×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Истината излезе, Вергов не е бил Диана Димитрова, актрисата си измислила


Истината излезе, Вергов не е бил Диана Димитрова, актрисата си измислила
Диана Димитрова паднала сама върху щендера с дрехи, после обвинила Вергов, че я е ритнал, но има свидетел, който е видял цялата случка
14 Март 2023, Вторник, 07:08 ч.
Автор: Флагман

Прокуратурата отказва да образува дело

"ОТКАЗВАМ да образувам досъдебно производство за престъпление от общ характер и ПРЕКРАТЯВАМ пр. пр. № 51990/2022 г. по описа на СРП", пише в представеното от Диана Димитрова постановление по дадените от актрисата обвинения за упражнено физическо насилие над нея през 2017 г.  

Документът Димитрова качи в личния си фейсбук профил и така той стана публично достояние. 

"След внимателен анализ на материалите по проверка поотделно и в тяхната съвкупност констатирах, че в случая не са събрани достатъчно доказателства за извършено престъпление от общ характер", се казва още в постановлението. Прокурор по случая е Иво Боев, пише "24 часа".

Освен показанията на актрисата, такива са дадени от Юлиан Вергов, Грета Манчева, Евтим Милошев и Велина Павлова. От постановлението става ясно, че именно Вергов е считан за човекът, нанесъл ритник в лицето на Димитрова, въпреки че неговото име не беше споменато публично от актрисата до този момент. 

А от изключителна важност били думите на Велина Павлова, която е художник-костюми  на сериала "Откраднат живот", по време на чиито снимки се разиграва и въпросната случка. Павлова опровергава заявеното от актрисата, че по нейна молба е напуснала помещението, в което са се намирали тримата - Павлова, Димитрова и Вергов и така всъщност се е превърнала в пряк свидетел на сцената. 

Според художничката на костюмите на продукцията най-напред в помещението влиза Вергов, а след него пристига и актрисата, която плачела и била с размазан грим. Докато актьорът се преобличал Диана Димитрова, видимо разстроена, се вкопчила в него, хванала го за дрехите и започнала да му се извинява. На Павлова ѝ е направило впечатление, че актьорът мълчи и не желаел да говори с Димитрова. След което я избутал настрани, а Димитрова залитнала по посока на щендерите с дрехи и паднала на пода между тях.

"След падането върху нея се стекли някои от костюмите на продукцията", пише още в постановлението. 

Вергов излязъл от стаята, а самата Павлова отишла при актрисата, за да ѝ помогне и да я попита как се чувства. Последвалият отговор от разстроената Димитрова, която се държала за лицето гласял, че Юлиан Вергов я е "ритнал с крак в лицето". Павлова се изненадала от чутото и категорично заявила, че това не е вярно, тъй като самата тя е станала пряк свидетел на случилото се. 

Контрапункт на сведенията, дадени от актрисата, са освен тези на Велина Павлова, също така и тези на Юлиан Вергов. Той посочва, че двамата се познават и са били в добри професионални отношения, но интимна връзка помежду им не е имало. Освен това Димитрова се познава и с дъщерята на актьора - Алена Вергова. Самият Вергов останал изненадан от честата комуникация между двете, включително и в социалните мрежи. 

Ден преди снимките на 14 ноември 2017 г. актьорът попада на "такава комуникация между двете и се афектирал, защото не одобрявал коментарите на Димитрова по адрес на семейството му". След края на снимачния процес актьорът заявил на Димитрова, че освен професионално, повече не желае тя да комуникира нито с него, нито с дъщеря му. 

"Ако се приеме, че извършител се явява действително лицето Юлиан Вергов, то следва да се посочи, че предвид отношенията, които имат двамата, категорично се отхвърля възможността наранявания да са причинени по "хулигански подбуди", се казва още в постановлението. 

Разигралата се случка между двамата актьори се счита "за личен конфликт (свързан с техните лични отношения), датиращ преди датата на описаните събития". А това категорично изключвало възможността за проявата на гореспоменатите подбуди. 

Малко по-рано Димитрова сподели снимки на постановлението в своя профил във фейсбук като заяви, че не се притеснява от това какво ще се опитат да ѝ причинят физически, но за сметка на това има въпроси, защото "не се интересувам от нищо друго освен от истината". 

 




В категории: Лайфстайл


Автор
22
Коментара
Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
22
Коментара по темата
22.
"бил голям хулиган"
15.03.2023 22:20:26
1
1
В биографията му пише "бил голям хулиган"(въпреки, че Прокуратурата не го признава) - учи в руска гимназия, но не завършва, учи в МЕИ, но не завършва, после курс за актьор и става "голям актьор", чиито филми никой не е гледал:
"Той се казва Юлиан Вергов.
Роден на 15 юли 1970 г. Като ученик в руската гимназия в София бил голям хулиган. Два пъти го изключвали заради невъздържано поведение и се наложило да завърши средното си образование във вечерно училище, като през деня бил момче за всичко в Младежкия театър.
Юлиян споделя, че май си е чупил всичко, което може да се чупи. Преди време се сбил, в резултат на което пострадали и двете му ръце. В "Пирогов" обаче не ги наместили добре и кокалчетата останали да стърчат. Юлиян признава, че нерядко му се налага да се бие - много лесно избухва, особено като види как някой простак се прави на голям мъж."
https://hotnews.bg/article/2022041602302980300
21.
Wasko
15.03.2023 13:54:13
1
2
Жените в България тотално деградираха (не само външно). Това е отличен пример да не съдите преди да видите двете страни и да не лапате всеки предварително подаван морков.
20.
до 19
14.03.2023 21:35:20
8
2
Какви феминистки, какви джендъри виждаш? Какво Априлско въстание?
Погледни фактите:
Мъж с една глава по-висок и 40 кг по-тежък събаря с юмрук на земята младо момиче-колежка и я рита на земята в главата и тялото няколко пъти, като я псува хамалски, че била проста селянка. Подутините и синините от побоя по лицето и тялото й остават 3 седмици. Причината: проговорила на дъщеря му за неговите сексуални афери на работното му място. Става въпрос за сексуални афери с всички по-млади колежки, това е публична тайна.
След това я заплашва пред всички колеги, че ако се оплаче на някого ще й се случи отново същото (ще й смачка физиономията).
Това "нормален" мъж ли е или НАДЪРВЕНА МУТРА-СВАЛЯЧ и ПОБОЙНИК на РАБОТНОТО МЯСТО?
Ако младото момиче не легне с мутрата-побойник, няма да получи работа, ако се оплачи официално, ще я отстранят от работа, а побойникът ще я пребие насаме. Така или иначе побойника няма да бъде наказан, дори от Българската Прокуратура.
Същите истории са "театрална практика" в България дори преди 100 години за директора на Народния театър в София: https://www.flagman.bg/article/288883
Между другото, имаше "авангардни" представления в някои български театри с чисто голи "актриси" разкарващи се по "порно"сцената.
Това ли е нормалното за мутренска "театрална" България?
19.
Кирил
14.03.2023 17:42:18
4
8
У нас сатанинското феминистко движение Ме too, което в САЩ съсипа живота и кариерата на десетки мъже, обвинени от жени в насилие или сексуален тормоз, няма да намери почва на този етап. може би след години, когато либералната секта успее да промие мозъците на младото поколение, и това да стане, но засега хората стоят здраво стъпили на краката си. Така че на тази Димитрова, която трябваше да бъде като първа пушка на Априлско въстание, не й се получиха нещата. И нормалността възтъръжествува!
18.
насилие над жена не е престъпление, май?
14.03.2023 15:45:07
14
3
Насилие над жена не е престъпление в България, май?
Доколкото се разбира, категорично става въпрос за насилие над жена/колега/ по НК Чл.130 (2).
Хулигански, расистки или ксенофобски подбуди се наказват по-тежко по НК Чл.131 (12).
Определено има ксенофобски подбуди (защото била от СЕЛО/провинция/, а той бил СОФИЯНЕЦ), но изглежда съдия-СОФИЯНЕЦ не може да разбере това.
Определено е имало травми по лицето и рамото, които изчезнали след 3 седмици, което означава тежък побой!
Също така биячът на жени я псувал и наричал селянка, заплашил я пред всички, че ако се оплаче, ще й се случи същото. Това означава, че е имало умишлен побой над жена/колега/ на работното място.
Прокуратурата на България отрича извършено насилие над жена на работното място.... по всички членове и алинеи на Наказателния Кодекс:
Чл. 130. (1) Който причини другиму разстройство на здравето, извън случаите на чл. 128 и 129, се наказва за лека телесна повреда с лишаване от свобода до две години или с пробация.
(2) За лека телесна повреда, изразяваща се в причиняване на болка или страдание без разстройство на здравето, наказанието е лишаване от свобода до шест месеца или пробация, или глоба от сто до триста лева.
(3) Ако в случаите на предходните алинеи пострадалият е отвърнал веднага на дееца със също такава телесна повреда, съдът може да освободи и двамата от наказание.
Чл. 131. (1) За причиняване телесна повреда:
(1) на длъжностно лице, на представител на обществеността, както и на военно лице, включително и от съюзна или приятелска държава или войска при или по повод изпълнение на службата или функцията му; или на лице, ползуващо се с международна защита;
(2) от длъжностно лице, от представител на обществеността, от полицейски орган при или по повод изпълнение на службата или функцията му;
(12) по хулигански, расистки или ксенофобски подбуди, наказанието е лишаване от свобода от три до петнадесет години при тежка телесна повреда; от две до десет години при средна телесна повреда; до три години при лека телесна повреда по чл. 130, ал. 1 и до една година или пробация по чл. 130, ал. 2;
https://www.wipo.int/wipolex/en/text/445837
17.
Ха ха
14.03.2023 13:45:34
0
4
В Бургас образуват и за ощипана Мома....да беше подала в Бургас...
16.
на всеки километър ....
14.03.2023 13:39:02
6
3
Става въпрос за взаимоотношения софиянци/провинция или master/slave. От заключението на прокуратурата се разбира, че всички "колеги" на жената са мълчали като комуняги на разпит... Така е в актьорската гилдия, там мъже няма, само комуняги "на всеки километър... оттук до края на света"... щом не са защитили жената от бияча... Знаем от кого са научили тези уроци, нали?
15.
Срам
14.03.2023 13:12:04
2
21
Истината си личеше още по време на интервюта на Диана. Как и защо се е сетила да се жалва след 5години. Ехидната и усмивка и цялото поведение даваха основание за нещо скалъ пено.
14.
Габи
14.03.2023 13:08:00
3
20
Много грим се вижда по лицето на тази уж ритана жена. Ако беше ритната физиономията и щеше са бъде размазана. Жалко, че заради измислиците и манипулациите на Димитрова, много наистина малтретирани жени ще бъдат неглежирани.
13.
логично
14.03.2023 11:21:48
4
16
Ритнал, не ритнал, това е лека телесна повреда, която след като не е причинена по хулигански подбуди, защото двамата са имали други взаимоотношения, следва да се приеме, че се касае за престъпление от частен характер, което се преследва по тъжба на пострадалия в съда, а не чрез повдигане на обвинение от прокурора. Така че все тая, правилно е прекратено наказателното производство от общ характер.
12.
х
14.03.2023 10:54:30
8
7
От написаното в постановлението /според преразказа на Флагман/ става ясно, че двамата - Димитрова и Вергов са се спречкали извън стаята , в която стояла св.Павлова. При нея дошъл Вергов, а после влязла и Димитрова, която започнала да му се извинява. След като била избутана от него и паднала край закачалката с дрехите, свидетелката й помогнала да стане и я питата какво се е случило. Димитрова й обяснила, че е била ритната с крак /т.е. че това е станало преди да влязат при Павлова/. И така остават само показанията на Димитрова за ритника срещу тези на Вергов , че не е имало такъв. Нормално е прокурорът да прекрати делото за хулиганство, защото дори да е имало ритник, това не е станало в присъствието на павлова, т.е. публично, че да има хулиганство. Но това постановление казва само, че няма достатъчно доказателства, а не, че Вергов не е ритнал Димитрова.
11.
Мими
14.03.2023 10:13:05
5
22
Госпожица Димитрова е вундеркинд! Затова от тук нататък, ще гледа филми само по тв! Кой нормален режисьор би наел подобен индивид!
10.
Cs
14.03.2023 09:50:43
7
23
Заебана,озлобена от факта,че е щастлив без нея.отмъщава жената от любовна мъка
9.
А проверено ли е
14.03.2023 09:41:15
12
6
дали художничката няма някакви симпатии към актьора ?
Един вид да е предубеден свидетел ! И ако е проверено, кой го проверява, прокурорът ли ?
8.
Един вид
14.03.2023 09:36:52
15
8
Велина Павлова се явява тази, която определя "истината"! Тя казва , че не е видяла Вергов да рита Димитрова !
А той така я избутал, че тя паднала САМА между щендерите, а дрехите САМИ са се стекли върху нея !
Всичко това е само наблюдението на един човек !
И прокурорът мъдро определя коя точно е истината ! А доказателства няма, има твърдения на 3 страни ! Две срещу една !
7.
ER_Dr
14.03.2023 09:14:54
4
12
Как тъй се разтекли върху нея костюмите? Те течни костюми ли са имали? Еха яко!
6.
ТБС
14.03.2023 08:56:53
7
27
Факт, да беше казала истината, а не са лъже, че е ритана. И да 3, не е правилно, но не е престъпление. На лъжата краката са къси.
5.
Чия истина бе?
14.03.2023 08:22:23
15
26
На прокурватурата на гешев? Ай сиктир.
4.
Липсата
14.03.2023 08:21:21
8
32
на достатъчно доказателства, още не означава , че "истината лъсна" !
3.
И какво?
14.03.2023 07:31:08
40
47
значи приквиратурата иска да каже, че да те изблъскат върху някакви закачалки не е престъпление?
Как така става, че няма достатъчно доказателства и обясняваш това с доказателства?
Абе ние имаме ли въобще държава???
2.
Хах
14.03.2023 07:17:44
24
47
Ясна работата , Вергов я е минал един път, и тая се е влюбила, па оня искал само да плющи. И сега го играем отхвърлени и наранени
1.
Роко Сифреди
14.03.2023 07:17:12
48
54
Самозабравили се женоря. Отвратителен феминизъм. Всяка мрънка, че е бита, пребита и изнасилена. За пари. И за слава. Всичкото вагина - полудяло за реванш и отмъщение към мъжете. Ай сиктир.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори