×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Делян Добрев: ПП никога повече не бива да се докопва до държавния бюджет


Делян Добрев: ПП никога повече не бива да се докопва до държавния бюджет
Добрев се обяви срещу кабинет с "Продължаваме промяната". Той уточни, че това е личната му позиция
23 Април 2023, Неделя, 17:35 ч.
Автор: Флагман.бг

Според него ГЕРБ не трябва да има нищо общо с ПП

"Много трудно ще се стигне 3-процентния праг. Този бюджет е прекалено оптимистичен, защото той залага прогноза за икономически растеж от 1,8%. Имаме прогноза на БНБ от 0,4% и прогноза на МВФ от 1,4%. Според нас икономическият растеж на България ще бъде между 0,4 и 1,4%, някъде посредата". Това заяви пред БНР депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. 

По думите му това е основополагащо, защото именно на база на икономическия растеж се смята БВП и приходите в бюджета. Според ГЕРБ очакваният дефицит ще бъде много повече от 6,4%, защото приходната част няма да е тази, която МФ предполага. 

"Първо трябва да видим този бюджет. Ако наистина дефицитът е 6,4%, това означава, че трябва да забравим за еврозоната и трябва да започнем да се притесняваме за финансовата стабилност на държавата. Всеки дефицит над 3% означава дългова спирала, теглене на десетки милиарди нови задължения за държавата и означава гръцки сценарий", коментира Добрев в предаването "Неделя 150". И продължи: 
"Ако не се предприемат никакви действия, наистина има опасност за финансите на държавата и за гръцки сценарий. Ако се предприемат действия, може и да се спаси положението. Лошото е, че тези, които доведоха държавата до тази ситуация, сега сякаш се скриха и избягват да коментират".

Според него не трябва да се вдигат данъците. "И самият Асен Василев е против да ги вдигаме", добави той. 

"Ако вдигнем данъците, проблем няма да имаме. Обаче ако вдигнем данъците, това означава да забавим икономическия растеж на държавата, означава да натоварим бизнеса".

"Само споменаването на възможността да обложим печалбите на всички фирми с 33%, вреди на бюджета. Фирмите, чувайки тази заплаха, масово ще започнат да крият резултата - и за миналата година, и за тази година. Самата идея да обложим свръхпечалбата на всички фирми вреди", изказа мнението си депутатът. 

Много трудно ще се справим с тази ситуация, решенията никак не са лесни, обобщи Делян Добрев.

"Промяната" в последните 2 години "поръчваха, ядоха и пиха" и сега изведнъж дойде сметката от Министерството на финансите. Сега те първо се опитват да намерят грешка в тази сметка, което няма да се случи. В последствие като видят, че сметката е правилна, ще започнат да се скатават".

Добрев се обяви срещу кабинет с "Продължаваме промяната". Той уточни, че това е личната му позиция:

"Не мисля, че най-добрата комбинация е между първите, особено ако втората сила - "Промяната", иска отново да управлява бюджета на държавата. Всъщност те ни докараха до тази ситуация. Ако ще се прави коалиция между първите двама, за да управлява "Промяната" отново по безобразния начин, по който го прави през последните 2 години, по-добре, моето лично мнение, е да няма такава коалиция. По-добре отново да отидем на избори, отколкото да позволим на тези "шарлатани" отново да правят експерименти с бюджета. Защото тези експерименти накрая ги плащаме всички".
"В последните 37 години от началото на тегленето на кредити от България, средно сме теглили по 1 млрд. на година. Сега заради "шарлатаните" взимаме по 13 млрд. - 13 пъти повече дълг теглим на година заради тези експерименти", подчерта още депутатът от ГЕРБ.

Той уточни, че официалната позиция на партията е да направи всичко възможно, за да се случи коалиция между първите две сили в парламента, защото това би било стабилно мнозинство, което би могло да извади държавата от кризата. 

Ако те не приемат създаването на такова стабилно мнозинство с първия мандат, не виждам как биха могли да очакват някаква подкрепа от нас за втория мандат, добави Добрев. Според него не е възможен и вариант, в който ПП-ДБ предложат формат на правителство, в който да няма политически фигури, и ГЕРБ да го подкрепи. 

Според него дори да има коалиционно правителство, ПП никога повече не бива да се докопва до държавния бюджет:

"Тази сметка, която я получихме от Министерството на финансите, ще ни се стори като детска игра в сравнение с това, което ще се случва оттук нататък".




50
Коментара
Флагман.БГ Внимание! Опасно време в тези области Внимание! Опасно време в тези области 02/05/2024, Четвъртък 08:20 0
50
Коментара по темата
50.
Chelsea
26.04.2023 16:46:15
0
0
ама не разбираш
49.
морски
24.04.2023 18:51:39
0
1
Пак ще има сълзи по ТВ никоя сутрин, късане на ризи и посипват и с пепел..
48.
Серави
24.04.2023 16:33:05
4
10
Г-н Добрев научихте ли поне колко тръби минават през България
47.
Ники
24.04.2023 10:24:53
7
19
До кога Борисов ще допуска този хасковски лигльо да се появява по медиите и да излага герб.Говори само глупости, едно и също и без никакви доказателства.Крайно време е да му се отрежът остатъците от тестсите и да се езтръгне от партията да да не я мърси с просттата си тиква;
46.
Магнитски
24.04.2023 09:41:40
6
22
Винаги съм се удивлявал ,колко нагъл може да бъде един гербаджия.Явно преяждането с политика и обществени поръчки извращава хората,но тия съвсем се изгубиха..
45.
Гаргамел
24.04.2023 07:29:45
6
26
Големият ТУЛУП се позасити от кражби и далавери,но по малките ТУЛУПЧЕТА, като асковският КАЛЪФ искат още,за да стигнат ВОЖДА
44.
BG
23.04.2023 22:45:59
6
7
Делян Добрев огласи как ГЕРБ ще си поделят министерствата с ПП, ако направят кабинет - вестник Блиц ,? ха сега де ?днес
43.
Ганьо Цървулкин
23.04.2023 22:23:42
28
43
Генерал доктор МП Бойко Борисов е крайно време да се разберат с негово превъзходителство професор Ахмет Доган и ЗАЕДНО да вложат целия натрупан опит, за да възстановят Държавата, която си я познаваме и обичаме. Не ни трябват харварди и жълтопаветни соросоиди, много добре си живеехме без тях.
42.
ЕЙ ТЪЙ САМО СИ ПИТАМ
23.04.2023 22:20:12
32
15
ВСИЧКИТЕ НАМАЗАНИ ПАРТИИ И ПАРТИЙКИ , КОИТО КОМАНДВАХА УСИЛЕНО В ДЪРЖАВАТА 33 ГОДИНИ ДО КЪДЕ ДОКАРАХА БЪЛГАРИЯ В СРАВНЕНИЕ С ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СТРАНИ ОТ БИВШИЯ СОЦ ЛАГЕР. ДО ПОСЛЕДНОТО МЯСТО. АКО ТОВА КОЕТО БЯХА ГРАДИЛИ ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ БЕШЕ ПАЯНТОВО, ДАЛИ ЗА ОСЕМ МЕСЕЦА НЯКОЙ МОЖЕШЕ ДА ГО РАЗБИЕ , НЯМА НАЧИН ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ПАРИТЕ ОТИДОХА ПРИ ХОРАТА /пенсии, заплати, помощи/ И ВСИЧКИ ДОБРЕ ГО ЗНАЕМ. МАЙ ИМ ОТЪНЯХА ПАЧКИТЕ И ЕЖЕДНЕВНО ЗАПОЧНАХА ДА ИЗПАДАТ В ИСТЕРИЧНИ ИЗБЛИЦИ.
41.
Тролчетата на променливите
23.04.2023 21:31:50
18
44
Знаете ли колко вожда има в ПП/ДБ?
Много вожд, малко индианци е ситуацията :)))
Много и различни, престъпни олигарси са инвестирали в промяната, нямат изброяване, но имат общ знаменател, обитават Дубай,Белград,ЮАР и други подобни, защитени от Правосъдието на Европа дестинации!
Има дори и в Украйна спонсор на коалицията на предателите и доносниците...
40.
До 38
23.04.2023 21:27:53
41
34
Крайно време е толупа да влезе в "Магнитски"
39.
Бой и ебан за ППосредниците
23.04.2023 21:24:53
18
51
Крайно време е ГЕРБ и Бойко Борисов да престанат с кандърмите и угодиите към политическите госпожици от ПП и ДБ.В парламента има още четири партии, които са легитимни представители на българските граждани, гласували за тях.
38.
герботрол
23.04.2023 21:18:56
40
47
аз съм прост меденруднишки герботрол. Само прокопи и ПП са ми в устата. Цъкам плюсчета с впна и се мисля за герой. Дори флагманците ме подиграват веч...
37.
Браво на такъв народ!
23.04.2023 21:13:19
22
41
Нашенските харвардски маркетинг уредници на света са лишени от елементарна обща култура. За тях публичността не е място на истината, За тях виновността не съществува в Аз-порядък, дори като унищожават държавността в прекия смисъл на разграждането. Истинската сила се изгражда, тя не се измисля. Изгражда се с много повече усилия от едни доноси, оплаквания в кръгове около Държавния департамент, фалшиво извличане на доверие. Доверието вече го получиха. И размазаха държавата, влачиха я за косата по паветата, показаха одързостена некадърност, амбициозна, фантазна. Пак искат властта, която загубиха, заради липса на нормалност. Налудността ни отправя покана за следващо, още едно усмъртяване на държавата, просто днес, кой знае защо след злостния погром, тя не е достатъчно мъртва. Трябва още да се рита, да се разшива, да се разгражда.
36.
Крайно време е
23.04.2023 21:11:04
4
33
ГЕРБ и Бойко Борисов да престанат с кандърмите и угодиите към политическите госпожици от ПП и ДБ.
В парламента има още четири партии, които са легитимни представители на българските граждани, гласували за тях. Сигурен съм, че в този кризисен за България момент, те биха проявили далеч по-ясно политическа отговорност и мъдрост и биха подкрепили правителство на ГЕРБ.
Затова е необходимо Борисов и ГЕРБ да престанат да си губят времето с инфантилите от „подмяната“ и да поискат ясно подкрепа от ДПС, БСП, ИТН, а защо не и от „Възраждане“!

Каузата е една – изваждане на България от политическа, икономическа и финансова криза! Затова Бойко Борисов и ГЕРБ са отговорни пред България, а не пред кирчовци и кокорчовци.
35.
Аве, бай х0й
23.04.2023 21:07:09
24
22
Некъф си корумпиран боклук, потенциален кандидат за "магнитски" ми обяснява кой не трябва да се докопа до бюджета... Хахахахахахахахахахахахахахахахаха
Ами ако искаш пак влади педала да сложим там, то и без тва ония банкянски психар каза, че не го познавал и го бил виждАл 2 пъти.
Хахахахахахахахахаха...
34.
Тошку
23.04.2023 21:03:20
20
19
крадеца вика дръж крадеца
33.
BG
23.04.2023 20:59:01
22
21
Тези крадци(ГЕРБ) наистина мислят хората за малоумни.
32.
Белият бик пак изненада розовата крава
23.04.2023 20:08:21
11
31
ГЕРБ-СДС имат варианти за кабинет и без ПП-ДБ....
31.
Мокри мечти на ОПГ ПП-ДБ
23.04.2023 20:04:39
10
29
Крадците и мошениците редовно с Кювеши и Магнитски плашат съдебната система!“Ще разклатя държавата... ще я обърна с краката нагоре, ако делото ми не бъде прекратено” - обърнал се към следователката по делото му Стайко Стайков, докато лежи в МВР болница.
Факт е че Магнитски не оказва влияние върху Бойко Борисов, защото никой няма да обърне внимание на този факт и това няма да окаже влияние върху кампанията на ГЕРБ:
Темата ще дава поводи за говорене на техните опоненти, но колкото повече тази тема се използва, публиката няма да харесва това, защото разчита политическото, а не оперативното в закона "Магнитски".
30.
новина
23.04.2023 20:01:43
33
19
ГЕРБ безусловно подкрепят ППДБ в втория мандат защото целокупно влизат в Магнитски.
29.
Защо този мръсник Киро още е на свобода?
23.04.2023 20:01:06
14
45
Харвардския измамник е лъгал за танкерите, няма никакви договорени
такива, имало “оферта”. Лъгал е за руския газ. Купували сме същия газ,
три пъти по скъпо през негови посредници. Лъгал е и за тях, лъгал е за
цената на газа, лъгал е за абсолютно всичко.
На служебниците им отне един ден да изнесат лъжите му пред народа.
Какво чака Прокуратурата? Гешев, къде си? Това са чудовищни престъпления срещу народа на тази държава, бе!
Как тези мръсници е още са на свобода?
28.
Ледът се пука
23.04.2023 19:57:57
8
38
Много интересна ситуация се оформя.
Радев щял да се извинява на Борисов и да го кандардисва да оглави следващото Правителство, без ППДБ.
27.
абе
23.04.2023 19:44:47
34
21
Добрев ти си от бандата на крадците. Искате да краднете парите а за нас постната пица. Но вече няма да ви се получи. Бай Ставри ви чака.
26.
Marinero
23.04.2023 19:43:59
38
15
Няма никаква логика да се натискаш да управляваш "фалирала държава". То са едни заеми , то са едни комисионни. Гербавите са или тъпи или се правят на умряли лисугери.
25.
До Печения 23
23.04.2023 19:40:40
13
47
Много си информиран, дай едно обяснение къде отидоха 30% комисионни на руския газ и в коя офшорка са подкупите от Лукойл към Киро и Асеня?
За шуробаджанащината на ПП/ДБ какво е обяснението?
Калинките-стръвници на промяната са канибали, но ти знаеш това, нали...
24.
Някое
23.04.2023 19:36:13
22
10
тролче здраво работи с ВПН-а и си чука плюсове и минуси за надник !Пуска ги на серии по 10 ...
Коментарите станаха безинтересни !
23.
До 20
23.04.2023 19:34:00
36
15
100 пъти ви казаха къде отидоха тези "9 милиарда за 9 дни" !
Лафа е на Славиту, който очевидно се оказа най-големият и успешен политик в последните 5 години!
Та от тези 9 милиарда , 4,5 отидоха за погасяне на стари кредити, 2,5 милиарда за пенсионерите и 2 милиарда са плащанията в края на годината, които по првило са по-високи !
С чук ли да ви го набият в главата ! Дори и Славчо млъкна като пръднал, след като собствените му министри му обясниха къде са парите !
Но крилатият лаф остана, българина много обича крилати лафове от този род !
22.
И какво
23.04.2023 19:28:51
35
13
му е на гръцкия сценарий ?
Имаха 3 пъти по-високи заплати и пенсии от нас , имаха дългове , които не връщаха и им ги опростиха , сега пак са доста по-напред от нас !
И пак им дават кредити !
21.
Добре де
23.04.2023 19:26:04
30
18
Когато 2013 год Орешарски искаше да тегли 1 милиард заем , всички от ГЕРБ и тоя начело ревнаха , че това е катастрофално.
Една година по-късно след Орешарски същите тези, които ревяха , че е катастрофално си гласуваха тегленето на 16 милиарда заем !
И ги изтеглиха!
Но не го обявиха за катастрофално, а за добре планирано и необходимо действие !
Сега пак тегленето на 12 милиарда се обявява за катастрофално !
За да могат , ако вземат властта да теглят 20 милиарда ли ?!
Не се ли повтарят нещата ?И то от едни и същи муцуни!
20.
След Харвардските скакалци,опожарена земя
23.04.2023 19:25:50
19
44
Помним редовния кабинет през 2021 година когато Асен и Кирил изхарчиха 9 милиарда лева и до ден днешен не казват за какво. Кирил Петков няма да отговори, защото не му отърва. Има ли милиарди те се опукват и се оставя попарата за следващите!
19.
ПП/ДБ ученици на Мадуро
23.04.2023 19:21:04
11
37
Асен Василев има латиноамериканско мислене, По време на неговото управление държавата имаше за срам нула капиталови разходи. Вижте какви са пътищата!!!
18.
Правилно
23.04.2023 19:19:03
40
16
До държавният и общинският бюджет могат да се докопват само и единствено родата от Аскюво...
Никой друг няма право да смуче така качествено!
17.
всеобщо мнение
23.04.2023 19:16:26
42
19
За да можете отново само вие-ГЕЙберастите да крадете,нали ???Мамицата ти боклук
16.
Анонимен
23.04.2023 19:08:22
41
12
Бързо се забравя когато беше изгонен
15.
Педалска им работата,искат но не могат
23.04.2023 19:05:41
11
52
Фактът, че когато ПП спечелиха изборите ние не се противопоставихме на цялата им възможност да формират правителство с БСП. За нас беше странно БСП и ДБ да са в коалиция! Дървеното желязо на либерастите ОПГ ПП/ДБ да си го набутат в задния двор!
14.
Делянчо
23.04.2023 18:31:27
64
87
Пролуратурата на гешев тихомълком ти свали обвиненията за безстопанственост с нанесени щети за над 5 милиона, родата ти е спечелила обществени поръчки за над... 100 милиона лева, особено покрай санирането, като министър нанесе най-много вреди на енергетиката от 33 години насам и т.н. и т.н. И имаш наглостта да се появяваш изобщо в публичното пространство. Ей толкова сте нагли гърбавите, че..... Он гледа!
13.
Флегман редакторите
23.04.2023 18:31:22
38
22
от къде я изкопахте тази снимка от преди 10 години?
Нямате ли актуална?
Жалки сте!
12.
Бай....до 10
23.04.2023 18:23:59
51
43
С педерасти не споря !
11.
Комикът от банкя
23.04.2023 18:18:47
68
88
Защо да не се докопва? За чекмеджето на оная психично болна банкянска мърша ли ги пазиш ве, свиркаджия мамин.
10.
Бай... е платен педал на ПП/ДБ
23.04.2023 18:18:05
87
85
Да не си на NEXO та крещиш като преибан заек?
Ясно е че имате анални болки, но как иначе ще се приобщите към променливите педали:)))
Щом троловете писукат от болка, работата е добре, ще има справедливост, дори за менторите на ПП и ДБ, независимо дали са в Дубай или Разград.....
На какво си бе троле?
9.
?
23.04.2023 18:15:05
80
96
Защо? Защото не може да крадете ли ?
8.
Бай....до 5
23.04.2023 18:14:08
84
101
Ти май си герберастки педал (курва) , а? !
7.
Пляс по дупето на педалите
23.04.2023 18:13:56
117
85
Ицо Хазарта като си пийне в края на кампанията става като Борис Бонев към мъжете.
Няма лошо. Любовта е за всички. Лошото е когато я упражняват лекета, чиито принос към културата е колкото онзи на насковчетата на халтурата.
Лека нощ, весели момчета. Свършихте си чудесно работата.
6.
Бай....
23.04.2023 18:11:24
47
11
Евреин мръсен, съжалявам, че Хитлер не ви изтри от земята!
5.
Жълтопаветните превратаджии
23.04.2023 18:08:47
121
102
Хората се убедиха в това, че „промяната“ носи със себе си само разруха!
Искам ДБ да си уточнят финансовото състояние с NEXO и даренията.
От ПП искам да си кажат за „Джемкорп“.
Драг кралици на промяната, финансират дружките на Асен педала, чрез гаджето му "Аз съм Наско"
Надрусеняци, долни амбреажи, вън от моята Родина, бегом при офшорките, където скатахте награбеното за 360 дни!
Асенка си призна официално, че не е осъден, но е сключил извънсъдебно споразумение.
ПП спряха руската газ, но продължиха да я доставят през посредници.
ПП щяха да строят завод за електромобили, мостове над Дунав, тунели под Шипка... Къде са? Къде са чуждите инвестиции??? НЯМА ГИ!
4.
Българина
23.04.2023 17:58:20
115
106
За 2г Радев, Киро, Кокоро и Лореро ни вкараха в тотален батак.
Следствие -> Прокуратура -> Съд -> Затвор!
3.
777
23.04.2023 17:55:16
98
124
Това означавало гръцки сценарии. Ами аз не помня гърците някога да са били по зле от нас финансово стабилните при управлението на ГЕРБ.
2.
Оял се и той
23.04.2023 17:54:04
86
121
То и вие не сте за там,корумпета
1.
Спасете България от Педалите на Прокопи
23.04.2023 17:48:44
130
107
ГЕРБ в момента е в по-силна позиция. Те умеят повече от другите. В тази важна фаза, къде са Кирил и Асен? Борисов е в екрана и съумява да говори неща, които са валидни и чути от много хора!
Ако направят коалиция с ГЕРБ, ПП са свършени, ако не направят – имат всички основания, че ще бъдат свършени, те нямат полезен ход. Христо Иванов и ДБ могат да останат в твърдото ядро, защото той се движи по-интелигентно в този хаос.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Показват монетното съкровище от с. Синеморец в изложбата „Сребърна Тракия“ Показват монетното съкровище от с. Синеморец в изложбата „Сребърна Тракия“ Среброто представя и друга страна от културно-историческите процеси, които протичат в източните и централните части на Балканите преди 2500 години Ще се класира ли България на световно първенство по футбол? Гонзо призна, че това е фантасмагория Ще се класира ли България на световно първенство по футбол? Гонзо призна, че това е фантасмагория Това обаче ни е целта, каза президентът на БФС Шофьор успя да си върне книжката, докато чака кръвна проба, след положителен тест за наркотици Шофьор успя да си върне книжката, докато чака кръвна проба, след положителен тест за наркотици По думите му автомобилът все още се намира в КАТ Задължително се спазват тези обичаи на Велики четвъртък Задължително се спазват тези обичаи на Велики четвъртък Този ден е денят на голямото чистене преди Великден, защото се приема, че освен дома си пречистваме ума, мислите и душата си Внимание! Опасно време в тези области Внимание! Опасно време в тези области Прогноза за времето - 2 май, четвъртък Велики четвъртък е! Денят на Тайната вечеря и големия съд, а тези красиви имена черпят Велики четвъртък е! Денят на Тайната вечеря и големия съд, а тези красиви имена черпят Според традицията великденските яйца се боядисват рано сутринта на Велики четвъртък или на Велика събота преди празника Възкресение Христово, a първото яйце трябва да се боядиса в червено 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа
САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори