×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

НФСБ: МВР е хунта, която преследва прогресивните младежи на България


НФСБ: МВР е хунта, която преследва прогресивните младежи на България
Валентин Касабов (вдясно) и Георги Дражев бяха сред малцината протестиращи в тъмнината на пл.Тройката, полицаите бяха три пъти повече
09 Октомври 2011, Неделя, 14:56 ч.
Автор: Ивелина ДОНЧЕВА Снимки автора

В петък в Бургас полицаите бяха три пъти повече от протестиращите и бяха  загасили уличното осветление, за да бият по-лесно, казват присъствали на мястото

В България МВР се е превърнало в хунта, която преследва прогресивно мислещите и интелигентни хора. Извеждат ги от домовете им като престъпници, държат ги в арестите натъпкани  по 24 часа без храна и вода, бият и предупреждават, че стрелят на месо за неподчинение. Цивилни и униформени обикалят училищата и заплашват директори и учители, че ако не забранят на учениците да ходят на патриотични шествия, ще се налага да ги бият и задържат в арестите.

Това е равносметката, според лидерите на новита партия Национален фронт за спасение на България след спонтанните протести по улиците на Бургас, предизвикани от сблъсъците в Катуница.

В петък вечерта пред паметника Альоша в морския град, около 1000 души, организирани в група във Фейсук, трябваше да дойдат за мирен протест срещу полицейския произвол след събитията от края на септември, но се появиха не повече от 30-ина души. Сред тях екипът ни видя двама от активистите на НФСБ – председателят Валентин Касабов и колегата му от СКАТ тв Георги Дражев. Те се бяха скупчили около паметника, в тъмното, около 19 часа. Правеше силно впечатление засиленото полицейско присъствие. Тъмнината наоколо също. Униформените бяха три пъти повече от протестиращите и ги бяха заобиколили като стадо от всички страни.


Протестът беше тих и смирен, защото групата от Фейсбук била разбита от МВР име по име
„Както виждате – обстановката е страховита. Загасили са уличното осветление, за да може, ако се наложи, да ни заклещят тук и да ни пребият в тъмното, за да не ги хванат камерите или пък граждани от отсрещните сгради и улицата да станат свидетели“, казаха протестиращите.

На един от тях – Златин полицаите забранили да облича фланелка с надпис България, защото това предизвиквало циганите.

„Повечето от недоволните, с които преминахме в протестното шествие по главната улица, бяха ученици от езиковите гимназии и от математическата, това не са лумпени и дрогирани скинхедс“, каза Златин.

Снощи предаването „Паралакс“ по СКАТ тв премина под мотото„Кабинетът разпореди: Бийте българите, пазете циганите!“


В категории: Опозиция , Политика


5 неща, за които мъжете лъжат
5 неща, за които мъжете лъжат 23/05/2024, Четвъртък 21:40 0
Флагман.БГ Задържаха близо 400 г наркотици в Софийско Задържаха близо 400 г наркотици в Софийско 23/05/2024, Четвъртък 18:24 0
11
Коментара по темата
11.
Истината
13.10.2011 01:53:52
0
2
Митя се насра да краде, но използваше за мръсната работа Коцето Марков, щото той трябва да е в бяло. Обаче като става дума за пари, ама за много пари, Вожда на ГЕРБ не прощава. И в прав текст му каза на Митя - оправяй се там, ще те покрия, но не спечелиш ли втори мандат, ще ти спукам гъза от прокурорски проверки и ще ви пратя с любимия ти Марков да си правите компания в пандиза.
И Митя пак се насра - тоя път от страх и при кого да отиде ако не при любимия Коце Марков. Сега двамцата си правят заедно кампания на гърба на ГЕРБ, белким ако го изберат бургазлии пак за кмет, да си подсигури верни хора в общинския съвет, че да може да опъва юздите на гербаджии, щото той и те вече не могат да си дишат въздуха.
Митя Николов и Коцето Марков - заедно завинаги, че иначе - раирани костюми.
10.
д-р Сайян
10.10.2011 13:22:32
0
3
вече имам окончателната диагноза на герберастите - те са гафомани, опръскани до ушите
9.
ако няма ток, запали си свещ
10.10.2011 04:29:57
0
5
ГЕРБ имат корумпиран шеф на полицията в Бургас-Милен Димитров -Подлогата.
Да му наредят да направи престъпна група от Синята Коалиция.
Това Подлогата го може да го направи в съня си. Има си един куп послушни прокурори да му довършат поръчката.
8.
skif
09.10.2011 22:22:14
2
2
А бе д-р Сайян да не се пенсионира, че толкоз луди има в Бургас?
Скат си направи партия. Сега е ред на в-к Десант и по после и на сайта Бесове. Егати тъпанарите!
7.
антискриптор
09.10.2011 20:24:07
0
1
ей това е демокрация и глас народен, на Бойко много му здраве и да свиква и да си инструктира полицаите да не дразнят хората, това е бъдещето

http://dnes.dir.bg/news.php?id=9647754&nt=9
6.
някой
09.10.2011 19:19:14
3
2
Полицията му виновна на Дражев, че никой вече не иска да го гледа да не говорим за политическия му митинг в петък.Не го е срам, че се възползва от една трагедия за собствена изгода. И още нещо полицията сигурно е пазила теб и съпартийците ти но се оказа ,че само ти и синовете на колегите ти в Скат сте на митинга ти.
5.
антискриптор
09.10.2011 19:11:58
1
6
Като ви говоиха умните хора за репресии и опасности за демокрацията у нас - някои не вярваха за какво става на въпро.На ви сега факти - ГЕРБ тотално смазва хората и държавата все едно е мракобесното време на сталинизма.Хора, мислете с главите си на раменете, гласувайте всички на 23-ти, за да претопим купените от ГЕРБ цигански гласове, иначе ни чака тотална разруха и мракобесие.
Гласувайте за когото искате, само гласувайте, за бога!
4.
kon
09.10.2011 18:04:35
1
2
Molia administratorite da iztriat dolnia komentar. teya komsomolci prekaliavat.
3.
до страхливото Скрипторче
09.10.2011 17:19:50
2
3
Тоя Скриптор пак се оля мамата му мръсна ще ме накефи него погрешка да му трошат главата ченгетата пък тогава да видим кво ше запее((((((((( ама щото и той е от тея с хунтата и затова е смел и всички други са измет и боклук само герберасите са правилните в БГ. държавата да не е ваша бе гербераст шибан????????? напук ша гласуваме против вас мамицата ви селска мутряшка(((((((( само младежи прости хорица и доктори ви стиска да арестувате и да се правите на мъже ама нито една сериозна мутра не сте тикнали в панделата(((((((((( СТРАХЛИВЦИ((((((((((((((((((((( и ББ - Баш Бабаита ви е същото страхливо леке дет само се фука че уж бил каратист маратист да не говорим за кметчето ви с меките китки дето с Дянков си менкат момченцата(((((((((((((
2.
чичо манчо
09.10.2011 15:47:49
0
8
вече не вярват на малоумници ,И ПРАВИЛНО НАРОДЕ ,ОСЕФЕРВАТЕ СЕ
1.
Скриптор Инцертус
09.10.2011 15:10:12
5
5
Ако скинарите и футболните хулигани са прогресивните младежи на България, жална ни майка!
По повод на тази политическа акция, за която пише в статията, се присетих за Грамадата на Георги Дражев. Човекът беше натрупал купчина камъни на Часовника до Общината - там, където играят деца и се разхождат майки с колички. Добре, че не стана някоя беля.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
БДЖ получи първите 19 вагони втора ръка от Германия, чака още 51 БДЖ получи първите 19 вагони втора ръка от Германия, чака още 51 Страната ни продължава традицията железопътният ни транспорт да е мърляв със стари изтърбушени влакове ЛГБТИ разбра, че няма как да пробие сред консервативните българи и таргетира децата чрез киното ЛГБТИ разбра, че няма как да пробие сред консервативните българи и таргетира децата чрез киното Ролята на лошите, разбира се, поемат закостенелите родители, които не разбират поривите на младите души Училището не трябва да е само сбор от уроци, изпитвания, оценки, а свят, в който учениците умеят да се забавляват Училището не трябва да е само сбор от уроци, изпитвания, оценки, а свят, в който учениците умеят да се забавляват Не можем да заменим ролята на учителя с робот, но в много от предметите дигитализацията навлезе  Жена почина в зъболекарски кабинет Жена почина в зъболекарски кабинет ИА „Медицински надзор“ назначи проверка по случая Разследват полицай, предлагал секс на 13-годишно момиче Разследват полицай, предлагал секс на 13-годишно момиче Униформеният е временно отстранен, след като в социалните мрежи е публикуван скандален клип Банките затягат ипотечното кредитиране Банките затягат ипотечното кредитиране От АББ отбелязват още, че банковата система у нас се характеризира с високи нива на капиталова адекватност Популярните бургазлии, които изпращат абитуриенти своите деца от Випуск 2024 Популярните бургазлии, които изпращат абитуриенти своите деца от Випуск 2024 Сред тях има бъдещи лекари, прависти, криминалисти и IT специалисти За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас Партии в България няма, те са търговски дружества, които целят само едно - търговия с власт и влияние, каза лидерът на Коалицията Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Делян Пеевски и Бойко Борисов "дръпнаха ръчната спирачка" на държавата и затова отиваме на избори. България може да се управлява и без ГЕРБ, категоричен е доскорошният премиер След няколко часа скандали: СОС няма решение за рестарта на лифтовете на Витоша След няколко часа скандали: СОС няма решение за рестарта на лифтовете на Витоша Скандалът започна, след като преди дни собственикът им обяви, че и последният работещ доскоро лифт на Витоша- Симеоновският, окончателно спира работа
Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Едва ли някой е очаквал точно това да се случи с монарха на Великобритания Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори