×
София Парламентарни избори 2023 Личност на годината 2022 Местни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Откриха нелегални цигари и лекарства на „Капитан Андреево“
  • Няколко страни изпращат помощ на Украйна след разрушаването на Каховската ВЕЦ
  • Денков възложи на новите министри да проверят имало ли е злоупотреби за милиарди
  • Прокурорската колегия на ВСС отхвърли искането на Гешев да накаже Борислав Сарафов
  • Плувните басейни в Бургас отварят врати за предстоящия летен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът-фантом на ГЕРБ оттегли съмнителната докладна за фотоволтаиците в община Средец, но не се яви пред протестиращите


Кметът-фантом на ГЕРБ оттегли съмнителната докладна за фотоволтаиците в община Средец, но не се яви пред протестиращите
Днешната сесия започна с уточнение, че Иван Жабов оттегля предложението си, след като опита да го прокара за трети път
26 Април 2023, Сряда, 16:00 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Наш репортер засече „видението“ в коридорите на Общината, вижте какво говори за кметуването си

Докладната записка за превръщането на част от землищата на селата Дебелт и Сливово във фотоволтаични паркове за трети път не мина днес по време на редовната сесия на Общинския съвет в Средец. В залата присъстваха и протестиращи жители от двете села, които дават сериозен отпор на кмета на ГЕРБ Иван Жабов и неговото мнозинство. Впрочем Жабов за пореден път не прекрачи прага на тази зала, демонстрирайки абсолютна незаинтересованост от работата на местния парламент през по-голямата част от настоящия си мандат. Именно той е вносителят на скандалната докладна, която опитва да прокара, но засега без успех. Още в началото на сесията председателят на ОбС-Средец Динко Цъцаров съобщи на своите колеги и на протестиращите, че докладната на Жабов ще отпадне от дневния ред, била изтеглена от него самия. 

Кметът на Средец Жабов с трети опит да прокара скандална докладна за фотоволтаици в Дебелт и Сливово

Както Флагман.бг вече съобщи, предложението е спорно и буди съмнения за нередност. То е за даване на предварително съгласие за учредяване на възмездно право на строеж за изграждането на фотоволтаична централа на определено дружество, без тръжна процедура, за 50 години. Инвеститори съответно за двете села са Деултум Солар ЕООД и Сливово Солар ЕООД, регистрирани в Хасково. Управител и на двете дружества е Кирил Кирилов, но предния път, когато се очакваше гласуването да мине по мед и масло, в залата присъства адв. Янко Калпакчиев, който се представи като пълномощник на инвеститора. Кой или кои са инвеститорите като физически лица все още не е ясно. Един от основните критици на Жабов в Общинския съвет – Иван Кичев, за когото не е тайна, че се стяга за кандидат-кмет на БСП след няколко месеца, не крие, че е приятел с адв. Калпакчиев и застъпва тезата колко полезно ще е изграждането на фотоволтаиците, от чиято печалба бедното население в общината щяло да има полза. 

Жителите на село Дебелт и Сливово (на заден план) недоволстват срещу намеренията за изграждане на фотоволтаична централа. Те се заканиха да присъстват на всички заседания на Общинския съвет, докато окончателно се оттегли предложението. На преден план вдясно е бившият общински съветник Гошо Атанасов, който също подкрепя двете населени места

Припомняме още, че докладната записка беше отхвърлена на сесиите през февруари и март, но кметът Жабов направи трети опит да реализира успех, при това без да се появи на живо и без да взема под внимание протеста на двете села с организирана от тях подписка на над 400 души, разписали се в нея.

Бъдещи фотоволтаици в Дебелт и Сливово разпалиха пореден скандал в община Средец, кметът пак се скри

От трибуната съветникът от СДС – опозиционерът Димитър Янков, попита дали да очаква предложението отново да влезе в дневния ред в следващи заседания. Зададе този въпрос не само за информация на съветниците, но и за жителите на с. Дебелт, които бяха вътре, за да разберат какво ще е бъдещето за населеното място, в което живеят.

Опозиционерът Димитър Янков от СДС пита колко пъти трябва да бъде отхвърлена скандалната докладна, за се откаже най-накрая кметът Иван Жабов

„Благодаря на жителите на село Дебелт за позицията, както и за присъствието им тук. Искам да знам дали тази докладна се оттегля окончателно или ще я има пак. Това е важно за хората, не е редно да ги разкараме всеки път до тук, те имат право да знаят“, каза Янков. 

Половин час след тази разправия в залата, наш репортер засече „видението“ на Иван Жабов в коридорите на Кметството. Беше застанал близо до асансьора. Той опита да се направи на невидим, за да избегне срещата очи в очи с нашия репортер. Жабов опита да се шмугне в асансьора, но той се бавеше и бе невъзможно да избегне отговор на въпроса защо не присъства на сесия, в която неговата докладна представлява решаваща част от дневния ред. 

„Аз влизам, излизам, отивам по други задачи. Аз имам други по-важни работи от това да присъствам на заседанията на Общинския съвет“, смутолеви Жабов, чийто външен вид по нищо не издаваше, че това може да е кмет на община с традиции. Той беше облечен по домашному, сякаш е отскочил за покупка до близката бакалия. 

Георги Трифонов от с. Дебелт каза, че подписите против предложението до момента са 430, но могат да съберат още толкова

Жителите на село Дебелт се надяваха да видят своя кмет и да му кажат в очите колко са недоволни, но появата на фантома стана факт едва след като те вече бяха си тръгнали. Хората казаха пред нашия репортер, че не са доволни от днешния развой на събитията, тъй като смятат, че оттеглянето на докладната записка е временно решение и е прах в очите им.

Иван Кичев от БСП (на преден план вдясно) каза, че подкрепя предложението не заради близките приятелски отношения с инвеститора, а застъпва тезата колко полезно ще е изграждането на фотоволтаиците, от чиято печалба бедното население в общината щяло да има полза

„Искаме да сме информирани, ще присъстваме на всички сесии оттук нататък. Тези фотоволтаици ще пречат на всички – на ловците, на животновъдите, на децата и внуците ни. Искаме въздух, искаме природа, а не да излизаме от селото и да виждаме батерии“, обясни Георги Трифонов от Дебелт. Той се представи като ловджия. 

Подкрепил е подписката и е убеден, че всички подписи са автентични, опровергавайки Иван Кичев, който по този случай е в единомислие с политическия си опонент Жабов. 

„Има 430 подписа и можем да съберем още толкова, няма манипулиране. Подписите са от грамотни хора“, добави Трифонов. 

Председателят на ОбС-Средец Динко Цънцаров в началото на сесията съобщи, че кметът Жабов оттегля докладната записка за фотоволтаиците
Малка част от протестиращите жители на село Дебелт, които днес присъстваха в залата на ОбС-Средец, останаха в коридора, надявайки се да засекат "призрака", но той се яви едва след като и те напуснаха сградата

В категории: Средец


Най-грижовните зодии
Най-грижовните зодии 07/06/2023, Сряда 21:20 0
33
Коментара по темата
33.
Неповярвал
30.04.2023 00:03:37
0
2
"Аз имам други по-важни работи от това да присъствам на заседанията на Общинския съвет“... И какви са тези по важни работи, кмете Жабов? Ти за ЗМСМА чувал ли си? Присъствието на кмета на сесии е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, се казва в този закон! Що нарушаваш закона бе, кмете?
32.
ИВАН АЙРЯНОВ до 26
29.04.2023 08:08:12
1
2
Аз лично съм ЗА фотоволтаици при определени условия!
1. Да не са в непосредствена близост до селото.
2. Да се поясни точно каква част от средствата ще се отдели за селото!
3.Да се подложи на обществено обсъждане, като се пояснят конкретно ползите и вредите от ФЕЦ!
А иначе аз не наясно с далавери, освен за този който ги изгражда..... на мен далавери не ми трябват, за мен е работата!
А иначе нямам никака персонална причина да словославя кмета, но не мога да пренебрегна фактите!
Факт е че за 3 години кмета никога не е отказал да помогне, и се опитва максимално да съдейства според това което е по възможностите на общината!
Иначе, знаеш ли, поразпитай хората в ОБЧ за мен, да ти кажат как всеки ден се карам с Камалиев когато смятам че нещо не се прави както трябва!
Но е фект че той е най- успешния директор на това предприятие поне последните години!
За всички промени които направи, евала му!
Промени графика за сметоизвозване, възстановяваме улично, обновява визията на града, съдейства по селата....
Но пак не пречи някой ден да отнесе майните от мен
31.
*********
28.04.2023 22:57:35
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
30.
*********
28.04.2023 18:01:06
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
29.
*********
28.04.2023 17:19:33
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
28.
Бемката
28.04.2023 11:36:03
1
8
Ще ви назнача нов кмет на есен и пак ще си ги направя фотоволтаиците!
27.
*********
28.04.2023 09:11:02
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
26.
До Айрянов
28.04.2023 08:34:15
4
2
Ванко, стига йезуитщини! И престани с това славословене на Жабов! Убеден съм, че си напълно наясно каква е далаверата с фотоволтаиците. И за кого е далаверата! И не са 5 заинтересовани лица! Повече от 400 подписали се жители на Дебелт! Как си представяш всички те да са манипулирани?!?! Не си глупак! Или се опитваш нас да направиш на глупаци? Не се ли усещаш, че с витиеватите си приказки и пишман аргументи обиждаш хората от Дебелт? И ги изкарваш идиоти! Както направи и Кичев с безумното си твърдение, че подписката на дебелтчани била фалшива и манипулирана! А да видим след тези му думи колко души от Дебелт ще гласуват за него на местните избори???
25.
ИВАН АЙРЯНОВ до 10
28.04.2023 07:59:28
3
2
Не, това че 5 заинтересовани лица са отишли не означава че тяхното мнение трябва да се вземе за правилното!
Такива въпроси трябва да се полагат на публично обсъждане, като се обяснява конкретно какви ще са ползите за населеното място!
Да, прав си, аз началници нямам, само моите съселяни са ми началници!
Те решават кой ще е есента кмет в моето село!
Можеш на място да провериш и да видиш колко аз се съобразявам с началници и колко могат да ме контролират!
Все още не спестявам никакви критики, ела и ще ти покажа!
Аз само мога да ти заявя че ако имам под 70% сам ще подам оставка!
Можеш и да провериш на място в селото мнението им за мен!
Заповядай, мога и да ти покажа кореспонденцията ми със разни институции да видиш дали ми пука от някой!
Но сега влизайки в политиката виждам че кмета е виновен за всичко, дори и да няма вина и определена ситуация да не е под негов контрол!
Мога да те уверя че г-н Жабов не е спрял за 3 години да ми помага и да обръща внимание на всеки проблем!
Иначе отдавна да бях напуснал!
Мога да ти кажа че сега ми се отдаде възможност да видя колко безотговорни и некомпетентни са някои от кметовете по селата! Така е и с част от служителите на общината!
Но за това е виновна държавата, с тази заплата от 520лв е нормално да се натискат само пенсионери!
24.
Иван аяна
27.04.2023 13:35:42
5
3
Виновните за положението в Дебелт са
Иван абраша,Ивана кметицата, сина и Валери косата, Елена Драганова и Атанас пъчков
Банда прости крадци мислещи си че имат някакво име пред обществото
23.
Ivan
27.04.2023 13:34:13
3
4
Какви прости картини са управлението на Дебелт и Средец просто нямам думи,хора без никакво мислене образование нямащи идея за бъдеще,просто едни малки схемаджии
22.
До Diana i Milan
27.04.2023 08:12:42
4
9
Миланчо, Дианче , опс Танче ти май си най-чесната. Айде, спри се. Нито кмет ще станеш, нито в читалището ще се наместиш. Май всеки успял в селото те дразни. А твоите кирливи ризи що не си ги покажеш!
21.
Приятел
26.04.2023 23:12:35
7
2
Ох лена лена. Само тя ли
Ивана ви съсипа и сина и Валерко.
20.
Diana
26.04.2023 22:59:33
8
1
Лена Драганова някой ще я провери ли какво прави в това читалище??? 25г крадене смъкна го
19.
От коридора на общината
26.04.2023 22:44:04
1
3
Ех народе,съветничките от надути и намръщени едва ли има, в Дебелт няма. Е парфюми мирисаха ама не знам как да им го обясня СЕЛСКИ ПРЪЧКИ СЕ ПРЪСКАТ С СИН КАМЪК И ВАР. ДРУГАРКИ боклука мирише. Биьнесменки ли сте, подлоги ли сте дали сте си под наем ли що не знам. Ееее, а на есен. Ще ни търсите ама Нема вече будали. Един път се....
18.
*********
26.04.2023 21:55:10
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
17.
Milan
26.04.2023 21:29:59
3
5
Пъчков някой проверя ли му документите и дейността вътре по тия евро проекти???
Нищо не прави а проекта върви
16.
sss
26.04.2023 20:29:44
2
11
Той, жена му, на морското училище директорка- прекалиха и то толкова, че е съвсем нормално да са клиенти на прокуратурата!
Не знаете за каква пародия на директор на професионаЛНА ГИМНАЗИЯ става въпрос...
След като беше инспектор в РУО, ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, по професионално образование кака Виолетка Илиева я прати на конкурс за морското...
И сега - Сметната палата да ѝ спретне един одит и от училището, в затвора, защото свидетели и факти има достатъчно!
15.
До 10
26.04.2023 20:26:41
3
2
Знаем те колко струваш , ама и на математик да се правиш ,това е смешно ,та чак нелепо . Неграмотник.
14.
Омерзен
26.04.2023 20:13:09
2
13
Хора, какво става бе? Кметът Жабов за пореден път не се явява на сесия!!! Разни недорасли кметски наместници му пеят дитирамби в коментариите! Пробутват се разбойнически схеми с цел лично облагодетелстване! И само един Димитър Янков има доблестта да се изправи срещу тази низост! А останалите общински съветници? Къде са? За чий ... са избрани?
13.
*********
26.04.2023 18:52:11
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
12.
До 8
26.04.2023 18:32:54
0
14
Много си малък да си позволяваш да казваш на хората ,че са жалки .Престани да се хвалиш колко много работиш,остави хората да преценят и да го кажат.
11.
Жалени Инвестиции
26.04.2023 18:03:28
1
12
А като искат да печели общината или конкретни села, кмета може да намери финансиране, да обяви по ЗОП конкурс за фирма-доставчик и/или изпълнител и САМАТА община да построи ФЕЦ на тези терени. Тогава няма да чака на подаяния, а като си върне кредита (който абсолютно всяка банка дава за ФЕЦ), да печели наистина за Общината и селата, в чийто землища са построени ФЕЦ. Най-малко пък ще печели и от безплатният ток за обществени нужди (улично осветление, общински и обществени сгради и тн), ама няма далавера, нали, а за това се иска бягане, ходене, молене, работа в полза на хората…
10.
Нов кмет …до Иван Айрянов
26.04.2023 17:54:04
1
19
Ванко, жителите на населеното място са хората, които дават властта, респ.делегират права на разни “професионални политици”, демек хора, които за нищо друго не стават, да представляват техните интереси в Общински съвет и навсякъде, където е нужно. Това, че самите хора са се вдигнали и са отишли на сесия на Общ.съвет, означава, че вече им е писнало и не вярват на своите представители и че са решили сами да вземат нещата в свои ръце. Лоша шега ти играе, Ванко, келешлика, че си кметски наместник, без да разбираш какво правиш там и какви са правата и задълженията ти и кой, аджаба ти е на тебе началника. Началника, Ванко, ти е народа, в случая съселяните ти, не Жабов. Защото българина може, както ти неуместно се изрази да е разбирач от всичко, но българина търпи, търпи, че като се надигне…..малък си и не знаеш какво е да се събере тълпа от над 100 000 в центъра на София и как треперят политиците от това. Тълпата, Ванечка, нито полиция, нито армия я спира. Тя върви и помита всичко, а на първо място продажните, некомпетентни и мързеливи политици. Накратко- ако тълпата, народа, селяните или както искаш ги наречи НЕ искат фотоволтаици, няма и не трябва да има, без значение дали това им желание е заради лов, пасища или друго.
И….да те светна с този евтин популизъм, с който са те заразили, до никъде няма да стигнеш. Аз имам много фотоволтаици, ама никой от тях не е строен върху подарена, крадена или общинска, т.е. обща земя. В този смисъл и за друго да те светна….печалба (от която уж ще се облажват “неуките” Селта и) ще има ако и когато се възвърне инвестицията. Ако имаш калкулатор, сега е времето да сложиш пръстчета на него и да смяташ. Към днешна дата построяването на фотоволтаик(без държавни и общински такси, таксите за проучване, присъединяване, табла, касети, договорите на ЕРЮГ, без парите за изравняване на терен, пътища, ограда, камери, застраховки, охрана, без да броим построяването на Трафорд, кабелни трасета и тн и тн) е минимум 2лв/W. Иначе казано 100kW ФЕЦ е минимум 200 000лв без ДДС. Днешна средна цена (борсова) около 180лв/mW. Схващаш ли, че инвестицията ще се “избива” поне 9-10години, и то при условия, че няма да лапне още цената и тн. След тези 10 години нито Жабов, нито тоя смешен адвокат ще са пред хората, за да обясняват защо не им се отчисляват пари от печалби. То е ясно, че лично за тях ще има, няма как да не им е обещано, ама ти сега стопли ли, че хората всъщност са много по-умни от колкото ги изкарваш ? Те може да не знаят английски като тебе, ама са достатъчно мъдри, интуитивни и най-вече лъгани, за да се хванат като шарани на всяка кукичка. ;-)
п.п.Като гледам чичаците от Дебелт с какви мили усмивки чакат Жабов, нищо чудно да не се яви…ама все някъде, някога ще го срещнат и не знам как ще бяга тогава от народната любов…
9.
*********
26.04.2023 17:27:58
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
Иван Айрянов
26.04.2023 17:02:08
15
8
Ех тези предизборни драсканици.....
Кой ли плаща?
Българина освен че е вирусолог и имунолог, разбира и от зелена енергия!
Аз питам защо сме гласували преди 3 години и сме вкарали в общината общински съветници ако им нямаме доверие да вземат решения полезни за нас самите!
Евала на г-н Кичев който въпреки че е опозиционер разсъждава с главата си и подкрепя тази инвестиция в общината!
Не се съмнявам че животновъдите са против, но какво получаваме ние и общината от тях?
Съсиват пътищата по селата, отбягват да помагат, завзели са всяко парче земя и човек не може да мине вече нормално!
Искате инвестиции а като дойде някой с такива веднага скачате против....
Пак повтарям, тези инвеститори ги очаквам в Светлина, тук няма да имат такива проблеми!
п.п.
И флагман, не бъдете толкова елементарни, въпреки че ви се плаща!
Един кмет трябва да работи, не да е облечен прилично и да изглежда добре!
Елате ме вижте мен всеки ден с работните дрехи!
А чакай, забравих че не мога да ви платя и нямате интерес към това което аз правя и променям на територията на община Средец!
Жалки сте!
7.
*********
26.04.2023 16:32:36
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
6.
До 3
26.04.2023 16:28:01
1
16
А Флагман и Прокуратурата защо мълчат???? 20 лв. на декар ли? Флагман вземете се поразровете, а че Жабов кисне в бившата фурна всяка седмица може да пратите един журналист да го снима!
5.
Средец
26.04.2023 16:26:53
1
20
Дано излезе един нов читав кандидат наесен аман от стари нагли мутри........
4.
*********
26.04.2023 16:16:39
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
*********
26.04.2023 16:13:47
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
2.
Ivan abrasha
26.04.2023 16:12:44
0
14
Някой може ли да каже къде е Валери Ангелов общинския съветник който за 8г освен са си маже брадата друго не прави!?!? Къде е той защо не излезе и не каже какво ставА??
1.
*********
26.04.2023 16:10:21
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
5 ключови разлика между стойностните и самовлюбените мъже 5 ключови разлика между стойностните и самовлюбените мъже Ето кои са те Как да започнете от нулата след развод Как да започнете от нулата след развод Браковете често се разпадат, защото само любовта не е достатъчна Най-грижовните зодии Най-грижовните зодии Вижте кои са те Рецепта за гювече на тиган Рецепта за гювече на тиган Знаете ли как се приготвя гювече, но не във фурна, а на тиган - вече знаете Как и защо са убити Теодора Бахлова и Юмер Мехмед – подробна хронология (II) Как и защо са убити Теодора Бахлова и Юмер Мехмед – подробна хронология (II) Това е най-разтърсващата кървава трагедия от началото на този век, единодушни са полицаи и прокурори Не яжте тези плодове, ако сте на диета Не яжте тези плодове, ако сте на диета Има няколко причини, поради които тялото иска сладки плодове Общият доход на домакинствата нараства с 18%, отчита социалното министерство Общият доход на домакинствата нараства с 18%, отчита социалното министерство Това показват данните от информационния бюлетин Премиерът Денков назначи двама зам.-министри - на МВР и на отбраната Премиерът Денков назначи двама зам.-министри - на МВР и на отбраната Вижте кои са Очакваме Рашков като шеф на КПКОНПИ и завръщането на Божков и Василев Очакваме Рашков като шеф на КПКОНПИ и завръщането на Божков и Василев Въпрос на време е, бъдете сигурни, защото няма вътрешни борби в душите и умовете на нашите избраници Спасиха еленче, паднало в напоителен канал  Спасиха еленче, паднало в напоителен канал  Операцията продължи час и половина
Убийственото първо предаване на Такър Карлсън в Туитър загатна кой взриви язовира в Украйна и какво крият в САЩ* Убийственото първо предаване на Такър Карлсън в Туитър загатна кой взриви язовира в Украйна и какво крият в САЩ* Средностатистическия ви овчар в северен Таджикистан знае добре кой взриви Северен поток II. То е очевидно. Мисли ли овчарят, че някакъв слаб пич в рокля е момиче? Хаха, стига бе. Издирван от Европол за изпиране на 250 млн. евро е арестуван в Гърция Издирван от Европол за изпиране на 250 млн. евро е арестуван в Гърция Мъжът е прал пари от името на най-големите престъпници в света Папа Франциск приет в болница за операция Папа Франциск приет в болница за операция Операцията се налага заради риск от запушване на червата, обяви Ватиканът Алкохол менте взе 30 жертви в Русия Алкохол менте взе 30 жертви в Русия Общо 90 са пострадалите до момента Белгийската полиция обискира офисите на двама евродепутати Белгийската полиция обискира офисите на двама евродепутати И двамата заподозрени коментираха, че са невинни Червен залез в САЩ заради горските пожари в Канада Червен залез в САЩ заради горските пожари в Канада Властите призоваха хората с дихателни проблеми, възрастните и най-малките да не излизат от домовете си Воден ад край Херсон след взрива на язовир „Каховка”, тръбят за бум на зарази Воден ад край Херсон след взрива на язовир „Каховка”, тръбят за бум на зарази Руснаци обстрелваха областния град по време на евакуацията, ранени са полицаи Руски ракети разрушиха стената на язовир "Нова Каховка", евакуират 10 селища Руски ракети разрушиха стената на язовир "Нова Каховка", евакуират 10 селища Ударът е бил нанесен с реактивна система за залпов огън „Олха“ Експлозия разруши стената на язовир Нова Каховка Експлозия разруши стената на язовир Нова Каховка Украинският президент Володимир Зеленски свиква извънредно заседание на Съвета за сигурност Излъчиха фалшиво обръщение на Путин по руски радиостанции Излъчиха фалшиво обръщение на Путин по руски радиостанции Кремъл обясни, че става въпрос за хакерска атака
Любен Дилов - син Любен Дилов - син Среща с естествения интелект на Иван Гешев промени решението на Нинова за правителство Виц на деня Виц на деня - Може ли да пробвам полата на витрината?
- Г-жо, имаме пробна но щом настоявате...
Виц на деня Виц на деня - Занимавате ли се със спорт?
- С*ксът брои ли се?
- Естествено!
- Не се занимавам.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Изречението "Размерът няма значение" е толкова утешителено за мъжете, колкото "Вътрешната красота е най-важна" за жените.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори
Flagman.bg използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и да анализира трафика към сайта.Научете повече