×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Падна и Благодатное, а Жданов разкри как украинците ще гонят нашествениците до Крим


Падна и Благодатное, а Жданов разкри как украинците ще гонят нашествениците до Крим
Руската частна армия „Вагнер“ влезе в Благодатное. Нашествениците се опитват да обкръжат напълно Бахмут
30 Януари 2023, Понеделник, 08:11 ч.
Автор: Флагман.Бг, снимка и видео: Борис Рожин

Според Юрий Бутусов пък, ако руснаците превземат Угледар, ще укрепят отбраната си и ще спрат контранастъплението 

Руската частна армия „Вагнер“ превзе Благодатное. Руският военен анализатор Борис Рожин публикува в своя Телеграм снимки на войници в окупираното селище. С превземането му се стеснява обръча около Бахмут. 

Новината за превземането на Благодатное потвърди тази сутрин и официалният представител на руското министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков.

 

В същото време военен експерт Олег Жданов, който е и полковник от резерва на Въоръжените сили на Украйна, разкри как руснаците бъдат изгонени дори и от Крим. 

Ако украинските войски започнат да настъпват по брега на Азовско море, Руската федерация ще бъде лишена от сухопътен коридор и след като освободят Запорожката атомна електроцентрала, Москва ще бъде политически победена, коментира той. 

Тогава за политическия елит на Руската федерация по-нататъшната война между Русия и Украйна ще бъде безсмислена, заяви полк, Жданов, цитиран от украинската информационна агенция УНiАН.

В същото време експерти от американския Институт за изучаване на войната обявиха, че  Украйна е загубила време да започне голямо контранастъпление и не е успяла да вземете инициативата на бойното поле заради забавянето на доставките за Украйна на западните РСЗО с голям обсег, на танкове и на ракетите за противовъздушна отбрана.

Американският аналитици твърдят, че заради това след 11 ноември, когато бе освободен Херсон, украинските военни не успели да продължат атаката към Крим, което превърнало войната в позиционни битки в полза на руснаците.

Руснаците се опитват да превземат и Угледар, а според украинския журналист Юрий Бутусов окупацията на града от врага ще лиши сънародниците му от т.нар. кримския „коридор“  и ще укрепи отбраната на противника.


 

 


В категории: Войната в Украйна


10
Коментара по темата
10.
Българин
31.01.2023 11:29:01
0
4
Американски и Великобритански и полски мърши мрът като мохи в Украйна това са измет голям кеф . Русия избивате тая измет
9.
Българин
31.01.2023 11:24:25
0
4
Зеленски ще бъде последния президент на Украйна. Много просто няма да има украйна а само велика русия
8.
Лермонтов
30.01.2023 17:59:33
3
3
Армии от наемници, които са забранени от руския закон бранят Русия, но в чужая земля, черни знамена с черепи се веят в името на православието, това някакъв тъп виц ли е или изтрещяването е пълно!?!?
7.
Стара новина
30.01.2023 11:31:45
9
1
Тихо да не чуят ЦПЗто че ши разберът, че пак съм спряш хапчитътъ, тихо!
Ся така без хапчета глави режа, наемници, путинчето ми се обажда ридовно.
https://www.flagman.bg/article/274408
Начиии ся пак сми привзели Благодатное за 55ти път, после ши земим пак Бахмут, утре обаче, неска зехми Благодатное.
То неска е август, нали? По моя календар щоту е август.
https://www.flagman.bg/article/274408
6.
До DB7
30.01.2023 11:09:18
4
12
И вие изглежда имате халюцинации. Добре е да се информирате предварително преди да пишете глупости. А знаете ли,че една от причините да се бавят доставките на тежките танкове е,че те най-вероятно ще се окажат недостатъчно ефективни поради сложната им поддръжка. И в този случай е възможно рязко да спаднат продажбите им?
5.
DB7
30.01.2023 10:44:55
18
6
СПОКО!ЕЙБРАМСИТЕ ЛЕОПАРДИ БРАДЛИ ЛЬОКЛЕРК Ф16 ИДВАТ И ТОГАВА ЩЕ ВИСЯТ ОРКИТЕ ОТКЪДЕ ИЗГПЯНА СЛЪНЦЕТО!ВЗЕЛИ БЛАГОСАТНОЕ ХАФА ТОНА СЕЛО СКОРО КЪМ МОСКВА ТЪЙ ТЪЙ ТО И КИЕВ ЗА 3ДНИ АМА ИДВАМЕ
4.
Даа
30.01.2023 10:04:56
32
20
Украинския "мозък" Жданов има халюцинации. Вече стана очевидно,че Украинските войски са в колапс.
3.
Стара новина
30.01.2023 09:08:23
3
19
Това е новина от преди 2 дни.
Вчера Пригожин съобщи в телеграм канала си, че в Бахмут неговите бойци намират убити противници с отрязани глави !?!
Обясняват го с факта, че това са наемници и поради невъзможност да емакуират труповете и за да не ги разпознаят им режат главите.

Остана един, единствен път за Бахмут, който не се контролира от руснаците.

Време е да се почва пропагандата. Ама той Бахмут е едно градченце.
2.
Да да
30.01.2023 08:49:01
54
19
До есента ще падне и Москва
1.
Колпо орки отидоа
30.01.2023 08:40:39
20
8
Еднократници сигур е по малко и от соледар
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта
Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори