×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето кои колеги на Юлиан Вергов му обърнаха гръб


07 Април 2023, Петък, 16:41 ч.
Автор: Флагман.бг

Александър Сано сменя актьора в представление на Яна Борисова, която уж го подкрепя безусловно

Юлиан Вергов уж имаше много поддръжници във войната с Диана Димитрова, която го обвиния, че я е пребил, но колегите му малко по малко започват да му обръщат гръб. Първо го махната от шоуто на Нова тв "Като две капки вода", а сега е заменен в спектакъл, в който участваше със своята учителка по актьорско майсторство Цветана Манева – „За любовта“, пише Уикенд.

Това е единственото представление в което към момента се изявява Цветана Манева.

Проектът беше замислен като театрално-музикален пърформанс, с който Яна Борисова да отпразнува своя юбилей, но се оказа много успешен и последваха още представления

Освен Манева в него бяха ангажирани нейният любим ученик - Юлиан Вергов, както и Стефан Вълдобрев, Дарин Ангелов. Боряна Братоева и др. 

Първото име, което изчезна от проекта след разразяването на скандала с Диана Димитрова, беше на Стефан Вълдобрев, който досега не се е изказвал официално по темата. Когато след месеци мълчание по темата Веров обяви позицията си, много родни артисти застанаха зад него. Сред тях обаче не бе и Стефан Вълдобрев.

От 24 април се очаква на мястото на Вергов в „За любовта“ да излиза колегата му Александър Сано. 

Всички обявени към момента представления след тази дата са без Юлиан. Яна Борисова официално застана на страната на актьора в конфликта му с Диана Димитрова. 

„Никога няма да спра да защитавам актьорите, с които работя. Никога няма да позволя да ги обиждат, заплашват или нараняват. Нямам други средства, но имам... думите! Внимавайте! Юлиан Вергов е един от актьорите, с които работя. Аз се гордея с това“, написа Борисова. 

И въпреки това засега май не предвижда да го включва в свои проекти, след като изиграе това, за което е бил ангажиран преди скандала. Разбира се отсъствието на актьора може да се дължи на негова ангажираност в други проекти. 
 


В категории: Лайфстайл


16
Коментара
Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 3
Голям скандал в Денсинг старс
Голям скандал в Денсинг старс 28/03/2024, Четвъртък 10:23 4
16
Коментара по темата
16.
до 13
09.04.2023 23:40:09
2
1
Видяхме наскоро новините за няколко нови жени-жертви на перколясали мутри, но май за някои коментиращи тук, труповете на жени в България, по един труп всеки 10 дни, не са достатъчни? Побоите и убийствата на жени "не са вредни за здравето"? Нормалните мъже винаги ще защитят една жена, но за джендърите жените са конкуренция, нали?
Става въпрос за жесток побой, също за заплахи към Диана пред всички колеги, че ако се оплаче ще я пребие отново. В момента тя се изнесе от жилището си в София и се страхува за живота си.
Прочетете и как се оправдава Вергов за побоя (който отрича), със своята дъщеря, словоизлиянията му, че ТОЙ БИЛ ЖЕРТВА НА НАСИЛИЕ? са много дълги...
Става въпрос за регистриран побойник и "голям хулиган" по лични признания на Вергов: hotnews.bg/article/2022041602302980300
15.
Е,че кой е Вергов
09.04.2023 17:15:23
4
8
Един полуобразован застаряващ сваляч,който си мисли,че като има сини очи и брадясало лице,жените сами падат в краката му.Да си гледа дъщерята,по която е толкова заслепен,че само ще попречи на живота й.
14.
Mимо
09.04.2023 12:23:27
6
4
Вергов да не се мисли за Ален Делон? Не ни интересува личния живот на Гномите.
13.
До 12
09.04.2023 05:07:22
7
11
И какво общо има дъщерята на Вергов,след като ДиДим е извратенаи вредна за здравето !Цялата сага и поведение на примадоната вече е достатъчно противна!
12.
един стар коментар от декември
09.04.2023 01:23:21
6
12
Това беше един женски коментар поставен под дописка по темата от декември, май е много подходящ:
"Lia Alexandrova
Малий, как обичам тази теза за любящия баща и съпруг... Като е толкова загрижен баща да си го е държал в гащите, беее!! Еле пък - съпруг!!! "Примерният" и "грижовен" баща чука наред куцо и сакато, а после реве, че попаднал на нередовна! Да е мислил за дъщеря си преди да го вади! Нищо, абсолютно нищо не дава право на който и да е мъж да посяга на жена!"
11.
Меги
08.04.2023 23:36:50
10
17
Яна Борисова не я знам коя е, но знам, че Юлиян Вергов е класа, а тая овца диана димитрова да вземе да се кротне и да спре с интригите, че вече не е интересна.
10.
Я да чуем
08.04.2023 22:31:06
10
18
Умелия артистичен макиаж от коя година е Дианче?Тя ли е "жертвата" или друго лице?Насилието над жени съществува,никой не го отрича,но не значи ,че обиграни психарки търсещи слава и пари по втория начин следва да си разиграват коня,да се възползват, да лъжат,защото Диана няма да е първа и последна,ако сега й мине номера.Излязоха и данни как получава роли с креватни постановки,т.е .при нея няма задръжки и ограничения,съответно мярка за морал.
9.
Зина
08.04.2023 22:29:03
12
18
Кучката трябва да бъде озаптена! Ясно е, че зад това ниско качество на човешката природа стои НПО.
8.
Е то не спира
08.04.2023 20:03:39
17
25
Всъщност Диана не спира да манипулира обществото,държи се злобно,показва се като коварна жена която след 5 г.изведнъж решила да се популяризира лично за мен чрез шантаж.Вероятно има и финансова подкрепа от определени среди,защото ефирното време е много скъпо и не е по джоба на актьор.А самото интервю лигаво.Тя е наясно че по една стара снимка,може да е монтаж ,но без медицинска експертиза на живо,няма как да й мине номера.Затова набляга на раздухването и демонизирането на свой колега,въпреки че нейната роля спрямо дъщеря му е деморализираща и недостойна.Това са тежки симптоми за злоупотреба с права.
7.
Георги
08.04.2023 10:23:14
19
38
И Вергов като Ламбо е галеник на съдбата, но покойния поне бе добър човек докато тоя е зло и противно човече
6.
Светла
08.04.2023 09:28:01
6
27
Не зная дали само в българското е това, детинската надутост след успехи, главозамайването в радостта водят до самозабравяне, в което се губи чувството за реалност, чувството, че сме земни и хора, равни в човешките си отговорности пред обществото, пред законите и Бога
5.
КОГАТО
08.04.2023 05:44:59
19
33
Вергов и натеб ти опъне шутовете,друга песен ще запееш Яно.....мхм....
Тоя вергов е изключително,извънредно противен тип....
В ,,Отдел Издирване,, само се навикваше и се правеше на голям отворко и криминалист.....то и сериала беше такъв...пълна клоуонада.......
4.
Клер
08.04.2023 04:32:50
26
45
Много тъпо изказване.Значи, ако Вергов е убиец, тя ще го защити, защото работи с него???Той е бияч, това е ясно и посредствен актьор!
3.
Reni
07.04.2023 22:49:11
30
56
Стига го хвалете този Вергов, той и всички останали български актьори са посредствени и, стига ги изживявайте, като холивудски величия, нека се поучат от играта на всички чужди артисти без значение от къде, са нашите са жалки ....
2.
Иван радоев
07.04.2023 22:28:51
63
48
Юлиан е страхотен професионалист и никога няма да престане да работи. Тези, които пишат тези глупости трябва да се замислят, за собствените си съвети, ако имат такива...
1.
ЯИН
07.04.2023 22:16:12
9
27
Не мога да знам не/вината на Вергов,но знам,че каквото и наказание да получат онизи тримата(нямам намерение да се извинявамм за начина,по който ги наричам),ще има е малко.О,да - жал ми е за адвоката им.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
33-годишна родилка почина, бебето й също е мъртво 33-годишна родилка почина, бебето й също е мъртво Събран е спешен екип и е взето решение за абдоминално родоразрешение по витални индикации чрез секцио – установява се мъртъв плод БФС приключи с Цър-пър от "Ергенът", изгониха я, защото не върши никаква работа БФС приключи с Цър-пър от "Ергенът", изгониха я, защото не върши никаква работа Тя е била секретарка на Борислав Попов ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори