×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Победата на Украйна ще спре агресора Русия, обяви Зеленски във Великобритания


Победата на Украйна ще спре агресора Русия, обяви Зеленски във Великобритания
Крал Чарлз прие украинския президент
08 Февруари 2023, Сряда, 18:00 ч.
Автор: Флагман

Президентът отиде на Острова с подарък - каска от украински пилот от военновъздушните сили

Победата на Украйна ще спре бъдещите агресори, заяви президентът на Украйна Володимир Зеленски пред британските депутати в Уестминстър хол в Лондон, предава БТА.

"Победата ще промени света и това ще бъде промяна, от която светът отдавна се нуждае. Обединеното кралство върви редом с нас към най-важната победа в живота ни, това ще бъде победа над самата идея за войната", каза Зеленски, който е на първото си посещение във Великобритания след 24 февруари миналата година.

Той настоя да получи изтребители, за да осигури победата на своята страна над Русия. Зеленски  изрази и благодарност към британския народ за неговата подкрепа още от първия ден срещу инвазията на Москва.

Зеленски донесе подарък - каска от украински пилот от военновъздушните сили, с надпис от него: "Имаме свобода. Дайте ни криле да я защитим".

След посещението в Уестримнстър хол, Зеленски се срещна и с краля Чарлз III. Eто какво написа във фейсбук профила си украинският президент: 

"Срещнах се с краля на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия Чарлз III.  За мен беше чест да бъда първият президент на Украйна в историята на украинско-британските отношения, който беше почетен от аудиенцията си от британския монарх. Благодарна на Негово величество за топлото посрещане и подкрепата на украинските граждани, които намериха убежище от войната във Великобритания."


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
39
Коментара по темата
39.
до 34
09.02.2023 15:15:16
1
4
В грешка си, Путин тогава пътуваше със самолет от Южна Америка и имаше данни, че самолетът на Путин ще премине през Украйна, но това не стана. MH17 бе свален по погрешка, вероятно бе объркан със самолета на Путин.
Нещо необичайно, предишните 10 полета на MH17 бяха насочени извън Донецк, защо 11-ия полет бе насочен от диспечерите на Коломойски през Донбас по неоптимална траектория?
"Прихванатите" телефонни разговори на сепаратисти от Донецк бяха от предишния ден, отнасяха се за друг самолет, това беше доказано.
Съществуват многобройни факти и доказателства, че евреинът-сатанист Коломойски, управляващ Украйна със своите пионки Порошенко и Зеленски е наредил свалянето на MH17.
Коломойски е видна фигура в организираната еврейска общност в Украйна. През 2008 г. е избран за президент на "Обединената еврейска общност на Украйна" в Киев. Той стана основен спонсор в Украйна на скандалната сатанинска секта, движението Хабад, което има украински корени.Това, което днес наричаме евреи, в по-голямата си част не са евреи, а хазари. Малка елитна част от тези хазари образуват тайна сатанинска секта, известна с различни имена като илюминатите, мафията на Ротшилд, хазарската мафия (ХM), сектата на Всевиждащото око и Сектата на смъртта. Те нямат нищо общо с обикновения еврейски/хазарски народ. Тази сатанинска мафия се крие под чадъра на юдаизма.
38.
България е вече цел за руското ТЯО
09.02.2023 14:48:50
0
2
Доставянето на оръжия в Украйна, превръща България в редовна цел за тактическо ядрено оръжие (ТЯО). Това бе оповестено в руските СМИ:
"Корпус с бронирани машини на НАТО може да бъде ударен от ядрен удар - ветеран от разузнаването"
https://eadaily.com/ru/news/2023/02/09/po-korpusam-s-bronetehnikoy-nato-mozhet-byt-nanesen-yadernyy-udar-veteran-razvedki
Армейският корпус, сформиран във въоръжените сили на Украйна, въоръжен с бронирани машини на НАТО, включително танкове "Леопард", може да стане мишена за удар с тактическо ядрено оръжие (ТЯО). Това заяви в ефира на предаването "Пълен контакт с Владимир Соловьов" ветеранът от военното разузнаване Герой на Русия Рустем Клупов.
Клубов припомни, че този тип ядрено оръжие е разделено на средства с тактически обсег (до 50 километра), оперативно-тактическо и оперативно ниво (до 1500 км). Тактически ядрени заряди могат да бъдат доставени от артилерия с голям калибър (ракети "Тюлип", "Пион"), "Искандер" и "Калибър", както и от самолети на фронтовата линия Су-24М.
Експертите също така смятат, че "легитимните и безопасни" цели на ТЯО могат да бъдат Чехия, България, Полша и балтийските държави.
37.
Българан
09.02.2023 14:17:13
6
4
Храни куче да те лае, това сме ние сега, русофобите ще си припомнят девети септември и това няма да е много напред във времето. Спомнете си уроците по история който все пак има поне някакво средно килийно образование, за другите не ми дреме те ще си изчезнат от самосебе си
36.
Червен Демократ. До 27
09.02.2023 10:37:48
6
8
Колега, ползваме всички тези руски “блага” защото благодарение на руските ни “братя” и продажните ни политици - БКП(Българска Комунистическа Партия)ОДС(Обединени Демократични Сили) и БЗНС(Български Земеделски Народен Съюз), ние се съгласихме да ближем руски подметки и да имаме руско влияние и монопол в България за цял живот!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТОЗИ ФАКТ, МОЛЯ!!!!
Малцина от вас знаят, че след преврата на бай Тошо, през 1989г идват 8 руски генерала от КГБ, като един от тях е консул на Русия за България, а другите 7 са негови съветници и асистенти. Те създават плана за олигархичната демокрация и изграждат структури за новите КОМУНИСТИЧЕСКИ-ДЕМОКРАТИ, казано на съвременен език - Социал Демократи! Със идеята когато стане демокрация, комунисти да регистрират капиталистично дружества и да завземат икономиката. Ии… накрая става така, че гадната и мразена ДЕМОКРАЦИЯ се създава и оправлява от ДОБРИ И ЧИСТИ комунисти, които “обичат” синята идея! И във тези демократично олигархични кръгове стоят комунисти, които започват да управляват икономиката на БГ и по този начин става този РУСКИ МОНОПОЛ И ЗАВИСИМОСТ ОТ КОЙТО НИЕ КАТО НАЦИЯ НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ОТЪРВЕМ ЦЯЛ ЖИВОТ!

Разбра ли сега ааааааа?
35.
а
09.02.2023 09:02:23
4
6
вярно ли е че военните са направили преврат в украйна ,/инфо от фейсбук/
34.
MN17
09.02.2023 08:35:42
8
6
Според международните следователи руският президент Владимир Путин е изиграл активна роля в свалянето на пътническия самолет MH17 над Източна Украйна през юли 2014 г. Това става ясно от прихванатите телефонни разговори, твърди екипът от следователи. Има „сериозни индикации", че решението е взето от президента Путин. Разследващите обаче не разполагат с преки доказателства, че Путин е одобрил и свалянето на самолета.
33.
До 27
09.02.2023 08:27:42
2
2
Човекът вероятно не отхвърля Русия и руския народ,а кремърския пристъпен режим.Това са две различни неща.Дълги години ние и Европа ползваме руски суровини,но ето,че дойде момент,когато трябва да станем много по-малкоэзависими от Русия,защото правителството и в момента използва суровините си като оръжие срещу нас и се опитват да ниэизвиват ръцете. Ние не трябва да допускаме това.
32.
До 30
09.02.2023 08:12:19
3
6
Изключително невежо изказване.Чак не намирам смисъл да ти обяснявам разликата между компот и компютър
31.
До 27
09.02.2023 06:44:14
10
8
Отговарям ти по точки:
1. Електрическия ток, който ползвам като достижение на цивилизацията е изобретен в САЩ, а не в Русия. Скоро АЕЦ Козлодуй няма да има нищо общо с любимата ви Матушка – нито като ядрено гориво, нито като техническа подръжка!
2. Мошениците от Лукойл предстои да бъдат наритани от БГ, по начина, по който се отнесоха с тях в целия останал ЕС. Ползвам горивата им по принуда, поради целенасочено създаден и поддържан вече над 20 години изкуствен монопол (държат почти всички данъчни складове и др.) на този пазар от БГ слугинажа, работещ в тяхна полза. Много бих искал да ползвам качествени горива, произведени от читава фирма, която не крие данък-печалба и не замърсява околната среда. Надявам се, че скоро и това ще се случи. Монополът на Лукойл в БГ предстои да бъде преустановен, колкото и да ви се иска!
3. Предстои рязко намаляване на броя на предприятията, ползващи руска газ, не само в БГ, но и в целия ЕС.
4. Ток и гориво имам защото си плащам и благодарение на съвременната цивилизация, а не на Русия! Не ми е приятно, че плащайки всеки литър бензин спонсорирам агресорите, но така е засега в БГ. Надявам се скоро да се промени това положение!
Путин постигна небивало обединение на цивилизования свят срещу себе си. Успя да накара Швеция и Финландия да влезнат в НАТО! Като е толкова хубаво да водиш война в Украйна, защо след като обявиха могилизация, около един милион млади мъже избягаха от пРосия? Липсата им (заедно с останалите десетки хиляди убити и тежко ранени) тепърва ще започне да се усеща като голяма загуба за руското общество. Защо милиони руснаци напират да емигрират в джендърските Западни държави, а не си останат в райска пРосия?! Ако Путин реално мислеше за благополучието на народонаселението си, нямаше да хвърля един милиард долара дневно за да води безсмислена война! Щеше да ги инвестира в инфраструктура, образование и здравеопазване. Наложените от Запада икономически санкции на пРосия започват да дават негативните си резултати върху военните способности на агресорите във все по-значителна степен. Само стой и гледай! И не на последно място, страните, членки на ООН са задължени да подпомагат нападната държава! Това е съгласно устава на ООН, не съм го измислял аз!
30.
До 28
09.02.2023 03:14:42
9
14
И кое се е развило заради Америка, освен наркотиците, травеститите и педалите ве куче наведено? Нали гледаш че всичко живо седи и си гледа в телефоните или си снима анусите в интернет, какво развитие? Че мъжете ходят обръснати с червило и си скубят веждите като долни мастии а жените са татуирани и блъскат по фитнесите? Ученичките от 5 клас ходят с прашки, маникюр, като проститутки се шибат за пари и друсат зад блоковете.
Всяко 5 годишно дете може да гледа порно с педали, с животни с всичко. Ебем ти и развитието.
29.
До 13
09.02.2023 02:45:35
12
8
Нека имигрират, но лошото е че никой от тях не иска в Русия, всеки иска на запад или в Америка … иначе Русия е велика …
Никак не е случайно че България е най- бедната страна, с слабообразовани , комплексирани и крадливи хора такава ще ск остане
28.
До 27
09.02.2023 02:42:07
12
8
Ти плиткоумнико няма да разбереш, но всъщност и няма никакво значение дали ти и 2-3 милиона българи ще разберат че цивилизацията се развива благодарение на Америка и западната култура . Войната и боя и примитивизма зреят благодарение на Русия . Но както казах това може да осъзнае някой с мозък
27.
до 13
09.02.2023 00:27:27
9
16
А ти като отхвърляш Русия защо ползваш ток? АЕЦ Козлодуй и ТЕЦ са изградени от руснаци, суровината и ядреното гориво също се взимат от Русия. А защо ползваш горива, които се преработват в руския Лукойл или се внасят от Русия? А предприятията които ползват руски газ и произвеждат, ти ходиш да купуваш техните стоки? Ползваш всичко руско пък ги плюеш, иначе обичаш САЩ! И какво са ти дали САЩ, какво ползваш от САЩ я кажи? Нищо! Всъщност благодарение на Русия имаш ток и гориво, а това е най-важното. От американците освен американски филми по телевизията, нищо друго не виждаш.
26.
XX
08.02.2023 22:50:09
6
14
Дано жив натовец не се измъкне от Бакхмут.
ПП. Верно ли е, че украинци са разстрелвали полски натовци?
25.
Apex
08.02.2023 22:37:32
3
23
Гледах части от изказването на Зеленски в Англия днес. Видях едни английски тарикати, които с чужда кръв преследват собствените си интересите и до тях един балък във ватирана фланелка, който проси оръжия, за да може да продължи изтребването на собствения му народ. Идеята е, че видиш ли евентуално един ден Украйна ще победи Русия. А до тогава украинските войници да измират по бойните полета, няма проблем, той човекът си прави тигели по Даунинг стрийт.
24.
Въх
08.02.2023 22:28:05
0
7
Пълно с допедавци вааааа
23.
ХХ
08.02.2023 21:42:23
2
5
Вазелин за моя гъз!
22.
Анало - говнетен
08.02.2023 21:31:36
6
12
Руский мир будет побеждать. Наши людей буряти, кадировци, затворници, наркоманьи и спинозньие будет постороит планина от трупове около лошие украинцев!
21.
Пази Боже !
08.02.2023 20:53:48
11
36
Що ли не си спомням , тоя наркотизиран клоун да е казал ПОНЕ ЕДНО нещо , което в последствие да се окаже вярно ?
Да си затриеш тотално Държавата , да обречешнарода си на гибел истрадание за 50 години напред , и накрая за капак да имаш гьонсуратлъка да плещиш врели некипели ,това наистина минава всякакви граници !
Аве , к,во стана с РАКА на Путин ???
20.
Иван
08.02.2023 20:46:45
12
27
Ще победи Русия га ми паднат цървулите.
19.
Този има сериозен проблем от няколко дни
08.02.2023 20:44:06
4
34
Този има сериозен проблем от няколко дни и той е че фокуса рязко се измести от Украйна към трагедията в Турция
18.
Много филми е гледал
08.02.2023 20:37:57
7
24
Украйна ако може да победи Русия, ще може да победи и САЩ. Ама така ще станат военна сила намбъ уан в света. Дали е възможно?
17.
Утайки
08.02.2023 20:27:25
30
18
Пропутинска сволач сте. Евала, пич, продължавай да се бориш за родината си. Ония холограмен, виртуален дребен гном, да го духа, ако е жив изобщо, че всеки път е с различен фейс на холограмите.
16.
Победата
08.02.2023 20:22:15
12
40
На Украйна ще дойде точно никога… тая хлебарка реши,че САЩ и Великобритания са му партньори и си дава курбан народа заради игрите им само,че те безплатен обяд не дават и като си изиграят играта ще го пуснат по нанадолнището.
15.
Тигана преди рибата
08.02.2023 20:08:44
10
36
Чакай Володимирчо, чакай! Той и Хитлер щеше да ги побеждава, ама нещата се промениха.
14.
От 1 до 5
08.02.2023 19:58:12
9
9
Малоумник,я пак ми прочети коментара,раздрусай празната си глава (може да е останала,някоя мозъчна клетка) помисли малко,и евентуално ако това с мисленето се получи,пак напиши коментар!
13.
Питане към тъпогрозните
08.02.2023 19:41:53
35
24
Като сте толкова големи фенове на Путя, що не емигрирате на гурбет в пРосия?! Или да отидете да учите там, или да пратите децата си да се изучат в тази просветена страна? Сигурно сте фенове на Вгъзраждане и ще подкрепите БГ лева, ама си държите спестяванията в евро. Като Курнела: голяма русофилка, но синчето й в САЩ! Какви вещи имате у вас, произведени в пРосия през последните 30 години?! Не разбрахте ли, че пРосия я чака нова Желязна завеса (вън от цивилизования свят), международен трибунал за висшето им ръководство и плащане десетилетия напред на огромни репарации за нанесените от войната щети? Аман от платени тролове, дето правят всички останали на глупаци!
12.
Т
08.02.2023 19:39:29
13
23
Тоя шiбан палячо няма ли да пyкне???
11.
До 10
08.02.2023 19:30:37
16
20
Това е другата гледна точка.
Това са мечтите на укролюбец-мислите му са изпълнени с мечти-как го опъват него, жена му и дъщеря му разни рязани буряти! Хаха -те това е срам джендърче!
10.
ТОЗИ ГНУСНА ТВАР
08.02.2023 19:18:01
28
33
Срам! Аз лично никога няма да подам ръка и да се радвам на хамериканци и евроджендъри, които ми помагат с всичко, когато Родината, народа ми, близките и семейството ми са обстрелвани, убивани, насилвани и грабени! Как може такова нещо, позор!
Обичам Русия и Путин и дори майка ми жена ми и дъщеря ми да са поопънати и убити от подпийнали солдати, няма да търся оръжие и никога няма да се сражавам срещу освободители донесли смърт и разрушение в стараната ми и ограбили перални,тоалетни гърнета и детски играчки.
Русия над България! Путин, преди майка ми, жена ми и децата ми!
Лично ще си сваля гащите на бокаии пред братушките буряти и кадирки и докато ме освобождават ще крещя че обичам мойта Русия!
9.
Имам човек
08.02.2023 19:12:15
37
30
Великата педеруска армия от орки след една година специална операция още продължава да се бори героично за Бахмут, след планина от трупове. Бахмут е колкото Айтос. Иначе анимационната им армия заплашва, че с нарисуваните велики безаналогови оръжия за 3 дни щяла да марширува в Берлин и Париж...
8.
Браво
08.02.2023 19:05:33
16
37
Крал и шут.....
7.
Комедийното актьорче
08.02.2023 19:03:53
17
45
Само хаби бялото. Толкова време комедиен актьор неща по смешно неможа ли да измисли :))
6.
ТОЗИ ГНУСНА ТВАР
08.02.2023 19:00:16
18
63
Пак отива да прости пари и оръжие!
А днес защо всички псевдомедии мълчат за поредната изцепка на този жалък шут-как изразява съболезнования на Турция и същевременно се притеснява дали Турция ще продължи да му дава помощи!!! Наглост и безочие до без края! Отврат!
5.
До 1
08.02.2023 18:57:05
37
38
Тъп трол, що не кажеш нещо за затворниците на фронта?
За това как ако оцелеят ги помилват?
Това ли е държава от която да взима пример Света?
За кадировците, безверници и безродници, които безчинстват над местното, Православно население, както и над руските войници?
Това, че ти плащат не означава, че си неподсъден!
Добре го запомни!
4.
Orks,go home !
08.02.2023 18:51:40
32
21
Putler over
3.
XX
08.02.2023 18:42:16
8
16
Музика за моите уши!
2.
Хахахах
08.02.2023 18:39:51
16
57
Голям цирк...
Укрите такъв лобут ядат в момента, че чак им се топи маста, а шмъркалото ходи да проси, като последния прошляк и никой не вижда, че го имат за панаирджийска мечка ХАХАХАХ
1.
Xxxx
08.02.2023 18:34:29
43
53
Дааа,100% ще победи Украйна,вече мобилизира 16-17г. както и жените си,но няма проблеми,те побеждават :)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори