×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ поиска Приморско, за да го направи по-хубаво от Бургас


ГЕРБ поиска Приморско, за да го направи по-хубаво от Бургас
ГЕРБ застава зад Д-р Димитър Германов и гарантира за него, че ще работи за Приморско с темповете, с които се работи в Бургас. Кандидатите за общински съветници също
07 Октомври 2011, Петък, 10:26 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА Снимки и видео Добромир ДОСКАЧАРОВ

Градоустройственият план на атрактивната община е от 60-е години на миналия век, казват кандидатите за общински съветници и реагират остро на статуквото

„Приморско е с уникални възможности, но не се развива в правилна посока, време е да променим статуквото. Искам общината да стане привлекателна туристическа дестинация. След 4 години да видя Приморско – развиващо се с темпове на Бургас и да бъде образец за общините в цялата страна”.

С това обобщение д-р Димитър Германов влезе като кандидат на ГЕРБ в битката за кметския стол на морската община в предстоящите на 23 октомври местни избори (как ще работят д-р Германов като кмет на Приморско и неговите съветници – вижте във видеоматериала).

 Германов заяви, че ще заимства от опита на своя съименик – бургаския градоначалник Димитър Николов, за да привлича европейски средства и тотално да преобрази града.

Със своите лични и професионални качества, с опита си на  ръководител той има амбицията да преодолее грешките, натрупани с години в управлението на Приморско. С пропуските местните хора не могат да се примирят, тъй като те са причина общината все още да стои на заден план в сравнение с Несебър и Созопол, въпреки че разполага с прекрасни природни дадености като атрактивни плажове и живописни гори. 

Д-р Димитър Германов е на 47 години, завършил е средното си образование в Бургас, след което завършва ветеринарна медицина във ВИЗВМ-Стара Загора. Повече от 15 години е бил служител на РВМС в Бургас.

 Д-р Димитър Германов е женен, с две деца. Със семейството си живее в Ясна Поляна, където през 2007 година беше избран за кмет. Хората го уважават и

казват, че е открит, деен и сърдечен,

 помагал им, затова и съжалявали, когато през 2010 година заради професионализма си в сферата на ветеринарната медицина държавата го изтегля като директор на Областната дирекция по безопасност на храните. Днес той има реален шанс да се върне като общински кмет, защото е единственият с възможности да помете досегашните лица във властта, които вече са били на кметския стол и на местните жители са им дошли до  гуша, особено на младите, които искат да се развиват и да останат да живеят в общината.


Румен Желев и  Борислав Киров са добре известни в Приморско, хората ги обичат, тук са с досегашния кмет на Ново Паничарево и кандидат за втори мандат Яна Жекова

Сред първите задачи, които Германов ще изпълни като влезе в общината са изграждане на пречиствателната станция в Китен, оформяне на крайбрежна алея в Приморско и воден цикъл във всички населени места.

Хората, които ще подкрепят д-р Германов като кмет с работата си в бъдещия общински съвет са добре разпознаваеми лица, професионалисти, бизнесмени, образовани и енергични хора, всеки от които знае какво с какво може да допринесе за процъфтяването на Приморско. Сред първите в листата с кандидати за общински съветници от ГЕРБ е бизнесменът Манол Манолов, който е заможен местен строителен предприемач, добре познат на жителите на общината. Вътре е и шефът на Районното управление на горите Румен Желев, който също е знакова фигура в морската община. Има опит като ръководител в сферата на туризма, тъй като е бивш зам.шеф на ММЦ-Приморско. Обичат го, защото е

безкомпромисен към бракониерите и корупцията

 е последното, което може да се каже за него в качеството му на дългогодишен горски началник.

„Разбирам от масов и ловен туризъм, имам опит в управлението на горите, които са съществена част от община Приморско и основен източник на доходи. Положението трябва да се промени с помощта на млади, качествени хора, които имат визия за развитието на общината. Нашият отбор е точно такъв”, каза Румен Желев.

Арх.Петко Гечев пък е специалист по архитектура и строителство, има натрупан и повече от 10 години стаж като администрацията, където е бил ценен заради отличните си професионални умения при управляващи от различни политически сили.

„Най-важното, което трябва да се случи на Приморско е  да бъдат разработен нов Градоустройствен план, защото сегашният е от 60-те години. Планове трябва да имат и населените места, които в момента се променят хаотично. А трябва да е ясна визията за тяхното развитие за следващите 20-30 години. Нужни са нови улици, да се реши проблема с паркирането, озеленяването, да се създадат вторични градски центрове, подходи към плажовете и други”, каза експертът.

В листата на ГЕРБ е и Златина Тюлиева, която през последните три месеца беше  председател на местния парламент. Съветниците от различни политически групи я описват като консенсусна личност, която може да ръководи, без да страда от самовлюбеност, а зачита чуждото мнение. Тюлиева е директор на банков клон, майка е на 3 дъщери.

„Има доста пропуски в развитието на Приморско, които попречиха да придобие европейска визия на туристическа община. Единственият шанс на местните хора е да изберат млад, перспективен, амбициозен кандидат, какъвто е д-р Германов”, каза Тюлиева.

Според Захарина Неделчева, която е предана от години на партията на Бойко Борисов каза, че за нея ще е чест да подкрепя идеите на професионалист като д-р Димитър Германов. Тя смята, че Приморско има нужда от инфраструктура, детски съоръжения, футболно игрище, плувен басейн, нови зелени площи и други.

Листата на ГЕРБ в Приморско:

Водач на листата д-р Димитър Германов

2. Захарина Неделчева

3. Манол Манолов

4. Златина Тюлиева

5. Катя Вълчева

6. Петко Гечев

7. Борислав Киров

8. Румен Желев

9. Ваня Мандова

10. Павел Павлов

11. Георги Георгиев

12. Тони Тодоров

13. Милчо Милев




В категории: Приморско


105
Коментара по темата
105.
Ловец на глави
25.09.2012 13:39:00
0
0
Някой знае ли, кой точно стои зад сайта http://iprimorsko.com/. От община Приморско отказват да имат нещо общо с този сайт. В страницата на сайта няма почти никаква информация за екипа на редакцията, нито български адрес или телефони за връзка. Единствено е посочен и-мейл адресът [email protected], на който никой не отговаря и някакъв фиктивен и неточен адрес в Лондон, Обединено Кралство - Ravenet Street, Ravenet Court, London United Kingdom. Доколкото ми е известно на този британски адрес се помещават поне още сто адресанта - това са най-различни офиси и апартаменти за живеене, но от въпросната редакция няма и следа.
Явно е, че става въпрос за пиратски и нелегитимен сайт!
104.
критик
14.07.2012 21:53:57
0
0
какво очакват приморци
гласуваха като слепци
сега ще вървят като такива
а за германов
майка българка
баща турчин
детство постоянно в немилост


сега му се е паднало да влачи
103.
Asen Prodanov, Burgas
31.10.2011 00:14:35
1
2
БЪЛГАРИЯ СПЕЧЕЛИ ОКОНЧАТЕЛНО!!! БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД КАТЕГОРИЧНО ИЗБРА ГЕРБ, РАЗГРОМЯВАЙКИ УНИЩОЖИТЕЛНО БОЛНИТЕ МЕРАЦИ НА БСП = БКП ДА СПЕЧЕЛИ ВЛАСТТА ЗАЕДНО С ВЕЧНИЯ СИ САТЕЛИТ ДПС. КРАЙ НА ВРЕДНОТО ВЛИЯНИЕ НА КОМУНИСТИТЕ – РУСОФИЛИ И ФАНАТИЗИРАНИТЕ НЕГРАМОТНИ ФЕСОВЕ НА АХМЕД ДОГАН. БЪЛГАРИЯ Е СПАСЕНА ОТ КОМУНИЗИРАНЕ, ОТ ЗАРОБВАЩОТО РУСКО ВЛИЯНИЕ И ОТ ПАГУБНИТЕ ДАЛАВЕРИ НА АХМЕД ДОГАН. ТОТАЛНО ПРЕВЪЗХОДСТВО НА ДЕМОКРАЦИЯТА!!! Омразните на народа комуняги са навряни в дупката си, от където вече не им остава нищо друго, освен да плюят отрова в предсмъртни конвулсии. Нещастни червени отпадъци, преди повече от месец ви обясних тук, че народа не ви иска. На какво се надявахте, боклуци? Че с конспирации, лъжи и измами ще успеете да спрете прогреса и да върнете България към най-мрачното й минало? Никога вече няма да стане, изроди! Както видяхте от социологическите проучвания, единствено неграмотните и старчоците са основните ви поддръжници. Това е средата ви – от комплексирани, неграмотни отрепки. Така че, изселвайте се в Русия – само там е за тъпи мужици като вас. Дъртофелниците с бетонираните глави измряха в напразни надежди да дочакат невъзможното, осрани в памперсите си, олигавени в злобата си, изпаднали в тежка деменция, старческо слабоумие и Алцхаймер, един по един изнасяни с краката напред към червеите. А вие, последните вмирисани остатъци от червената измет, си тапицирайте смърдящите бърлоги с купищата червени плакати, втренчили празни, зомбирани погледи на дрогирани психопати в червените си парцали – единственото, което ви остава.
102.
АТАКА - Бургас
29.10.2011 22:49:50
0
4
Ахмед Доган се обяви публично в подкрепа на Ивайло Калфин, тъй като ДПС винаги е било и си остава естествен политически партньор на БСП = БКП. Турците в България и българските турци в Турция ще гласуват масово по задължение за Ивайло Калфин. Комунистите са готови на всякакви сделки с турците, само за да увеличат чрез тях шансовете си за спечелване на президентските избори. Това съюзяване е позорно и опасно за бъдещето на България! Всички ние трябва да спрем решително опитите на комунистите да спечелят властта чрез подобно предателство. Не на потурчването на България!!! Призоваваме всички симпатизанти и привърженици на АТАКА да противодействат на това, подкрепяйки с вота си Росен Плевнелиев в неделя, 30 октомври. Това е единственият правилен ход за момента.
101.
BRAT GALEV
29.10.2011 19:24:56
4
6
ГЛАСУВАШ ЗА БОРЧЕТО-ВЕТЕРИНАР ГЕРМАНОВ , ПОЛУЧАВАШ МУТРАТА от СИК - БОЙКО !

ХАЙДЕ СЕГА, ДА ВИ ВИДЯ, МАЙ ЗАБРАВИХТЕ ВРЕМЕНАТА, КОГАТО ИВО КАРАМАНСКИ и МУТРИТЕ на ВИС и СИК, РАЗПАРЧАТОСВАХА БИЗНЕСА в ПРИМОРСКО и ВСИЧКИ СИ ПЛАЩАХТЕ РЕКЕТА за СТРАХА !!!

ТОВА ВИ ЧАКА АКО ИЗБЕРЕТЕ КОНСКИЯТ ДОКТОР от ГЕРБ, УПРАВЛЕНИЕ НА СОФИЙСКИТЕ МУТРИ, КОИТО ОТ СЕДМИЦИ ОБИКАЛЯТ с МЕРЦЕДЕСИТЕ си ОБЩИНА ПРИМОРСКО. МНОГО ВНИМАВАЙТЕ ХОРА, ДИМИТРОВ ПОНЕ СИ ГО ЗНАЕТЕ и ЗА ДОБРО и ЗА ЛОШО!!! ОТ МУТРИТЕ на БОРИСОВ, ЩЕ СИ ПОЛУЧИТЕ МНОГО И ВСЕ ОТ ЛОШОТО.
100.
АТАКА - Бургас
28.10.2011 14:34:58
0
4
Ахмед Доган се обяви публично в подкрепа на Ивайло Калфин, тъй като ДПС винаги е било и си остава естествен политически партньор на БСП = БКП. Турците в България и българските турци в Турция ще гласуват масово по задължение за Ивайло Калфин. Комунистите са готови на всякакви сделки с турците, само за да увеличат чрез тях шансовете си за спечелване на президентските избори. Това съюзяване е позорно и опасно за бъдещето на България! Всички ние трябва да спрем решително опитите на комунистите да спечелят властта чрез подобно предателство. Не на потурчването на България!!! Призоваваме всички симпатизанти и привърженици на АТАКА да противодействат на това, подкрепяйки с вота си Росен Плевнелиев в неделя, 30 октомври. Това е единственият правилен ход за момента.
99.
!!!
28.10.2011 09:51:39
0
3
Общинския съвет на Приморско е като нов бардак със стари к....Има няколко човека които бяха от приближените на кмета Димитров,сега веят знамена и ууукат срещу него.Хамелеони...
98.
otstswast
27.10.2011 21:19:42
0
2
koj go obicha? ne go poznawat...
obache ste bade polzwan za kontrawot na dimitrov
97.
big men
23.10.2011 16:04:21
0
8
tova doktor4e iska da sasipe osven jivotnite i xorata vav ob6tinata
96.
до патриот
21.10.2011 16:50:06
1
0
Стига с тая смърт бе. Остави някой и друг жив.
95.
напред
21.10.2011 13:51:30
1
1
верно има от какво да ги е страх, но най-вече за бъдещето.
94.
Напред
20.10.2011 12:50:05
5
2
Чак ме доядява на позитивната кампания на Германов понякога. Всички тия мулета тревопасни, поддръжници на Димитров или на друг - не разбират от благ тон-трябва им ритане в подопашието, за да са в тонус. Ясно личи, че ги е страх от ГЕРБ. Което пък значи нещо - явно има защо да се плашат. И хората, които мислят за правилния избор нека видят вече нещата.
93.
Сияна
20.10.2011 11:24:30
1
11
Германов може ли да отговори на един въпрос? На миналия тур го избраха за кмет на Ясна поляна, той упрвлява една година, писна му и се махна. И селото остана без кмет. Сега ако му писне в Приморско, пак ли ще се махне
92.
Patriot
19.10.2011 22:03:30
1
1
Днес е момента да си купите живот, които сега се продава, утре не и милиони да давате”. Та тези, които покажат разписките с печата на Централния комитет, те нека живеят свободно в отечеството ни, а другите презрете и отсечете алчните им ръце желаещи властта само за да ви грабят.

За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни. За тези, които под булото на родолюбието, градят закони, а самите те не ги спазват или пък ги използват с цел своето облагодетелстване, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.Това е което исках да ви кажа, надявайки се, че ще доведете борбата до край.Бъдете силни братя и не щадете силите ,нито кръвта си, защото Отечеството ни няма да припише заслугите ви другиму, нито пък ще позволи да потънат в забвение. И не забравяйте -Аз неведнъж съм ви казвал: ” Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби”. Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме.
91.
измамен
19.10.2011 16:59:14
1
6
Един от действащите в момента общински съветници от листатата на Атака , който е председател на комисия по законност и нормативна уредба е строителен измамник.
Повече от 20 семейства чакат да си завърши сградата в Меден рудник, за която е прибрал 100 % от парите.
СЕГА ТОЗИ Е ОТНОВО КАНДИДАТ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК !!!
90.
BOKO TIKVATA
16.10.2011 20:12:57
0
2
ПРЕДВОДИТЕЛЯТ НА ВСИЧКИ ТЕЗИ ГЕРБЕРАСТИ е БОКО ТИКВАТА, КОЙТО ВЧЕРА ИМАШЕ ИМЕН ДЕН - ВЧЕРА , АКО НЕ ЗНАЕТЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ПОЧЕТЕ - ДЕНЯТ на ТИКВАТА !!!
89.
възмутен
16.10.2011 16:09:31
2
3
Като чета все едни и същи хора.Толкова сте прозрачни .Стоян върбата,златин-коча, Дамян-беки,тодорчо крадеца, ...Станахте вече банални на аудиторията
88.
Ани
15.10.2011 22:11:26
3
15
За бога хора не гласувайте за ГЕРБ!!!!
87.
Захаринка
14.10.2011 21:06:21
1
7
А бе , стига сте се занимавали с този никому неизвестен човечец. Никой няма да гласува за него, освен роднините му, но те са недостатъчно. Хах!
86.
!!!
14.10.2011 16:47:35
1
16
Водач на листата д-р Димитър Германов - ще крадем Община Приморско

2. Захарина Неделчева - ОБЕЩАВАМ

3. Манол Манолов - ИЗПЪЛНЯВАМ

4. Златина Тюлиева - ИЗПЪЛНЯВАМ

5. Катя Вълчева - ОБЕЩАВАМ

6. Петко Гечев - ИЗПЪЛНЯВАМ

7. Борислав Киров - КАКВОТО МИ КАЖАТ

8. Румен Желев - НЕ СЪМ СПРЯЛ

9. Ваня Мандова - ЗВЕДИТЕ СЪЩОТО МИ КАЗВАТ

10. Павел Павлов - ИСКАМ ОЩЕ

11. Георги Георгиев - ВСЕ МИ ТАЯ

12. Тони Тодоров - ВСЕ МИ Е ТАЯ

13. Милчо Милев
- ОБЕЩАВАМ И ИЗПЪЛНЯВАМ
85.
До №84
14.10.2011 13:21:32
1
5
Прибави и кандидатката им за кмет на Китен. Не само смешни , жалки, но и много нагли в домогванията си.
84.
0000
13.10.2011 18:55:39
6
6
до 64 аз не съм чул един човек да казва нещо добро за германов чиста лъжа е че хората го искат просто с кандидатката за кмет на ясна полна денка тодорова са смешни и жалки за съжеление
83.
До №80 и 81
13.10.2011 11:21:05
0
5
Има една българска поговорка
,, По дрехите посрещат, по акъла изпращат,,
Анализа оставям на Вас.
82.
Приморчанин
13.10.2011 06:52:11
5
1
Какъв ли щеше да е коментара ако ризата беше на цветя?Що за простотия,абе хора ризата ли прави човека или интелекта на въпросния човек.Защо не престанете да плюете хората,а не погледнете себе си?Въпросния човек просто е основния конкурент и заплаха за господин Димитров,за това е всичката тая помияВъпреки всичко Германов е на балотаж ,колкото и да ви е мъчно.
81.
до 75
13.10.2011 02:10:05
4
5
Наблюдателната читателка по колко пъти на ден си сменя ризите? Разбрахме също, че е нарушен вътрешния й баланс от раираната риза на Германов.И от тези нейни терзания правим генералния извод,че колкото и да я удрят по тъпата глава, няма да се сети,че снимките са правени в един ден.
80.
ПРИМОРСКО
13.10.2011 01:43:45
4
5
Сега вече стана ясна ситуацията. Всички писачи в този форум са протежета на Димитров.Броят се на пръстите на ръката ми,но са толкова усърдно трудолюбиви, че чак станаха прозрачни.Разбираемо да плюят Германов,защото той е единствената пречка за Димитров. Последните бисери за ризата,.хигиената, професията,месторождение и др.безподобни,показват ниското ниво и отчаяние на писачите поддръжници. И в същото време излиза материал срещу Димитров и те изсипват един камион хвалби, като с това потвърждават истинността на статията.Хаиде стига простотия в тая община.
79.
до теди
12.10.2011 23:50:36
1
2
Тази листа за общински съветници е предложена от Германов.
78.
ПРИМОРСКО
12.10.2011 23:19:20
2
1
Как пък точно от клипа разбра, че кандидата за кмет не е добър.
77.
теди
12.10.2011 13:57:29
4
8
Гледах клипа,и искам да кажа на кандидатите за общински съветници от Герб,че за това което обещават им трябват няколко живота.Листата за съветници е добра, но кандидат кмета -не.
76.
Мнение
12.10.2011 13:33:37
1
12
Вчера гледах дебатите по ТВ7. Жалка картина. Кандидата на ГЕРБ не каза нищо освен - модерна и надграждане. Не отговори точно и ясно на поставените му въпроси. Заключението от видяното и чутото е слаб, некомпетентен и зле подготвен кандидат. Аз разбира се не се учудих, тъй като ГЕРБ няма кадри, взема всичко изпречило се на пътя и платило си естествено. Такъв е и кандидата им за кмет на община Приморско - некомпетентен, неподготвен за кмет на община.
75.
Наблюдателна читателка
12.10.2011 13:19:10
2
6
Разгледах много внимателно снимките от репортажите на 03. и 04. 10. и ми направи впечатление, че д-р Германов и през двата дни е с едно и също облекло, особено впечатлява раираната риза. Този човек не се ли къпе, не се ли преоблича?
74.
от приморско
11.10.2011 23:51:33
4
3
А Златин, Християн, и някои други, дали са разпознаваеми за селата от община Приморско.Други са толкова компроментирани,че не ми се говори.Обсъждайте качествата на хората, не пишете глупости.Принципното ви мнение, не формира обществено такова.
73.
Дива къпина
11.10.2011 18:46:45
2
14
Не коментирам Германов, защото не го познавам. Принципното ми мнение е, че е неизбираем, защото е неразпознаваем в Приморско. Освен това местният шовинизъм не е без значение (за добро или зло - това е друга тема). Изненадана съм от хората в листата му. Не знам доколко би могъл да разчита на качествата им - човешки и професионални. Визирам конкретно Неделчева и Тюлиева. Едната може би е добър човек, но добри хора- много, необходим е и потенциал. За другата дама от листата - добри думи за професионализма й и нищо добро за политическото и ренегатство. Беше лоялна към Димитров, беше лоялна към Димова, сега е лоялна към Германов...Някои наричат такива хора консенсусни, но аз предпочитам друга думичка, която няма да използвам от приличие. Обикновено хората, които са верни всекиму, остават верни единствено на собствения си интерес.
72.
000
11.10.2011 07:30:13
4
5
Просто той най-много се отличава и най-много лъже
71.
До дядо Йоцо
10.10.2011 20:55:27
2
7
Не позна момиче съм и само отбелязах , че да обещаваш не е забранено , да не говорим , че го правят всички кандидати - а някои дори обещават и повече . Не съм привърженичка на Димитров , но всички срещу него скачате - явно , че анонимно сте много смели , а иначе ......
70.
Nadziratel
10.10.2011 20:34:27
2
9
S tazi zarvornicheska riza li shte se kanditira za kmet vaprosnija?
69.
лъжата
10.10.2011 19:30:37
0
14
Златин Бодуров масово купува гласове-първо сред циганите , сега тръна и по селата.В Приморско го знаят какъв боклук е -долна мутра-заплашва хората че ще им отреже ушите и краката ако не гласуват за него щом вземат парите.Иначе е много честен и морален.Прост до дупка.
68.
До писателката на статията
10.10.2011 19:08:04
0
11
,,ГЕРБ поиска Приморско, за да го направи по-хубаво от Бургас,,
От написаното не става ясно от кого ГЕРБ поиска Приморско ?
Няма връзка между заглавието и написаното. Липсва тезата.
67.
дядо Йоцо
10.10.2011 16:54:47
7
3
Колкото е прост човек толкова е по-лесно да го манипулираш, а криминалното мойто момче е това че гласувайки за Димитров поставяш на власт един най -обикновен мошеник. Защото всичките го знаете що за птица е, без изключение. И ако искаш този да се върне като кмет, значи искаш да се върне да краде, явно и такива като тебе. Защото нали знаеш Вълкът козината си мени, ама нрава не.
66.
??? !
10.10.2011 15:09:22
2
9
И не разбрах ,какво е криминалното да обещава на хората ? А и дава свободен избор на всеки ,ако иска да му вярва . КРИМИНАЛНО Е , ЧЕ СЕ КУПУВАТ ГЛАСОВЕ ОТ ДРУГИ КАНДИДАТИ , С РЕАЛНИ (МРЪСНИ ) ПАРИ ,КОЕТО Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО И КРИМИНАЛНО,НО НИКОЙ НЕ СЕ САМОСЕЗИРА - НИ СЪД ,НИ ПОЛИЦИЯ ,ДОРИ И БЕСОВЕ :))) ИЛИ НЕ ЗНАЕТЕ ,А ЛИЛИ ?
65.
vip news
10.10.2011 13:41:54
6
7
Скандалният Димитър Димитров обещава на поразия парцели

Скандалният бивш кмет на Приморско Димитър Димитров се е засилил към нов мандат с нечуван популизъм. Той раздава фантастични и неизпълними обещания на килограм само, за да си осигури бюлетини. Повечето от нещата, които Димитров се кълне, че ще направи не само са неизпълними, но са откровено незаконни. Повечето от избирателите обаче изобщо не се замислят и му вярват сляпо. Най-много фенове печели обещанието на бившият кмет да опрости банковите кредити на всички жители на община Приморско. Пред избирателите Димитров обяснявал как ще учреди Общински финансов фонд, чрез който ще погасява наред теглените от частни лица и фирми кредити. Средствата, които ще потекат към банките, разбира се са общински. Обещанието си е чиста фантасмагория, но в Приморско всички са се хванали на въдицата на кандидат-кмета и са твърдо решени да гласуват за него. Димитров обещава още, ако го изберат да брои по 5 бона на всяко бебе в общината, но пропуска да спомене, че няма откъде да се намерят тези средства в изтънелия общински бюджет. Той щедро раздава и предизборни парцели. Всеки, който има нужда ще се сдобие с общински парцел, обещава кандидатът за кмет. Всъщност Димитров стана клиент на прокуратурата, след като бе уличен, че е раздавал незаконно и на безценица общински земи. Въпреки, че следствието срещу него продължава, той обещава да прилага пак същата схема в която лъснаха и „Бедните магистрати“.
Posted in featured, КРИМИНАЛНО, МЕСТНИ ИЗБОРИ `2011, ОБЩЕСТВО, ПОЛИТИКА
64.
ясна поляна
10.10.2011 00:26:10
11
5
Аз съм от Ясна поляна и не знам някой да не иска да чуе за Германов. Има 4, 5 човека които говорят против него и всички ги знаем кои са.Причините са разбираеми. А ти с големия задник кой си, че пишеш глупости?
63.
до 62
09.10.2011 23:59:04
9
2
Успехите на Германов са повече от твоите със сигурност. Огромната разлика тук е, че Германов се е показал с името си, а ти със задника си.А това,че ти е голям задника не ти дава никакво предимство. Ти за постовете на Германов, само можеш да мечтаеш.
62.
Смешкоооо
09.10.2011 23:08:11
2
9
Какви успехи е постигнал Германов , смешко . Я Ми кажи с какво се е справил на двата поста ? В Ясна Поляна хората не искат да го чуят , а на другия освен да мачка хората и да лиже задници , като този на Г. Стоев едва ли ще го запомнят с друго . Кмет ще ми става , аман от измислени герои от платените с наши пари реклами !
61.
do 58 i 59
09.10.2011 22:32:50
0
4
a vie pyk shtom cql den sedite pred pc, i se chudite kakuv komentar da izbluskate, za da se napravite na vsemojeshti i vseznaeshti ste mi qsni ot wsqkude :DDD / (samo da poqsnq ne sum choveka ot 57 komentar !)
p.s. germanov ne stava za tozi biznes :)
60.
от приморско
09.10.2011 21:30:04
1
0
Коментар 59 е до 57 избирател
59.
от приморско
09.10.2011 21:25:20
5
2
Ти пък каква насока за път ще даваш.Кой те знае и тебе колко си безпътен нещастник. А Германов си върви по своя път. Но ти не можеш да видиш, защото си много много далече от него.
58.
До избирател
09.10.2011 21:00:23
11
3
Като те гледам какъв неграмотен избирател си, радвам се че не харесваш Германов.С този каруцарски език, представям си такъв ти е социалния статус(ако ме разбираш).Завистта и злобата не водят до нищо добро,със сигурност и теб няма да доведат. Явно много те е яд на Германов за успехите му.Предполагам, че щом пишеш за него,го познаваш и това те издава, че пишеш лъжи.Отлично знаеш, че Германов се е справил и на двата поста и е много отговорен човек. А ти жалка душицо, гласувай за някой друг. Желая ти успех. И дано намериш покой от злобата си.
57.
избирател
09.10.2011 17:30:31
5
10
какъв германов щеизбираме за общински кмет абе да си хваща пътя и да се маха да ходи в агенцията на храните но те и там не го искат той беше кмет две години дори не си искара мандата сега има нахалството да се кандидатира и то за общински срамммм
56.
избирател
09.10.2011 17:29:43
3
10
какъв германов щеизбираме за общински кмет абе да си хваща пътя и да се маха да ходи в агенцията на храните но те и там не го искат той беше кмет две години дори не си искара мандата сега има нахалството да се кандидатира и то за общински срамммм
55.
....
09.10.2011 15:04:01
9
3
каня всички на делото на Димитров на 18.10.2011 жалко,че има имунитет и не може да бъде осъден,докато е кандидат за кмет или кмет,за да видите какъв човек идва да ви управлява!!!СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ ГО ПОЛЗВАТЕ!
54.
xax
09.10.2011 12:17:54
0
7
abe kat ste tolkova silni zashto n izlezete da gi kajete tezi neshta navunka mi stoite pred kompiutrite?????? aide she vi se i ot mozacite tyka...vsichki mnogo znaete v saita puk za nikuv ne stavate
53.
irka
09.10.2011 11:55:26
6
4
Точно поради такава носталгия по бай Тошо,хората гласуват за комунистите и 20 години ги реабилитираме във властта.Никога Димитров!
52.
0000
09.10.2011 11:44:04
8
1
Лошото е, че хората леко съжаляват за времето на Димитров. Което е разбираемо. Ужасно е,че не осъзнават, че това никога не може да се върне. Категоричното ми мнение е,че никои от тези които са компрометирани по някакъв начин, не трябва да се допускат във властта.
51.
мария дочева
09.10.2011 10:04:53
2
3
...Какво падение и какъв позор за Приморско!!!!!! Разглеждайки кандидатите и листите на някои от тях направо ме срам и не мога да проумея с какви очи някои от тези хора застават пред избирателите и имат наглостта да лъжат най -нагло!!!! Какъв ентусиазъм и желание за промяна имаше на предните избори...- къде са сега тези хора които толкова смело казаха стоп на безумията и на кражбите? ...
50.
000
09.10.2011 08:07:58
2
1
хаха какви са тея далаверки и моделки,че нещо не хванах?
49.
hbhahbah
09.10.2011 00:16:03
1
2
togava zashto ne vzemesh ti da stanesh kmetica v nashto selo be MERI ? kato si tolkova smart ??
48.
do meri
09.10.2011 00:10:54
1
2
meri ti ot koe pan4arsko selo si ?
47.
Айде
08.10.2011 23:05:10
2
8
Бесове , пускайте следващата платено материалче , че нещо почнаха да се изчерпват форумците ! А на червените драскачи , които много умело насочват коментарите към Герб , Димитров и Бодура ще кажа - и Лиляна и листата и е толкова заспала , че и Станишев и на цар Гого купените гласове няма да помогнат да се разминете с резила , който ви очаква ! Да здраствует кака ви Божинка- далаверката - моделката .....
46.
до 42
08.10.2011 21:10:02
1
5
Много си прав за бизнеса в приморско, но всеки си е повярвал малко повече отколкото трябва. Относно свлянето на транспаранта на Бодуров трябва да кажа, че е свален само един. Не зная за втори. Свален е за това, че е поставен на частна сграда без да е искано позволение от собственика. Това знам аз.
45.
мери
08.10.2011 21:03:21
1
4
Браво! Вече знаем защо Приморско има проблеми. Защото Здравко не е давал отговр и решение на дадения въпрос.(цитирам от изказване 42) И кои са хората, които ще действат със всички сили за Приморско, че нещо не ги припознах.
44.
:)
08.10.2011 18:15:12
0
3
tixo dps
43.
000
08.10.2011 18:08:58
3
6
КОЙ ЗНАЕ КОЛКО СА МУ ЯЛИ КРАКАТА НА ДИМИТРОВ ПРЕДИ ДА СТАНАТ КАНДИДАТИ ЗА СЪВЕТНИЦИ,ХАЙДЕ МОЛЯ ТЕ!
42.
listata na dimitrov
08.10.2011 17:54:16
6
5
v listata na dimitrov ima hora koito biha deistvali sus sichki sili za primorsko, naprimer g-ca mihova. kakto znaem tq beshe dosta dobur pom.direktor na nasheto uchiliste !!! sled tova svurshi dosta dobra rabota v RUP primorsko kudeto e pylno samo s nekadurnici s nachelo KRUSTEV !! " EDIN MAGAZINER" vseki koito e poseshtaval sgradata na chitalishteto kogato e trqbvalo da se vzeme nqkakvo reshenie kak zdravko e vzimal aktivno uchastie i e daval otgovor i reshenie na dadeniq vypros, sled kato sprq da xodi produlji da dava saveti kak da se svurshat rabotite no nikoi ne go poslusha i za tova sme na tova deredje !!! Ne pluite hora koito cql jivot bluskat i sami postigat chestno v jivota a ne kato ostanalite KANDIDATI ZA KMET!!!
41.
До Лиляна
08.10.2011 17:44:32
1
4
Скъпа Лиляна относно позитивната и лоялна кампания на групата на Германов същите тия хора накара два пъти да се свалят плакатите на друг кандидат Златин Бодуров .Тъй като местата били техни.В цяла Европа кандидатите излагат плакатите си един до друг но не и В БУШМЕНИЯ.
Проблема на бизнеса в Приморско е че не успя да си подаде ръка.
Златин ,Манол ,Християн работейки
заедно нямаха да имат и грам конкуренция нио от г-н Димитров нито от ЛИЛИ БСП-то.
40.
до Гери
08.10.2011 15:31:36
2
7
Защо мойто момиче ,такъв зор да коментираме листата на Димитров ? Или целта е да се насочи вниманието в друга посока и да не се обръща внимание на различни бизнесмени ,които мислят само да си пълнят джобовете а сметка на приморчани или разни хамелеони преминали през всички партии ? :)))))
39.
Мими
08.10.2011 15:17:56
4
4
Много завист и злоба се таи в душичките ви, хора. Нуждаете се от специализирана помощ !!!
38.
лиляна
08.10.2011 12:06:47
7
5
Германов води позитивна и лоялна кампания. Не съм чул да обижда никой от опонентите си. Винаги спазва добрия тон. Това ми харесва! Просто в момента той е по-добрия кандидат. Това всички го знаят,дори и вие които бълвате помия.
37.
гери
08.10.2011 11:55:05
0
8
Привържениците на Димитров, моля коментирайте листата му за общински съветници!
36.
Избирател
08.10.2011 11:51:01
2
6
Primor4an4e, Ние диктатор ли ще избираме или кмет на община.Каква фамилия ще ни разгонва, какъв е този елементарен гняв. Но всъщност той Димитров за това иска да стане кмет- за да разгонва фамилии. Той за работа няма сили, много е изхабен.Все пак се надявам, че нормални хора четат този форум. Така, че не пиши глупости. Дръж се малко!
35.
primor4an4e
08.10.2011 09:29:44
9
5
ХАЙЛ ДИМИТРОВ
ДИМИТРОВ
ДИМИТРОВ
ДИМИТРОВ
ТОЙ Е СЛЕДВАЩИЯТ НИ КМЕТ И ЩЕ ВИ РАЗГОНИ ФАМИЛИЯТА НА ВСИЧКИ,КОИТО СТЕ СРЕЩУ НЕГО!!!!
34.
Избирател
08.10.2011 09:15:02
3
5
Тези избори са последния влак за Димитров и той много се страхува, че няма да стигне до последната спирка. Това е истината.
33.
от приморско
08.10.2011 09:10:34
1
4
Не знам кой се страхува, но си пролича кой пише във този форум.Разбрахме, че не харесвате Германов и съветниците му,но не разбрах дали харесвате листата на Димитров. Нещо си замълчахте и пропускате да коментирате. Кой ли се страхува?
32.
до номер 30
08.10.2011 08:58:50
0
3
Откъде разбра, че се страхувам. Заблуждаваш се, аз се развеселявам. А пилетата наистина ще си ги броите на 23.10, защото взехте хората за врабчета.Стига само демагогия, много сте елементарни.
31.
до номер 20
08.10.2011 08:41:05
0
3
много ще ме извинявате,ама и дъжд имаше и фонтани си имаше от шахтите аз работих на плажа и виждах какво става на следващият ден смрад та не се стой!!!А коментарите от туристите бяха,че няма да повторят тази почивка,така че тихо,когато не знаете за какво става въпрос.
30.
До Димитрова
08.10.2011 01:12:10
3
4
Голям страх те тресе и злоба ! А птичките се броят на ...... 23.10.2011 :))))
29.
до спасител
08.10.2011 00:45:04
4
1
Patriot, имам усещането, че ти ще си СПАСИТЕЛЯ на Приморско, обаче първо трябва да СПАСИШ себе си от самия теб.
28.
димитрова
08.10.2011 00:37:59
9
4
Листата на Димитров: двама цигани, един каракачанин, един изгонен от ИАРА,една продавачка, един почти фалирал бизнесмен от монтанско село и една провалена селска кметица. А и един магазинер. Другите, толкова безлични, че не ги запомних нещо. Само се чудя какво се е объркала Михова. Само помислете тези съветници дали са избирани за работа или да дърпат гласове, но от какъв електорат.Вечните номера на Димитров, който обещава, че и в космоса ще литне, само за да стане кмет.
27.
ПРИМОРСКО
08.10.2011 00:21:36
3
5
Като говорим облажване от предишна власт, какво трябва да кажем за Димитров.Но най добре той сам да разкаже пред съда. Аз предлагам ние да направим коментар за листата му от общински съветници. Очаквам подробен разбор и одобрение.
26.
26
08.10.2011 00:13:56
0
2
Еехааааа, ами ти и на себе си не вярваш, а ние очакваме доверие към други хора. Много демотивиращо действаш на електората.
25.
Patriot
08.10.2011 00:06:22
3
15
Не успяха да се изкажат само г-та
Манол Манолов и Павел Жеков.
Те са мозъците на групата.
Единият мечтател за европроекти другият за бегранична власт!
Общински съветници прескащи от партия на партия ,архитекти облажили се със имоти от предишни ръководства ......БЪДЕЩИТЕ СПАСИТЕЛИ НА ПРИМОРСКО.
24.
eехаааааа
07.10.2011 23:44:08
0
2
като ги гледам чак ще им повярвам
23.
нормален
07.10.2011 23:37:01
9
2
аз тук виждам едни нормални и работещи хора и ако приморско иска да се развива - трябва да ги подкрепи, защото не искам най-кардиналия проблем да паяка и плочките, искам да говорим във форумите за по-съществени неща. Да коментираме яхти, инфраструктури, а не селски изпълнения. Това би се случило с модерен кандидат- като Германов например,няма да го оставят да спи, както Димитров и Димова
22.
ПРИМОРСКО
07.10.2011 22:17:29
3
3
Вече е сигурно, че в този форум пишещите се крият зад анонимността, за да извадят най-голямата злоба от себе си. Много жалко,че хабят енергията си за това. Само не знам дали осъзнават колко е напразна тази жлъч.Изборните резултати зависят от толкова много хора и то разумни,че пишещите този бълвоч са изкарали лошото от себе си. Дано се чувстват по-добре.
21.
До №14
07.10.2011 21:35:58
1
9
Не сме изнервени, просто поредният пасквил на екипа на ,,бесове,, буди размисъл кой се домогва до властта и защо, както и тлъстите хонорари, който прибира изданието. На всеки трезвомислещ човек е ясно, че тази пародия на кандидат за кмет и кандидати за общински съвет нямат шанс.
20.
До №12 - бургазлията
07.10.2011 21:20:38
3
7
Не знам през лятото на коя година си бил в Приморско, но точно това лято не е паднала и капка дъжд.
Сигурно е едно - видял си фекалиите на собствения си клозет на село.
19.
от Приморско
07.10.2011 18:52:18
0
12
Като гледам листата на ГЕРБ и само кадри на Димитров виждам.Да не коментираме, че някои от тях бяха на ръководни позиции по негово време.
18.
МВР Рекет
07.10.2011 18:46:00
0
4
Да питат началника на ОДМВР-Бургас, Милен Димитров-Подлогата, как взима пари от имотни измамници за да им прехвърли вината на други, а тях да ги направи защитени свидетели докато продължават да крадат. Злоупотреба с властта, корупция са само някой от нещата за които трябва да е арестуван и изправен пред военен съд.
17.
кюприйка
07.10.2011 18:13:49
1
13
Не чух ни едно смислено изречение.Кандидат-кметът няма визия,нито дар-слово,нито бърза мисъл.Приморско като Бургас-много тъъъъпо....Да си отива в Бургас...
16.
primor4an4e
07.10.2011 17:46:19
4
3
hahaha komentarite sa vi super zabavni 4esno,ama tva za lainata e vqrno na drugiqt den taka smyrde6e 4e mi prilo6a,a pomnite li "palma de gihora" i ulicata s 6ahtite deto styr4aha na 50 sm ot asfalta?Taka si ni e kef taka si jiveem,na was ko vi dreme?
15.
davaite
07.10.2011 17:22:01
3
3
da davaite napraite go kat burgas , mangali narkobosove ubiistva to i bez tva nashto selo samo s takiva idioti e pylno det sa PRAQT NA BURGASKI BATKI .......deba i smotanoto selo da eba !!!!!!!!
14.
възмутен
07.10.2011 16:47:49
9
3
не мога да разбера коментиращите досега, май нещо много се изнервиха от листата на ГЕРБ, защото в нея очевидно има кадърни хора, които се вижда, че знаят какво и как да мисля и действат. Пожелавм им успех, да разчистят общината от застаряло мислене.
13.
до бургазлията
07.10.2011 14:55:10
6
6
100% си прав пич аз съм от тук но ме е срам да си кажа!!!Да си държат Лилито и Гихората и да мълчат,неможе да се угоди на Приморци бате това е!!!
12.
бургазлия
07.10.2011 14:51:10
6
7
Какво не ви харесва в Бургас?!Това,че навсякъде е асфалтирано или главната не ви харесва,ааааа НЕ сетих се морската градина е 100% тези новите детски площадки трябваше да са червени,не и това няма да е,детските градини не са направени добре....Абе смешници мислете с тея глави не са толкова красиви,че да са ви за украса,СТОЙТЕ СИ В ЛАЙНАТА ДЕТО БЛИКАТ ОТ ВСЯКА ШАХТА,лятото бях там, като ме заваля дъжда вечерта и ви видях на всичките лайната по улиците излизащи от шахтите,на вас никой не ви трябва да си измрете от мизерията там....
11.
алан кайряк
07.10.2011 14:32:59
2
12
Д-р Димитър Германов е женен, с две деца. Със семейството си живее в Ясна Поляна, където през 2007 година беше избран за кмет. - Дрън, дрън ярина. Защо ли не съм виждал нито него, нито семейството му в Ясна поляна. Абе тука вече за боядисани врабчета взеха да ни взимат.
10.
Приморец
07.10.2011 14:01:37
2
22
На въпроса: ,, Как искате да изглежда Приморско след 4 години отговора, който последва - ,,ами като Бургас,,..!? Показва колко не само участниците в платения репортаж, но и управляващата в момента партия знаят проблемите на двата града и на жителите им.
Аз не искам Приморско да изглежда като Бургас. Тъй като Бургас е мръсен,скъп, неприветлив и неприятен за живеене град, пълен с просещи цигани.
9.
male male
07.10.2011 13:58:51
0
2
mnogo zle polojenieto hahahahaha vse edno sum na koncert na nqkoq chalga pevica...Galena i Gymzata 2011 - Neudobni vyprosi
8.
Tюли
07.10.2011 13:03:03
1
16
Тюлиева , как не те е срам - първо беше с Димитров , после с Лиляна , сега с Германов . Това ли ни предлага Герб ?
7.
GERBERINKA
07.10.2011 12:55:12
2
10
Голям напън за това Приморско на ГЕРБ брее ! Нито за Царево ,нито за Средец , нито дори за Несебър ? Явно голямо плащане пада за това Приморско .Тука може би защото са се наредили най - големите смешници единия велик бизнесмен - без образование , другата председателка - без никакъв опит , докторчето - недоказан комплексарче , избягал от Ясна Поляна за служба и пари .Банкерката сменила всички възможни партии и все с тези ,които са на власт. Да продължавам ли ?
Бодуров ще ви отвее всичките ! Листата му премерена и професионална !Нужна е промяна ! Успех !
6.
към захаринка
07.10.2011 12:09:50
2
13
Захаринке, ти колко време работи с Германов, та знаеш че с него се работи добре. Да не говорим, че плямпаш глупости. Хората тук писаха , че има спечелен проект за Веселие за водопровод, канализаци и май включваше и пречиствателна станция, ама то някой трябва да го прочете. Абе я първо си изпели лекьосаните тениски, пък после мисли за Приморско.
5.
dimitrov
07.10.2011 11:19:50
3
5
EEEE TRQBVA6E DA DAM PO 6000 LV ZA CIGAN4E,SEGA 6TE ME POBEDQT,AZ 6TQH DA DOPRINESA ZA RADAEMOSTA I DA VI PLATQ KREDITITE,A VIE PREDPO4ETOHTE DOKTOR4ETO.GOSPOODI ZA6TO TAKA SEGA 6TE VLQZA V ZATVORAAAAAA
4.
.
07.10.2011 11:11:09
1
6
osobeno tva typoto galq stoikova za nikakuv ne stava
3.
pff
07.10.2011 11:01:56
1
4
v nikakuv sluchei ! pusnahme boiko da vzeme vlasta i ni eba mamata, sega ostava i vas da vi pusnem v primorsko i na togava i mangalite she ni xlaskat
2.
c
07.10.2011 10:50:57
2
9
хахах, егати и дългата скамейка престъпници на ГЕРБ - контрабандисти на сухо мляко, бракониери, клиенти на съда, политически номади, командировани от СДС - абе все шайка, направо кадри-слънце, като предводителя си Боко-римлянина
1.
Зара
03.10.2011 16:00:39
2
17
Какво ли не правят 300 лева за добра новина !?! Румен Желев обичан в Приморско, осъдената кметица на Ново Паничарево любимка, Борислав Киров никой не го познава, Тюлиева от комунистка стана гербистка, а германчето видители държавата го изтеглила !?!?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! Скечове, латиноритми и хип-хоп, песни - беше взривяващ спектакъл на самородни таланти от абитуриентите на сериозна гимназия Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Градът е емблема на кохезионната политика, каза Йорданка Чобанова, ръководител на представителството на ЕК Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му 32-годишният мъж е бил спрян при рутинна проверка вчера, около 23 часа на ул."24-ти Черноморски пехотен полк" Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Рецепта-мечта, непременно я опитайте 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 В продължение на 5 дни старозагорци и гостите на града ще гледат над 50 заглавия от Европа при вход свободен Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Близо 400 делегати от цялата страна ще се включат в най-големия форум на архитектурния бранш за 2024 година Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Разследващите са иззели от колата голямо количество флакони Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Дърветата от този вид са известни със своята устойчивост, възможността си да растат в бедни почви и замърсена среда, което го прави изключително подходящи за градско и извънградско озеленяване В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 Сред тях са бъдещи бармани, хотелиери и представители на туристическия бранш Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Ще трябва ли да плащаме втори път стикери, питат живущите в този район
Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори