×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жена ми е бременна от кварталния кебапчия, обяви известен актьор


16 Февруари 2023, Четвъртък, 12:08 ч.
Автор: Флагман

Комикът не е предполагал, че животът му ще заприлича на латиносапунка

"Жена ми Андреа си изнесе багажа от къщи, без да ме предупреди, докато бях с децата на море. Пренесе се при своя приятел. Той е по-възрастен от мен кебапчия. Прилича на дядо. Държи скара в нашия квартал. И сега е бременна от него." Тези шокиращи подробности разкри пред "България Днес" популярният комик Васил Драганов. По думите му самият той е запознал половинката си с майстора на печените мръвки.

Драганов се оплака още, че бившата му съпруга дори подала жалба, че е упражнил насилие върху нея.

"Стигна се до съд, сестра й беше основен свидетел, но тя не е присъствала на никаква подобна случка. Затова след 6 месеца ходене по мъките съдът ме оправда и реши децата да останат при мен", повдига завесата над семейната война екранният Радко Чеканов от "Столичани в повече".

Едно от главните действащи лица в "Комиците" довери, че въпреки огромното разочарование все още имал чувства към изоставилата семейството си съпруга.

"В момента нямам личен живот. Цялото ми време е посветено на децата. Живея за тях. Ето, сега съм завел Давид във Велинград. Много ми е тежко, но независимо че сърцето ми не може да я забрави, няма да я приема обратно, ако в един момент реши да се върне. Защото ще бъде много мъчително, невъзможно да я гледам с това чуждо дете", почти изплака Драганов.

Сломеният от вероломството на бившата си брачна партньорка актьор сподели, че е подложен на силен финансов натиск от Андреа и новия й избраник.

"Искат да ми вземат колите, апартамента... А благодарение на моята заплата от театъра изплатихме кредита си вместо за десет години за седем. Но бившата ми жена се прави, че нищо не помни. Когато се оженихме, тя беше още студентка и не е внасяла нищо в семейния бюджет", уточнява актьорът.

Васил Драганов разказва, че екссъпругата му била манипулирана от кебапчията и го смятала за божество. "Той ми е разказвал, че не е бил с жена от пет години. И Андреа беше първата, която се хвана на въдицата му. Разбирам да беше млад, хубавец, заможен или направил нещо добро за обществото, тогава щях да приема някак по-лесно нещата. Но да предпочете бивш безработен човек, това умът ми не го побира", недоумява Васил Драганов.

За капак бившата му половинка развързала кесията си за скараджията, който според известния комик "е много хитър човек". Купила му кола, платила за капиталния ремонт на жилището му, правела му скъпи подаръци... Кварталният съблазнител се опитвал да я изманипулира и да тегли голям кредит, довери още пред вестника Драганов.

"Андреа се видя с пари, след като баща й продаде имот във Владая и раздели парите между нея и сестра й", обясни разточителството на бившата си актьорът. Той каза още, че експоловинката му се променила много по време на пандемията. В съда, разкри той, се доказало, че заради натрапчивите й мисли семейната атмосфера се влошила.

"Тогава започна да си повтаря непрекъснато като мантра някакви молитви. И това не беше никак приятно", не крие огорчението си топкомикът. Той не скри, че е много обиден на Андреа, защото проектирала върху него "комплекса за малоценност" на новия си възлюбен.

"Тя като че ли престана изобщо да ме възприема реално."Кой си ти? Никой не те познава! За какво се мислиш, че си известен ли?", такива неща ми повтаряше още преди да напусне дома ни. А всъщност е била настройвана от кебапчията", убеден е Васил Драганов. Актьорът от "Столичани в повече" се радва само на едно - че сериозните семейни проблеми не са се отразили на професионалните му изяви.
 

"Държа се, вече дойдох на себе си, не е лесно, но заради децата и любимата си професия ще превъзмогна всичко", зарича се Драганов.

 


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
13
Коментара по темата
13.
Защо
16.02.2023 20:36:15
1
3
Не можете ли да се разведете тихо и мирно? Като цивилизовани хора. Нужно ли е да се заливате с помия и да занимавате хората с мръсното си бельо? Аз четох и нейната версия. Тя не го залива с мръсотия. Децата ви като пораснат ще се срамуват че в интернет сте се заливали с мръсотия. Седни си на дебелия г&з, играй си роличките и не занимавай хората с личния си живот.
12.
Хан Курбан
16.02.2023 16:28:09
0
5
Добър или лош - да не забравяме, че е актьор...
Не, че му знаех името...
11.
ха ха
16.02.2023 15:35:35
5
2
Много специалисти... Историята на човека е само една и той си я разказва. Същата история ще разкаже и на децата си, които ще могат да я сравнят с това което са преживели и им предстои да преживеят. Така, че няма какво да съдите човека какво разказва и къде.
10.
До 8
16.02.2023 15:08:10
7
4
Е има някои същества,които не могат да се нарекат майки....
Даже много смирено говори Васко.
А май най жалкия си ти,че говориш глупости,клошар кибапчия .
9.
Дидо
16.02.2023 15:00:39
6
14
Тоя като актьор е голяма и посредствена дупка, ама явно И КАТО ЧОВЕК не става - можеш ли така да ковеш майката на детето ти, бре, налъм??Ми нали след някоя и друга година то само ще прочете как баща му е ругал собствената му майка му?Баси и умствения инвалид...Фрустриран е, ясно, ама излей го в кръчмата, пред колеги и приятели, а не така ,че детето ти да разбере, щото пиянската вечер може да се забрави, ама архива на мрежата остава!
8.
Въпроска ?
16.02.2023 14:00:32
5
18
Кой е по жалък ?! Жена му или той , който споделяйки тези истории засяга чувствата на на общите им деца . Един истински и стойностен човек не би си позволил така грубо да говори за майката на децата му . Васко не всеки може да е комик , нали ? Все пак има и други професии - кебапчии, учители, сервитьори , шофьори ... Не омаловажавай професиите и чуствата на другите хора.
7.
Кебапчия
16.02.2023 13:44:27
2
9
С 30 см ланга, я ся да видим що така
6.
леля чичо
16.02.2023 13:14:19
1
23
може ли да си изкарваш мръсното семейно бельо пред цяла бг , това е дъно , и всичко за едния пР да научат за него ,баси кенефите без капка морал
5.
Хахахахаах
16.02.2023 12:57:28
1
19
Това като скеч на Комиците може да го изиграе даже
4.
аз
16.02.2023 12:41:04
1
23
Ops. Доволен съм. Довечера мога да заспя блаженно, защото Флагманската журналистика ми даде шанс да надника с големия си нос в делата и семейството на Васко Драганов. Заинригуван съм, в кой момент кебапчията е снесъл своя дан в утробата на васковата съпруга и как, къде, по какъв начин се е случило това ? Моля, пишете за още подробности, защото след като прочетох това ваше творение както никога до сега, вече се чувствам одухотворен и пълен с качествени познания.
3.
2 p.s.
16.02.2023 12:31:48
3
15
p.sЗащото майка(не говоря за биологичното значение) и съпруга със сигурност не е.
2.
Може би до 1 А може...
16.02.2023 12:29:37
8
38
А може би просто си е к...ва и актьора има доста баджанаци,само дето не ги знае.....
1.
А може би
16.02.2023 12:20:51
3
34
точно "кебапчето" е причината, а ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори