×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ще се подпише договор за дарение за 300 000 лв. между „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД и Община Бургас
  • Гледат на второ четене забраната на рекламиране на хазарт
  • Велики вторник е! Трябва да бъдем смирени
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Не ми било ротация, най ми било куролация


Не ми било ротация, най ми било куролация
Откакто стъпи на сцената, Кирил Петков постоянно демонстрира, че наредбите, включително основният закон на страната – Конституцията, са широка врата у поле
Ключови думи: флагман, кирил петков, пп-дб
15 Април 2023, Събота, 21:31 ч.
Автор: Виктория ГЕОРГИЕВА

Или още за безспирните опити на ПП и ДБ да изчегъртат политическата ни система

Отдавна сме свикнали с политическите циркове, особено много се нагледахме на такива през последните две години. През този период разбрахме и че според някои партии и политици законите важат само, ако касаят опонентите им, а за самите тях са разтегливо понятие. Това с пълна сила важи най-вече за бившия ни министър-председател Кирил Петков.

Ах, тази омразна Конституция

Откакто стъпи на сцената, той постоянно демонстрира, че наредбите, включително основният закон на страната – Конституцията, са широка врата у поле. Безскрупулната му лъжа по отношение на канадското му гражданство, гарнирано с явното нарушение на Конституцията, поставиха началото на серия лъжи, полуистини, заблуди и прочее. Паралелно с това той не спря да говори за морал в политиката, за ново начало, за промяна. Петков всъщност е олицетворение на партията, която представлява, като цялото им присъствие на родната политическа сцена – от самото й учредяване до този момент, е един низ от инженерство, заблуди, откровени лъжи и противоконституционни идеи. 

Парадоксално или не, но поредното (надали последно) посегателство върху основния закон на страната, ПП, по предложение на Асен Василев и с възторжената подкрепа на Петков, извърши по време на Страстната седмица, когато трябва да сме най-смирени и да се покаяме за греховете си.

На Велика сряда, видимо самодоволен и крайно несмирен, от парламентарната трибуна Василев заяви: „Предлагаме да се направи заемка от европейския опит. В ЕП двете най-големи парламентарни групи излъчват председател на ротационен принцип. Предлагаме механизъм, по който председателят на НС да бъде избиран на ротационен принцип между двете водещи политически сили - ГЕРБ и ПП". Така по думите на Петков „ПП е сложила конструктивно предложение по въпроса с избор на председател на парламента на масата за преговори, предлагайки да има ротационно председателство”. 

На Велика сряда, когато християните си припомняме и решението на Синедриона да осъди Иисус Христос, а Юда Искариотски е отишъл при юдейските първенци и предал Христос за тридесет сребърника, питайки се дали и ние постоянно не предаваме Христа чрез нашите небогоугодни дела, Петков и Василев решиха отново да потъпчат законите. 

Какво пък толкова, нека председателите са двама

Традицията в българския парламент е, че най-голямата парламентарна група излъчва председателя. Дори и да следват неолибералната максима, че традициите не са това, което бяха, по-важното е, че в Конституцията няма ротация. Няма и процедура, по която да може да се осъществи възможната ротация, защото тя би била нарушение на основния закон на държавата. Никъде в Конституцията и не пише, че мандатът на председателя на Народното събрание е органичен. Нещо повече, в Конституцията председателят има точно определени правомощия, той е лице със статут на национална сигурност и на ежеседмична база получава много специфична, често и конфиденциална информация. А колко хора знаят, че председателят на НС включително може и да встъпи в изпълнение на президентски пълномощия при извънредни обстоятелства. И не на последно място, в Конституцията на Република България се говори за Председателве единствено число и никъде не става дума за Председатели. 

Примерът с ЕП, който ДБ и ПП се опитват да дадат, също е безумен, защото ние сме суверенна държава (или бъркам?), а европарламентът е наднационална структура. Не е и никак случайно, че никъде в Европа няма парламент, чието председателстване да действа на този принцип.  

Тази обидна идея всъщност беше предложена още предишния парламент от ДБ, в чиито редици виреят такива правни капацитети като Надежда Йорданова, останала в паметта на народа като „Жената зад щанда”. Е, същата дама заяви, че този подход не е противоконституционен, а се основавал на „джентълменско споразумение, според което председателят на НС от едната партия подава оставка и се започва процедура, за да бъде сменен от друг”.

Криза до безкрай

Поредната ПП идея единствено задълбочава парламентарната криза, в която се намираме и все повече и повече дестабилизира държавата. Нямаме подобна ситуация до момента. Колкото и фрагментирани да са били политиците и партиите в последните години, Народното събрание е избирало председател на парламента. И той винаги е бил от партията с най-голямо мнозинство. Дори през размирната 1997 година, дори и когато ОДС губят от НДСВ през 2001 г., дори и при Тройната коалиция. Винаги! До последните два парламента, когато властта беше взета от ПП. 

Конституция ли? Какво беше това – яде ли се, пие ли се, пипа ли се? Именно Промяната, със съучастието на ДБ, принизиха парламентарната система до положение, в което все по-често се чува – „явно трябва да сменим системата, тази е изпразнена от съдържание”. От което знаем кой печели, но по-лошото – губеща е цялата страна, губещи са всички граждани. Ех, тази така омразна на Петков и ПП Конституция, защо пък да не я погазим отново...

Да му мислят ГЕРБ

А ГЕРБ не бива да затъват в това блато, подавайки се на реториката и противоречивите идеи на ПП/ДБ. Изказването на Борисов, че "има парламентарна практика - първият получава парламентарния председател", без обаче категорично да отхвърли предложението им дава още по-голяма увереност на хората отсреща, че каквото и да поискат, каквато и разрушителна за политическите устои идея да подхвърлят, тя ще бъде приета. Но от това им поведение следва само по-голям хаос.

Няма как и не трябва да има консенсус и разбирателство, още по-малко отстъпки, когато целенасочено от две години се газят законите и се потъпква Конституцията. Противното би означавало кризата, в която се намираме, накрая да помете политическата ни система, такава каквато я познаваме, запращайки ни в непознати и още по-мрачни дълбини. 

В ръцете на ГЕРБ е да не позволи това да се случва, тяхна е и отговорността, делегирана им от българския избирател, който с вота изрази волята си. Въпреки милионите за реклама, въпреки  обединението на "добрите сили", въпреки всички хватки, които ПП/ДБ приложиха и опитват да прилагат, те не са разпознати като промяна, а напротив - като политици, откраднали идеята за промяна. Те са бедствие за политическата ни система, а всеки, опитал се да се колаборира с тях, рано или късно ще е принуден да понесе последствията от този ход.


В категории: Политика


Почина модна икона
Почина модна икона 30/04/2024, Вторник 11:28 0
Флагман.БГ Тя си си смени лицето за 70-ия юбилей Тя си си смени лицето за 70-ия юбилей 30/04/2024, Вторник 11:00 0
49
Коментара по темата
49.
44
17.04.2023 14:56:46
0
6
Viktoria zaslujava post v PIK.
48.
Краси
17.04.2023 06:14:06
1
8
Прогербаджийака статия, с ясно изразено целуване на Борисовия задник, за да бъде авторката забелязана. Дано я забележат, но моралът, моме, моралът ти липсва, не рейтинга.
47.
Българина
16.04.2023 16:56:10
3
8
Най ни било кИро-лация.
Вече 2г някъде.
Следствие->Прокуратура->Съд->Затвор!!!
46.
завършил СУ нежурналист
16.04.2023 15:15:31
2
8
Интересни разсъждения на автора на статията. Белязани с неговите политически предпочитания. Госпожата или госпожицата на име Виктория се опитва да напише "народен", разбираем материал - "политически". Интересно ми е, какво и къде е завършила като образование, би трябвало да е поне БСУ или дори ВТУ, а защо не и журналистика в СУ. Но това са само предположения. Та, ПП ГЕРБ, вече над 15 години е лидер в нашия живот. Партията страда от много хронични болести - вождизъм, упреци за ширеща се корупция, феодален принцип на структуриране, а самите и основатели в Бургас са предимно осъдени и неосъдени престъпници, известни с не особено високото си образование, произхождащи от селски семейства, но за това не можем да се сърдим на никого, демокрация е. На финала, ПП ГЕРБ, както и останалите парламентарно представени ПП, са еманация на прехода от комунистическо и полуфеодално общество към Западен тип демокрация, която не отговаря на местната душевност, ниво на морала и образованост на популацията, което създава конфликт между желанията за "справедливост" и желанието ни да живеем добре, чрез "далавера", андрешковчина и криво разбрана социалност, която клони към хранени хора от феодален тип - грубата сила е на почит, в едно с кланово и мафиотско организиране на най-простите, най-долните и най-безморалните индивиди. Така се случва в бившите източни страни от Средеземноморски тип, а при нас и от Азиатски. Бъдещето е на науката, да ни реши проблемите, защото сами не можем и няма как да ги решим.
45.
До 41 и 42
16.04.2023 14:39:27
4
11
Пък Киро и Асен са ангели небесни: единия педал, пък другия к@рвар! Хвъркат ли, хвъркат!
44.
какво
16.04.2023 13:16:54
8
8
ли може да очакваме от една изявена гербаджийка Виктория Георгиева! хахаха! НЕма нужда да се напъваш, бе Георгиева, нЕма да стане вашата, ГЕРБ са на закриване - вземат ли им местните избори в големите градове, отнемат ли им възлови места и комисии и като няма от къде да крадат, те сами ще се саморазпаднат! Спойката им е кражбата и личното облагодетелстване - изчезне ли това и те ще изчезнат!
43.
ХХ
16.04.2023 12:19:44
7
9
До 41

И как се "борят с корупцията"? Например сделката с газта от Чирен?

ПП. Разликата е единствено в това, че Тиквата е честна и открита и ДВА пъти ТИ каза директно, че си про'с'т.
42.
!
16.04.2023 11:08:02
6
23
Борисов е най-големият крадец в познатата Вселена!
41.
Да се знае!
16.04.2023 11:03:26
14
16
До 40. ГЕРБ са символ на корупцията у нас, а ПП/ДБ се борят с корупцията.
40.
ХХ
16.04.2023 10:10:46
13
6
Кажете бе, про'с'таци неграмотни, какви са разликите между герб и пп?
39.
До 25
16.04.2023 10:09:30
25
10
Напротив! Борисов е единствения отговорен политик в момента. Прави това, което е нужно на България, а другите се правят на ощипани самодоволни калдарини. Няма значение дали го харесваме или не, но факт е че по негово време беше по-стабилно, по-спокойно и по-евтино, а сега е хаос. Пък ти ми обяснявай колко били хубави Промяната! На джоба си ли да вярвам или на теб?!
38.
Кую
16.04.2023 10:00:05
16
10
Хуйвардски келемета.
37.
ХХ
16.04.2023 09:21:28
20
5
До 36

Че той Борисав два пйти се налага да заяви, че европеидите са про'с'таци. И ат герб и от пп. Факт.
ПП. Каква е разликата между герб и пп, че да има разлика и в електоратите ем?
36.
До
16.04.2023 08:34:45
21
8
Изберателите на герб и пп/дб вижте как вашите лидери защитават идеите и платформите на партиите ви!Заради единия келепир са готови на всякакви метаморфози само и само да са властта и в негово Височество Келепира!Ето за такива хора гласувате!???
35.
Антихрист
16.04.2023 08:27:48
13
47
Поне на този светъл празник спрете с поръчковите и кафеви статии, какви безбожници сте вие бе хора? Същите като един бивш премиер който си купува индулгенция обикаляйки като преял всички храмове и като се прекръсти и се спъва!
34.
ХХ
16.04.2023 07:09:15
36
13
До 25 "Опитва се да преметне не само „ПП – ДБ“, но и всички българи, също така Брюксел и американското посолство." - какво ви е преметнал, като е най-искрения и честен спрямо вас политик - лично два пъти ви казал истината, че сте про'с'ти?
ПП. Пък това, че мами посолствста не интересува българите, а само петоколонните безродни роби като теб.
33.
ХХ
16.04.2023 07:05:30
31
15
Извинявам се - няколкоседмичен онлайн курс...
32.
XX
16.04.2023 07:04:04
42
26
До 29 "... това, че едно е Харвард, друго е пожарно училище," - така е. Покааа, че школата в Симеоново подготвя по-нормални хора от няколоомесечен курс по интернет към в Харвард. И това е факт.
31.
ХХ
16.04.2023 06:58:50
6
9
До 20 "Пределно наясно са от ЕС, че парите ще потънат в някой джоб" - е и? Нали за това ги дават?! Дянков ВИ заяви пределно ясно на про'стаците, че ЕС парите са хранилка за корупцията не само у нас.
30.
Христо
16.04.2023 06:41:08
12
39
Обърнете внимание, че няма НИТО ЕДИН ДЕН в нито една медия, нещо против ПП ??? А за кражбите, за злоупотребит на Герб, на ДПС. за Сарайте нищо Явно си обичаме да ни е в....
29.
Христо
16.04.2023 06:36:05
11
43
На тоя НИКОГА няма да му бъде простено, е изгони,, братушките,, от руското посолство, че открито заяви курса за тоталнс независимост от тях, тпва, че се закани на ДПС за арести, това, че едно е Харвард, друго е пожарно училище, товс, че е против изпростачването...Но,, суверенът,, си избира отново Чалгаря, Варненския ром, обича си Фокита, Коцетс, Софита, Лоренцовци... Ами тогава, явно си заслужаваме хала на който сме..
28.
Хаха
16.04.2023 06:07:41
13
35
Такива псевдо журналистчета са като гъбички по топките на банкянския шопар.
Можеше повече да се постараеш вики.
27.
Наздраве!
16.04.2023 04:48:04
33
15
Имам един приятел, горкия, първо гласува за Слави, после за Христо, последно за коалицията, а сега малоумниците ще клекнат на Борисов.
Ще го черпя една ракия да му мине и да погребем Промяната.
26.
Уважаеми читатели
16.04.2023 04:26:32
12
66
Тази повърня е реализирана с любезното съдействие на ПП ГЕРБ. Приятно четене.
25.
Виктория Гейберасткова
16.04.2023 04:07:14
14
94
Борисов е най-големият страхливец в най-новата българска история. Страхът го кара да упорства като магаре на мост и повтаря до умопомрачение, че иска правителство с „Продължаваме промяната – Демократична България“. Трябва му този формат, за да изпере корупционните мазни и токсични петна от своето управление. Опитва се да преметне не само „ПП – ДБ“, но и всички българи, също така Брюксел и американското посолство.

На велики четвъртък обяви, че ако не се случи желаното от него имал и план Б.

Целият този фарс се разиграва пред очите ни и не се намира поне един смел човек в ГЕРБ, например, който да заяви на своя партиен лидер, че трябва да се оттегли. Под каква форма и къде – не е толкова важно. Но този човек е спирачката на политическите процеси в страната, а оттам и на всичко останало.
24.
Серави
16.04.2023 01:40:18
18
66
Канадско гражданство или 12 години незаконно строителство за милиарди, според морала и конституцията, или европейски пример и заимстване срещу корупция, манипулация, масово източване на средства. Благодаря
23.
Да
16.04.2023 00:10:57
55
25
Някой трябва да поеме отговорност за сегашното положение на страната. След експериментите на Радев държавата е пред фалит.
22.
Гроб
16.04.2023 00:07:44
14
64
Само за герб коментарите са заключени. Свобода на словото.
21.
Само да не се покрие в Канада
15.04.2023 23:51:04
79
31
Kато почнат арестите, та само дамаджаната да го отнесе. Пари от Европа за червени крадци няма да има.
Нямам проблем със сексуалните предпочитания на „премиера“ К.П. и Кокорко, а с това, че лъже постоянно, неистово и неконтролируемо по телевизиите и с това, че е зависим от непублични фактори и неизвестни за публиката и избирателите му обстоятелства. Губи си времето в многочасови словоблудства и не работи за благото на народа. … Киро Петков си изми ръцете за #Grindr чатовете от телефона си, с които сам се похвали пред медиите, с някакъв си незнаен човечец, който бил „съветник по външните работи в МС (цитирам дословно този абсурд)!!!! Странно тогава защо чатовете са от личния профил с телефона на Киро Петков? „Съветникът“ от телефона с профила на премиера ли си чати, за да лови гейове? Или пък не е просто само „съветник“? Или е „съветник“ в МС, но по други работи, по-сърдечни?“
20.
*********
15.04.2023 23:47:29
73
24
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
19.
Чичко
15.04.2023 23:25:58
28
95
Флегматиците газ пикат ,че тиквата не може да краде .ХАХАХА
18.
Писател Чукча
15.04.2023 23:25:45
32
7
Абе Виктория абе Георгиева що се напъваш като не ги вдяваш нещата?Едните меки китки предложили на другите меки китки да си менкат позата докато уточнят кой ще е отгоре и кой ще е отдолу.И за какви отживелици като национални конституции говориш при положение,че евроатлантическите ценности са над такива архаизми?
17.
някой
15.04.2023 23:19:26
22
74
показваме как работи герботрола. Пише кретенски коментар, после си цъка плюсчета с впн-а. Аз пък сега ще си цъкна 40 плюса за здраве...
16.
Радевите пъцули са тотал щета
15.04.2023 23:14:19
88
41
Пълен провал на Радев и компания, нагушиха се дебело, изтъкаха си платното, вече е време да ритнат кросното!!!!
Свали Борисов, стана ли по-добре за държавата и хората?
Арестува Борисов, стана ли по-добре за държавата и хората?
Какво ти остава, да го ликвидираш, та хората да няма с кого да сравняват?
Голям комплексар си Радев, дребен и злобен завистник!
Двойно да ти се върнат мизериите, които сътвори с менторите ти!
15.
Който сее ветрове, ще жъне бури!
15.04.2023 23:09:10
74
30
От кретенското безумие на МВР Рашков и Простото Киро единственото, което ще стане е да произведат Борисов в герой.
Поради тотална некадърност и безпомощност отвличат вниманието на хората с циркове!
Очевадно това е остър кризисен пиар за да ни отвлекат вниманието от въвличането ни във войната и за да успеят да се задържат на власт, фокусирайки вниманието на обществото един месец да приказва нататък за Борисов.
14.
Хах
15.04.2023 23:01:34
42
95
Традиционно първата сила избирала председател. Ами ГЕРБ да си осигурят мнозинство? Петков и ПП не са им длъжни. Традиционно не пускаш вот на недоверие на редовно правителство, ако нямаш план какво ще правиш, но ГЕРБ направиха точно това и сега сме в спирала от избори, въпреки че ББ и компания толкова обичат стабилността. Найс, а?
13.
Мда
15.04.2023 22:51:23
42
108
Ех, много ги е яд провинциалното сайтче на Киро... нещо ги е настъпил, явно кранчето за грабежи е секнало и не им дават кинти от общата софра за медиен чадър на крадците .
12.
Кирето е просто парче,чукундур
15.04.2023 22:50:46
105
50
Надяваше се с кризисен ПР чрез мутрата Рашков, да си зачисти насрания задник!
Простото и Чашков са най-големите престъпници!
Бумерангът на съдбата ще ги застигне, няма къде да се скрият!
След тази акция, уверено може да се твърди, че следващия Премиер е Борисов 4!!!
Трябва да са тотално изпращели Подлогите на Прокопи и мафията, за да се решат на тази тъпа постановка!
Браво на тъпанарите, вдигнаха рейтинга на Бойко-Победоносец!
11.
ХХ
15.04.2023 22:40:09
82
54
До 7

"Петков е направил искрена грешка с гражданството, защото не е знаел, че има срок, преди да бъде освободен..." - ц. Кирил Петков съзнателно излъга, след което директно заяви, че Конституцията не го ингересува.
Грешката я е допуснал баща ти...
10.
Смях
15.04.2023 22:32:19
49
86
Доста манипулации в тази статия. Я кажете как Ива Митева беше председател , а ИТН втора сила? И защо ПП пречат на тези ,които свалиха Никола Минчев да си изберат председател?Ами да си вадят пак коалицийката Герб,Дпс,Възраждане и ИТН и да си го избират, след като свалиха последното редовно правителство
9.
до 8 кефетчията
15.04.2023 22:19:26
47
84
Той вожда ти за 12 години хората го видяха. Проблема е че прости политици управляваха държавата и я окрадоха за 30 години. Ти понеже си цървул няма как да го разбереш.
8.
До Лапачев,който се кефи
15.04.2023 22:07:50
6
57
Сами видяхте, че Радев беше и до днес е заграден от олигарси, измамници и бандити, същите като борисовите, дори още по-гнусни и гладни простаци и варвари.
Какво ще стане ако неговата власт стане еднолична? Мислите ли!Диктатурата чука на вратата ни и само от нас зависи дали ще я я приемем само защото ни обещава райските градини по пътя на копринката.....
7.
Спрете да мрънкате
15.04.2023 22:06:47
64
110
Конституцията и всички закони в държавата си бяха врата у полето в продължение на 30+ години и никой не мъцна и дума. Петков е направил искрена грешка с гражданството, защото не е знаел, че има срок, преди да бъде освободен, и сега ще му се натяква с години. Това е първият ни читав политик от толкова години насам; няма нужда да го тормозим.
6.
Лапачев
15.04.2023 22:01:37
73
28
Обаче Радев за две години яко ви го нахули на подлогите на тиквата. Ще цъфтите като рязани тикви.
5.
С цървули от Дивия Запад
15.04.2023 21:59:25
105
71
Кирил Петков, който потроши държавата, сега говори за компетентна
финансова политика!
Това е гьонсуратлъкът на всички времена, новият Бай Ганьо!
4.
Благодарение на гениите ПП/ДБ
15.04.2023 21:55:40
112
74
Държавните дългове се трупат в милиарди, както никога досега.
И дано разбирате, че колкото повече се трупат, толкова повече ставаме зависими от кредиторите си.
3.
Влезте в реалността малко...
15.04.2023 21:53:22
116
63
Творческа импотентност на Лорер и компания са коментарите от типа "Щом ГЕРБ реват", значи държавата е добре...
Почнахте да ги повтаряте за всяка статия... Ще се изтъркат като чекмеджето...
2.
Радев
15.04.2023 21:51:27
82
120
Той другаря Радев ви изчегърка вашия герб. За две години служебно управления много ви падна гарда на мисирките. Виктория , политика се прави с хора честни, не с цървули като вашата тиква.
1.
Безглутенови козунаци
15.04.2023 21:49:53
115
78
Кирето доказано работи не за интересите на българските граждани, а за интересите на бутикова клика ударени от прокуратурата български олигарси.
Да е жив и здрав, но вече му е време да си резервира полета за Канада.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бойко Борисов със стратегически промени в листите, вкарва две ключови имена Бойко Борисов със стратегически промени в листите, вкарва две ключови имена Йорданка Фандъкова е една от готвените изненади  Внимавайте къде спирате след празниците! Зелената зона отново ще е активна Внимавайте къде спирате след празниците! Зелената зона отново ще е активна Краткият номер за таксуване в „Зелена зона“ е 1357 Забраниха рекламата на хазарт в Бюджетната комисия на второ четене, предстои гласуване в зала Забраниха рекламата на хазарт в Бюджетната комисия на второ четене, предстои гласуване в зала Остава обаче рекламата върху билбордове и изобщо не е ясно как ще се контролират социалните мрежи  Кръвнишкият й поглед я издаде - тази бивша участничка от "Денсинг старс" не иска да чуе за партньора си Кръвнишкият й поглед я издаде - тази бивша участничка от "Денсинг старс" не иска да чуе за партньора си Преди седмици той директно я атакува с целувка по устата по време на танца, а в специален анонс сподели и за тръпката, която изпитва към нея Убийцата на Пейо твърди, че получила инсулт зад решетките, пуснаха я под домашен арест Убийцата на Пейо твърди, че получила инсулт зад решетките, пуснаха я под домашен арест Според адвокатите й се наблюдавало изтръпване на крайниците и затваряне на очите Вдигнаха цените по плажовете в Гърция, вижте с колко Вдигнаха цените по плажовете в Гърция, вижте с колко По плажовете коктейлът "Аперол" вече струва 8,50 евро, а кафе по-евтино от 5 евро няма да откриете Тъпанарите в парламента отблъскват хората Тъпанарите в парламента отблъскват хората Те непрекъснато се ядат като зли кучета, намират си кусури, като че не управляваха до вчера заедно Тя си си смени лицето за 70-ия юбилей Тя си си смени лицето за 70-ия юбилей За нея сякаш времето е спряло  Белото и хашиша донесоха много проблеми на тези български звезди Белото и хашиша донесоха много проблеми на тези български звезди Положителните тестове за дрога им създадоха главоболия Ученици от Търговска гимназия участваха в „Деня на отворените врати“ на Бургаската окръжна прокуратура Ученици от Търговска гимназия участваха в „Деня на отворените врати“ на Бургаската окръжна прокуратура След посещението в съдебна зала учениците беседваха с окръжния прокурор Георги Чинев
Почина модна икона Почина модна икона Юми Кацура е легенда  Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Търсят ударно стругари Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Според германските власти събитието е организирано от човек на име Рахим Боатенг, който е свързан с „утвърдена екстремистка група“ "Мюслим Интерактив" Арестуваха кандидат-президент в САЩ Арестуваха кандидат-президент в САЩ Каналът „Фокс нюз“ съобщи, че Стайн е задържана заедно с около сто души по време на протест Забравете всичко, което знаете - 37 градуса вече се счита за висока температура Забравете всичко, което знаете - 37 градуса вече се счита за висока температура Преди близо 150 години немски лекар анализира температурата на 25 000 пациенти и заключва, че нормалните стойности са 37 градуса Украйна губи и Работино, Русия се кани да превземе Харков през май Украйна губи и Работино, Русия се кани да превземе Харков през май Четирима загинали при удара по замъка на Хари Потър в Одеса Съветски гаубици на Саддам Хюсеин ще спасяват Украйна Съветски гаубици на Саддам Хюсеин ще спасяват Украйна Британска компания доставя в Украйна съветските самоходни оръдия “Гвоздика” и “Акация Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Близо половината от средствата за изплащане на пенсиите вече не идват от осигуровки, а от данъци 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен Според учените по тази разломна линия от дълго време не са ставали земетресения и няма регистрирани данни за такива в миналото, но... Ракът да не си пилее енергията, а Девата и Скорпионът да не пазаруват днес! Ракът да не си пилее енергията, а Девата и Скорпионът да не пазаруват днес! Хороскоп за деня – 30 април 2024, вторник
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори