×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Паритет на върха и 5+2 формации в следващото НС според „Алфа Рисърч“


Паритет на върха и 5+2 формации в следващото НС според „Алфа Рисърч“
ГЕРБ има по-висока подкрепа в страната, а ПП-ДБ – по-голяма електорална периферия, особено в столицата
30 Март 2023, Четвъртък, 09:46 ч.
Автор: Флагман

Многото нерешили как да гласуват може да доведат до сериозни обрати

И финалното проучване на Алфа Рисърч, проведено в периода 25-29 март 2023 г., не показва ясен победител от изборите на 2 април. Насочени основно към твърдите партийни електорати, посланията на партиите не успяват да мотивират по-широк кръг от избиратели да отидат до урните. Така състезанието се свежда до битка „за няколко процента повече“, които няма как да променят радикално нито политическата картина в страната, нито състава на 49-ото Народно събрание (НС), посочват от социологическата агенция.

39 на сто се запазва делът на сигурните, че ще гласуват на петите за две години парламентарни избори. Други 13% продължават да се колебаят, като е възможно да вземат решение в самия изборен ден. Промяната в начина на гласуване с връщането на хартиените бюлетини не изглежда да оказва силно влияние върху избирателите. Много по-сериозен фактор се очертава растящото недоверие към политиците и способността им да вземат ефективни управленски решения, което определя запазващото се ниско желание за гласуване.

Кампанията е променила мнението за кого да гласуват на 11 на сто от решените да отидат до урните. Други 15 на сто все още не са взели решение кого да подкрепят. Обичайно между 7% и 15% взимат решение в последните дни на кампанията. Т.е. сега този дял е на горния максимум за последните години, което също подсказва възможни обрати в рамките на самия изборен ден.

Предизборните обиколки са довели до известна мобилизация на симпатизантите на ГЕРБ-СДС, главно в по-малките населени места. Формацията повишава леко резултата си от преди месец и към момента получава подкрепата на 25.9% от твърдо решилите да гласуват.

При ПП-ДБ са налице известни вариации и с 25.4% те остават на дистанция от 0.5 на сто под ГЕРБ. Тази разлика е много под статистическата грешка и на практика потвърждава паритета между двете водещи политически сили. ГЕРБ има по-висока подкрепа в страната, а ПП-ДБ – по-голяма електорална периферия, особено в столицата. Може да се окаже, че София ще реши изборите. Ако ПП-ДБ мобилизира периферията си със силен финален спринт, което са показали, че умеят, ще спечелят първото място. Ако не успеят, ГЕРБ ще съхрани водачеството си от предишните избори.

ДПС запазва устойчива подкрепа от 13.8% от твърдо решилите да гласуват. Няма изненади в профила и обхвата на неговите симпатизанти. Ако в кампанията обаче има ясна тенденция, това е ръстът в подкрепата за Възраждане – привлича както разочаровани от сходни партии, така и известен наказателен вот срещу партиите, които не успяха да сформират правителство. Може да се очаква подкрепата й да достигне до 13.6%. Така третото място също се оказва под въпрос, оспорвано между ДПС и Възраждане. Яснота за него ще има едва след като стане известен вотът от чужбина.

Петият сигурен участник в следващия парламент е БСП. Макар и партията да е с отслабени позиции поради поредицата от вътрешни конфликти кампанията повишава леко резултата й и тя получава 8.2% от твърдо решилите да гласуват.

Противопоставянето между първите две политически сили и съсредоточаването на обществения фокус върху тях поставя в по-неизгодна ситуация малките формации. Теоретични шансове да прескочат 4%та бариера имат Български възход и Левицата, но вотът ще зависи в много голяма степен от способността им да убедят своите избиратели „защо си струва да отидат до урните“.

Умората, разочарованието и нервността на избирателите от безплодността на последните няколко парламента правят много несигурни техните нагласи и поведение. Евентуални размествания обаче не могат да променят основните параметри на парламентарната картина. Съставянето на правителство ще бъде все така сложно, както и в 48ия парламент, а правителство и премиер ще продължат да бъдат в рубриката „търси се“, сочи анализът на агенцията.

Настоящото изследване е проведено в периода 25 – 29 март 2023г. от Алфа Рисърч, публикува се на сайта на агенцията и се реализира със собствени средства. Проучването е проведено сред 1013 пълнолетни граждани от цялата страна. Използвана е стратифицирана двустепенна извадка с квота по основните социално-демографски признаци. Информацията е събрана чрез пряко стандартизирано интервю с таблети по домовете на анкетираните лица.


 




49
Коментара по темата
49.
da vi kaja az
30.03.2023 20:29:00
0
0
chestno che tva e vota na plashtaniq kam medii a ne priblizitelni rezultati
48.
До 47 от бизнеса
30.03.2023 14:44:21
9
5
Да ви кажа честно,Промяната не ни рекетираха като вас.
47.
*********
30.03.2023 14:38:05
2
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
46.
Дуньо простия от Банкя
30.03.2023 14:09:10
17
15
Ако искате още 12 години простотии, гласувайте за нас.
Гр0б, за стабилно крадене от вашия асфалт и вашите данъци!
45.
Новите мутри - семейство Петкови
30.03.2023 14:08:07
6
24
Сега е време да научим има ли финансови потоци от криптофирмата към бандата на Просто Киро. И към маргиналите около Руди Гела, които се присъединиха към тази банда.
Киро Простото и Асан жартиерата кога ще ги засегнат санкциите?
Дайнов плитката от НБУ- (пуц за бавно развиващи) червеното отроче , ще ви пише среден , ще ви турне един среден , дето не пишете за тикви, фесове, Ганьо, много слабо представяне в сайта на троловете на Прокопов.
Розовите бузки от разградската левица, левите резби, напълниха гушки с крипто, дарения и комисионни.
Не случайно Гешев бе в САЩ за координиране на обвиненията срещу криптофараоните и присъдружните им партийки, които са на хранилката им!
44.
Костинбродската история
30.03.2023 14:06:01
14
1
Николай Бареков ще внесе утре сигнал в Главна прокуратура по скандалния случай с откритите в печатницата в Костинброд 350 хил. Бюлетини. Изпълнителният директор на TV7 и NEWS7 има съмнения, че са отпечатани поне още 350 хил. бюлетини.

"Какво съдържа вторият ни сигнал? Собственикът на печатницата няма капацитет да бъде подбудител и поръчител на такова престъпление. Доста неадекватни отговори получихме на пресконференцията в Министерския съвет вчера. Какво означава, че не са знаели, че собственикът е общински съветник от ГЕРБ? Нали имат ДАНС, защо не проверят! Напротив, всичко се е знаело и няма нищо случайно", коментира Бареков.

Вторият сигнал е за организирана престъпна група, действаща на територията на България. Според информацията на Бареков в нея членуват Бойко Борисов, Марин Райков, Росен Желязков и Цветан Цветанов.


"Те осъществяват поръчката, дават я и след това си я получават. Самият печатар Бончев не може сам да раздаде бюлетините, нито има организацията. Марин Райков изпълнява волята на премиера Борисов. Очаквам да излязат нови и интересни неща около аферата "Костинброд", каза той.

По думите на Бареков експремиерът Борисов говори нелепости, че БСП и ДПС са печатали бюлетините, след като не дават поръчката.

"Готов съм да се явя и като свидетел по това дело", каза той.
43.
Искаме честни,а не машинни избори!
30.03.2023 13:52:32
5
25
Не гласувайте за маргинали,които се търкаляха в краката на Радев по жълтите павета!Не виждате ли? По команда: „Коленичи!“ - коленичи. По команда : „Лягай по паветата“ – ляга по паветата. По команда: „Лай!“ - ще лае. Изтривалка достойнство няма. За нея е важно, да я ползват.
Тежко е да се наблюдава как се пързаляме надолу, заради встрастената неподготвеност на Румен Радев, който в стремежа си да спечели войната срещу ГЕРБ, почти унищожи основите на държавността, лансирайки една торба с измислени фигури, подставени лица на част от олигархията.
42.
*********
30.03.2023 13:41:26
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
41.
*********
30.03.2023 13:40:11
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
40.
До 36 докладвай
30.03.2023 13:38:01
2
26
„Докладчиците“ могат да си ги запишат:
„Ще ти строша главата! Ще си платиш в този или онзи свят“.
Бащата на бившия премиер Кирил Петков - който е авер на „докладчиците“ и се готви за нов мандат – се държи като разпасан побойник от мелето в Казанлък.
Нищо чудно: преди време самият Велик Случайник сръга пред десетки репортери техен колега.
Нищо не последва – освен преброяване на пречупените гръбнаци.
39.
Банкягейт
30.03.2023 13:24:59
24
4
Сред темите, които Борисов, Кокинов и Найденов обсъждат е и как да уредят делото за предлагане на подкуп срещу Найденов
38.
да
30.03.2023 13:15:59
29
8
Емблемата на ГЕРБ - магострала с безброй кърпежи.
37.
единственото
30.03.2023 13:13:48
28
8
Единственото най-добро правителство което е било до сега е правителството на ПП постигнало най-добри икономически показатели и уважавано от Европа.
36.
Магнитски
30.03.2023 13:12:35
23
6
Силно влошеният имидж на България ,вследствие на тежки корупционни практики ,осъществени през управлението на Герб, намери проявление и в лошия инвестиционен климат ,неудовлетворитилен БВП,и недопускане в пространството на Шенген.
35.
Allah E terroris
30.03.2023 13:09:38
13
2
To dps ne e skrita podkrepa
To e zadkulisno upravlenie
Zloupotrebi s eurosredstva
Nasar4avane na imigraciata
Podrivna deinost na RBulgaria
Kontrabanda na stoki ot Turkey
I sqkvi drugi porazii
34.
След 12 г Герб
30.03.2023 12:52:10
53
12
За 12 г управление на Герб, със скритата подкрепа на Дпс, България постигна следното :
1.Най-разбита пътна мрежа в ЕС.
2.Най-ниски доходи в ЕС
3.Най-застаряващо население в ЕС
4.Най-бързо обезлюдяващо население в ЕС
5.Най-мръсен въздух в ЕС
6.Най-високи нива на битова престъпност в ЕС
7.Най-неефективна образователна система в ЕС
9.Най-неефективна пранораздавателна система в ЕС
10.Липса на спасителни хеликоптери и на Спасителна морска служба
11. Липса на газова диверсификация
12.Нито една проведена реформа,в нито един отрасъл .
В следствие на тези и други щети,които България понесе,през управлението на Герб, България изостана икономически дори от страни като Румъния, която беше договора страна .
Дванадесет години стигат ! Времето е наше!
33.
така така
30.03.2023 12:46:50
40
6
Кви избори кви пет лева... Я питайте бюлетините за княз Борис 1 къде се съхраняват сега!!!! И познайте дали не са гроб намесени там!
32.
Хладилникът е по-силен от розовите педали!
30.03.2023 12:41:27
5
49
Няма флашки, няма кой да ги подпира....
Мадуровките са обезсмислени и кастрирани откъм манипулации!
ПП/ДБ са в изолация, с никой не могат
„Променките” на „Промяната”: „Има как“ да дадеш енергетиката на България на концесия. Кабинетът „Петков” ще бъде запомнен със съмнителния меморандум, подписан в Министерски съвет с „Джемкорп”.
31.
Драг шоу на Прокопиевите Педали
30.03.2023 12:35:09
3
42
Да знам, аз съм ретрограден, консервативен и не ги разбирам тия работи. Сигурно е така...
Това което знам е, че със цялата си ретроградна упоритост ще се боря детето ми да знае, че държава която нарича национална култура едно долнопробно пийп шоу в селска дискотека, е лошо управлявана държава.
И че това не е нито модерно, нито стойностно. Грозно е, пошло е и не може да се употребява в едно изречение с думата творчество. Независимо какво си мислят по въпроса новите розови комунисти.
30.
*********
30.03.2023 12:26:06
0
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
29.
*********
30.03.2023 12:22:22
1
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
28.
За 7 месеца ПП и ДБ направиха следното
30.03.2023 12:20:24
62
9
По време на краткото управление на ПП и ДБ се направи следното :
1.Беше спрян реката над малък и среден бизнес от държавната машина
2. В подкрепа на малкия бизнес беше вдигнат Прага на ДДС до 100 хил.лв.,което спаси от фалит много фирми.
3.Беше спряна порочната практика с нагласени обществени поръчки,заради която сме санкционирани по "Магнитски"
4.Беше изграден и пуснат интерконектора с Гърция, което ни дава добра газова перспектива.
5.Беше даден старт на реална съдебна реформа,саботирана от Герб и Дпс
6.Икономиката на страната въпреки високите цени на енергия и суровини бе в подем ,отразявайки се на БВП.
7.Най-ниски нива на безработица за последните 10 години
8.Закупени нови вагони за БДЖ и липсва на закъснения на влакове.
9.Стартиране на процедури за закупуване на спасителни хеликоптери.
10.Възстановен(за кратко уви) международен имидж.
11.Чувствително увеличение на пенсиите.
Това и още неща бяха постигнати за 7 месеца.!!!
А представяте ли ки,ако имаха 10 години,къде щяхме да сме сега ?
27.
До 26
30.03.2023 12:17:39
51
9
Точно за това, че мислим няма да гласуваме за мутропитека от банкя. Мутрокомунизма и асфалтовата мафия си отиват, само ти не можа да го разбереш.
26.
ПП - въздух под налягане!
30.03.2023 12:08:32
11
63
Мислете когато гласувате! От две години страната ни е парализирана, обещаваха ни магистрали, светло бъдеще, растеж. Но имаме висока инфлация, цени до небето, спрени проекти за пътища, ликвидна криза в земеделието, увеличена мигрантска вълна, върнаха последници за газа! Обещаха ни България на благополучието, но получихме България на двойното гражданство, двойните стандарти, двойния морал!
25.
Да кажа
30.03.2023 12:07:27
12
8
За първи път във флагман забелязвам толкова много неодобрение , на коментари против Киро и аверите му. Нормално в бургас е обратното. Явно задействани са тъмни сили за манипулиране на коментарите. Това показва и потвърждава че зад киро и пучистите от 2020 стоят мафията и олигарсите
24.
Методиев Магнитски
30.03.2023 12:03:46
54
8
Как така паритет бе? Слабоумният сикаджия каза, че ще бият с 15 % разлика. Освен ако лошия мат'рал не се разномножил рязко, друго обяснение няма.
23.
Грешен ъгъл в ебалника
30.03.2023 12:01:44
7
65
Преди 2 г. едни хора, обединени под вдигнат юмрук, тръгнаха да променят държавата ни. И успяха – замениха стабилността с рекордна инфлация и авантюристични бюджети. Активното строителство – със застоя и нескопосаните медийни изяви, с които прикриват своята некадърност! Крайно време е да спрем шарлатаните и тези, които не знаят и не могат да бъдат отпред! Не разбирам позициите на променкаджиите, те казват, че не сме харесвани, а печелим изборите, Ще спечелим изборите и за кмет, отсега ви казвам. Ще спечелим изборите и в малкит населени места, защото знаем и можем. След като те са по-добри защо нямат една пълна зала каквито има навсякъде?
22.
До флагман
30.03.2023 11:44:38
40
9
Гейберасткият трол пак хакна брояча, сезирайте гдбоб и мосад :-)))
21.
Лена Бориславова я блъска влак
30.03.2023 11:29:45
47
75
Без мадуровките ще е голяма сеч на Кирчовците!Основният проблем на хората е прогресивното обедняването, задача номер едно е да го спрем. Освен че всички ние обедняхме, обедня и държавата. Дългът на страната ни е над 40 милиарда. Ще го плащаме и ние, и внуците на внуците ни. Това е луксът да се връзваме на разни мисии с купени и менте дипломи, без умения за управление!ПП-ДБ не могат, некадърни са. И покровителите им от чужбина го разбраха! Паднаха те от власт и горивата паднаха с лев.
20.
Чудесна новина
30.03.2023 11:22:23
60
86
Щом Алфа, която е на прокопи, дава преднина за ГЕРБ, значи ще е с 10-15% разликата!
Не зная някой да е толкова малоумен, че да гласува за крадливите драг кралици на мафията ОПГ ПП/ДБ!
19.
*********
30.03.2023 11:16:55
0
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
Тъжната истина
30.03.2023 11:14:40
82
59
Али Баба: „Чекмедже, отвори се!“ И пред очите на 40-е разбойници се разкриват приказни богатства… Знаете как е.

Казах, че е приказка, но може да е "теория на конспирацията" или голата истина. Сами ще прецените.

Главатарят на една от най-големите партии събрал своите авери и креснал: Трябва да спечелим тези избори, каквото й да ни струва това. Няма правила, всички средства са позволени.

И се започна: купуване на гласове, изпращане на отряди от организираната престъпност по села и градове, за да повдигнат избирателния дух и да го насочат в правилната посока. Партийни лидери събраха назначените от тях на постове в администрацията – от центъра до най-малките общини, на които простичко обясниха, че ако не осигурят нужния брой гласове – не е важно как ще стане това, - да се стягат за лоши последствия. Споменаха и бай Ставри…Това винаги върши работа.

Задействани били и други механизми, включващи заплахи, предупреждения, плащане на ръка, обещания за високи постове и спечелване на обществени поръчки и прочие убедителни средства.

Но както се казва само хартиената бюлетина не е достатъчна. Трябва да се прибави още нещо за гарантиранеи на успеха.

Тогава на Али Баба му хрумнала гениалната идея: Да хвърлим в паника и объркване населението.

Речено – сторено. И започнали бомбени заплахите до училища в различни градове и райони на страната. Ден, втори, трети… МВР и службите се втурват да разкрият злосторниците, както е редно, естествено.

В училищата са разположени избирателните секции, много хора започват да се притесняват. Щото сигурна охрана, сигурна, но откъде да знае човек?

Целта на главатаря: Всички сили са насочени към недопускане на подозрителни лица там, където са секциите. Това изисква огромен ресурс, голям брой полицаи и пр. Манипулациите на изборите минават на втори или трети план, защото сигурността на хората е по-важна.
17.
:) :) :)
30.03.2023 11:14:30
67
4
Не гласувайте за никого от старите!
16.
www
30.03.2023 11:05:06
75
0
Колкото и да напомпвате напрежение и да стимулирате хората, никой няма да отиде да гласува. То е срамно и обидно да избереш доброволно да те управлява някой от тези екземпляри. Кандидатите също се държат с потенциалните си избиратели като с малоумни, повтарят само банални лозунги и развяват снимки с фотошоп. Повечето не биха ги взели в никоя нормална фирма на работа, те държавата искат да ръководят, че и са го правили голяма част (и им се е усладило очевидно). Хора неграмотни, неподготвени, нечистоплътни, нелицеприятни, няма какво да направят, освен да създават среда по свой образ и подобие. Политиците ни не са елита на обществото, а една от най-недостойните му прослойки. Затова и повечето хора не гласуват, защото се отвращават от такива кандидати за власт.
15.
Анонимен
30.03.2023 10:59:13
68
48
До номер 8
И в Европа ли вдигнаха те цените,ама,че примитивен мозък!
14.
Помияри
30.03.2023 10:52:17
69
62
Възраждане 13% близо 300 000 утрепки. Колко примитивен мозък трябва да си, та да гласуваш за този отвратителен русороб . Национален предател, продал се на империята на злото. С какво очакват тези нещастници, този мошеник да им промени живота на по добро ?? От икономика си няма хал хабер Нито има специалисти по тази наука около него. Нито пък някакви други подготвени политици за управление на държава.Човек без достойнство утрепка. Единственото което може е да манипулира най глупавата част от населението безработни и необразовани същества.Боклука на обществото!! Отрича Еврото една от 3 те най силни валути в света .Иска излизане от Нато най сигурния за защитата на България от чуждо агресия Съюз от демократични държави. Даже и ЕС отрича съюза на най богатите Европейски държави от където получаваме милиарди и свободен избор на движение . Всички балкански държави или украйна армения грузия Всички които са отвън , се молят един ден също да станат членове .Няма отговор защо тези 300 000 човека искат и ще гласуват за Гагаузина?????
13.
Българин
30.03.2023 10:51:47
53
59
Мен повече ме притеснява високият процент на ДПС и Възраждане. Когато една държава е зле избуяват етническите и крайните партии.
12.
мислещ
30.03.2023 10:48:32
71
62
Тежко е, когато знаеш, че гласуваш за най-голямата мутра в държавата, но го правиш понеже си на държавната хранилка и не знаеш дали няма да си загубиш работата, ако дойде нормално управление, понеже тя службицата ти е измислена колкото да взимаш заплата ! Затова и Юфка Асфалт паша има такива проценти !
11.
БиБитко
30.03.2023 10:41:44
75
65
Помним един дето 12 години ни държа с 250 лв пенсии и мизерни заплати, а той стана милиардер с кликата си. Ей това помним. Най-мизерната и болна държава в Европа.
10.
Бибит!!!!!
30.03.2023 10:38:45
30
56
Флагман, проверете си брояча, че пак са ви го хакнали промянаджиите!
9.
ПъПко
30.03.2023 10:38:40
30
14
Имаше един преди няколко години дето ни обещаваше 10хил. заплата и 5хил. пенсия. След като го избрахте спомняте ли си какво стана? Прибра парите за себеси. Сега ще ни спасяват от инфлацията на войната и ще ни вкарват в Шенген и еврото. Истината е, че само ще ни го вкарат. Останалото ще се разбере по трудния и билезнен начин. Помнете, че някой друг ще е виновен отново!
8.
до 7
30.03.2023 10:36:53
52
81
Тъпа ми лельо, като не ти харесвам, гласувай за ПП, ма проста патко! Дойдоха, опоскаха страната, цените хвръкнаха да небесата, ама ти си доволна! Превърнаха Министерския съвет в бардак. Ами гласувай за тях! Да доокрадат каквото е останало! Пък може и да раздадат пици с кристали, ма!
7.
Герб баби, лелки и моми(администтация)
30.03.2023 10:10:40
69
60
Бойче, ако не сме ние, ще паднеш под 4%, леля.
6.
Хахо
30.03.2023 10:05:52
54
80
Интересно какво хубаво видяха в София от управлението на Киро, Гнома ,Христо Кокор и подобни ??? Че държат зверски на тях.Това Шопите се оказаха най големите тъпанари в държавата .
5.
Перифразирам
30.03.2023 10:04:31
15
63
София (хайлайф и умни дупета) срещу всички останали.
4.
Ама и вие не сте добре
30.03.2023 10:00:40
55
78
То наистина няма за кого да се гласува. Ама народът полудя, Крачун и Малчо с такъв процент ... Определено заслужаваме съдбата си, че те за няколко месеца добре се наядоха, че дори и няма обяснение къде потънаха тези пари, ама продължаваме да ги тикаме, нямат място в парламента
3.
Козяк
30.03.2023 10:00:22
47
28
Дясна евроатлантическа коалиция, останалите участвайте в руската дума другият път барабар с радко фърчилото.
2.
Кокорчо
30.03.2023 09:53:55
65
80
Бойко пак ще на изклати.
1.
Zaporojetz
30.03.2023 09:51:07
50
17
Fagman i na 1vi april she izkara rezultati

Tam gerbi she imat 101 %
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Примерът е взет от датските общности, които често обичат да празнуват заедно Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Пред съда Светослав обяснил, че прибрал тялото на Десислава, защото в къщата имало плъхове 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина Възрастта влияе върху растежа на косата Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Бургаският конкурс на името на Петя Дубарова не е само най-добрият литературен форум за средношколско творчество Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя Голям скандал с бившата резиденция на Тато в Банкя В зелените площи като гъби изникнали и над 20 незаконни постройки Едва на 38 години почина известен волейболист Едва на 38 години почина известен волейболист Загуби битката с рака  Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Тя пръска сексапил в "Денсинг старс", готви се за скок към парламента Мъжът й Константинос Хайнас я тласка към ново амплоа Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Затъваме, хора! България си отива пред очите ни, алармира социолог Това или продължава спираловидно надолу, или се появява някой с диктаторски уклон, който се харесва на хората като възможност за изход, подчерта Първан Симеонов Киче, ти ли си? Киче, ти ли си? Естрандата певица е заприличала на рокаджийката Милена  Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България След кончината му в гр. Кобург през 1948 г. тялото на цар Фердинанд I е положено временно в криптата на католическата църква "Св. Августин" в същия град.
Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Телевизията в Стокхолм довечера ще заглуши звука от залата и ще пусне изкуствени аплодисменти, докато се излъчва израелската песен Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни 
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори