×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Янка Такева и НПО активист се хванаха за гушите заради джендър обученията в училищата


Янка Такева и НПО активист се хванаха за гушите заради джендър обученията в училищата
Янка Такева от синдикатът на българските учители и Георги Богданов от „Националната мрежа за децата“ влязоха в лют спор пред Георги Любенов
05 Март 2023, Неделя, 10:00 ч.
Автор: Флагман

Такева контрира Богданов като го попита кой му плаща, но уточни, че няма да каже "за да него излага"

Спор в ефир заради образованието и какво трябва да залегне в учебните часове си спретнаха гостите на Георги Любенов – Янка Такева от синдикатът на българските учители и Георги Богданов от „Националната мрежа за децата“.

Повод за скандала бе въвеждането на военно обучени от една страна и джендър обучението от друга. Докато Такева защитаваше тезата, че часове по военно обучение трябва да се въведат в учебната програма, другият гост бе на мнение, че децата нямат нужда от това.

"Българските деца нямат нуждата да учат какви са боеприпасите и как се обезопасяват. Не може едни хора от запаса да влязат от септември в българските училища и 8 часа да учат децата", посочи Богданов и след това захапа Такева дали говори от позицията на синдиката, или от тази на Движение "Русофили", от които също е член.

От своя страната Такева контрира Богданов като го попита кой му плаща, но уточни, че няма да каже, "за да него излага".

"Що се отнася до НПО-тата, които си изкарвате хляба финансирани и търсите някакви кусури на семейство и на образование, направете го, но го направете умно", каза още тя.

Думите ѝ обаче видимо ядосаха Богданов и той започна да се защитава. 

"Ние се финансираме от дарения, членски внос, а не от държавния бюджет. Щом военното образование е толкова важно, защо не научим децата да разглобяват калашници още в детската градина", каза иронично  той. Но Богданов вероятно с две ръце би приветствал идеята още след изписването на детето от родилното да му дудне за джендъри и социален пол.

"Много професори станахте за това образование, много ви вади очите", контрира го Такева.

Георги Любенов се опита да вземе думата: "Аз слушам разговора със захлас", отрони той, но гостите минаха на темата за джендър обучението.

Тачева посочи, че родители са ѝ споделяли с тревога, че заради него не знаят дали децата им няма да бъдат тотално объркани и дали момчетата ще се приберат момичета и момичетата - момчетата.

След тези думи Богданов подпали още повече. "Една политическа лидерка тръгна да гони джендърите. Превърнахме образованието в зверилник заради хора, които 60 години са в образованието, като г-жа Такева. Това са глупости, които една партийна функционерка употребява. Това, което искаме да кажем е, че децата трябва да бъдат деца. Най-важното сега е да се наблегне на външното оценяване", избълва той, доказвайки, че когато един НПО-либерал няма аргументи, започва да напада и обижда.

А Такева му отвърна: "Сега човек може да разбере защо тези НПО-та така яростно защитават обезверяването на България".


В категории: Просвета


70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 3
33
Коментара по темата
33.
до джендъра 31
06.03.2023 00:26:48
2
8
(1) Да си спомним от Библията Божието наказание за нарушаване на Божиите Заповеди:
Левит 20:13 "Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях."
БЪЛГАРСКА БИБЛИЯ, Левит 20:13 https://www.wordproject.org/bibles/bg/03/20.htm
(2) Да си спомним за Потопа и Ноевия ковчег, както и за Содом и Гомор, наказани от Господ заради педерастията там.
БЪЛГАРСКА БИБЛИЯ Битие 19:24-25/19:27-28 https://www.wordproject.org/bibles/bg/01/19.htm
(3) Да си спомним също за деня на Второто Пришествие, който изглежда вече е много близък (навярно септември 2023, ако четем Библията).
За признаци се посочват постоянните войни, беззаконието по света, всеки срещу всеки, гоненията на християните, изкуствената промяна на климата, наводнения, пожари и бедствия, педерастията с официални шествия и онождане по улиците всеки от всеки, както в Содом и Гомор, проповеди за содомия сред децата, "промяната" на биологичния пол даден по рождение от бога, дори отричането на биологичния пол даден от бога и смяната му с "юридически пол като човешко право на избор" на ...биологичен пол...
(4) Но защо се крият последствията на хомосексуализма за човешкото здраве?
Погледнете снимки на последствията от аналното онождане - това трябва да се дискутира, ако искате, включете го в обучението в училищата и (снимките не са за хора със слаби нерви! http://ru-an.info/news/5625/)
32.
Митхат Паша
05.03.2023 23:05:27
0
13
Джендърите и други тъпи НПО трябва да бъдат забранени със закон!!!!!!
31.
До 27, 28 и 30
05.03.2023 22:25:10
8
1
"Аналното онождане между лица от един пол не е секс, а извращение, в резултат на болестно психическо състояние "

Викаш така е болестно състояние ама като искаш да си го сложиш на жена ти в анала не е? Бахти и двойния аршин и лицемерие. Вземи си наври цитатите и глупостите отзад и чакай някой да ти навре нещо също там. Голямо шубе от тез педали що така? Данеби като малък някой да ти го е ръгал там че такава омраза? Или видя как на татко ти му го слагаха и от тогава тоя хейт?
30.
Това ли трябва да изучават децата?
05.03.2023 13:29:41
3
15
Вижте цитата, с който започва книгата "The Transgender-Industrial Complex" на Scott Howard:
"Няма един начин да бъдеш мъж.
Мъжете, които имат менструация, са мъже.
Мъжете, които забременяват и раждат, са мъже."
От Официалният туитер акаунт на Американския съюз за граждански свободи (ACLU):
https://twitter.com/ACLU/status/1196877415810813955
Това ли трябва да се изучава в училище? Защо да не се изучава Библията?
Погледнете шоуто DragCon 2023 12-13 май 2023 - вече е насрочено "за всички възрасти".
https://la.rupaulsdragcon.com
"Rupaul, Queen Of Drag, също е икона на индоктринирането на деца"
https://www.publishedreporter.com/2022/11/29/op-ed-rupaul-queen-of-drag-is-also-the-icon-of-indoctrinating-children/
"Транссексуалността: Мрачната, Тревожна И Девиантна История На Движението За Джендър Идеология"
https://www.publishedreporter.com/2023/01/12/op-ed-transgenderism-the-dark-disturbing-and-deviant-history-of-the-gender-ideology-movement/
29.
Пичове, които не са ходили в казарма да не говорят
05.03.2023 13:12:36
0
29
Тоз Богданов ходил ли е в казарма, че щял да учи децата на война? Още с жълтото по устата, но е чувал казармени истории и се надъхва хахахаха. Пич аз съм служил 18 месеца и ще ти кажа, че яко олеквате такива родолюбци, които се храните от софрата на НПО и говорите врели некипели. Джамбаски от ВМРО и той не е ходил в казарма, макар е 79-ти набор и е трябвало да служи, но е студенствал 10 години. Дали защото не е бил от най-умните за да завърши в нормален срок или защото не му се е ходило в казарма не знам
28.
"човешко право" или "mental disorde
05.03.2023 13:08:22
2
31
Психическо отклонение днес се счита от НЕ-МЕДИЦИНСКИ лица за "човешко право"...
Може ли да има традиционно семейство, ако държавата ПАРАДНО защитава изключително хората с психически отклонения? Не става въпрос за съд и затвор за тези хора, а препращането им в заведения за лекуване на психически отклонения!
Аналното онождане между лица от един пол не е секс, а извращение, в резултат на болестно психическо състояние и трябва да се лекува в психодиспансер, а не да се узаконява от хора, които нямат медицински познания .... като ЧОВЕШКО ПРАВО!
Хора, които са за психодиспансер, не е редно да правят ПАРАДИ на ГОРДОСТТА от АНАЛНОТО ОНОЖДАНЕ!
Вместо да се промотира законово "транссексуалността" като нещо нормално и като човешко "право" нуждаещо се от защита, от медицинска гледна точка "транссексуалността" заслужава да се третира като психическо отклонение ("mental disorder"), който заслужава медицинско обосноваване, третиране и превенция.
"Транссексуалността" е психическо състояние подобно на анорексията, когато като се гледаш в огледалото, въпреки, че приличаш на същество от Освиенцим, ти се смяташ за дебел и продължаваш системно гладуване. което може да предизвика смърт. Нещо повече - никаква операция не може да промени твоят биологичен пол и XY/XX хромозоми.
Това е мнението на водещият специалист в тази област Dr. Paul R. McHugh, който има 6 медицински книги и повече от 125 статии по въпроса. Операциите по смяна на пола не водят до нищо добро и самоубийствата сред транссексуалните са повече от 20 пъти повече отколкото сред нормалните хора, а операциите за промяна на пола нормално не водят до някакво подобрение на болестното състояние на тези хора.
"Johns Hopkins Psychiatrist: Transgender is Mental Disorder;' Sex Change Biologically Impossible"
http://www.cnsnews.com/news/article/michael-w-chapman/johns-hopkins-psychiatrist-transgender-mental-disorder-sex-change
27.
Трансджендър Индустриален Комплекс
05.03.2023 13:04:45
1
20
Може да погледнете от Интернет книгата The Transgender-Industrial Complex на Scott Howard.
В тази книга се посочват всички фондации и организации, които се занимават с пропаганда на LGBT движението, започва се с ООН, списъка е много дълъг (в края се изреждат 113 "спонсори" само на една подобна LGBT организация).
Става въпрос за много пари и връзки на всякакво ниво с политици и организации по целия свят. Превземат се медицинските организации, училища за пропаганда на LGBT/LGBTQ/LGBTI движението още при малки 3 годишни деца и при първолачетата по училищата. Там започва "зарибяването" на децата и тяхното убеждаване за промяна на пола (това се прави вече без разрешение на родителите или децата се изземват от тях), след това транс-децата вече не могат да спрат вземането на лекарства, хормони, операции и т.н. от което печели този Трансджендър Индустриален Комплекс.
Всичко май много прилича на историята на Рокфелеровата медицина (Big Pharma с един трилион печалба годишно), насилствени инжекции и медицински терор в обществото (спомнете си "ваксините" на Гейтс-Рокфелер причинили Испанския грип с десетки милиони убити, covid терора през последните 3 години с експериментални инжекции" ваксини" в целия свят).
Погледнете провокативните и противоречиви снимки и видео - това ли трябва да се налага в българските детски градини и училища???
"Организаторите на противоречивото британско шоу "CABA-BABA-RAVE" за едно и двегодишно бебета и техните майки отмениха предстоящо шоу след интензивна обществена реакция"
https://www.breitbart.com/europe/2023/03/04/bondage-themed-drag-queen-show-for-babies-forced-to-cancel-shows-after-public-backlash/
"Шок Видео: Отвратителен Drag мъжки стриптийз пред бебета"
https://www.infowars.com/posts/shock-video-disgusting-drag-men-striptease-in-front-of-babies/
26.
ТВ зрител
05.03.2023 13:00:15
6
20
Флагман, изобщо не сте гледали интервюто май. Изобщо не се скараха за джендър обучения, ами за това, че Баба ЯнГА Такева, хал хабер си няма какво става в училищата. Имало 3D принтери във всяко училище и разпечатвали сърца…. да се смее ли човек, да плаче ли….
25.
1
05.03.2023 12:47:42
8
6
9 12 15 16 Мицов Ла Веранда Зорница следва кремълски опорки да дискредитира управление всички са лоши маскари както е казал Бай Ганьо БОЙКО ГЕРБ ДБ ПП САМО В ГЪЗ РАЖДАНИ ДЕТ ЗА НИКЪВ УЙ НЕ СТАВА КОПЕЙКИН ИДОЛ ЖОРО МИЦОВ А И ПУТЛЕР
24.
Парапетите на Киро и Лена не съществуват
05.03.2023 12:17:52
3
36
Обучавани в харвардските курсове как да атакуват, превземат, овладяват и унищожават дадена компания. На България те гледат именно така, като на фирма, която трябва да бъде взета на абордаж. Взеха я, закопаха я, сега искат да я унищожат.Създадени с пари от чужди фондации двете формации всъщност не са партии. Те са групи за натиск. Понеже нямат голяма обществена подкрепа, те са страшно вресливи, заедно с обслужващите ги НПО-та и медии, също групи за натиск.
23.
Ох, баба Яна!
05.03.2023 11:47:01
33
22
Такива динозаври като баба Яна- аут от всички сфери на образованието! Алчни, вредни, изтъкани от злоба! Много такива има! Не им обръщайте внимание и не им слушайте съветите, защото всичко правят от алчност и злоба, нямат наяждане!
22.
даскал
05.03.2023 11:45:11
34
21
Тази баба няма ли да си ходи....???
21.
Забелязвам,
05.03.2023 11:44:08
14
11
че иронията вече съвсем не се разпознава. Някои елементарни същества никога не са я разпознавали, но в последните години това е донякъде оправдано за всички, тъй като мнения които за нормалните хора са иронични са всъщност действителните мисли на ненормалните.
20.
До 19
05.03.2023 11:44:05
14
8
Дженифър, престани.
19.
Всички ЛГБТ активисти са от ПП/ДБ
05.03.2023 11:26:19
5
47
Все по-некомфортно ще се чувствате в редиците на политическата общност в страната, събираща всички либерални, постмодерни, крайно-леви и крайно-болни от всякакви полови разстройства хора. Това обаче си е ваш проблем, не наш, така че не ни се сърдете или обвинявайте в монтажи и фалшификации, когато отразяваме просто реалността, с която имате личен проблем.
18.
Друго ниво на манипулация
05.03.2023 11:25:55
6
25
Отявлен русофил, представящ се за Дженифър, пише разни перверзии. След това същата персона пише коментар като защитник на българските ценности. Не се хващайте на тази въдица.
17.
До 12
05.03.2023 11:21:57
5
48
Може би обичате да си пъхате не обелени ананаси в ан@л4ето? Какво значи сега е модерно да си с различна сексуалност????? Нашият велик създател и баща - БОГ е създал само 2 пола(за съжаление на Вас, психично болните)! Гадните НПО-та знаят, че децата са лесна маса за манипулиране и се възползват от този факт да промият младите мозъчета! И във този ред на мисли следва само половото ориентиране: т.е. Момчето разпознава себе си чрез бащата и мъжкото начало, а момичето чрез майката и женското начало!
Всеки който не е преминал този процес успешно се……… губи между половете! Вие #12 защо искате нашите деца са нещастни и психически осакатени???
Аз живея в либералния запад и имам доста познати и колеги със Хомосексуална ориентация! И 100000% МОГА ДА ВИ УБЕДЯ СЪС АРГУМЕНТИ, ЧЕ ТОВА СА НАЙ-НЕЩАСТНИТЕ ХОРА НА ПЛАНЕТАТА! 80% от лесбийките които познавам са били изнасилвани по време на детството си и заради това в последствие имат страх, мъж да ги доближи и докосне, друга голяма част са били пренебрегвани от бащите си и имат лош опит със мъжете. Естествено, че не мога да сложа всички лесбийки под общ знаменател, но масово имат проблеми от детството. При гейове които познавам, почти 100% от тях не са имали мъжки модел на поведение. Израстнали са с в семейство което майката доминира, също е имало тормоз и женски издевателства над тях! Тези хора имат нужда от психотерапия, а не някой анално податлив да им обяснява, че е модерно! Защото после те се превръщат в страдащи хора, прибягващи до наркотици, алкохол и всякакви зависимости, понеже страдат от този вътрешен конфликт: те са мъже/жени обаче искат да са противоположния пол а няма как! НАШИЯТ ВЕЛИК СЪЗДАТЕЛ НИ Е СЪЗДАЛ ТАКИВА КАКВИТО СМЕ!
И докато тези болни и страдащи хора искат да вървят срещу природата ще страдат.
16.
Дженифър
05.03.2023 11:16:54
49
6
И като цяло единствената партия, която споделя тези ценности е ГЕРБ!
Благодарности на г-н Борисов, че много пъти е казвал, че само САЩ са гарант за мира по света и само те са приятели на България. ГЕРБ ще успее да наложи американския модел в България, но за целта трябва да се избира мъдро на тези избори и да не се гласува за фалшиви герои, които ни докараха рекордна инфлация и спряха всички стоежи, които Борисов беше започнал.
15.
Дженифър
05.03.2023 11:12:20
62
3
Трябва да преминем изцяло към обучение от американски тип. Не само към обучение, а към възпитание и възприятие на света от американски тип.
Няма нищо лошо децата да опитат нещо различно в сексуален аспект, няма нищо лошо да дружат с роми, дори да се женят за тях, дори няма нищо лошо да опитат и наркотици, ако щете, стига да не прекаляват. В Америка масово се пуши трева и се вземат леки наркотици, но затова държавата им е велика, а ние все още се опитваме да се осланяме на руската система в образованието, което е пагубно.

Какво му беше хубаво на образованието по комунистическо време? Децата се мъчеха по цял ден със задачи, безсмислени уроци и на всичкото отгоре ги караха и да спортуват насила, без значение искат или не. Кому беше нужен този терор? Израсна едно поколение от дебили русофили, научени на фалшива история, че Русия ни е освободила от турците. Това ли искате за децата си?

Дайте им свобода, не чупете крилата им, дайте им да опитат от всичко и тогава ще станем модерна и развита държава!
14.
Разбираме го и ви съчувстваме
05.03.2023 11:10:50
6
42
ПП/ДБ вече са либералната политическа сила на България и напълно естествено тя привлича тези хора. Не всички фенове на ПП/ДБ са ЛГБТ активисти, но всички ЛГБТ активисти са от ПП/ДБ. Просто няма друг избор, няма нещо, което повече да се доближава до западните либерали на политическия ни "пазар". Все по-често ще засичате тези активисти на събитията на "демократичната общност", все повече ще определят и насочват вашите политически формации. Това е просто неизбежно. Този факт ви кара да се чувствате некомфортно.
13.
До 11
05.03.2023 11:08:08
15
8
Говорил съм с достатъчно ученици от тези училища и знам, че нямат абсолютно никакви проблеми да продължат образованието си в добри западни университети. В крайна сметка това е предназначението на добрата гимназия.
12.
американофил
05.03.2023 10:57:06
74
5
Няма нищо лошо да си хомосексуален или транссексуален! Само затъпяли русофилистични мозъци могат да отричат промяната и прогреса и да стоят в миналия век!
Сега е модерно да си с различна сексуалност, да обичаш различните етноси, да ги почиташ и да им се прекланяш и ако на някой не му харесва това да ходи при онова джудже Путлер да мизерства там. Тук в България процеса е необратим и рано или късно тези глупости като национална идентичност, нормална сексуалност или различни етноси, ще бъде премахната от съзнанието на децата и те ще поемат по новия път на прогреса и бъдещето! Добре, че са САЩ да отстояват тези ценности, че иначе щяхме да сме загубени под влиянието на онези идиоти ватенките на Путлер!
11.
До 10
05.03.2023 10:56:22
29
8
Влизаш в класациите на ПИЗА и си я намираш :) Бординг скул в Англия е много добра опция! В правилна посока мислиш! Направи си проучванията за училищата в Бургас :) Дори цитираните не предлагат дори добро образование! Толкова е зле положението тук! Още по-добре, поговорете с деца, които учат в тези училища. На мен ми се случва всяка седмица да говоря. с тях и положението е трагично!
10.
До 8
05.03.2023 10:52:47
5
39
Коя е тази система доказала се с времето? По принцип, ако детето учи в Математическата или Немската получава много добро образование. Не е нужно да се записва в бординг скул в Англия.
9.
идиот русофоб
05.03.2023 10:49:53
65
7
Трябва всички деца да избират своята сексуалност и влечение, и да бъдат закърмени с любов към САЩ! Само тогава ще станем истинска модерна държава, а не мръсна клоака под влиянието на империята на злото Роспия!
8.
Хахахахахаха
05.03.2023 10:39:00
52
25
Тази мумия няма ли да се пенсионира вече? Заради нея и подобните ѝ вземам образованието на детето ми в мои ръце. Отписвам го от тази пропаднала система и отива в образователна система, която се е доказала във времето! Долна изродка, която цели само да гълта пари за сметка на бъдещето на децата на тази страна! Изрод, който има пряка вина за състоянието на образУванието, което наричаме образОвание!
7.
Учител
05.03.2023 10:37:41
47
28
Баба Янка е един динозавър, от който няма отърваване. Заема тази синекурна длъжност още от времето на бай Тошо. И тръгнала акъл да дава. Новата Цола Драгойчева в действие. Кафа от такива ненаяли се другарки.
6.
До#4
05.03.2023 10:37:37
10
49
Ако искате такива като този гнусен субект да замътват мозъците на децата ви, мислете за кого ще дадете гласа си на 02.04.2023г! Вижте кои партии милеят за евроатлантизма и прокарват чужди интереси,те са същите които искат да променят образователната програма и да заличат народностното самосъзнание,те са тези които упорито промиват мозъците на децата по отношение на половата идентичност и т.н.!!!
5.
1
05.03.2023 10:32:43
45
23
Тая мърша русофилка
4.
Даа
05.03.2023 10:27:50
13
72
Гнусния пед@л,представител на НПО,финансирано от "Америка за България ", не иска децата да имат най основни представи за огнестрелни оръжия,боеприпаси,познания за оцеляване при бедствия и война. Защо ли? Защото идеята на глобализма и либерастията не допускат национално самосъзнание. Всички хора според тази гнусна философия трябва да са аморфна маса от дупедавци,да нямат съзнание за народ,родина, семейство!?
3.
митко
05.03.2023 10:25:25
8
68
Във Франция учениците в гимназията имат военно обучение няколко часа, за което им издават документ. Без този документ не могат да вземат нито лични документи, нито шофьорска книжка. Преди 1990 в училищата се изучаваше военно обучение. Не става въпрос само за боравене с оръжие, а за адекватна реакция в екстремна ситуация.
2.
До 1
05.03.2023 10:12:55
5
40
Идиот!
1.
А не може ли
05.03.2023 10:07:44
49
9
Да се комбинират обученията ?
децата да бъдат обучавани да си навират калашници в дупетата ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Има бизнесмени от туризма, които плачат - ще фалират, защото нямат работници Има бизнесмени от туризма, които плачат - ще фалират, защото нямат работници Сезонът на хотелиери и ресторантьори на път да се опропасти, твърди Веселин Халачев, председател на организацията „Обединени Бизнес Клубове” Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Мъжът е задържан за срок до 24 часа Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Слънчев бряг и Златни пясъци са най-търсените курорти за празника, Несебър и Поморие не им отстъпват Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили
Съветски гаубици на Саддам Хюсеин ще спасяват Украйна Съветски гаубици на Саддам Хюсеин ще спасяват Украйна Британска компания доставя в Украйна съветските самоходни оръдия “Гвоздика” и “Акация Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Близо половината от средствата за изплащане на пенсиите вече не идват от осигуровки, а от данъци 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен Според учените по тази разломна линия от дълго време не са ставали земетресения и няма регистрирани данни за такива в миналото, но... Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори