×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Суха филийка с асфалт и палмово листо за десерт – герберски сандвич за бургазлии


17 Октомври 2011, Понеделник, 18:36 ч.
Автор: Стамен ПЕТРОВ

За разлика от повечето общински съветници, аз съм дарил на детски градини и училища над 20 000 лв. лични средства

- Г-н Иванов, кандидатите за президент на страната обявиха похарчените за кампанията пари. Трябва ли това да направят и кандидатите за кметове и общински съветници?

- Да, след като някои кандидати ни се усмихват от билбордове на всеки метър и на всеки ъгъл. Имайте предвид, че всеки един билборд струва между 250 и 2000 лв. за период от две седмици, и то само едностранно. Отделно платното (винила), на който е изработен, струва между 100 и 800 лв. без ДДС, а като се има предвид, че някои си смениха рекламните пана по 4-5 пъти досега и ни се подсмихват вече месец и половина от билбордовете. Това прави три периода по две седмици, средно по 300 лв. за период на една реклама. Или 3х300=900лв. по 30 рекламни позиции е равно на 27 000 лв. Отделно, 30 рекламни платна поне по 100лв. без ДДС е равно на 3000 лв., сменени за три периода, е равно на  9 000 лв. Няма да ви смятам по-големите размери билбордове, така наречените мегаконструкции. Оставям това на вас. Трябва да знаете, че цените са от пет до десет пъти по-високи, в зависимост от позицията и размера на конструкцията.

- Но има и публикации в медиите, там също предизборните тарифи не са ниски.

- Да – малка вестникарска публикация струва от 250лв. нагоре , а телевизионно участие стига до 3000лв. Сами можете да прецените за какви колосални суми става въпрос, като имате предвид как някои от кандидатите не излизат от вестниците и екраните на телевиворите. Тези суми, за някои от партиите, са средно в рамките на 300 000 - 500 000 лв. Време е да се замислите защо толкова много  се хвалят и показват по медиите и откъде идват тези стотици хиляди левове, след като заплатите на общинските съветници в някои от предходните години варираха между 60 и 85лв. на месец.

- Осемдесет и пет лева на месец? Да не би да имате някаква грешка?

- Не, нямам грешка, вижте и копия от фишовете, които ви показвам. Имаше и периоди (последната година), когато бяха около 270лв., но така или иначе с тези пари можеш да си платиш само някои сметки за ток или телефон, но не и да издържаш четиричленно семейство. Реторично възниква въпросът: какъв е произходът на парите, които се харчат по време на избори. А може би отговорът се крие във високите данъците в Бургас през последните четири години - най-високи в историята на града. Защо е нужно да се хвалят толкова, нали уж са направили много и трябва делата им сами да говорят за тях. Едни и същи се опитват да бъдат вечните общински съветници, но сещате ли се какво направиха за хората и града? Дали се опънаха срещу високите данъци? Или просто седяха на общинската софра и лакомо папкаха от данъците на хората? Бургазлии не вечерят нито с плочки, нито с асфалт, а работа няма. В Бургас работят софийски, ямболски, старозагорски и депесарски фирми.

- А вие колко пари похарчихте за вашата кампания?

- Да, разбира се, ще отговоря и за себе си - предизборната ми кампания е изключително семпла, по офисите на „Еко клима“, на няколко билборда, които са собственост на фирмата, както и във в. „Под лупа“ и „ТВ-Микс“, в които съм съсобственик и разходите ми са изключително ниски. Не ми е детска мечта да бъда кмет, нито общински съветник. Аз съм човек от народа. За разлика от повечето общински съветници, през изминалите четири години съм дарил на детски градини и училища над 20 000лв. лични средства (климатици, палта, часовници и др.). Кои други общински съветници са изкарали и два лева от джоба си, за да купят поне една закуска на някое дете?! За сметка на това бяха четири години плътно на общинската трапеза.  Всички знаят за колко далавери на управниците сме разказали на страниците на в. „Под лупа“ и от екрана на „ТВ-Микс“. Радвам се, че успяхме да спрем и още поне десетки опити за разграбване и разпродажба на общинско имущество.

- Критикувате няколко пъти Димитър Николов, че е запазил администрацията на Йоан.

- Да, така е. Ако искаме да се разправим с корупцията, трябва да изхвърлим от общината башибозуците от Йоаново време, както и безскрупулните им сателити от ГЕРБ, Атака, БСП и ДПС. Разбира се, че има и други. Но пипалата на октопода са тези, за които вече казах. Оставим ли ги и сега да имат болшинство, не ни чака нищо добро. Видяхме с какви данъци ни обложиха през миналите четири години, докато бяха на власт. И за всичко това са виновни ГЕРБ, защото Николов докара бургазлии до данъчно робство и те все по-често получават т.н. герберски сандвич: суха филийка с асфалт и палмово листо за десерт. Заменихме турското робство с царско, царското с комунистическо, комунистическото с герберско робство, и ако така им харесва, да го изберат пак!


В категории: Опозиция , Политика


77
Коментара
Флагман.БГ Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! 01/06/2024, Събота 09:20 0
77
Коментара по темата
77.
Никола Баев
22.10.2011 12:11:12
1
3
ЗА КРАЖБИТнЕ НА НИКОЛОВ:
http://bivol.bg/koral-plevneliev-nikolov.html

КОЙТО МОЖЕ ДА ЧЕТЕ БЪЛГАРСКИ ДА ЧЕТЕ!
НАЙ-ГОЛЕНИЯ крадец на Бургазлии за всички времена е Николов....
76.
Никола Баев
21.10.2011 21:54:16
0
0
Иванов не е мой тип политик. Груб, рязък и аругантен...! Това обаче което научавам от него и хората му чрез вестника и по нета ме кара да заевя, че сега ще му дам моя глас... И СЕ НАДЯВАМ ДА НЕ БЪДА ПОДВЕДЕН..!!!
75.
Kiro Slepoto
19.10.2011 19:52:01
0
2
Gorkata e divak,sprihav i kazva mnogo istini,ne go poznavam ama nemoge takav chovek da napravi takav moshten biznes[vsiako 4domakinstvo e s OSAKA]ne e li taka,zastani pred edin proizvolen blok,i vig],i da govoriat che lage,ima akal tozi chovek,samo deto im kazva vsichko derektno,ne gali sredstva,vreme,hora.................,zatova ne go iskat NIKADE,SHTOTO E ISTINSKI,A ISTINSKI POLITIZI NIAMA NIKADE PO SVETA.
74.
Николай
19.10.2011 00:00:28
2
3
Искате да знаете какъв ще е Бургас през 2015 г.?!
Ами бетонирано гробище озеленено с палми и с 2 джамии и около 50 000 мангала гласуващи за ГЕРБ. Българите просто ще са си отишли в гробищата, в чужбина или в София. Само Митко Момата ще блещи с фаровете си и ще мига като мишок доволно... Това е ГЕРБ...

Лесна за проследяване тази нишка е свързващо звено между червения Йоан и гербаджията Митко – достатъчно е да види човек фирмената регистрация на „Ман консулт“, собственост на заместник кмета по строителството в Бургас Костадин Марков, прехвърлена доста по-късно (година-две след официалното му назначение на общинска работа) на името на жена му:
Като негови в търговския регистър са вписани Юлия Благоева Данова (дъщеря на бившата главна архитектка на общината Карамфилка Атанасова по времето на червения кмет Йоан Костадинов, запазена и сега от настоящия градоначалник Димитър Николов, поставена на ключовата позиция шеф на Дирекция „Строителство“), Мария Иванова Николова (съпруга на бившия член на общинското ръководство на СДС в Бургас и шеф на „Радио FM+” Ивайло Николов) и Таня Цоцоманска (съпруга на дългогодишния началник на охранителна полиция към ОД МВР в Бургас Костадин Цоцомански). На заплата като секретарка пък е назначена малката дъщеря на Карамфилка Атанасова - Силвия.
Кой пък е Костадин Марков ли? Това е бушонът на Димитър Николов – човекът който свърши за 4 години мръсната работа по създаването на обръч от фирми за личното облагодетелстване на тази синьо гербаджийска двойка. Двамата излязоха от този мандат много богати на гърба на средния и дребен бизнес който в Бургас умря.
Някой все още ли си мисли, че ще гласува за ГЕРБ ако пусне гласа си за Димитър Николов?
73.
Истината
18.10.2011 22:59:33
1
5
Като оставим настрана множеството подозрения за търговия с влияние, корупция и неправомерно облагодетелстване, които съпътстват нашия Димитър Николов - настоящ кмет на ГЕРБ и бивш областен секретар на СДС - неговият лик се кичи основно с две неща.
Първото е добилите печална известност с митарствата си преписки на бургаската и софийската прокуратури по незаконната продажба на 130 дка от защитената местност на къмпинг "Корал", осъществена през 2002 г. В пресата далаверата се оценява на около 30 млн.лв. чиста печалба. Не знам дали е така, но е факт, че от началото на тази година Върховна Касационна Прокуратура се принуди да се намеси, за да се задвижи най-сетне това производство.
Интересна обаче е компанията, в която Димитър Николов осъществява въпросната врътка - ортаци са му кмета на Царево от БСП Петко Арнаудов и известния адвокат Евгений Мосинов (също от БСП), които се опитаха да обявят за незаконен Природен Парк "Странджа"..
Второто нещо - просто факти:
Димитър Николов е осъден през 2001 г. за контрабанден внос на сухо мляко от Украина и пласирането му на вътрешния пазар. Присъдата е административно наказание - конфискация в полза на държавата и глоба в размер на стойността на сухото мляко.
По същата афера обаче са заведени още 2 следствени дела - за документарна измама и за престъпна злоупотреба по служба. Последното предвижда до 10 години затвор. Тези две дела са със становища за повдигане на обвинение, но все още отлежават в прокуратурата.
И последен факт - този престъпник се спряга за най-успешния кмет на ГЕРБ и в преизбирането му няма съмнение..
Както се очерта картинката, в професионалната характеристика за заемане длъжността: "Кандидат-кмет с подкрепата на ГЕРБ", явно трябва да фигурира изискването лицето да е осъждано поне веднъж за икономическо престъпление от общ характер..
И още приказка имам да ви казвам, ама стига с тая бира за сега, че трябва да се прибирам и да готвя, както съм обещал.
А вие пак си ги изберете,де! И да не забравите да почерпите за изборната победа! А от мен мезето - задушени манатарки, масловки и горски сърнели, че тази година берекетът на гъбите се пада точно по време на изборите:)
72.
Тихомир
18.10.2011 22:33:48
1
2
Нямам думи като чета само какви далавери има тоя кмет и лъскачите по-долу и някаква си Сияна дето ми разправя, че нямало кал. Ела по кварталните улички малката ама вземи си и гумени ботуши, че може и пеперудката да си оцапаш ... явно виждаш под носа си или заплатката те кара да умираш от страх ко сменят кмета, ще останеш без работа милата ... не се хаби и кажи на крадеца Митя, че каквото и да ви кара да пишете тука на 23 НИКОГА няма да гласуваме нито за него нито за ГЕРБ,СДС И ДРУГИТЕ КРАДЦИ ОКОЛО ТЯХ с Марков...
71.
Истинския Велизар Георгиев
18.10.2011 22:08:39
2
2
Ох,като видя ГЕРБ някъде в заглавие и не мога да не се изтаковам, ще ме извините.Да ви кажа че всичко в този град Бургас съществува благодарение на Митко Николов.
Вижте ся ако още не сте разбрали - ние с Добито Георгиев ,Сиянчето Ненкова-Трътката и Миланчо някой си имаме канкретна мисия.Да дигаме имиджа на Митя и да дискредитираме ГЕРБ.Ние сме пресцентъра на общината,управлявана от Митко,който само наужким е от ГЕРБ но с него правим дружно пиар на Синята коалиция в Бургас,защото всичките сме от котилото на СДС.Ама и да не бяхме от това котило,сме от групата "Да спасим далаверата на Коце Маца и Момата".
Тъй че - никъв ГЕРБ,само СДС и Митя!
70.
Вилизар Георгиев
18.10.2011 21:47:34
3
2
Наистина, Димитър Николов направи толкова много за Бургас, а вие не спирате да клеветите. Малко са хората които са дали толкова много на града ни, колкото той.На 23 ще разберете,че той е избраника на бургазлии,колкото и да се опитвате да го очерните.
69.
Сияна Тръткова
18.10.2011 21:35:46
1
1
Ох,бях забравила че Димитър Николов сътвори Лугата,ама то всичко в тоя град съществува благодарение на него,така че какво като съм забравила.
Вижте ся ако още не сте разбрали - ние с Добито Георгиев и Велизарчо Георгиев и Миланчо някой си имаме канкретна мисия.Да дигаме имиджа на Митя и да дискредитираме ГЕРБ.Ние сме пресцентъра на общината,управлявана от Митко,който само наужким е от ГЕРБ но с него правим дружно пиар на Синята коалиция в Бургас,защото всичките сме от котилото на СДС.Ама да и не бяхме от това котило,сме от групата "Да спасим залаверата на Коце Маца и Момата".
Тъй че - никъв ГЕРБ,само СДС и Митя!
68.
Сияна Ненкова
18.10.2011 20:28:22
3
1
Като гледам тук по -голямата част от злоядите тук са си родени целите в кал, то за това всеки им е виновен за т.н. им живот. Неблагодарници като вас навсякъде и като видите някой чист искате и той да е мръсен като вас - това е манталитета ви! Стойте си в калта, макар да не я виждам по улиците отново благодарение на г-н Николов, но може да ползвате Лугата или Пясъчнуте фигури ( съществуеащи благодарение на Димитър Николов)!
67.
Добрин Георгиев
18.10.2011 19:40:01
4
3
Я гледай ти колко слепци имало тука! Хора, вие не оценяте нищо, вие сте неблагодарници . Как може да клеветите най- успешния кмет в историята на Бургас? За разлика от своите предшественици този кмет работи не само на приказки, а реално и всички граждани на Бургас го виждат и оценят и затова ще подкрепят Николов за втори мандат.
66.
Дознател
18.10.2011 19:33:39
1
2
Да слабо сте информирани. Николов завлече Победа с 2 400 000 доказани о още 1 750 000 липсващи по времето когато е бил шеф, а вие му дадохте цяла община ..е за това има по 24 часа дежурни драскачи тука за да може още 4 години да ши краде с данъци диваци с туземци такива...
65.
Милан Тодоров
18.10.2011 17:47:48
2
3
От всички коментари- Димитър Николов си е най-добрия и на 23 ще си проличи!
64.
Общинар
18.10.2011 17:45:10
1
2
Сега да ви открехна малко щото тука пишат половината община вместо да работят и Минчев и Рачев под диригенството на Весела. Трагичното е, че не могат нищо да сътворят освен едни и същи дивотии по всички форуми. Мислите ли, че това ще ви спаси на 23 сте АУТ... 5 СЪВЕТНИКА КО ВКАРАТЕ БАНКЕТ ще вдигнете... и още нещо вижте по колко коментара има след статиите на ОСАКАТА и се сетете какво значи това... ама дали имате толкова пипи незнам... щото ко имахте нямаше да си вадите надниците с хвалби за контрабадиста-крадец Николов
63.
vilizar georgiev
18.10.2011 17:36:08
2
2
Q kajete kade pi6e za GERB?Az kato gledam stava vupros za opredelena li4nost koqto se e dokazala.Za kmet se glasuva za li4nost i az specialno sam mnogo dovolen ot tova koeto napravi Dimitur Nikolov za burgas
62.
До номер 60
18.10.2011 16:32:07
1
1
Абе мотика , ти каква ирония очакваш да схване Добрин???Ти чувал ли си за гербер и схватливост???Аз лично не:))))
61.
kalvach
18.10.2011 16:22:02
1
1
Abe sprete se beeeeeeeee.....basi i guzoblizcite na GERB ste.Stiga gluposti pisahte sreshtu faktite.Ostavete sami da reshavat horata a ne da slucshat glupostite i vuzhvalite vi.Smiatate li che taka shte promenite neshto i niakoi shte kaje ....vuh kakuv hubav kmet imame.Ami ne go haresvame , a sled vashite pisania puk hich niama da go haresame , zashtoto vijdame che gubite pochvata pod krakata si.
60.
мотиката
18.10.2011 15:59:46
1
0
До Добрин Георгиев
Чупи гипса бе пич , не хващаш ли ирония в коментара ми ?
59.
Сияна Тръткова
18.10.2011 15:53:53
1
3
Ох разходих се и цялата съм в кал и без токче на лявата обувка.Но понеже ми плащат да пиша оди за Митя Масона няма да се оплаквам.Само пипна ли това педалче от долния коментар ще му скъсам топките.Да беше казал - излезте и се разходете по Ларгото!Аз буквално тръгнах на разходка,ама из малките улички!
58.
Добрин Георгиев
18.10.2011 15:42:01
3
2
Тенис корт като на „Аустрелия Оупън” в новия спортен комплекс на Бургас.
Браво на нашия кмет! Бургас най -накрая случи на добър кмет .Кмет ,който за 4 години направи от града ни един съвременен и красив европейски град . Един кмет, който показа и доказа на бургаските граждани ,че когато в Община Бургас се работи, а не се краде резултатите са на лице . Бургас -най-красивия град за живеене!
57.
Добрин Георгиев
18.10.2011 15:40:22
2
1
До коментар 24
Пламенче, да не си нещо болничка? Сега отиваш до чешмата и хубаво си измиваш гуреливите очички със студена водичка!!!! Вие май за последно сте излизала от в къщи преди 4 години ,когато друг беше кмет на града ни, нали така? Сега нещата обаче са съвсем други- кмет е Николов и благодарение на неговото добро управление Бургас сега е един красив, европейски град .Много ви моля ,излезте наистина и се разходете !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
56.
Добрин Георгиев
18.10.2011 15:38:33
3
1
До 27 и 25 уважаеми, никой още не е победил природата. Сега вие какво искате- Николов да се яви като бог и да спре природните бедствия ?Засрамете се неблагодарници такива! .На единия колата му била затисната от дърво, на другия мазето му се наводнило -как да се спрат тези бедствия, с магия ли ? Добре че поне Николов оправи града ни изцяло, че иначе незнам- не мазета и коли ,ами не ми са мисли какво щеше да е . Видяхте един кадърен човек като Николов ,който работи в полза на бургаските граждани и почвате да плюете срещу него. Може би вие не искате градът ни да се развива ,така ли е ?Сегашният и бъдещ кмет на Бургас Димитър Николов е направил най-много за града ни и ще продължава да прави независимо дали ви се харесва или не .227 милиона европари са влезли в Общината .Кой, кажете ми ,кой друг кмет на Бургас може да се похвали с такова нещо ? Хората не са слепи за разлика от вас и ще гласуват за Николов, за да продължи градът ни да се развива .
55.
Истинския Велизар Георгиев
18.10.2011 15:35:15
0
2
Масон е обидна дума така ли? Той шефа ти ще те подреди.
Не се прави на шут,номера ти няма да мине.Хората които четат тук са достатъчно интелигентни и знаят какво представлява масонството в България.За мен например това е достатъчна причина да не гласувам за твоя любимец,защото не искам кметът на моя град да е кукла на конци,дърпани от мафиоти.
54.
Вилизар Георгиев
18.10.2011 15:15:43
2
1
Стига с глупостите! Каква кола карал,еми кмет е, няма да е с лада! Всички се чудите как да очерните кмета, масон бил, извънземен бил, още нещо? Вижте какво направи с града ни, колко туристи имаше това лято,постоянно програми за развлечение, а за улиците, центъра, морската да не говорим просто,такова развитие в Бургас кога е било, до сега за 12 години получихме 5 градинки и таван за милиони на летния театър.Колкото и глупости да говорите,хората ги виждат тези неща!
53.
Kamen
18.10.2011 15:00:37
1
3
Добре е все пак , че не е интерю на някои от партя "ДС Милиция" , която сега се нарича ГЕРБ
52.
Дарт Мол
18.10.2011 14:33:23
2
3
Отново фундаментално и разтърсващо интервю на лидера на партия"Еко-клима" . Те така се редуват титаните на мисълта в Бургас-един ден интервю на лидера на партия"Еко-клима" , на другия ден интервю на лидера на партия "СКАТ".
Жалко , че кампанията скоро приключва и тоя сейр ще секне ( или поне намалее) .
51.
Ваня
18.10.2011 14:13:01
1
2
Алооо къде са тия пари дето ги давал. 5-6 човека рабитим и на вестника и в тв.Микс , а заплатите са 400-500 лв , та кажи къде са тия пари да се наредим и ние.... той е толкова скъсан , че незнам как ще изкара кризата.., ама да се спасява...
50.
Червено масонската нишка
18.10.2011 13:57:10
2
3
Лесна за проследяване тази нишка е свързващо звено между червения Йоан и гербаджията Митко – достатъчно е да види човек фирмената регистрация на „Ман консулт“, собственост на заместник кмета по строителството в Бургас Костадин Марков, прехвърлена доста по-късно (година-две след официалното му назначение на общинска работа) на името на жена му:
Като негови в търговския регистър са вписани Юлия Благоева Данова (дъщеря на бившата главна архитектка на общината Карамфилка Атанасова по времето на червения кмет Йоан Костадинов, запазена и сега от настоящия градоначалник Димитър Николов, поставена на ключовата позиция шеф на Дирекция „Строителство“), Мария Иванова Николова (съпруга на бившия член на общинското ръководство на СДС в Бургас и шеф на „Радио FM+” Ивайло Николов) и Таня Цоцоманска (съпруга на дългогодишния началник на охранителна полиция към ОД МВР в Бургас Костадин Цоцомански). На заплата като секретарка пък е назначена малката дъщеря на Карамфилка Атанасова - Силвия.
Кой пък е Костадин Марков ли? Това е бушонът на Димитър Николов – човекът който свърши за 4 години мръсната работа по създаването на обръч от фирми за личното облагодетелстване на тази синьо гербаджийска двойка. Двамата излязоха от този мандат много богати на гърба на средния и дребен бизнес който в Бургас умря.
Някой все още ли си мисли, че ще гласува за ГЕРБ ако пусне гласа си за Димитър Николов?
49.
До:50 CENT a.k.a G-UNIT Souja
18.10.2011 13:46:30
1
2
Както виждам хората на Манияка са се активирали и тук тъи като сестра му е в листата на ГЕРБ.Смешна работа стеееееееее.А за Жоро лупата - ами има бизнес вади пари дарява и си прави ветника и си го издържа.Не краде като Николов пари от общината даже за предизборните си агитации.Колкото до това , че обикновенни хора дарявали пари....много си в грешка...обикновения човек не виждам от къде ще ги извади за да ги даде след като всеки се чуди как да върже джата края.Освен това ти като се пишеш за обикновен човек ти какво си дарил????Дарил си от трите най-дългото.Аиде да ми кажеш освен общински средства , кога и къде Николов е дал нещо от джоба си????И не съм от потдържниците на елека , ама като ви гледам как го плюете наистина разбирам че ви става зле като ви вади мрусотийите.
48.
50 CENT a.k.a G-UNIT Souja
18.10.2011 13:33:51
2
2
до предните коментирали: ей охлювчета, ситга сте писали кой каква кола карал, кой какви хотели имал и пари и т.н. Защо не пишете този който дава интервюто по-горе и се кандидатира за Кметското място откъде има пари, а??? От къде ГЕОРГИ ИВАНОВ а.к.а. Жоро Лупата а.к.а. Елечето има пари да издава вестник, който от както е създаден се РАЗПРОСТРАНЯВА БЕЗ ПАРИ, тоест е само в разход, цветен е и има само т.нар. автореклами на собствените му фирми??? Телевизията му ТВ МИКС също се разпространява безплатно и няма приходи? Неговите медии имат разходи за по 100-200 бона ВСЕКИ МЕСЕЦ а нямят приходи? Правите ли си сметка кой му налива тези пари и от къде идват бе сладури мамини? Сещате ли се, че сега той излиза като кандидат на частната Партия ЗА ХОРАТА ОТ НАРОДА алабала мафиотска партийка, световно неизвестна, предния път бе от РЗС преди да го напъдят от там, по-предния от СДП? А ? кой е той и от къде взима мангелите защо не казва? Бил правил дарения за 20 бона- ами то като даравяш на деца не го афишираш бе бонак, кой политик не е дарявал, колко нормални граждани има дето са дарявали повече пари, да не би да го изтъкват??? ЗАЩО цялата кампания на Жоро Климатика се основава да плюе върху най-успешния КМЕТ в България - Димитър Николов? Аз съм направила избора си - бюлетина номер 2, срам ме е, че като данъкоплатец плащам заплатата на съветници като Иванов
47.
До 46
18.10.2011 13:19:10
1
9
Колко струва "обикновен" РАВ бе буклук смотан???Ти можеш ли да си го купиш???И "успешния" ти менаджър на "Победа" , защо е подведен под отговорност за разхищения и делото потулено , а????И как така от един мандат смотания Николов стана "с добро финасово състояние"???И аз искам да съм кмет така.А ако гледаш по този принцип пък , тогава даи да изберем Манев , а смотаняк???А шматка може да викаш на баща си дето те е пръкнал на този свят.
46.
до 41
18.10.2011 13:10:16
9
1
Кой си ти бе , шматка , че ще раздаваш оценки . Първо си виж правописа , после си проверявай фактите. Хотелът не е в Белица , а е в Приморско и се казва "Белица", а "дийпчето " е обикновенна "РАВ 4" , каквито имат поне 500 жени в Бургас.
Митко Николов е интелигентен и успял човек, беше и успешен мениджър на "Победа" . Кметът на града трябва да е доказана личност с добро финансово състояние.
Защо трябва да избирам цъврул за кмет ?
45.
сметаната
18.10.2011 13:08:57
0
8
До:Еко-елек
Пич , само ми кжи за кои си на тези избори и ще ти извадя толкова гнусотии от рода на твоите писания , че бедната ти е фантазията.Явно някои пак го е заболяло - само това доказваш!!!Ама хак да ви е.Е те за това си заслужава да се четат коментарите - да се вижда кои го сърби болното място:)))
44.
Еко-елек
18.10.2011 12:58:50
4
0
Аз ви давам досатъчно теми за размисъл!! Вие ако искате мислете,ако искате се правете на заспали!! Документи естествено ,че нямам в мен,но на същия принцип -дайте доказателства,за всичко което говорите срещу другите кандидати за кмет?? Става ли? А,за Елека,който си му знае игрите,знае ги и за това никога няма да гласува за него! А ,за това колко е ститнат,няма да говоря! Не "спестовен",а стиснат...Луда работа!
43.
До Митака
18.10.2011 12:47:10
0
11
Митак , не се хващаи на въдиците им.Оската им бърка на всички игричките и за това го плюят.Въобще не схващат , че само му правят реклама , защото хората ги виждат колко са безпомощни пред фактите.
42.
Митака
18.10.2011 12:38:34
0
12
Работя при нотариуса купи я от частно лице -пак лъжа ...има регистри бре хора ..слабички сте или сте от АТАКА, щото ви лъснаха крадливите дупета в ЛУПАТА...
41.
До:Еко-елек
18.10.2011 12:36:09
1
8
Абе ти не си ли чувал че с "МАй" не се работи????Или знаеш или не знаеш.Така както те гледам аз ти нищо не знаеш , но предпочиташ да плюеш.Ами давай продължаваи , но както кават хора , това "дикиш" не хваща.А като си тъгнал да сравняваш , що не кажеш за Николов??За хотела му в Белица , за дйипчето дето кара той и жена му , за паричките които гушна от фирмите на които дажаше проектите на Бургас???Нали искаш да си точен....поне бъди такъв.А на фона на Николов , които завлече със сумати пари "Победа" , които открадна и рецепти от същия , Иванов си е направо като малко момченце.....
40.
Никола
18.10.2011 12:34:11
0
7
Добре, добре доста в е е заболяло щом толкова лъжи сиперте; 1- триата земята беше на банката а не на общината и никога елечето не се е доколвал до там.; 2-гробищния парк той плаща кредити и лихви а кмета издава нат. актове и погребва на неговите земи. - 3- няма и 1% истина , но можете да го плюете колко си искате съгласен и мене ме съкрати от работа преди месец..., ще помагам ама дайте тема за горните неща няма как има ги в нета, че не са така...
39.
Георги Василев
18.10.2011 12:33:56
9
0
Този Георги Иванов е голям лъжец,заграби детската градина в к-с Лазур сега се изкарва света вода ненапита
38.
Еко-елек
18.10.2011 12:22:09
7
0
Сега може и да е 100% на Здравко,/в което не съм убеден/,но пвъпросът ми е ,кой и как уреди парцела??? Май ,преди да се построи мина през Иванов,а?? След това се разбрах със Здравко! Явно,много "сляпо" му вярвате на Елека ,че бил "човек от народа"!! Да не отваряме уста за нармаг,Базара след бившата Валентина по Александровска,парцелите граничещи с Гробищния парк и мераците му за рекет над общината и още,..и още...
Блазенни са вярващите,ама не виждате гредата в своето око ,а сламката в очите на другия...
37.
123
18.10.2011 12:07:18
1
10
Попитайте Митко Фафлата с кои пари си плати луксозния отчет за неговите 1460 дни, който е на цена около 1,20 лв. и е издаден в 5000 тираж и то май с парите на Община Бургас. Същият го раздават дори по столовете на театъра преди представление ?! Герберска наглост на контрабандистът Николов?!!!!!!
36.
До:Еко-елек
18.10.2011 11:59:13
0
5
Стига лъга бе човек.Триа сити център е на Здравко целия , защо манипулраш с лъжи хората??Това поне можеш да го провериш а не да говориш глупости.И ако наистина щеше да се строи няма защо да чака изборите при полужение , че имота от години стои а щеше вече да го е направил.
35.
Еко-елек
18.10.2011 11:48:06
4
0
До Петя,
ще се строи ,не се притеснявай,ще строи Петя! Просто Г-н Иванов има много добър бизнес усет,за което можем да му завидим,та сега изчаква да отминат изборите и предполагам напролет е започнал строежа.Спокойно,Петя.Може да го попитаме и за друго-как се добра до парцела на Триа сити център..??? Да не ми се прави на борец за справедливост и на "човек от народа"!! Не исках да се обаждам,ама прекалено много му "лъскате" имиджа ,а същевременно се осмелявате да плюете яко!!
До Кола:

Ами в предходното интервю на Г-жа Инджова/червото/,сама тя ще съди Г-н Николов за неправилното и незаконосъобразно изсичане на толкова "жизнени" дървета от ул.Републиканска!! Ами как сега кмета Николов ,да посегне и да прави санитран сеч,щом ще го съдят пак.Ама я се разберете от опозицията какво точно искате,че ставата смешни
Между другото,не забелязвам да има наводнения и събиране води на кръстовището до Пристанището,както и на това пред ЖП гарата??? Що ли?? Да не би нещо да са оправили канализацията по главните пшеходни улици в центъра,а???
34.
Милан Тодоров
18.10.2011 11:44:45
2
2
Естествено че е работа на общината, но случайно някои да отчита, че е есен а е http://sinoptik.bg/burgas-bulgaria-100732770?location !!! Има само един който заслужава уважение и респект Димитър Николов. И бруталната и грозна истина скъпи господине е че същите тези които избирахте години наред оправиха толкова добре града ни 20 години че сега ще тънем във вода. Защото нямаше кой да мисли за бъдещето. Сега има името му е ясно, а вие си говорете глупостите надявайки се на чудо.
33.
Do:MIlan
18.10.2011 11:39:33
1
2
Abe Milane , tupa gerberska dusho , ako ne e na kmeta i na obshtinata rabota na kogo e be ubitak smotan???Moia li e????Tvoia li e????Ako ne se girjat te togava koi???Ili ti smiatash che samo triabva da im se prepisvat hubavi neshta a da se premulchava ostanaloto???Kak ne vie sram be smotaniaci....Tolkova ste nagli che poveche niama na kude....Kak izkate da glasuvame za tozi nekadrunik Nikolow???NIKOGA POVECHE ....NIKOGAAAAA
32.
Иван Генов
18.10.2011 11:34:46
2
1
Не може на секундата всичко да се изчисти,това само в приказките го има до няколко дена,ще светне пак града и тогава ще недоволствате,защо са го изчистили сигурно.
31.
Калина
18.10.2011 11:28:38
1
3
Къде е любимата почистваща фирма на Николов днес????Целия град е засипан с листата от дърветата , разпилени боклуци и какво ли не още.Ами падналите дървета които не са вдигнати от вчера още????А някои да е влезал в комплексите там да види , че дори не са премахнати падналите дървета от паркингите и хората няма къде да паркират колите си.Къде е общината????Къде е Николов????Или много удобно сега е в отпуск , а????Не се лъжете повече , хора , и не слушаите писачите на ГЕРБ по форумите.Гласувайте , но никога за тях.
30.
No comment
18.10.2011 11:16:58
1
2
http://www.dnikolov.eu/bydeshte
29.
Милан Тодоров
18.10.2011 11:14:52
2
2
Хайде сега и природните бедствия да са за сметка на Димитър Николов, сега остава да е виновен за световния глад и още някой измислени глупости! Малко благодарност покажете като ви се тъне в мизерията на предишните си гласувайте за тях и се чудете защо сте смазани на изборите. Като нямате идеи а само критики и мрънкане си стойте с мисленето от 19 век и си живейте в комунизма. Всеки здраво мислещ гражданин на Бургас знае отдавна за кой ще гласува сигурен съм, че даже и хората плюещи тук ще гласуват тайничко за него, защото това е правилния избор. Това е най-добрият кмет иска ви ли се или не. С Вас сме господин Николов продължавайте с перфектната си работа.
28.
LEX
18.10.2011 11:10:01
3
0
НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС
Раздел VII.
Обида и клевета

Чл. 148. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) За обида:

1. нанесена публично;

2. разпространена чрез печатно произведение или по друг начин;

3. на длъжностно лице или на представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му и

4. (изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г.) от длъжностно лице или от представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му,

(изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) наказанието е глоба от три хиляди до десет хиляди лева и обществено порицание.

(2) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 21 от 2000 г.) За клевета, извършена при условията на предходната алинея, както и за клевета, от която са настъпили тежки последици, наказанието е глоба от пет хиляди лева до петнадесет хиляди лева и обществено порицание.

(3) В случаите на ал. 1, точка 1 може да намери приложение ал. 2 на чл. 146.
27.
мотиката
18.10.2011 11:09:20
2
3
Наводни ми се мазето от тези проливни дъждове в управлявания от Димитър Николов град . Какво само ми го хвалите. Няма да гласувам за него. Сега кой ще ме обезщети за станалата зян зимнина , за дръвцата с който ще си варя ракията.
26.
Петя
18.10.2011 11:04:54
3
9
Този ми харесва как с две думи бързо и точно им разказва играта и показва далаверите им.Надоло четох нещо за градината дето той я бил взел.Не вярваите на глупости хора.Първо ако всичко с тази градина беше на ред до сега да беше съборена и да беше построено нещо.Второ , тъй като аз живея точно срещу нея мога да ви кажа ,че хора наети от Иванов си изчистиха терена , а тези наети от общината когато започваха да чистят изхвърляха събраното в неговата част,да не говорим , че така и не си оправиха нещата от кум китайския ресторант.Ето това е иситната.Цялата работа на кмета Николов и общинската администрация беше такава - замитане на боклука в двора на другите.За това аз няма да гласувам за този кмет никога повече.
25.
кола
18.10.2011 10:21:03
1
11
ООООО , не ми говори за вчера какво представляваше Бургас.Вие тъпи потдържници на Нколов,вчеара колата ми беше затисната от дърво и то в любимата синя зона на Митето.Сега кои е виновен???Кои пак не е догледал нещата и кои е трябвало да контролира изрязването на дърветата???Не бяха ли пак от общината , а????И тъй като колата ми е стара и няма авто каско сега кои ще плати???Нали се сещате че с гражданската нищо няма да си покрия.Още ми говорете за Николов , още.....пак ще вляза във форума и този път ще ви псувам направо.Този некадърник повече не трябва да е кмет!!!!
24.
Пламена
18.10.2011 10:13:48
1
8
Обръщам се към всички по-долу писали , че хората на Бургас са с Николов.ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!!!Изказвайте своето мнение , а не това на други хора , защото вие не може да се изразители на мнението на хората а само на своето.Другото е само в мечтите ви.Аз например съм твърдо против Николов и подкрепям Иванов.Разходете се днес из града и вижте каква е ситуацията.Харесва ли ви???На мен не....няма я администрацията , няма никои , да не говорч за закъсалите коли само на 20 км от Бургас на магистралата.Е , къде е вашич Николов или сега ще кажете че това не е негова работа???Ама то висчко което и миризливо не е на него работа.
23.
Вилизар Георгиев
18.10.2011 09:41:10
8
2
Така е,хората са с вас г-н Николов, колкото да пишат глупости по ваш адрес, ние не сме слепи и виждаме резултатите.Бургас трябва да продължи да се развива!
22.
Бургазлии
18.10.2011 09:14:03
9
2
Николов, давай. Ние сме зад теб. Ти гледай хората, не партиите!
21.
Пилат
18.10.2011 09:12:46
2
8
Кметът да отстрани елегантно от екипа си Коцето. Иначе големи ядове ще бере, защото медиен комфорт вече няма да има ако трябва да се пише за Коцето. И да не се страхува от папките му.
20.
Милан Тодоров
18.10.2011 09:00:21
5
1
Прекалено много празни приказки и никаква реална програма за бъдещето само злоба, критика и жалки опити за дискредитация. Димитър Николов е бургаският кмет които обърна хегемонията на крадците и започна истинска здрава работа за едно по-добро бъдеще. Каквото и да се казва за него няма кандидат които да е направил по добра и смислена програма от него. Браво на Димитър Николов, че не се впуска като другите в безмислени анти-кампании а предлага само идеи за бъдещето. Най-добрият кмет!!!
19.
Милан Тодоров
18.10.2011 09:00:20
6
2
Прекалено много празни приказки и никаква реална програма за бъдещето само злоба, критика и жалки опити за дискредитация. Димитър Николов е бургаският кмет които обърна хегемонията на крадците и започна истинска здрава работа за едно по-добро бъдеще. Каквото и да се казва за него няма кандидат които да е направил по добра и смислена програма от него. Браво на Димитър Николов, че не се впуска като другите в безмислени анти-кампании а предлага само идеи за бъдещето. Най-добрият кмет!!!
18.
Еко-елек
18.10.2011 08:12:24
5
1
Г-н Иванов,Вие може да сте дарили 20 000 лв на децата от детските градини на Бургас,но всички те са оборудвани с климатични системи от Вашата фирма? кажете как стана така- всички ли обществени поръчки спечелихте или минахте и без такива?? Или и вие като Г-н Стойновски,който напусна фирмите си ,но си получава дивидента от тях,макар и не официално и сега ги критикува ,сякаш име нещо нередно?? Ама съвсем на маймунки ни правите,алоооооо!!
А ,как ще компенсирате съмнителното прехвърляне като Ваша собственост,спечелената доста съмнително също,от Британика ,сграда и парцел на бивша детска градина ,зад руската гимназия...?? по груби изчисления,този имот струва поне 3 млн.лв ако се продаде на търг.Но закщо да се продава,а да не се ползва за така нужна детска ясла и градина ,за хората от района??? Мисля,че имате да връщате още 2 980 000 лв на децата и гражданите на Бургас! Когато го направите,после може и да се замислим дали да ви правим кмет!! Дерзайте!
17.
Сияна Ненкова
18.10.2011 08:11:51
6
0
Не пишете с толкова много негативизъм господа, вижте колко много положителни примери има в потвърждение на факта, че Бургас се развива с много бързи темпове и то благодарение основно на работата на Димитър Николов! Бургазлий обичаме нашия Кмет и едва ли злословни нелепи коментари биха могли да заличат направеното от Николов, по-добре излезте да гласувате на 23-ти, вместо постоянно да плюете по единствения доказано успешен Кмет в България.
16.
Борис
18.10.2011 01:39:08
2
6
Иванов с тия статии напоследък дето ги меткаш нали се сещаш, че после кмета и комунетата ще ти го изкарат знаеш от каде. Там кой им бръкне в далаверите няма забравяне пич. А ти верно си прайш на пич ама солено ще ти излезе тва дет го изкара да го чете целия град.
15.
Burg
18.10.2011 01:24:57
0
7
За Красимир Стойчев е вярно , че е най големия крадец и мошенник и новия кмет на Бургас Димитър Николов трябва да се раздели с него на всяка цена !
14.
киро-спеца
18.10.2011 00:04:14
1
7
Потресен съм...! Абе вие ГЕРБ-ерите оти не ги триете тия факти ,да се оставяте Иванов и компания да ги докопат. Че триете наред брато...никаде нищо да не пише лошо за вас. Б.Б не ви ли е учил как се прикриват следи... ейййй гълъбчета мамини зеленки сте още и докато се научите да крадвате кът батя си Б.Б то ша ви мине мандата... Да права си най-добрия и НАЙ-ГОЛЕМИЯ крадец ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА в Бургас. Без конкуренция. Йоан Костадинов пасти да еде пред ученика си Митя Николов... Ашколсун ефенди НИКОЛОВ и с 2 джамии уреди ДПС-то ето го и отбора на затвор; Марков-КРАДЕЦА, М.Николовов-лъжеца и КР.Стойчев-певеца на ДС....
13.
Специелист по папките
17.10.2011 23:00:17
6
1
Г. Иванов , който неуспешно се опитва да влезе в ложата на журналистите, няма никакъв шанс за кмет. Останалите пишещи тук ми се струва че са с отънели папки откъм договори да речем. И в тази ситуация се опитват да рекетират кмета.
12.
До 8
17.10.2011 22:46:52
1
6
Госпожо, щом пишете "дори да е така" по повод масонството му значи не знаете нищо за това тайно общество или се опитвате да пуснете малко прах в очите на четящите тук. Има достатъчно литература по темата - не е зле да почетете. За масоните интересите на Братството са над всички останали , те са дали обет да не подлагат под съмнение решенията на тайното общество , на което служат каквото и да им струва това.
Всичко това можеше да е чудесно , стига масонството в България да не беше толкова силно побългарено. Тук то не служи за добри дела .Вижте все пак кои са видните масони , които дърпат конците вече 20 години у нас - вече покойните Илия Павлов и Емил Кюлев , Валентин Златев , Желю Желев убиецът на СДС , двойния агент Ахмед Доган , Симеон Сакскобурготски който се върна с мисия уж да разбие двуполюсния модел но всъщност да удължи живота на новата стара олигархия , а в замяна му върнаха имотите /доколко са негови е друг въпрос / .
След като висшите магистрати миналата година решиха да извадят на светло списъка с масони в редиците си и взеха решение всеки магистрат да обявява дали служи на разни тайни общности ,не разбирам защо вашият кандидат кмет трябва така болезнено да приема че някой е написал за неговата принадлежност. Защо смятате че бургазлии нямат право да знаят това ?
11.
bad boy
17.10.2011 22:25:21
8
2
Toq sme6nik za6o se razdava kato debat edin pat ne vidqhme samo si govoreha tehnite tapoti i se ma4eha da kritikuvat kmeta tiq tapanari ne zaslujavat nqkoi da im dava scena za teatrite im pobeditelq w burgas e qsen mishkiiii sled izborite vsi4kite pak 6e si carkat ot malkite dupki ina4e sega sa mnogo otvoreni posle 6e lijat pak grabnaka na nikito
10.
Под лупа
17.10.2011 22:24:47
1
5
5-ти... Истината- виждам, че за разлика от повечето тук си имен, знаещ и можещ. Аз ко съм на Иванов от ЛУПАТА веднага те взимам за ГЛАВЕН РЕДАКТОР... ко той не те намери намери го ти... щото останалите калинки, малинки и други драскачи тука не са ти на нивото да се хабиш за тях... друга класа си усешам те !
9.
Прокурора
17.10.2011 22:13:57
1
6
Правилно колега 23, пращай ги в съда, и там държим всичко под контрол. Атанас Вълков временно го пратихме на почивка, но Е. Нашева още е там. За Митя тя ще направи всичко. Щом успя навремето да покрие престъпника мним бос дето уж щеше да строи ГУМ-а Стефан Николов. Я да видя в папките каква беше тая история, дето Митя пак излезе сух от нея заради платените съдии.
Четох тук едни истински истории за папки и записи и това, че Коцето Марков държи Митя Николов с компромати, та ако решат да го пратят да търка наровете в панделата да вземе и Митя със себе си. Сичко туй е вярно, но съм длъжен да внеса още малко яснота.
Каквото и да изкарат срещу Митето, пак ще го покрием. В Масонската ложа сме се клели в братска /мъжка/ любов до гроб. Други принципи нямаме. Затова червеният Краси Стойчев е още на свобода, че и зам.кмет на Бургас е -в гербаджийска уж община. Щото и той е от нашите.
Поздрав от Великия Масон, мозъкът, който мести малките пиончета масончета Митя Николов, Стойчев и престъпния съдия Атанас Вълков.
8.
5,4,3,2,1...
17.10.2011 21:25:47
6
0
Знаеш ли на какво е осъден? Да търпи всякакви мълви, прозвища и негативи? Смяташ ли че е в изгодна позиция...И въпреки това не сме чули от устата му една лоша дума за някого. Ако на негово място беше Йоан или друг, досега щеше да те провери кой си и да ти спретне сто мръсотии и мизерии.
7.
6,7,8,9...
17.10.2011 21:09:55
9
2
Няма данни да е убил. Но е осъден за други престъпления.
Трогателно писмо, дано то стигне и до тези, чийто бизнез заместникът му Костадин Марков съсипа заради ненаситната си алчност.
Може пък и да му простят...
6.
5,4,3,2,1....
17.10.2011 21:02:57
9
3
Пет дни до изборите и се пусна тежка артилерия от плювачи по форумите. Всъщност кампанията този път на вид хрисима, равна и скучна- само така изглежда. Злостната и черна компроматна война се води по форумите. Та тук е толкова по лесно. Никой не е с името си. Първо и най важно.
Пет дни преди изборите се пише че кметът ни е масон. Дори и така да е. макар че се съмнявам, какво от това. Да не би да е убиец, предател, садист, фашист или нещо тям подобно?
Лошото е, че той със сигурност чете тези бълвочи. И сигурно му е тежко. Защото никога не е казал, как е приел хилядите предателства през мандата си- тези които знаем и тези които не знаем. Колко му е било тежко като му лепваха най различни обиди и го изкарваха виновен за какво ли не. Той мълчи. Само се моля, да не идентифицира няколкото души по форумите с много, дори доста хора.
Бих се разочаровал само ако видя, че престане да вярва в подкрепата на бургазлии и на приятелите си.
Аз искам да му кажа това- Кмете,ти си победителят. Не спирай да вярваш, не обръщай внимание на провокациите, не загърбвай никога хората които ще гласуват за теб и не уважавай прекалено враговете си...Както правеше Йоан. Примерно. В неделя ти си номер 1!!!
5.
Истината
17.10.2011 20:55:53
2
8
За тайнствения хрисим вид на човека с лик на Мадона и с прозвище Момата. Масон! Това била причината да мълчи и да не обелва дума по никакъв повод освен когато пиарите не са му написали предварително текста. Той бил посветен в тайнство!
Няма лошо да си масон където и да е по света, но за съжаление в България всичко е опорочено. Масонското братство към което принадлежи и въпросния мълчаливец не е нищо друго освен мафиотска структура за създаване на олигарси и обслужване на корпоративни интереси, маскирани като благотворителност или пък грижа за човека. Това са богопомазаните герои на прехода, недосегаемите, които командват полиция, съдебна система, данъчна система, които са над законите, които манипулират изборите и изсмукват финансовия ресурс на държавата, които определят правилата в икономиката така че да съсипят средната класа.
Пример: Валентин Златев - шеф на “Лукойл” за България и син на Васил Златев - кмет на Правец по Тодор-Живково време - масон от компанията на БИЛДЕРБЕРГИ.
Името на съдия Атанас Вълков излезе в списъка на зависимите магистрати от разни тайни антибългарски братства - това е официална информация.
Изненадата са Красимир Стойчев (заместник кмет по финансите по времето червения кмет Йоан Костадинов) и Димитър Николов (бивш седесар и настоящ член на ГЕРБ). Това обяснява защо Николов запази поста на Стойчев и не посмя да го уволни когато наследи кметския кабинет от Йоан. То ако се поразрови човек всъщност ще види, че Николов запази и всички ключови фигури от времето на Йоан и през всичкото време наливаше пари във фирмите дето и по йоаново време бяха фаворити.
Няма какво да подскачат сега тук няколко платени писачи с прякори Велизар Георгиев, Сияна не знам коя си и Милан Тодоров.
Дано бургазлии проумеят истината и на 23 октомври пратят червения масон и ученик на Йоан там, където му е мястото. Отменете му имунитета като гласувате наказателно, за да влезе в сила издадената преди 4 години осъдителна присъда за контрабанда!
4.
гражданин
17.10.2011 20:48:00
8
0
смешен кавал
3.
Прокурора
17.10.2011 20:07:46
4
9
Да тоя смешник ви направи смешен кмета на всичките дебати и затова се скри и вече не ходи никаде по дебати и се налага да му лъскате имиджа щото е крадец и контрабандист...ДОКАЗАН И ОСАДЕН...!!!
2.
Geno
17.10.2011 19:09:13
7
3
Смешник!
1.
Милен
17.10.2011 18:50:57
4
10
Иванов може да е малко краен като ли ,че е изперкал леко ама хич не си поплюва завалията... Има нужда някой да ни казва онова което крият другите...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Виктория участваше и в любовното предаване "Един за друг" БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие Сред идеите, които бяха обсъдени беше създаването на Национален фонд за сближаване между регионите, насочен към изостаналите райони, който ще работи приоритетно за онези от тях, където има най-неотложна необходимост от това Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Поклонението ще се състои днес на остров Персин Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Вижте какви са цените на борсите Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Отчетени са средни месечни температури между 12 и 18 градуса Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Последната година с Мария Илиева се случи истинско чудо При 51 университета имаме едва 36% висшисти При 51 университета имаме едва 36% висшисти Това е далеч от общата цел за ЕС от 45% лица до 34 г. с диплома за висше образование Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! Какво знаем и какво не знаем за празника  Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Турски гранд иска Кирил Десподов Турски гранд иска Кирил Десподов Бешикташ вади големи пари за българина
Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори