×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Добрият пример! Футболни съдии от Бургас спасиха живота на млад мъж, припаднал зад волана в движение на АМ „Тракия“


Добрият пример! Футболни съдии от Бургас спасиха живота на млад мъж, припаднал зад волана в движение на АМ „Тракия“
Малко след Нова Загора, в посока Бургас, водачът на Волвото, с шуменска регистрация, получава пристъп и блъска колата си в разделителната мантинела
24 Април 2023, Понеделник, 14:36 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Случаят се е разминал на косъм от трагедия, бургазлиите реагирали светкавично и помогнали на непознатия мъж

Разказваме ви за четирима бургаски футболни съдии, които спасиха живота на шофьор, получил епилептичен припадък в движение на АМ „Тракия“. Действието се развива в събота, малко след 19 часа, когато реферите се прибират от дерби от Трета лига в Стара Загора между ФК „Верея“ и „Левски“-Карлово.

По магистралата, малко преди Нова Загора, в посока Бургас, забелязват лек автомобил Волво, с шуменска регистрация, който се е блъснал в разделителната мантинела в ляво. Мъжете спрели, въпреки трафика по аутобана, за да видят какво се случва.

Оказва се, че водачът на шуменската кола е получил пристъп и е загубил контрол над возилото. Това пък довело до лек удар с мантинелата.

Отидохме до колата и се опитахме да отворим. Шофьорът беше сякаш парализиран, не знаехме какво му е. Започнахме да клатим Волвото и тъкмо щяхме да разбиваме предното стъкло, той започна да се свестява. Помогнахме му да излезе и да вземе въздух. Обясни, че има неврологично заболяване, понякога получава краткотрайни пристъпи и губи съзнание. През това време минаха десетки коли, но никой не спря. Волвото беше в изпреварващата лента и кой знае какво можеше да стане, ако не бяхме реагирали. Звъннахме на тел. 112 и на място пристигна полицейски екип. Цяло чудо е, че не се е стигнало до сериозна катастрофа“, разказа пред репортер на Флагман.бг делегатът на бургаските съдии Стоян Вътев, който в този момент е бил с колегите си Светослав Лазаров, Ганчо Джевелеков и Димо Стоянов.

Тази кратка, но показателна история, за пореден път доказва, че малцина сред нас не подминават чуждата неволя. Десетки коли са преминали покрай безпомощния водач до идването на бургазлиите, а след като те са спрели, никой друг не е реагирал. Утре на мястото на младия човек с Волвото обаче, недай, Боже, да бъдете Вие.

Това е водачът на Волвото

 




В категории: Бургас


16
Коментара по темата
16.
Мили Боже !
24.04.2023 17:19:45
0
18
Ами този господин като знае че получава пристъпи и припада- защо въобще управлява автомобил??? Та той си е направо убиец на пътя-поредният!!
15.
Сия
24.04.2023 17:16:07
0
17
Браво момчета!
В днешното "вълче" време все по-малко хора са съпричастни към проблемите и болката на другите.
Бъдете живи и здрави!
И нека стореното добро да ви се връща стократно!
14.
БРАВО
24.04.2023 16:57:00
0
19
БРАВО на съдиите и делегата! Проявили са човечност и съпричастност. Малко са такива вече... Бъдете живи и здрави!
13.
Светла
24.04.2023 16:56:43
0
19
Браво на делегата Стоян Вътев и на момчетата С.Лазаров,Джевелеков и Стоянов!!!
12.
Николова
24.04.2023 16:42:13
0
19
Щастливи и горди сме от нашите съграждани!
Нека все повече добрия пример е сред нас!
Да бъдат благословени,Бог да ги пази!
11.
ER_Dr
24.04.2023 16:34:50
3
9
Айде който му дал медицинско престъпник. Ми аз му го дадох. Имаш ли болести, нямам. Пиеш ли такива и онакива лекарства, не пия. Е? На всеки ЕЕГ, кръвен анализ за рискови лекарства? Може, нека го узаконят, няма проблеми. Пригответе си едно 500 лева и половин месец време и готово. Другият начин - свидетелство-декларация. Попълваш въпросник и си слагаш подписа. Моята; работа е да те запозная при какви медицински състояния, лечения и режими не бива да шофираш. Балите припадаш ли, не припадаш ли, ако не съм го видял, ако не си ми казал и показал документ. Никой няма да ти гледа със скенер главата всеки път, пък и да я гледа, пак не се знае какво ти е в акъла. Затова - декларация, подпис, нарушаваш - присъда. Да не съм ти бавачка. Бавили са те мама и тате до една възраст, оттам нататък си отговаряй ти.
10.
До 4 ти
24.04.2023 15:36:01
0
7
Братле нали знаеш. Диплома за средно образование и книжка се взимат най лесно.
Визирам оная врачанка от Хелса, турско говорещите и циганетата /български не знаят, ама китап имат/. Човека е образован щом е стигнал до там и после може да е се отключила болеста. И най добре повече никога да не кара автомобил.
9.
Пенка
24.04.2023 15:34:45
1
13
Адмирации за момчетата!
8.
aaaaaa
24.04.2023 15:25:26
0
4
zatova e redno kogato se vzeme knijka i sled tova se otvori takova zabolqvane li4niqt lekar trqbva da uvedomi kat i te da presenqt za kolko vreme da mu otnemat knijkata
7.
*********
24.04.2023 15:13:13
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
то хубаво
24.04.2023 15:11:13
0
7
Но как е взел книжка?
5.
Code rouge
24.04.2023 15:07:50
1
6
Maznata drob sarma. Тъп народ, беден и дизайнерски прост
4.
Браво на човеците
24.04.2023 14:57:27
1
34
Да е живо и здраво момчето, но да си върне книжката и да не шофира повече. Който му е дал годно за шофьор медицинско е престъпник.
3.
До другаря Геле
24.04.2023 14:54:15
5
15
Другарю Геле, шофьорските книжки се издават за срок от 10 г.. Вероятно се е разболял след преиздаването и. Така че сега е момента КАТ да се самосезира. Освен това медицинските за шофьор се издават повърхностно с изключение на очния преглед.
2.
Оруел
24.04.2023 14:54:11
2
16
Браво на момчетата. Но ще им използвам сатията за да коментирам друга - цензурирана. Абе флагмани за шепа стотинки и майките си ще продадете. Днеска правите реклама на продукти от трева и колко били полезни , утре пак ще я пишете високорисков наркотик като трябва да рекламирате бездействията на мвр-то.
П.С. от къде имате винаги веднага снимки на веществени доказателства и изнасянето на тези снимки не може ли да възпрепяства съдебния процес ? Визирам снимките на парите и накитите онкраднати от бедната украинка от предната ви статия.
1.
Геле
24.04.2023 14:42:55
1
31
Нормално ли е човек, който получа пристъпи да има книжка? За какво се вадят тези медицински свидетелства?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Главчев с нова порция смени на заместник-министри Главчев с нова порция смени на заместник-министри Александър Йоловски става зам.-министър на електронното управление Правят бързи печалби от имоти Правят бързи печалби от имоти Строителните предприемачи предлагат различни схеми на плащане Добре дошли в Абсурдландия – тук Петков и Божанов се вихрят предизборно, а Йоловски и семейството му от месеци са под заплаха Добре дошли в Абсурдландия – тук Петков и Божанов се вихрят предизборно, а Йоловски и семейството му от месеци са под заплаха Трябва да си пълен идиот, за да си съчиниш история и се оказваш с охрана и пореден враг на Петков, Василев, Иванов и сие Иван Гешев на изслушване пред парламентарната комисия за Нотариуса (НА ЖИВО) Иван Гешев на изслушване пред парламентарната комисия за Нотариуса (НА ЖИВО) Мъже, плачете. Мани от „Игри на волята“ каза „Да“ на своя любим, вдига пищна сватба Мъже, плачете. Мани от „Игри на волята“ каза „Да“ на своя любим, вдига пищна сватба 36-годишната бургазлийка, с виетнамски корени, и нейният избраник Стоян са заедно от 4 години Проверяват случай със специализант-хирург, правил гинекологични прегледи Проверяват случай със специализант-хирург, правил гинекологични прегледи Той временно е отстанен от работа Как да кандидатстваме успешно медицина и фармация Как да кандидатстваме успешно медицина и фармация Innovation Center предлага специализирани курсове по химия и биология, ориентирани към ученици и кандидат-студенти за специалностите медицина, фармация и дентална медици Президентът може да не утвърди смяната на външния министър, от „Дондуков“ 2 чакат обяснение Президентът може да не утвърди смяната на външния министър, от „Дондуков“ 2 чакат обяснение Ако действително се окаже, че това не е служебен, а партиен кабинет, подозренията към изборния процес ще стават все по-големи, обяви Илияна Йотова Разбиха нарколаборатория в центъра на Бургас, намерени са 150 грама пико и прекурсори Разбиха нарколаборатория в центъра на Бургас, намерени са 150 грама пико и прекурсори 34-годишният криминално проявен и осъждан Александър Ф. е задържан Петър Волгин ще е втори в евролистата на „Възраждане“ Петър Волгин ще е втори в евролистата на „Възраждане“ Костадин Костадинов няма да е кандидат за Европейския парламент
Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора  Защо Веско Маринов и Фънки се хванаха за гушите Защо Веско Маринов и Фънки се хванаха за гушите Словесният им сблъсък изуми мнозина, а през това време изпълнителката се усмихваше небрежно до Рачков и Геро За нищо на света не паркирайте автомобила си по този начин За нищо на света не паркирайте автомобила си по този начин Работата е там, че обърнатите колела могат да причинят сериозна повреда на кормилното управление
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори