБ, защото чува проблемите им


Хората по селата в Приморско вярват на ГЕРБ, защото чува проблемите им
Д-р Димитър Германов, областния управител Константин Гребенаров и всички кандидати за общински съветници се срещнаха с хората в Ясна поляна, обикалят населените места, за да отговарят на въпроси и записват предложения за работа след изборите
18 Октомври 2011, Вторник, 11:41 ч.
Автор: Бесове.бг

Димитър Германов и кандидатите за общински съветници всяка вечер са сред местните жители, за да ги изслушат и да кажат как ще управляват

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Приморско д-р Димитър Германов и кандидатите за общински съветници , издигнати от партията, провеждат заключителни събрания по населени места на територията на общината. Те бяха сред житнелите на Ясна и поляна и Веселие и изслушаха проблемите им, както и направените предложения.

Д-р Германов им обясни конкретно какви са вижданията му за развитие на съставните селища. Тази вечер предстои кандидатите на ГЕРБ да са разговарят с хората в Ново Паничарево, за утре е насрочена срещата в Китен.

В четвъртък в общинския център Приморско ще се проведе концерт, с който официално ще бъде закрита кампанията на партията в общината за предстоящите на 23 октомври местни избори.

В категории: Приморско


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
27
Коментара по темата
27.
Китен
20.10.2011 10:45:56
3
5
Срещата с кандидатите на ГЕРБ мина много вяло. Пълна трагедия, имаше достатъчно присъстващи, но липсваше интерес към кандидатите за кмет на града и на общината.
26.
ясна
19.10.2011 23:20:23
3
4
Абе малоумници що не спрете да ръсите само смърдящи помии?С това ли мислите да спечелите изборите?Ако някой Ви каже да си напишете идтинските имена преди да публикувате ще го направите ли?НАГЛИ СТРАХЛИВЦИ!!!НЕ ВИ СТИСКА НАЛИ!!!!Да го д...те ......
25.
gerb
19.10.2011 22:38:08
1
4
Радвайте се на апартаментите на Цветанов
Радвайте се на Калинка, Лъчо Мозъка и Руми Желева
Радвайте се , че МВР ви подслушва
Радвайте се, че ви наричат кучета и лош матрял
Радвайте се че имаме най-ниски доходи
Радвайте се, че имаме най-висока безработица от 20 години насам
Радвайте се и на Почетния Художник, когото в Европа бъркат с охранителния персонал
24.
Как Герб Раздават Пари
19.10.2011 12:17:10
0
1
http://www.youtube.com/watch?v=g3LlYTDRXVY
23.
novo pani4arevo
19.10.2011 09:42:42
1
9
Спазва ли законите ГЕРБ?
“Искам да кажа само две важни неща на хората в залата. Първото нещо е, че законите в България се правят, за да защитават политиците. Депутати, съветници, кметове, зорът е, докато ги изберат. После четири години могат да си правят, каквото си искат. Само че при ГЕРБ ние не искаме това да се случва. Затова всички хора, които виждате, зад гърба ми кандидати за кметове и общински съветници са подписали декларация. Декларации между Вас и тях, за които аз съм гарант. В случай, че се съберете и кажете, че някой от тях не е изпълнил поетите ангажименти, той е длъжен да си подаде оставката. Ако е кмет - нови избори ,ако е общински съветник, напуска, а на негово място влиза следващият в листата. Всички други приказки, които се говорят, са глупости, че аз ще командвам в Бургас. На мен ми стига София.”Бойко Борисов
Ето още един пореден случай на остра липса на морал и липса на адекватна реакция от управата на ГЕРБ- кметицата на с.Ново Паничарево, Яна Жекова, която е член на ПП ГЕРБ и е била кандидат-кмет на ГЕРБ-Приморско от 12.02.2010 г. до 15.03. 2010 г., е съставила в качеството си на длъжностно лице- кмет на кметство с.Ново Паничарево, официални документи, в които е удостоверила неверни обстоятелства.По този повод от прокуратурата заявяват: „Жекова е извършила нотариална заверка, която е в нейните правомощия, но тя е подпечатала документи със съдържание, което не съответства на волята на заявителите. И това е престъпление с висока степен на обществена опасност. Ясно е, че става въпрос за умишлено деяние”.
Това престъпление е с висока степен на опасност, защото касае около 60 души, а според някои дори 100 души?!
Село Ново Паничарево се намира в полите на Странджа планина, на 30км южно от Бургас и на 15км от Приморско-общината, на която е съставно селище. Жителите му са едва 908 души по данни от 2010 г. и 60 души в едно такова селце са почти гарантирано роднини помежду си.
Разследване на Бургаската районна прокуратура установявя, че кметицата на ГЕРБ грубо е злоупотребила с доверието на избирателите си и тихомълком, без знанието на новопаничаревци, прехвърлила парите им за допълнително пенсионно осигуряване от фонд „Съгласие” в „Алианц България”.Ето как е описано деянието й в Определението на Бургаски районен съд от 06.10.2010 г. по НЧД №3957 по описа за 2010 г.:

„Производството е по реда на чл.69 от НПК.Образувано е по повод на постъпило искане от прокурор при РП гр.Бургас за отстраняване от длъжност на Я.М.Ж., ЕГН ********** - обвиняема по ДП №ЗМ15-124/2010 г. по описа на РУП на МВР-гр.Приморско.В съдебно заседание искането се поддържа от представителя на РП-гр.Бургас.Към искането е приложено ДП №ЗМ15-124/2010 г. по описа на РУП на МВР-гр.Приморско, което е висящо. Същото е образувано на 21.06.2010 г. срещу виновното лице за престъпление по чл.311, вр.чл.26, ал.1 от НК.
В хода на разследването, на 17.09.2010 г., в присъствието на защитник, Я.М.Ж., ЕГН ********** е привлечен като обвиняема за престъпление по чл.311, ал.1, вр.чл.26, ал.1 от НК, а именно за това че: ”В периода от м. февруари - м. март 2010 г., в с. Ново Паничарево обл.Бургас – в условията на продължавано престъпление, в качеството си на длъжностно лице – Кмет на кметство с. Ново Паничарево, в кръга на службата си съставила официални документи, в които удостоверила неверни обстоятелства с цел да бъдат използвани тия документи като доказателства за тия обстоятелства – положила нотариална заверка в заявления за промяна на участие и прехвърляне на натрупаните суми по индивидуалната партида в друг съответен фонд за допълнително задължително пенсионно осигуряване, както следва:.....
Обвиняемата Ж. е привлечена като обвиняема за умишлено престъпление от общ характер, което по смисъла на чл.93, т.7 от НК, не е “тежко”, тъй като за същото се предвижда наказание лишаване от свобода до пет години и лишаване от право по чл.36, ал.1, т.6 от НК, а именно лишаване от право да се заема определена професия или дейност.
От доказателствата, събрани на досъдебното производство до настоящия момент и по-конкретно от показанията на свидетелите П. Петрова, Йорданка Раева, Михаил Генов, Станка Димитрова, Тодорка Чолакова, Демир Чолаков, Зюмбюла Иванова, Иван Василев, Кирил Киров, Атанас Панайотов, Григор Йорданов, Дияна Грудова, Манда Петкова, Митко Димитров, Златин Йорданов, Анка Василева, Георги Йорданов, Неда Милева, Зюмбюла Иванова, Георги Ангелов, Милка Христова, Михаил Атанасов, Пенка Иванова, Стоянка Иванова, Стоянка Станкова, Динко Недев, Генчо Русенов, Румяна Димитрова, Иван Димитров, Данаил Христов, Петко Караниколов, Тодор Панайотов, Яни Йорданов, Ж. Димов, Янчо Чолаков, Михаил Михалев, Янка Войкова, Мариан Георгиев, Георги Йорданов, Яни Раев, Райна Андреева, от изготвената по делото графологична екпертиза на веществени доказателства, може да се направи обосновано предположение, че обвиняемата Ж. е извършила престъплението, за което е привлечена като обвиняема, както и че същото е извършено във връзка с работата й като кмет на Кметство с.Ново Паничарево, т.е. налице са две от предпоставките на чл.69, ал.1 от НПК.
Изнесеното като основание в тази насока твърдение на прокурора, че от показанията на някои свидетели по делото, обвиняемата се опитва да оказва натиск на свидетелите по делото, чиито показания са от значение за разкриване на обективната истина, не кореспондира със събрания по делото доказателствен материал. От една страна, никой от разпитаните свидетели не дава показания в смисъл, че обвиняемата им оказва натиск по някакъв начин. Такъв извод не може да се изведе и от показанията на свидетелите Иванова /стр.60/ и Василев /стр.61/, които заявяват, че разговори са водени с брата на обвиняемата, но не и че им е оказван натиск, още повече че след този разговор свидетелите са дали показания, че не са подписвали заявлението.Предвид на изложеното, у настоящия съдебен състав не се формира убеждение, че ако обвиняемата не бъде отстранена от длъжност, съществува реална опасност същата да създаде пречки за обективно, всестранно и пълно изясняване на обстоятелства по делото, поради което и приема, че не са налице всички кумулативни предпоставки, визирани в чл.69, ал.1 от НПК, поради което и обвиняемата не следва да бъде отстранявана от длъжност.
Водим от гореизложените съображения и на основание чл.69, ал.2, вр.ал.1 от НПК, Бургаският районен съд
ОПРЕДЕЛИ:
ОСТАВЯ БЕЗ УВАЖЕНИЕ и НЕ ОТСТРАНЯВА ОТ ДЛЪЖНОСТ Кмет на кметство с. Ново Паничарево Я. М. Ж., ЕГН ********** - обвиняема по ДП № ЗМ15-124/2010 г. по описа на РУП на МВР - гр. Приморско.“
Случилото се показва няколко нелицеприятни извода както за партията ГЕРБ, така и за българското правосъдие, което се оказа според думите на американския и германския посланик годно да работи за платежоспособния и обратното за простите, обикновени хора...
Това е нещо като казуса с Владо Кузов и педофилията, който в този случай би бил оправдан и оставен примерно да управлява детска градина , където свободно и безнаказано може да практикува онези срамни и осъдителни действия, това е паралелът с кмета на ГЕРБ в това странджанско село.
„Наглите” от ГЕРБ напротив, продължават да подкрепят човек, който е извършил престъпление, дори и морално не го осъждат, нещо, което го окуражава.
22.
Възмутена селянка от Ясна Поляна
19.10.2011 08:29:20
3
10
Тия скапани гербаджии, явно са абсолютни измамници!!!
Потресена съм!
Повръща ми се от тия измамници!
И те ще ме карат да гласувам за тях!
Абсурд!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21.
люба
19.10.2011 00:02:28
2
4
Тодоре, Тодоре, сън не спиш. Почини си малко де!
20.
веселие
18.10.2011 23:39:47
3
5
Тодор Илиев от Ургари е най-достойния кандидат за кмет.И да вземе наистина да си покаже трудовата книжка. Нещастен драскач.
19.
пиар
18.10.2011 16:54:45
4
5
Хора, нека да вярваме на Герб. Прочетете нещо важно .
http://www.podlupa.bg/ShowPage.aspx?id=13679
18.
чепърлянски пръч
18.10.2011 15:53:55
1
6
Таз мома дет говорите за нея е като торен бръмбар, а дето има една приказка ако тръгнеш след торен бръмбар се до лай.о ще те заведе.
Доки, абе кравата пасе гербери и нещо се запече, та да питам млякото все пресечено ли ще излиза?? Казах и аз такива бурени да отбягва ама тя ти е фен, кво да го правиш говедото си е говедо акъл не мож му наля
17.
Kef40
18.10.2011 15:50:42
1
3
Гребенарката не е светлоотразителен - осветил го е Рейзито след като го издуха от надпреварата и сега го търси с фенерче че не може да го намери, затова свети Гребенарката, който си гледа смс-ите на телефона, дали Боко не му е писал да се маха от там веднага, че ще го свали и от поста областен управител!
16.
PR
18.10.2011 15:46:12
1
6
Абе не знам кой я е правил тази снимка, но със сигурност не са Бесовете. Толковаааааааааа е зле тъмна, Германов е полузакрит от някаква червена роза, Гребенарката е светлоотразителен, Шукрието (т.е Захаринка) колкото и невъзможно да е предвид физиката й, е закрита от табелката, Другият пък съвесем не се вижда. ГЕРБ не знам за ПР или за Анти ПР плащат? Който и да е ПР не можа ли да си замъкне задника до масата и да направи нещо кадърно или може да прибирам само парички за НЕСВЪРШЕНА работа
15.
Герборко
18.10.2011 15:45:11
1
6
Айде стига с тея платени публикации
ГЕРБ та ГЕРБ
БОКО закал това
БОКО пръднал там
БОКО се наакал там
айде стига платени пиари
14.
възхитен
18.10.2011 15:42:16
2
2
мен много ме кефи снимката, даже не мога да позная кой е скрит зад цветята. Красива картинка.
13.
пиар
18.10.2011 15:26:13
1
10
Ако гореподнесеното е следствие от творческите напъни на пиара на ГЕРБ, мисля че Германов трябва мноооого дълго да си помисли дали не е било по-добре да наеме някоя осмокласничка за същата работа. Все едно чета вестник "Отечествен фронт".Иначе правилно момето е записало, че са изслушали, защото тя една лукова глава може само да слуша, не и сама да взима решения. Ако изберем показаните на снимката дами и господа, ще има да чакаме за директиви отгоре. Да не забравяме, че и това което е останало от от общината много бърже ще бъде изпапано,защото какво ли му пука на Германов за Приморско.
12.
Informirana
18.10.2011 15:22:19
1
8
Да ви отворя:
По-всеядна от тая ("пиарката") не съм виждала.
До онзи ден беше "пиарка" на Гребенаров и 6-7 месеца ходи по селата в Созопол и плю по Рейзи. А сега е пиарка и на Рейзи, явно е излизала всичко което е плюла. Горкия Гребенаров - всичките му хора явно са пробити.
Парите не миришат - само сменят собственика си.
А тая "пиарка", дори не е със съответното образование, само сгъва кинтите. Равнис, балъци и гербери! "пиарката" минавааааааааааааааааааааааааааа
11.
Минувач
18.10.2011 15:06:55
1
10
ГЕРБ да си оправят собствените проблеми, пък после да чуват проблемите на останалите. По-безпомощна партия не съм виждал.
Това за пиарката (Руна Косата от с.Грудово) на ГЕРБ важеше и когато тая (нейната фирма "Курвамикс курмес" и мъжа й) вдигаше с паяка колите на хората в Приморско по-миналото лято! Тя и тогава беше в майчинство, само че се кланяше на Димова тогава!!!!
А сега лиже задника на Г..Б, които псуваше до онзи ден (въпрос на пари, казва тя)!
Дължи пари на много хора (въпреки че не си обявява хонорарите които прибира), вкрючително и на Приморци (познайте защо?!)! За това гласувайте за тях, тя отново ще ви вдига колите от другата година!!! Германчето ще й даде дейността, сигурация!!!!! Вече има договорка с кака ви Руна Косата от Грудовкьой!!!! Машалла!!!
10.
Симпатизант
18.10.2011 14:56:31
0
0
Шапка му свалям на Андерсен
яко ме изкефи написаното!!!
блаво на пича или на мадамата (не знам мъж или жена е)
9.
цАР гОГО
18.10.2011 14:03:19
1
9
БСП не купува гласове , ТЕ ВЕЧЕ ОТДАВНА СА КУПЕНИ !!!
8.
До Андерсен
18.10.2011 13:56:07
2
4
Само за кандидатите на АТАКА и БСП не казваш нищо. Те ли са най читавите? Май чувам, че и някои от тях купуват гласове.
7.
До Андерсен
18.10.2011 13:55:42
2
6
Само за кандидатите на АТАКА и БСП не казваш нищо. Те ли са най читавите? Май чувам, че и някои от тях купуват гласове.
6.
До Андерсен
18.10.2011 13:54:52
2
6
Само за кандидатите на АТАКА и БСП не казваш нищо. Те ли са най читавите? Май чувам, че и някои от тях купуват гласове.
5.
Манда
18.10.2011 12:58:36
1
13
Чета заглавието, чета и текста под него.
Божке, къде да припадна.....
4.
До Андерсен
18.10.2011 12:37:57
1
9
Не можеш да си представиш колко си прав.Това е най-точната обосновка на политическата ситуация в Приморско.
3.
Бекъма
18.10.2011 12:18:32
1
15
Ай стииига ве и как разбраха , че хората им вярват ??? Кате ( бесове ) давайте още малко плонжове , метани и лизане на гъ.... , че не остана време до изборите , а паричките за пиар статийки трябва да се отчитат !
2.
Ханс Кристиян Андерсен
18.10.2011 12:12:21
0
14
Хората по селата в Приморско НЕ вярват на ГЕРБ! ГЕРБ не чува ничии проблеми, освен тези на лидера си! Просто пиарите на ГЕРБ (особено тази, която е в майчинство (прибирайки парите, които й се полагат като майка на малко дете (РК), прибирайки обаче и тлъстите си хонорари (които не декларира никъде) говорят глупости, с идея да заблюдят хората, за да гласуват за ГЕРБ. Изобщо, в Приморско нещата са голям смях-единия кандидат е подсъдим(ДД) за повече от 2 дела; другия е дезертьор (ДГ) с аргесивни необразовани пиари; третия ще възражда ТКЗС-тата (СД); четвъртия раздавал пари чрез кандидатите си за кметове по места. Изобщо - невероятка картинка! Невероятно впечатляващи са опитете да се манипулират хората!!! Евалла, машалаа, аферим, ашколсун.
1.
баба Станка
18.10.2011 12:09:49
1
18
А, не сме казали , че ще гласуваме за ГЕРБ.
Автора си измисля нещо.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори