×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Харчиха пари като за последно, а резултатите - мизерия


13 Октомври 2011, Четвъртък, 23:37 ч.
Автор: Георги Иванов, кандидат за кмет на Бургас

Калпави майстори или изтекли пари към някой джоб

През ноември миналата година започна ударното преасфалтиране на алеите в морската градина и парк „Езеро“. Намериха се специалисти уж от чужбина и се почна една ударна епопея точно през най-неподходящото време за подобни работи, но ние не ги разбираме тези работи. След по-малко от година асфалтовите алеи в морската градина се нацепиха като петите на циганка през май. Стотици метри от алеите в парк „Езеро“ и морската градина около „Текила клуб“, Пантеона, велоалеите от „Флора“-та към Пантеона и дори към „Стената на приказките“ зейнаха с нацепен асфалт с фуги широки до 4 см на места и дълги по 10-20 м . Поставеното съвсем наскоро парково осветление е с ръждясали метални тела, начупена бетонова основа, а няколко единици от новата паркова мебел е вече начупена за срам и резил на платените общински служители на дирекция УКОРС, които явно пазят само паркинга пред сградата на общината и глобите от някоя бабичка, продаваща буркани с компот по ул.“Александровска“ в нейната неремонтирана част. Какво да кажем-дали сме милиони за резил и мизерия.

 Градински „далавери“ или пореден предизборен пиар

В условия на криза ръководството на община Бургас предизборно пръсна 3 465 770.70 лв. за асфалтиране на алеи в морската градина, подмяна на част от осветлението и паркова мебел.

Тази сума беше осигурена от евросредствата, отпуснати по проект, в чието съфинансиране участва и община Бургас с наши пари от данъци и парите се усвоиха по договор №:93-00-787(3) (Обособена позиция №:3) Заглавие: "Благоустрояване и паркоустрояване на Приморски парк - Нова част и възстановяване на декоративна стена "Стената на приказките" и Водно огледало - Приморски парк, гр. Бургас от консорциум "Страбаг Изток 4".

 
Ако ме питате дали Бургас имаше нужда от това, ще ви кажа моето лично мнение, че имаше нужда, но не и по време на криза, когато дори обикновено бургаско семейство трудно се решава да направи дори елементарен ремонт на жилището си.

Мисля си, че ако изготвеният проект от община Бургас касаеше друга тема, свързана примерно с безработицата или с образованието, щях да се радвам повече. Вече на това мнение е и кандидат-кметът Димитър Николов, който е натоварил кошницата с предизборни обещания за едни 4 000 работни места, вероятно свързани с грижите за около 1 000 палми, пръснати из  Бургас, но това е друга тема.

За мен този проект беше ценен, че изобщо е донесъл някакви средства в Бургас, но не бе съобразен с екологията и с европейските критерии за паркостроителство.

Сред такава хубава градина да проектираш отново асфалтови алеи, чиято настилка е канцерогенна, си е направо вид престъпление и търсене на някаква „далавера“, с която искаш да се изтъкнеш пред онези наши съграждани, които без да размислят, ще кажат, че всички алеи отново са преасфалтирани и просто всичко е чудесно и след като се правят толкова неща, що не ги изберем отново тези момчета...

Явно целта е била предизборната кампания на ГЕРБ да се открие в Бургас, в морската градина, в предварително приготвения с цената на около 800 млн. лева уж „най-добър град за живеене в България“. Е, пиар-задачата на ГЕРБ е постигната ...

Не е учудващо, че наоколо  морската градина е пълно с разбити тротоари, с неработещо осветление, но ръководството на общината наля милиони за преасфалтиране на алеите в градината, които не бяха в цветущо състояние, но можеше да изкарат още малко, както и подмяната на парковата мебел, която също може да се използва след елементарно опресняване на боята и леки ремонти, но затова си има  обяснение и то е рязането на поредната лента с трикольор в устрема към тотален предизборен пиар. Има и вероятно скрита страна зад всяка обществена поръчка, която осигурява нещо вероятно много лично за ръководството на общината...

Сега картината не е толкова радостна и разгневени бургазлии често ни се обаждат в редакцията на „Под лупа“ със сигнали за некачествени работи навсякъде, където се пръснаха милиони и милиони от нашите пари. От пропадналото колело на кръстовището за „Меден рудник“ и Созопол, до разпадналите се велоалеи в този комплекс и покрай стадион „Лазур“, до надупчената тартанова настилка на спортна площадка „Надежда“, до дупките по ул.“Цар Симеон І“ , както и за алеите в морската градина ...

Това не се харесва на бургазлии, както и на нас, но нали идват избори и трябва да потърсим отговорност на тези управници и ги попитаме за какво дадоха милионите, защо наеха може би недостатъчно квалифицирани изпълнители или част от средствата някак си изчезнаха, за да е такова състоянието само след месец, два или най-много година.

Ще ми се да извикам: ПИСНА МИ! Дай, Боже, избори всяка година, че тогава може и Бургас наистина да стане „най-хубавият град за живеене“, ама се спрях навреме, защото се сетих, че пак ние ще им плащаме масрафа, а те ще бият барабана и ще прибират парсата...


В категории: Опозиция , Политика


Автор
38
Коментара
38
Коментара по темата
38.
Никола Баев
21.10.2011 21:55:36
0
1
Иванов не е мой тип политик. Груб, рязък и аругантен...! Това обаче което научавам от него и хората му чрез вестника и по нета ме кара да заевя, че сега ще му дам моя глас... И СЕ НАДЯВАМ ДА НЕ БЪДА ПОДВЕДЕН..!!!
37.
от Черния Орден
17.10.2011 16:40:11
0
0
Масоните са тайни общества – мафия, която е единна и целенасочена. Съставена е само от посветени, които разполагат с основната част от капиталите по света. Така например в България има 4-5 масонски ложи, които са пуснали корените си в цялата страна. Те се числят към един или друг орден, но принципът им е винаги един и същ – да притежават върховна власт, блага и пари.
В държавата ни те са се намърдали на най-ключовите позиции като едно от тях е Столичната община, която представлява една огромна група от тази мафия. Превземането на позициите там започва още от времето на Янчулев като през целия този период те се умножават значително. Събират се на тайни места, където обсъждат пъклените си планове – като се започне от заменките на горите и се премине през обществените поръчки, че се стигне чак до общинско-частните връзки.
При масоните няма леви и десни, сини и червени – всички са от една партия, имайки главни позиции от своите хора по всички етажи на властта – съдебна, изпълнителна и законодателна. При тях солидарността е от особена важност в бизнеса, ето защо не е от значение дали масонът е причислен, в обществото, изцяло към престъпните организации или е част от “честните” политици.
Имената, за които се знае, че са масони, във връзка с по-горе казаното, са: покойните Илия Павлов и Емил Кюлев, както и Констадин Паскалев, проф.Пантев и министърът Вежди Рашидов, бившият председател на Административния съд в Бургас Атанас Вълков, заместник кмета по финанси в община Бургас червеният Красимир Стойчев
И КМЕТЪТ НА БУРГАС ДИМИТЪР НИКОЛОВ
36.
been there done that
17.10.2011 00:24:17
0
0
Моя грешка

Забелешката е коректна.

Объркал съм се м/у 26 и 27

А и той 26 си е писъл че е си е пийнал.

Моето мнение е, че ГЕРБ ще имат по-скоро към 20 а БСП трудно ще стигнат 7. Въпреки дългогодишнате си традиций с тази листа за никае не са.

А и през последните 4 години се видя разликата м/у червеното управление и това на ГЕРБ.

Що се отнася до другите.......
Циркаджий,скатаджий, елеци, убийци и даже една бивша проститутка си имаме.

Няма повече какво да коментирам.

Направо на следващите избори трябва Саян да си ги прибере и да не ги пуска докато не са свършили!!!!!
35.
Алфя Орисърчс
15.10.2011 21:57:38
2
0
Последни данни- Бургас. Николов пръв, без балотаж! ГЕРБ 15, БСП 7, НФСБ 7
До предния- няколко съвета.
1. Пиши на кирилица
2. Не всички лочат алкохол
3. Обиждаш колегата, а данните ни съвпадат- факт!
34.
been there done that
15.10.2011 18:25:18
0
0
До "Ем би, ем ви"

Май трябва да се прекръстиш на "Ем пи,ем ви"

Защото явно повечко си пиинал.

Ако си вярваш искренно те съжалявам:(
33.
Сияйна Блестяща
15.10.2011 14:32:20
1
2
Не спряла да блестя, направо съм неотразима и денонощно правя тегели по Ларгото да поемам и от неговия блясък. В маалата /викат и широк център/ хич не смея да припаря, че там дупка до дупка, ще ми отиде целия блясък. И ще се сетя, че съм гладна, че нямам работа, че мъжът ми си закри бизнеса заради лакомия Марков... Бе ще си стоя на Ларгото и ще се радвам на живота, то само едно Ларго ми остана.
32.
Добрин Георгиев
15.10.2011 14:25:18
1
3
Бургазлии ще подкрепим Николов ,защото той върна доверието на обикновенните граждани в Общината и доказа, и показа ,че работи единствено и само в интерес на Община Бургас .Браво, кмете !Продължавайте все така- ние сме с вас и ви подкрепяме, за да може градът ни да продължава да се развива както до сега .
31.
Жоро
15.10.2011 12:23:40
1
2
Каква мизерия, какви 5 лева? Я се осъзнайте, хора? Забравихте ли какъв беше града преди ч години? Нямаше криза,имаше повече пари ама гради ни беше зле, а сега блести. Кой ви проми мозъците така или просто сте толкова жадни за пари?Аз съм твърдо зад Николов добре се справи!
30.
Петко
15.10.2011 00:23:53
0
0
Сайтът вече толкова ври от политика, че вече трябва да го отпениш, Кате
29.
Крали Марко
15.10.2011 00:09:54
0
0
Това е целенасочена интерпретация
28.
Е да,
15.10.2011 00:03:14
1
0
пием и бием по мъжки и най-мразим меки китки. И курвенските номера ги мразим. Момата напрай кот можа ГЕРБ да паднат наполовина.
27.
Ем би, ем ви
14.10.2011 22:31:09
0
0
Последни данни- Бургас. Николов пръв, без балотаж! ГЕРБ 15, БСП 7, НФСБ 7.
Останалите блеят!
Колега, имаме различия,нормално е. Вие пиете преди да биете...
26.
ем пи ем пя
14.10.2011 21:51:39
3
0
Още по-последни данни- Николов на балотаж, ГЕРБ- 10, щото Николов им пре.ба кампанията, Коцето Марков крадеца - единствен общински съветник от Синята коалиция, БСП - 4, НФСБ-15.
Ваклиновски ако не спре леката дрога, ще види трима в Общинския съвет ама през крив макарон.
25.
Алфа Орисърчс
14.10.2011 21:21:11
0
0
Последни данни- Бургас. Николов пръв, без балотаж! ГЕРБ 15, БСП 7, НФСБ 7.
24.
Крали Марко
14.10.2011 18:04:03
0
0
Като гледам този форум- предлагам да напълни една Под лупа. Щото авторите и са описали кахърите си в него, няма да имат сили за нови бэлвочи.
23.
деян
14.10.2011 16:35:44
1
0
Др. Иванов, как може толкова помия да се изсипе от устата ти. И още има. Ако нищо не се прави, няма да има и напукан асфалт и какво да се чупи и плюе...
А ти кандидат кмете да беше казал какво смяташ да направиш освен плюнки. И като как ще го направиш. Щото плюнките- лесно, а работата е друго...
22.
Доктор Дре
14.10.2011 12:41:16
1
4
подкрепям напълно номер 21 относно гласуването за по-малкото зло.Считам, че ГЕРБ са голямо зло за истинската демокрация и за собствения си народ.Нещо в мен се пречупи, когато гледах как насъскаха полицията след Катуница да бие учениците по площадите, познати в София разказваха как са гонили няколко момичета, едното се спънало и паднало на тротоара, 5-ма !!!! се нахвърлили върху момичето да го бият.Това не е народна партия, ГЕРБ няма да донесе нищо хубаво за народа си.Каквото показа за 2 години - от тук нататък ще е по-зле.Чака ни мракобесие и терор.Българино, събуди се.Гласувайте обаче по съвест, а не по манипулации на някои хитреци, които целят личната си облага обаче с вашия глас.Умната, ние сме хубави хора българите, нека не ни манипулират простаците!
21.
човека от коментар 1&3
14.10.2011 10:40:20
0
8
мисля че темата много се измести. Мисълта ми беше не да пиша кое поколение бургазлия съм или да плюя на чистото (щото ние българите сме все черногледи и не виждаме хубавото), а да ви обърна внимание как се прахосват средства и то в криза - получава се преливане от пусто в празно. НИма българите и в частност бургазлии сме толкова имащи, че се пилеят така безконтролно пари?!? ОК, кмета успял, взел от някъде пари по програми, каква част е използвал от тях, той си знае. Но вижте качеството, за цената, за която се твърди, че е направено кое да е нещо, дали си заслужава? Дали може по-евтино и по-качествено? Ей такива въпроси като си задават хората, в един момент си отговарят и започват да се чувстват минати, прецакани. Работата става като в сериала снощи по НОВА ТВ - хораа нямат вода, ама нека им направим трета детска площадка, да играят децата (дето ги няма). Питам познати последните дни "знаеш ли вече за кого ще гласуваш?" отговора 90% един и същ - "Няма алтернатива и за това за по-малкото зло (сиреч ГЕРБ)".... Само едно нещо ще ви кажа на всички, които мислите, че тая много злоба в себе си - вие сте зрители от първия ред как се става олигарх в БГ. И понеже повече им харесва да ги управляват такива хора, бавно и полека почваме да ставаме губерния, като в Русия, където олигарсите си управляват, плащат си лептите на премиера (и на президента) и си правят каквото поискат. Ако искате да ни управляват като едно време при бай Тошо, гласувайте за по-малкото зло. Ако искате града да има гражданска съвест и да се държи сметка на управниците кка харчат парите на данъкоплатците (а и тези от евро фондовете) гласувайте по съвест, но гласувайте!
А на господина от коментар 2, който е обиколил цял свят и вероятно е бизнесмен, но с поведение на простак да кажа - ти да си жив и здрав да направиш нещо, от което околните да имат полза и да те споменават с добро.
20.
Бургас
14.10.2011 10:32:18
2
11
Гледам и не вярвам на очите си.То бива бива толкова безпомощност в ГЕРБ,ама чак толкова да са жалки ,че едни и същи драскачи(Сияна Ненкова,Милан Тодоров
,been there done that ,Вилизар Георгиев) да се опитват във всеки форум да налагат некадърната кандидатура на Николов,чак си е нагло.Все оплювате другите кандидати , но като ви извади елечето снимки и факти поне си затворете мръсните усти.ТОВА СА ФАКТИ!!!!Вашите брътвежи в стил "Ураааааа...." ги знаем.Яд ви е , че пак го начукват на Митко вафлата , но какво да се прави - срещу фактите и боговете трябва да замалчат , но вие сте балъци , а не богове:)))
19.
ДС
14.10.2011 08:55:42
6
0
Имало записи, видеоматериал и папки!!!Е, да това звучи като почерка на една Истинска история! Тези папки могат да се използват за рекет най вече, нали?
18.
Митака
14.10.2011 01:26:26
3
6
Не се хабете момчета тия двамата са потенциални клиенти за замъка срещу родопа. откраднаха за 4 години толкова колкото Йоан не можа за 12. сасипаха ни от данъци за да крадът ГЕРБ-аджии. на 23 да ги пратим в почивка завинаги....спокойно не се хабете в нета драскат 2 техни писачи а народа е с нас...
17.
Истинска история
14.10.2011 00:28:22
2
7
Годината е 2010. Бойко Борисов тъкмо е поръчал на ДАНС проверка срещу Коцето Марков за крупни далавери в общината. На Митя Николов му припарва под гъза и е разколебан дали да остави другарчето само да потъва в блатото или да извади от паричките, спестени от контрабанда на сухо мляко, за да го спаси.
Та по това време на любопитно видео се вижда как Коцето Марков влиза в офиса на известна пиар агенция с няколко папки под мишка, с компромати срещу Митя Николов и казва: "Няма да се давя сам".
Папките съдържат конкретна информация, която може да съсипе Митя. Към тях има и запис с гласа на Коцето Марков, който дава пикантни разяснения по съдържанието на папките.
Няколко дни по-късно човек от агенцията е засечен и сниман на тайна среща извън града с Митя Николов.
После изненадващо проверките срещу Коцето Марков секват, но записите и папките стоят. Въпрос на време е да видят бял свят.
16.
Милан Тодоров
13.10.2011 22:31:22
7
2
Много е забавно като човек намери 1 напукана алея и е снима и качи за да се покаже че нещо се е развалило. Ами като не се пази естествено, че ще се руши!Димитър Николов се постара толкова много през целия си мандат и промени града ни, а не само както се твърди по-горе през последната 1 година за да се откриела кампанията на ГЕРБ в Бургас. За да не кажете че спекулирам заповядайте линк: http://www.burgas.bg/bg/info/index/626 . Димитър Николов е най-добрият кмет в България и които го отрича и твърди че свършеното е малко или некачествено значи очевидно има и .. други интереси, защото потъпква истинското си мнение. Г-н Николов с Вас сме не спирайте с добрата работа.
15.
ИСТИНАТА
13.10.2011 22:17:36
2
7
Митя се насра да краде, но използваше за мръсната работа Коцето Марков, щото той трябва да е в бяло. Обаче като става дума за пари, ама за много пари, Вожда на ГЕРБ не прощава. И в прав текст му каза на Митя - оправяй се там, ще те покрия, но не спечелиш ли втори мандат, ще ти спукам гъза от прокурорски проверки и ще ви пратя с любимия ти Марков да си правите компания в пандиза.
И Митя пак се насра - тоя път от страх и при кого да отиде ако не при любимия Коце Марков. Сега двамцата си правят заедно кампания на гърба на ГЕРБ, белким ако го изберат бургазлии пак за кмет, да си подсигури верни хора в общинския съвет, че да може да опъва юздите на гербаджии, щото той и те вече не могат да си дишат въздуха.
Митя Николов и Коцето Марков - заедно завинаги, че иначе - раирани костюми.
14.
Сияна Ненкова
13.10.2011 22:08:15
9
2
Бургас става все по-прекрасен благодарение на усилията на г-н Николов, а като гледам тук изявилите се бургазлии все по-неблагодарни. Кмета ви направи красиво, подредено, а вие само рушите, срам и позор!
13.
been there done that
13.10.2011 21:59:09
8
5
Е, това ли е ?

Малко напукан асвалт и ена счупена пейка.

Засрамете се бе хора!!!! На фона на всичко което е направено.......

Просто сте смешни.

Това, кой от кое село бил или кое поколение бургазлия,не ме интересува. Интерсува ме това че последните 4 години града се промени към хубаво.
12.
Доктор Дре
13.10.2011 20:27:55
4
11
очакваха се такива катастрофални последици от припряните ремонти на ГЕРБ - тя цялата им работа такава - парата да отива в свирката, ама те и 1300 вагона липсват, така че влакчето им става все по-късо.Като нарицателната им резервна скамейка - калинки, милиционери, политически номади и нито един достоен и читав човек, все болни мозъци, пфуууууу
11.
Кирил
13.10.2011 20:18:05
4
7
БКП и ГЕРБ ги видяхме - двуяйчни крадци... да ги натирим тия МАФИОТИ...!
10.
Милиционера-от БСП
13.10.2011 18:51:44
5
11
Абе тука само комплексари от ГЕРБ И СДС сами се хвалите ... ай бегайте у комлука при избератели те си... щото и Мутето Николов и Кради Марков са комунета като бащите си... сполай мина ви мандата и малко ли ви беше краденето ?
9.
Вилизар Георгиев
13.10.2011 18:48:25
9
2
Така е!!! В България всичко хубаво веднага се разбива или загрозява,трудно може да се спре това,понеже е въпрос на възпитание.Не разбирам обаче,защо го изкарват като PR, то по тази логика всичко което се напра хубаво е PR.Г-н Николов моля ви продължавайте с този PR, за да може Бургас да продължава да е най-добрия град за живеене в България.Ние ви подкрепяме напълно!
8.
До номер 7
13.10.2011 18:45:06
5
2
Ти защо мислиш че това са избиратели? Това е самият автор сигурно, но нямаме намерение да вдигаме дискусията и акциите му респективно.
7.
До г-жа Ненкова
13.10.2011 18:33:22
9
3
Г-жо,случайно попаднах на този сайт.Такава злост и ненавист не бях срещал никъде.Това са крайно реваншистки настроени избиратели,непознаващи благодарността,признателността за свършената добра работа.Те не са за прогреса-търсят мъст,подклаждани от своите водачи.Те не умеят да уважават победителите.№2 и №38
6.
Сияна Ненкова
13.10.2011 18:19:38
7
5
Не съм съгласна, че хората, които подкрепят г-н Николов са едикакви си ( имам възпитание и няма да падам до просташко ниво). Нека да си говорим откровенно, направиха стълби до моста и нямаше и седмица, те бяха надраскани с 1000 надписа. Разни пияни непълнолетни наркоманчета, които родителите им дават пари за алкохол чупят всичко. Аз живея до МОрската и виждам как новите пейки са изпочупени или издраскани. А и незнам как г-н Иванов има наглостта да коментира толкова повърхностно предположени, че дори като бизнесмен той продава климатици със 2-ра употреба части. Нека да си говорим с факти, г-н Николов се старае да угоди на всички, а само неблагодарници, срам!
5.
До 3-ти и 4-ти
13.10.2011 18:01:31
4
7
Много злост бълвате.3-ти ,не в Европа,а в цял свят съм ходил-в Барса почивам всяко лято по 20 дни.Чел си някъде за Гауди,Монсерат.4-ти,не съм пенсионер,а в зряла възраст.Ще си говорим след 23 октомври.В Бургас все още има разумни хора,а не реваншисти.
4.
Митака
13.10.2011 17:22:28
4
10
До ''Големия'' - пенсионер /щом 63 си карал кьнки ?/ пази си кьнките и се изнясяйте по бьрзо кьм ветрен, че няма кой да баламосвате вече ...тьпи Герб-аджийски ченгата ... по нагли крадци от вас не е имало в бг никога....
3.
до големия
13.10.2011 17:07:54
3
15
слушай бе селяк, аз съм 4-то поколение бургазлия и не съм живял другаде освен в центъра. ако си ходил из европа (а ти явно не си) щеше да разбереш, че една работа като се прави, се мисли, не да се разваля по 10 пъти и да се прави наново. в Барселона например има един парк "Гюел" - там няма ни една асфалтирана алея - всичко е с пясък - екологично чисто. на който му се карат кънки да кара към сарафово. и без това вело алеята е само нарисувана, файда от нея никаква.
а кавали може ти да правиш някъде из морската градина или на адамовия плаж...
2.
големия
13.10.2011 17:01:52
14
6
Слушай,бе кавал от село Каблешково.1963 год.карах летни кънки в морската градина,а ти пасеше овцете на село.От тогава морската градина не е асфалтирана.Направиха ви градина за приказ,за да можете да ходите с цървулите и елечета по нея и отново плюнки.Не вървите.Хайде при партизаните.
1.
ekolog
13.10.2011 16:41:13
3
16
а, защо няма ни един коментар тук?!? къде са поддръжниците на кмета да оборят горните твърдения? Спите, лапачи, спите, явно много сте яли и сега съня ви е дълбок... дали ще се събудите до изборите, за да ни убеждавате, че всичко е наред, или ще ги проспите?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори