×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Първият вицепрезидент на Иран Мохбер поема функциите на Раиси, извънредни избори ще има до 50 дни
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Павел Маринов: Няма да съм кмет, който само асфалтира улици и кърпи дупки


Павел Маринов: Няма да съм кмет, който само асфалтира улици и кърпи дупки
Първото нещо, което ще направя като кмет е да ревизирам прехвалената програма "Джаспърс", закани се Маринов, до него е водачът на червената листа Георги Киров, основен двигател в общинската организация
28 Септември 2011, Сряда, 20:04 ч.
Автор: Бесове.бг

Общината наложи на хората тежки данъци, а укрива финансите на 17-те си фирми, каза днес кандидатът на БСП за кмет на Бургас

На остра критика бе подложен отчета на досегашния кмет Димитър Николов на днешната пресконференция, с която БСП откри предизборната си кампания за кмет на Бургас и общински съветници. „И в петте си приоритета той говори за конкурентна и динамична местна икономика, но нищо подобно не се е случило в община Бургас през последните 4 години. Тенденцията е обратна – нито едно ново производство, никакво завишаване на приходите за местния бюджет“, каза кандидатът за кмет Павел Маринов. Преди началото той раздаде таблици за приходите от такси на община Бургас, от които се вижда, че ръст има само в графиката за такса смет. До 2008  година в общинската хазна от нея са влизали между 7 и 8 милиона лева, а през 2009 и 2010 цифрата стига до 19,5 милиона лева. Такива нива са заложени и за 2011 година. „Имаме над 120% увеличаване, без това да е обосновано със завишаване на разходите по събирането на сметта. Голяма част от тези пари се използват за обслужване на общинските кредити и покриване на дефицита, получен заради огромните ремонти. Те са нещо хубаво, но се извършват самоцелно, а всичко се плаща от хората“, допълни Маринов.

 
Бивш морски офицер показва на Павел Маринов снимка с неговия баща от 1962 година

Според него общината трябва да харчи, колкото печели, като разчита и на дивиденти от общинските фирми. Той недоумява как така през последните 10 години приходите от 17-те общински дружества са почти едни и същи и варират между 180 и 300 000 лева, без изменение. „Този факт е много странен, но в 230-те страници отчет на кмета липсва каквато и да е информация как работят тези фирми. Който намери сили да го прочете целия, ще научи, че обредният комплекс извършва тъжни и радостни ритуали. Ако досега не е знаел това. Но няма да намерите и една цифра за тази фирма - какъв е балансът й, каква е капиталовата й програма, как бе проведен конкурсът. Освен че са направили табелата „Бургас – най-добър град за живеене“, ние не можем да разберем от този отчет какво друго са свършили общинските фирми. Няма данни и колко нови работни места са разкрити в тях по Програмата за човешки ресурси, какви нови технологии са въведени“, каза Маринов. Той допълни, че10 от фирмите са свързани със здравеопазването, но останалите 7 би трябвало да осигуряват достатъчен ресурс за ремонтите на общината, а не тези средства да се взема от джобовете на хората чрез висока такса смет .„За социална политика общината отделя между милион и милион и половина, а за ремонти на улици, спортни площадки и басейни се отделят между 25 и 30 милиона лева. „Това е невероятен дисбаланс – пестим от здраве и социални осигуровки и даваме с пълни шепи за асфалт и за плочки“, каза Маринов. Ако бъде избран за кмет, той щял да разбие старото схващане, че градоначалникът е човек, който асфалтира улици, прави тротоари и градинки и кърпи дупки, а няма ангажимент към хората, към увеличаване на заетостта, към даване път на младите в общинските учреждения.


БСП представи и листата си за общински съветници в Бургас, начело с Георги Киров

В понеделник кандидатът Павел Маринов ще представи социално-икономическата си програма, но отсега разкри, че важен момент в нея ще бъде използването на селскостопанските земи в община Бургас за възраждане на икономиката. Специално проучване показало, че нашите земи са най-добрите в страната, но общината не е направила нищо, за да се възползва от това, освен успешната ликвидация на кооперациите. От 320 000 дка обработваема площ в момента само няколко арендатора обработвали около 100 000 дка със зърнени култури, има малко овощни насаждения и зеленчуци. А много млади хора били готови да работят в селското стопанство, да произвеждат зеленчуци - основна суровина за консервната промишленост, която да изнася готовата си продукция на огромния руски пазар. Според Павел Маринов, това може да стане факт с много малки инвестиции. „Преди месец зам.кметът по строителството се похвали пред обществеността, че са вложени 120 милиона лева в бургаските улици и инфраструктура. Ако от тези пари 20 милиона бяха инвестирани в нови производства, щяхме да имаме 10 преработвателни завода. Един такъв завод се прави за 6 месеца. Щяхме да имаме минимум 500 нови работни места в Бургас за нова производствена база. А през последните 20 години в Бургас не е създадена нито една нова общинска фирма“, каза Маринов.

Той не спести критиките си и към проекта за интегриран градски транспорт „Джаспърс“, в който според него няма нищо общо с обединяването, а бил просто една модернизация на „Бургасбус“.  Интегриран транспорт означавал обща система за обслужване – три или четири вида общински транспорт да се ползват с един билет. „Ако живея в зона „Г“ на „Меден рудник“, аз си купувам билет за 1 лев, хващам автобус до гарата на комплекса, защото според нашия проект там трябва да има гара, стигам със същия билет до централна гара, оттам с морски транспорт отивам  до Несебър, обядваме  със семейството и се връщаме с по 1 лев на човек в зона „Г“. Това е интегриран градски транспорт и всички сериозни европейски градове го имат. Нищо такова обаче няма в нашата програма“, категоричен е Маринов. Той твърди, че жп линията, която тръгва от домостроителния комбинат, обикаля града и стига до Сарафово, дори до Поморие, може да се превърне във вътрешноградска железница, като това, заедно с мотрисите, щяло да струва по-малко пари, отколкото новите автобуси. „Първото нещо, което ще направя след спечелването на изборите, е да преразгледам този проект“, закани се Маринов.

БСП представи и листата си за общински съветници. Неин водач е Георги Киров, предприемач, завършил Тракийския университет и Академия за обществени науки и социално управление, специализирал мениджмънт по стопанско управление, бил е кмет на община, заместник областен управител, доскоро зам.председател на Общинския съвет в Бургас. Втори в листата е генерал Васил Джелебов, магистър по национална сигурност и отбрана, трети – икономистът Чанко Мирчев, четвърти – Тодор Ненов, също икономист, пети – предприемачът Бенчо Бенчев, който е издигнат от гражданската квота, шести – известният юрист Евгени Мосинов, бивш съдия в Районния съд, бивш секретар на Община – Бургас, в момента адвокат и преподавател в Бургаския свободен университет. На седмо място е Дарина Стоянова, юрист и журналист, на осмо – архитект Ана Карагьозова, девети е студентът Руси Крумов, десети – юристът Тинка Желязкова, която 8 години бе главен секретар на Община Бургас.

Много от присъстващите си задаваха въпроса защо от залата отсъства юристът Евгени Мосинов. Besove.bg единствени разбраха от самия него, че той отново защитава партийните интереси – този път пред Върховния административен съд в София, където смята да спечели делото, заведено от БСП – Карнобат срещу заповедта на областния управител Константин Гребенаров, с която той отне партийните помещения на столетницата в центъра на града.


В категории: Опозиция , Политика


Голяма трагедия с 5-годишно дете
Голяма трагедия с 5-годишно дете 20/05/2024, Понеделник 10:31 0
52
Коментара по темата
52.
Asen Prodanov, Burgas
02.10.2011 22:10:36
1
4
ИДАТ ИЗБОРИ. СКРИЙ ЛИЧНАТА КАРТА НА БАБА СИ - СПАСИ БЪЛГАРИЯ !!!
51.
проф. Вучков
01.10.2011 19:26:25
1
5
ееей, кат ви гледам много пара вдигате за един никаквец като тоз павел маринов дето е с нулеви шансове, ами нямате ли си истинска работа, че се чепите тук, а? оставете ги на мира комунистите, те и без друго няма да спечелят вече избори, нека се самонавиват, що им обръщате внимание и им въртите мелницата напразно?
50.
ХХХ
30.09.2011 18:55:59
3
6
няма кой да убедите вече, никой не вярва на комунягите вече и никой няма да им гласува доверие сега и за в бъдеще, след месец ще се убедите в това за пореден път, до тогава можете да лаете хранейки надежда че промените невъзможното. а колкото до овцете - то именно комунягите са такива, защото винаги до сега се движеха в стадо (помните ли израза от вашето време "Мы с групом не делятся"?), блееха дружно в хор и се пулеха тъпо вперили фанатизиран овчи поглед в червеното
49.
До Р.С.
30.09.2011 12:40:05
5
3
Хайде сега пък да си спомнм (а след това и помслм, ако сте способни на такава "дейност") КОЙ е най-близката дружка, на когото РУСКИЯ възптаник, дето не може да с намери дипломата, Митко Николов лиже нефтеното дупе за парички и покровителство??? Не е ли той проРУСКИ олигарх на българска почва??? И не е ли той същия най-добрата дружка на любимия ви ББ, с който те дялкат мангизи и бизнес и заради когото ББ не се срамува да хока дори собствените си министри??? Профани!!! Има ли нужда за тъпаците, като вас, да назовавам конкретно мето му - Валентин Златев-Бензинджийчето! Хайде не ни мислете за по-прости от овцете, т.е. от вас самите!!!
48.
Р.С.
30.09.2011 12:17:32
3
5
знаем кандидатите на проруската партия БСП накъде са ориентирани - на Изток . България няма път в тази посока, тя остана в мрачното минало и затова няма да тръгне вече натам - четете прогнозните резултати във вестниците!
47.
руската
30.09.2011 10:22:29
6
3
Хей, човече Р.С., нима социалистите от изброените от теб страни не работят и нямат проекти и идеи, свързани с Русия? Грешиш! Никой не е казал, че след като един кандидат за кмет е от социалистическа партия ще работи за и само със Русия. Който е запознат с работата на Павел Маринов много добре знае, че негови идеи са подкрепяни от различни чуждестранни инвеститори. А които не е наясно, нека да се поинтересува и да слуша и чете внимателно, а не просто по инерция да казва - не, не става.
46.
Р.С.
29.09.2011 23:43:54
4
6
ето един дето ни смята за наивници - алооо, човече, социалистите в западните държави никога по нищо не са приличали на нашите червени комуняги - русофили. ако предложите един социалист от Англия, Франция, Германия и ние ще гласуваме за него, той няма да ни тегли към руското, а към цивилизования свят - там е разликата
45.
до цик
29.09.2011 22:06:46
5
4
Не зная на каква възраст си,но мисленето ти е като на 70-годишен!Не може да наричаш 40-годишен човек комуняга!!!И за сведение точно в демократичния свят във Франция тази седмица спечелиха социалистите!!!
44.
Бивш бургазлия
29.09.2011 21:34:54
1
3
Леле ако това са истинските българи които пишат тук , наистина в България е голяма мизерия. Да, кмета за 4 години направил главната улица, а улицата по която майка ми отива до пазара е само дупки и мръсотия. Втори път пада и си чупи ръката за 3 години. Това не се ли оценява, забелязва и отбелязва бе бургазлии? За това трябва да се говори и иззисква от който се кандидатира за кмет, иначе ще продължавате да си ходите по смет.
43.
ЦИК
29.09.2011 21:13:04
5
5
Спокойно! Нито тоя Павка, нито който и да друг комуняга няма да бъде избран за кмет на града ни! Бургас не е село, та да се случи такъв позор! БСП е отживелица в новия демократичен свят!!!
42.
До тити
29.09.2011 18:36:22
4
1
Маринов хич го няма, само алабализми, той е посредствен.
41.
тити
29.09.2011 18:22:37
2
3
Леле,каква простотия цари !!! Едва ли някой от вас мекерета е прочел и един ред от изказването на Маринов или той говори прекалено разумно и интелигентно за вашите асфалтирани мозъци!!!
40.
скорпион
29.09.2011 18:07:49
0
1
Чета коментарите по-долу и се чудя на огромната посредсвеност.Явно дежурните драскачи изпълняват много всеотдайно нарежданията - няма значение какво казваш важното е да плюеш!!!
39.
999
29.09.2011 15:57:13
0
0
Защо ми се правите на политически активни вкъщи пред компютъра, като знаем, че сте пасивни, когато стане дума за истинските неща.
38.
наблюдател
29.09.2011 15:39:43
4
2
Хайде спокойно Павелчо няма да стане кмет, не че е лошо момчето, ама само с погледи от билбордове и прикзаки за супер туй-ону не става, като го разбере пак щке поиска да е кандидат за нещо и тогава ще видим...
37.
;r;d
29.09.2011 15:19:58
3
2
Ей драскачи, вие четете ли статиите или просто си изпълнявате задълженията, за които са ви платили? Павел Маринов ще СТАНЕ кмет на Бургас! И ще бъде най-успешния кмет в историята на града ни!
36.
мима
29.09.2011 15:17:14
0
2
Баси простаците по тия форуми!
35.
Маринов
29.09.2011 14:53:45
2
1
Няма да съм кмет...
34.
Балет Плюн
29.09.2011 14:47:15
0
0
Никой няма проблем с билетчетата, вярвай ми. Замисли се върху нашето стихотворение и не се подписвай с такова грозно име.
33.
Балет Плюн
29.09.2011 14:47:15
2
0
Никой няма проблем с билетчетата, вярвай ми. Замисли се върху нашето стихотворение и не се подписвай с такова грозно име.
32.
Плюнка
29.09.2011 14:20:51
0
1
Къде се плюе, че не личи? Става дума за създаване на предприятия, където бургазлии да получават заплата, за да повишат условията си на живот, за да може да си плащат билетчета в градския транспорт и да дойдат до центъра за да видят прословутата ни ремонтирана улица.
31.
Стават смешни
29.09.2011 13:20:48
2
0
За пореден път доказва, че е по виртуалните неща и условията, в които живеят бургазлии му са маловажни. Вече взеха да ми писват тези политици- вместо да дадат някоя свежа идея, те плюят ли, плюят..........
30.
Прима
29.09.2011 12:29:03
1
1
Понеже много се радваме на нашия стих, измислихме и алтернатива- за последните два реда. Може да се чете и - "и понякога си джафка"
29.
Прима
29.09.2011 12:29:03
1
1
Понеже много се радваме на нашия стих, измислихме и алтернатива- за последните два реда. Може да се чете и - "и понякога си джафка"
28.
Балет Плюн
29.09.2011 11:49:16
3
1
Това заглавие ни вдъхнови за един куплет-
Павка пафка
пура пафка,
дреме му-
за занимавка!
Ааа?
27.
Балет Плюн
29.09.2011 11:49:16
5
2
Това заглавие ни вдъхнови за един куплет-
Павка пафка
пура пафка,
дреме му-
за занимавка!
Ааа?
26.
mnogo gligani
29.09.2011 11:02:21
2
4
Kirov dart nerez bolqrovski razgonen pes sa6tie e i Ben4o karnobatskiq nerez tiq nqmat rabota v upravlenieto na grada!
25.
kmet
29.09.2011 10:56:24
0
4
KAV KMET S TOIA EKIP BEN4O SELIANINA PROST S 8MI KLAS HAHAHHAAHAHA INA4E PAVEKATA E STABILEN AMA TOAI PROEKT E NEOSASHTESTVIM S TIA KRADCI OKOLO NEGO ZA TOVA NIAMA DA GO IZBERAT
24.
бургазлия
29.09.2011 10:51:03
0
4
Този селяк Киров прави далавери и дялка мангизи с д-р Дичев от онкодиспансера под носа на кмета Николов, който мисли че Дичев
е негов човек, а той е от противна комунистическо-селска фамилия.
Николов събуди се
23.
burgaslia
29.09.2011 10:36:30
1
3
Павел Маринов ми се вижда готин пич,
но тези в листата Г.Киров със селската
си мутра, ч.Мирчев лизач на гъзове
22.
Митко Атанасов
29.09.2011 10:30:50
2
4
Павка, с тоя екип за никъде... Бенчовци, Кировци... разни такива с килийно образование и чорбаджийски амбиции... А същевременно хора завършили в чужбина се чудят кой път да хванат... Иначе си ми много симпатичен, ама екипа, екипааа....
21.
от ЦИК
29.09.2011 09:58:32
3
2
Павел Маринов е също толкова перфектен колкото Павлик Морозов (направете си историческа справка!) и също толкова полезни неща могат да се очакват от него, тоест - нищо добро.
20.
до 3-ти и въобще до всички плюнчщи се ;)
29.09.2011 09:40:41
1
5
Ако ще гледаме кой откъде е , тогава да видим от кое село е сегашният ни кмет, а,пич? Жалки сте, хора, невероятно жалки сте. Сами себе си обиждате с тези си нападки. Култура - нулева.
Какво общо има външния вид на Маринов, завиждате, че наистина е перфектен ли?
Къде + това прочетохте или чухте, че той няма да асфалтира? Той не само ще асфалтира и ремонтира старите улици, но и ще изгради нови.
Бандерас - кажи ми, в първобитния строй е имало производство и работа за хората ли? Ако такъв е бил този строй, нека да се върне. Всеки ще се го пожелае.
19.
дядо Либен
29.09.2011 09:19:29
5
2
абе карайте сега, нека завалията да се нареди и той в калабалъка с едната си гола надеждичка. После естествено ще се върне с празна кошничка но пък поне няма да му тежи по обратния път на Павката
18.
skif
29.09.2011 08:24:12
6
2
Не се притеснявай,Павка. Ти няма да си кмет и си го знаеш много добре.
17.
любопитен
29.09.2011 07:37:26
4
6
георги киров да си покаже си дипломите хахаха.Интригант.
16.
P|R
29.09.2011 00:42:44
2
5
Ekipa s koito se obgradil Pavel Marinov e tvarde nepodhodq6t a ina4e toi bi bil edin yspe6en kmet
15.
Ст.н.с.проф. д-р стр. н. Камен Стоянов
28.09.2011 22:33:48
6
2
Който не пълни дупки- не ни трябва!
/Извинете, първия път изписах непълно името си, забравих че съм и професор/
14.
Ст.н.с. д-р стр. н. Камен Стоянов
28.09.2011 22:31:42
7
3
Който не пълни дупки-не ни трябва!
13.
yyy
28.09.2011 22:31:18
7
2
Като им гледам физиономиите си мисля едно. Tези въобще не са дошли за друго, нищо няма да направят, единствено и само искат да крадат.
12.
ххх
28.09.2011 22:27:44
5
1
Никога Бургас не е бил толкова хубав.Три мандата ни управлява др.Йоан Костадинов-пълен застой,грозни улици,мръсотия,простотии-паметник на загиналите войници,фонтанчета,чешмички и две пейки за пенсионерите.Морската градина-50 год.неасфалтирана,кърпежи и замазване.В малките ремонти са многото пари.
11.
Гласуващ
28.09.2011 22:26:13
4
2
Тези много са ретро...Един Павел Маринов пролет не прави...Ужас...
10.
ххх
28.09.2011 22:22:07
6
2
Никога Бургас не е бил толкова хубав.Три мандата ни управлява др.Йоан Костадинов-пълен застой,грозни улици,мръсотия,простотии-паметник на загиналите войници,фонтанчета,чешмички и две пейки за пенсионерите.Морската градина-50 год.неасфалтирана,кърпежи и замазване.В малките ремонти са многото пари.
9.
Арх. Румен Славов
28.09.2011 22:12:00
5
3
НЕасфалтирането носи НЕуспех на изборите
8.
Морето
28.09.2011 22:10:13
4
1
Павката иска да прави на морето супка, пък на асфалта -не! Че то в морето е по трудно, бе човек!
7.
инж. Румен Манолов
28.09.2011 22:07:30
6
6
Ама ти въобще няма да си кмет Павка, нито сега, нито по-късно, тъй че дупките по улиците няма да са твой проблем, спокойно!
6.
Сложно Антонио Бандерас
28.09.2011 22:02:27
5
3
Този човек иска да ни върне в първобитния строй. На мен също са ми важни асфалнираните улици.
5.
prosto Maria
28.09.2011 21:52:08
6
4
Ами какво ще прави г-н "Рила Стил"? Само ще си показваме симпатичното лице или нещо ще свършим! Очаквам нещо да ме изненада, но улиците на мен лично асфалтираните улици са ми важни!
4.
Боги
28.09.2011 21:12:42
6
4
Не стига, че е глупак, ами е и нагъл.
3.
ххх
28.09.2011 20:58:47
6
5
Като ги гледам и чета техните прериотети,отново се връщам в края на хх век.Стига популизъм-Киров-селяк от Болярово,Бенчев-селяк от Крумово Градищеи т.н.Имахме вече един диктатор от село-Живков.Дайте път на потомствената интелигенция,а не на хора със средно образование,завършили БСУ и разни факултети-фантоми.
2.
прав си
28.09.2011 20:57:15
8
3
прав си , Павка:) няма да си кмет :) питай съпартийците си, дори и те няма да гласуват за теб
1.
Ирод
28.09.2011 20:50:56
8
3
Заглавието е страхотно: "Няма да съм кмет, който само асфалтира улици и кърпи дупки"

По вярно нещо не е казвал. Защото изобщо няма да е кмет :-)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Разходите за строителство в София са по-високи отколото в Мадрид и Барселона Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Очаква се явлението да започне около 18:00 часа българско време На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната На бас, че не знаете за какво служи чекмеджето под фурната 90% от хората нямат никаква идея Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството Хандбалният "Фрегата" е на победа от бронза в първенството След проведена анкета между клубовете в „А” РХГ за най-добър вратар на първенство за 2023/2024 г. бе определен капитанът на бургазлии Пламен Иванов „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности „Синя България“ - листата на свободните хора с консервативни ценности Искаме да съберем нормалните и разумните, на които им е омръзнало да гледат как политически лидери се замерват с обвинения и компромати, обявиха от автентичното дясно обединение  44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? 44 университета затворени заради липсата на дългосрочна целеположена политика? Протестът ни не е толкова заради възнагражденията, обясни проф. Миглена Темелкова Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда Порталът на НАП с електронни услуги е отличен с нова награда В НАП се стремим да предоставяме все по-голям брой нови услуги, те да бъдат лесно достъпни от повече хора и по всякакъв начин, казва Малина Панайотова Голяма трагедия с 5-годишно дете Голяма трагедия с 5-годишно дете Родителите му го закараха мъртво в болница  Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Ясно е кой е поръчителят на убийството на Алексей Петров Разследването има сериозен напредък Те се завръщат в бТВ Те се завръщат в бТВ Тези дни стана ясно, че са дали именно на нея очаквания от години филм за Георги Аспарухов – Гунди, превръщайки медията в свой ексклузивен медиен партньор
Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори