×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Купувайте, ама разумно! Вила във Франция струва по-малко от панелка в столицата


14 Март 2023, Вторник, 14:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Цените на имотите рекордно нагоре, във „Витоша“ искат 3500 евро за квадрат

Вилите във Франция излизат двойно по-евтино от тристайна панелка в „Обеля“, показа проучване на „Телеграф“. Сред апетитните предложения са кокетни къщи във Франция и Испания на цени между 40 000 и 60 000 евро. За сравнение за тристайна панелка в краен столичен квартал трябва да платите над 100 000 евро.

Сред най-евтините оферти в София са жилищата в крайния квартал „Обеля“, където двустаен, преустроен в тристаен, може да се купи за около 90 000 евро.

Повечето подобни имоти са около едва 60 квадрата и са за ремонт. Тристайните панелки в „Обеля“ от около 90 квадрата започват от 120 000 евро и също са за основен ремонт.

В центъра на София и в по-предпочитаните квартали тристайните апартаменти удариха половин милион евро, като във „Витоша“ искат 3000 евро за квадрат, разказаха брокери.

Топпредложение е за жилище в района за 500 000 евро. Жилището е със застроена площ от 127,23 кв.м. Разполага с антре, кухня с трапезария и дневна, спалня с отделна баня и дрешник, мокро помещение, втора баня с тоалетна и панорамна тераса.

Високи са цените и в столичния квартал „Изгрев“, като хубавите тристайни жилища вървят по 400 000 евро. Над 300 000 евро са и тристайните в „Дианабад“ и „Драгалевци“. Сред офертите е апартамент в полите на Витоша за 345 000 евро в кв. „Драгалевци“. 

За сравнение за драстично по-малка сума може да станете собственик на красива вила в курортна част на Франция или Испания.

За 40 000 евро се продава къща в Белак, Западна Франция. Имотът е от 60 квадрата, с ремонтирана баня и годен за нанасяне.

Вилата е на няколко нива.

Сутеренното има спалня с дъбов под и е голямо 36 квадрата. На приземния етаж има голяма всекидневна с камина, а през прозорците се откриват зашеметяващите гледки, рекламират брокери.

На същия етаж има уютна кухня с мивка и шкафове с настилка от плочки и водопровод за пералня.

В имота има ремонтирана баня с душ, мивка и тоалетна. Отоплението е с електрически радиатори, а канализацията е направо към френски канали.

Около 60 000 евро вървят вилите от по 300 квадрата в провинцията в Централна Испания Албасете.

Сред предложенията е просторна вила за 65 000 евро. По-малките къщички се продават за 50 000 евро.


В категории: Животът


8
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
8
Коментара по темата
8.
Пешо
18.03.2023 08:37:09
8
1
Сравняват кон с кокошка.Столица с малко градче във Франция.
7.
Аз Кочо
16.03.2023 16:24:48
0
6
Днес парите поскъпнаха отново. ЕЦБ вдигна лихвите с нови 0.5 процента. Това ще продължи докато това т ъпо шоу не приключи. Хората накупиха безполезни неща които сега ще зарежат за жълти стотинки
6.
Нико
16.03.2023 11:48:16
1
10
София си е знаем само ние и съседите ни . Прекалено скъпо е във всеки БГ град . В Атина в квартали като Глифада за 200 Хил. Евро купуваш 95 чисти квадрата и се нанасяш . В Левкада за 400 Хил купуваш огромна къща с панорама с басейн с много екстри и най вече ,че може да е отдадеш за около 4000 Хил евро седмичен наем ... Къде сме ние ? София никой не е знае извън балканите , а Атина и абуриген в Австралия ще е знае
5.
Bbb до 3
14.03.2023 17:25:48
13
6
Точно поради тази причина в Париж,Мадрид и Барселона цената на квадратен метър стига до 10хил.евро.Аман от такива нещастни българи гастърбайтери, които само плюят по България без да са си мръднали пръста и да допринесат за нещо по добро.
4.
Иванива
14.03.2023 16:22:24
1
30
Като има идиоти да ги купуват ще станат и по-скъпи.
3.
до 1
14.03.2023 16:12:56
5
21
Те може да дрънкат глупости, но твоите са още по-големи. София да има нещо общо с Мадрид и Париж, освен с факта че се води столица на една жалка окупирана територия?!

А пък "примерът" на 2 изби рибата! Ще кажеш, че една огромна и луксозна къща е някаква представителна извадка.
2.
@@
14.03.2023 14:49:11
3
2
Ето ви цените в Испания:

https://strandproperties.com/costa-del-sol/torremolinos/villa/STRANDM4019/
1.
Га га гааааа
14.03.2023 14:33:36
8
22
Абе идиоти защо дрънкате глупости и подвеждате другите идиоти.
А сега кажете колко струва един имот от 60 кв. м в Барселона , Мадрид, Париж.По селата в България има къщи с дворове и по 5 хил.евро.
Сто годишна къща от 60кв.м на три нива сигурно и редова, кой идиот изобщо е построил такова чудо на архитектурата и то в джандемите из Франция.В Нидерландия и Белгия също е пълно с такива боклуци, където даже им искат и по 200 хил. Евро.
Само глупости бълвате.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори