×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сачева за статията в „Ди Велт“: Платена е от Кирил Петков


Сачева за статията в „Ди Велт“: Платена е от Кирил Петков
"Публикацията може да не е директно платена на съответната медия. Възможно е да е платена на агенция, която съответно да е извършила нужните услуги."
Ключови думи: Деница Сачева, партии
29 Януари 2023, Неделя, 15:07 ч.
Автор: Флагман

Депутатката от ГЕРБ настоява, че публикацията е поръчана, въпреки че медията отрече

От ГЕРБ настояват, че статията в „Ди Велт“, че България е спасила Украйна след началото на руската инвазия, е поръчана и платена. Подобно твърдение дойде наскоро и от президента Румен Радев.

Темата коментира днес в предаването „Неделя 150“ по БНР депутатът от ГЕРБ и бивш социален министър Деница Сачева: „За какво трябва да бъде поздравен Кирил Петков? Затова, че е нарушил закона? Затова, че е заобиколил решението на Народното събрание, затова, че е излъгал коалиционния си партньор – г-жа Корнелия Нинова, или пък тя съвместно с него е правила нещо, или той в момента се опитва да я обвинява. За какво трябва да бъде поздравен – затова, че е платил една публикация в чуждестранна медия? Съжалявам, но просто той не заслужава да бъде поздравен...“

След коментар на водещата, че самият вестник „Ди Велт“ е отрекъл съмненията, че това е платена рекламна публикация, Сачева не се съгласи: „Публикацията може да не е директно платена на съответната медия. Възможно е да е платена на агенция, която съответно да е извършила нужните услуги. Така че няма нужда в момента да героизираме, отново казвам, не може да се героизира някой, който нарушава закона, и да смятаме, че това е иновация, това е хитрост, това е нещо, което заслужава адмирации. Ако този човек беше смел и почтен, той щеше да внесе решението за предоставяне на военна помощ на Украйна, то щеше да получи мнозинство в Народното събрание и тогава той наистина можеше да иска да се публикуват хвалебствени статии за него в различни медии.“

Депутатката от ГЕРБ коментира още: "Продължаваме да имаме политици, които са в Народното събрание, без да знаят защо са там. Без да знаят какво е политиката, продължават да се занимават с маркетинг, с разделителни линии. Самоопределят се като добри и почтени, определят другите като лоши, без да разбират, че в политиката няма черно и бяло, а трябва да се търси общото сечение за постигане на обществени цели. Не е идеята да унищожиш този, който мисли различно от теб, а да намериш баланс на различни видове интереси и гледни точки, за да се намери решението, което е общественополезно".

Деница Сачева допълни, че усилията за борбата срещу корупцията са непрекъснат процес и че корупция се бори със закони и със здрави и устойчиви институции, които да осигуряват спазването им.

"Непрекъснатото създаване и закриване на органи за борба с корупцията на практика я пази и разрушава държавността. Непрекъснатото рушене на авторитета и на доверието в държавните институции - също. Част от причините за политическата нестабилност у нас се дължат и на това, че по време на правителствата на ГЕРБ беше нанесен сериозен удар на олигарси, които днес са извън страната, но продължават да оказват задкулисно влияние, включително и чрез политически субекти", каза Сачева.

Що се отнася до НПК, според нея, там се работи с маркетингови подходи: "Не виждам къде трябва да търсим опита да се протака - дали в хората, които твърдят, че искат тази реформа, или в нас, които правим всичко възможно, включително бяхме пълно мнозинство в пленарна зала, когато се разглеждаше този кодекс... Писна ни да ни изнудват да приемаме лошо законодателство само за да се доказваме на популизма с опаковка на почтеност. Когато беше свикано първото заседание на правната комисия, депутатите от ПП не влязоха на него и бламираха гледането на собствените си текстове за КПКОНПИ. Вероятно осъзнават, че не правят закони, за да подобрят съдебната система, а за да я превърнат в тоталитарна бухалка. От ГЕРБ ясно сме заявили както за конституционна реформа, така и за диалог за сериозна съдебна реформа, но до този момент чуваме само гръмогласни твърдения".

Дениса Сачева подчерта, че една реформа се отнася до структура, до институции, до закони, до процеси, а не се отнася до една определена личност, която и да е тя.ю

Сачева коментира и темата за РСМ след случая с нападението на Християн Пендиков: "Не трябва да се прави грешката да се спира отново европейския път на РСМ. Трябва да настояваме категорично да се изпълнява преговорната рамка, по никакъв начин да не се ескалира напрежението, защото имаме нужда от стабилност... В РСМ трябва да предприемат необходимите действия, за да тушират ескалация на напрежението".

По думите на депутата от ГЕРБ не трябва да се тревожим за демокрацията в България, защото хората няма да се откажат нито от демокрацията, нито от парламентарната й форма.

"Разделението на статукво и на реформатори не е приемливо и е поредната мараня, която се прави, за да се замаскират реалните проблеми на хората. Кой е статукво и кой е реформатор? Не смятам, че някой в България мисли Бойко Рашков за символ на промяната. Какви точно реформи сме чули да правят досега хората, които сме чули да наричат себе си реформатори? Реформа не може да се прави от никой словоблудец или от политик, продукт на маркетинг. Тя може да се извърши само от политици, които познават системите, процесите, законите, имат достатъчно опит, за да могат да предлагат конкретни решения. На тези избори хората ще гласуват за политици, на които вярват, че ще им свършат работата, на които вярват, че ще съставят правителство, ще приемат нужните промени в законодателството, ще отпушат реализацията на проекти и програми, ще направят държавата по-стабилна. Времето на експериментите приключи“, каза още Деница Сачева.

 


В категории: Политика


От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
72
Коментара по темата
72.
Да
31.01.2023 14:14:50
0
8
Тия трябва да почнат да ги съдят за всяка лъжа, която излиза от гадните им усти. Как някой с чиста съвест отива и гласува за това животно, не ми е ясно...
71.
ЕИМ
30.01.2023 15:55:03
0
10
Най-готино ми става когато някой от ГЕРБ говори за антикорупционни практики и борба с корупцията.
70.
От мен
30.01.2023 10:29:59
1
11
Герберасите яко ползват варианта, че всяка лъжа повторена 100 ще стане чиста истина, като това следва май да се умножи по броя на приютите мозъци на гласуващите за тях. Какво тогаз ни очаква в предизборната кампания - от почти всяка ТВ и радиостанция ще се показват професионални лайноеди и лайномети като туй сгурло, така че по страшно ще става, дано хората който ще гласуват даса оценили правилно блатото в което ни вкараха Тиквата и лакеите му, вкл. и туй сгурло.
69.
Минувач
30.01.2023 08:32:13
2
5
Извинете, може ли някой да ме консултира по казуса:
Ако си продам колата на поляк, а той я продаде на украинец по-скъпо , имам ли право на процент от по-скъпо продадената кола???
68.
До 66
29.01.2023 22:51:35
0
0
И кое от теб изброените е лошо за града?
67.
Ххххх
29.01.2023 22:50:01
5
5
До коментиращите и величаещите ПП.Някой гледал ри е интервюто на К.Петков? Той ясно признава,че България е пращала оръжия
за Украйна.Нали се кълняха,че и патрон не са пращали! Той също така казва,че България е помагала и с гориво :) А ние плащахме луди пари за литър,за да си заредим колите,доколкото си спомням,ПП казваха,че това е герберска спекула :)
66.
*********
29.01.2023 22:06:26
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
65.
Иво
29.01.2023 21:23:25
1
15
Ди Велт, ако разбере, доста ще се учуди. Треторазрядна политичка спечелила кюлче с инициали ББ. Ако Ди Велт напише хлалебствена статия за ББ, каква ще е опорката.
64.
ПП-ДБ е политически башибозук!
29.01.2023 21:11:21
6
9
Щом не е изнасяно оръжие с контрагент Украйна, значи е имало посредничество. Въпросът е какво остава в посредниците като комисиона. Няма за какво Асен Василев да осъди Борисов. Дълбоко се съмнявам по сделките да има фактура, издадена от Пентагона като контрагент!
Петков да покаже такава фактура.
63.
Смях
29.01.2023 21:06:21
18
8
Кирил и Асен ще си живеят царски до живот, само от парите дето ще вземат от делата за клевети. А сачева да се моли медията да не и заведе такова за уронване на престижа,че то ще е в Евро съда, а там вече сумичката ще е стабилна
62.
На това ли ги учат в Харвард!
29.01.2023 20:38:34
6
15
По-лошо от това никога да не си бил премиер, е да си бил за кратко. Въобразил си си, че имаш всичко. Но имаш нищо. При това половината нация те праща да се скриеш на кучето в гардероба.
61.
Цирк 7/8
29.01.2023 20:19:01
10
15
Жалкото "вещество" Настимирчо Кирчо е само бушон, защото няма потенциал за повече, а бушона ще гръмне и тогава... О, да - ще стане интересно!
Та, как беше?
Както се изхвърли "бащицата" им Радев: "Ако аз управлявах, нямаше да се краде...?!" Ето това е трагикомедия! Не по Шекспир. Модерна. Сега я наричат шарлатания. Крипто , посредници които дават дарения и комисионни..
Измамник ли е или крипто-вълшебник е Кики Рики?
Пирамидата е политическа и се нарича: "Продължаваме промяната" схемата е с посредници и измами, но този път целта е държавната пара! Ако сте наивни - дайте им да си довършат работа, да крадат като за световно променкаджиите!
60.
Тролове красавци с мацки
29.01.2023 19:52:53
7
17
Като гледам коментарите на променливите тролове, явно са красиви, умни и приветливи, с красавици около тях!
Да,ама Не!
Киликандзери, ергени, на хранилката на мама и тати, а ако имат нещо около тях, то явно е годзила с прИтенции за фолк дива :))))
Заработихте ли за една свитка, или още не?
59.
Сега
29.01.2023 19:32:43
13
21
Ди Велт ще гушне едни пари от тъпата патка!
Нищо тя ще ги вземе от чекмеджето!
;)
58.
хахаха
29.01.2023 19:29:46
11
22
Да и повярвам ама как, като съм я гледал как я разкости Тим Себастиан в Конфликтна зона по Дойче Веле? Сачева, Сачева... ако можеш да се погледнеш отстрани
57.
ХИТ В КИНАТА:
29.01.2023 19:11:38
10
23
"Добрите сили", продължение на "Братството на почтените", Пенделите на Прокопи и меките китки на ДБ.
Продуценти: Васил Божков, Цветан Василев, Пламен Бобоков,Антони Тренчев, Иво Прокопиев и други.
В кината от 2 април
Киро Цвайтера, вече нямало да съди Баце, защото му излизало много скъпо :)))
56.
До 55
29.01.2023 19:02:42
18
6
Битката за лидерският пост ще е много оспорвана,тъй като всички в тази партия са с такива наклонности!
Да не забравяме за кмета на Симитли
55.
Бухахахаха
29.01.2023 18:57:48
19
18
Тази,като и гледам мазната ,грозна физиономия, е идеална за лидер на Ladyboy ГРОБ.
Ако нечие детв не се плаши от баба яга или караконджули да му показват снимката на Сачева-гарантиран резултат
54.
Джон
29.01.2023 18:51:58
23
12
Гербераси Съррр
53.
Шимейл ГРЕБ
29.01.2023 18:50:25
22
8
Браво Сачев -ти си наща гордост!
52.
Матросов на амбразурата
29.01.2023 18:30:34
24
22
Хахахах, двамата четирихилядника на смяна на ГРОБ, се впускат да бранят тяхната стринка, така яростно и шизофренично. Жалки сте просто.
51.
Кочо
29.01.2023 18:21:54
1
6
От българина по компетентно същество няма на тази планета. Умен народ сме и това си е, истината няма как да се скрие ! Много сме умни, от всичко разбираме, кадърни сме, пък и мързела ни е чужд... Само се чудя защо сме на това дередже? Малка българийка пък толкова много неуредици от толкова много години, все няма оправя...! Умен народ сме то си личи :)
50.
Фигуранта
29.01.2023 18:11:47
13
26
Държи монопола върху "кражбите и измамите " Киро Простото.
Да етикираш като "добри" себе си, сталиниста Бойко Рашков, сталинската издънка Бойкикев, прокурора на Живков Атанас Атанасов, Настимир и Руди Гела?
Как се нарича това? Супремасизъм, сегрегация, инквизиция, лов на вещици, ежовщина, гестаповщина?
Измамникът говори за морал, а това е класическа предпоставка за мракобесие и диктатура.
Ако и сега на нас, "злите сили", не ни просветне и не се обединим, ще заслужим печалната си участ.
Време е Киро лайното да изяде дървото.
49.
*********
29.01.2023 17:39:58
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
48.
Ми
29.01.2023 17:21:59
15
27
Определено не съм съгласен, че кири джуката трябва първо да бъде бит и след това е*н.
Според мен трябва да се спазва закона- първо да бъде мандръсан....
И въобще "реформаторите" начело с куневъ, иво пора, тренчев и сие
47.
Лъжите на ПП са като за световно
29.01.2023 17:18:57
19
37
Потресен съм от моите момчета и момичета, с купени дипломи.
Осигурих им властта, те се отдадоха на ядене, пиене, друсане и чукане....
Цялото променкаджийско, анти ГЕРБ войнство е пробито от скрити зависимости на конкретни ключови фигури с мафията!!!
46.
Българина
29.01.2023 17:15:58
13
41
Така и не разбрах:
- Има решение на НС да не се помага на Украйна
- Киро и Кокоро се хвалят наляво и надясно, че го нарушават на своя глава, което си е престъпление отвсякъде
?
Следствие -> Прокуратура -> Съд -> Затвор !!!
45.
така така
29.01.2023 17:07:55
33
24
Таз пък с лице на гъза на Пурко... Всички гербаджии сте специалисти в оплакванията! Като малки деца сте че и по-зле... Но 13 години българският народ като се оплакваше от вас вие знаехте само да крадете и да си правихте схемите с гласовете!
44.
Hig
29.01.2023 17:04:30
29
26
Грозна кранто Сачева връщай се в лайняният г*з на индивида Борисов… и за цялавата ви пасмина там от Банкя не останаха ли смели мъже в тази държава да ви драснат клечката?!!
43.
*********
29.01.2023 17:03:29
15
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
42.
boko
29.01.2023 17:02:51
32
19
Герберунгите се Гърчат и Квичат,
защото лъжливото харвардче Кирчо обира лаврите от хвалбите му за Окрите,
а не Мутренсият им лидер боко-тъпото!
41.
„Промяната“ си отива и е ясно това
29.01.2023 16:46:17
16
40
Трябва някой да отговаря за крупните кражби с посредниците на газ, за „Джемкорп“ и руската връзка, за затриването на „Мариците“, за чадъра на Лукойл, за парапетите и назначенията в държавната администрация. Престъпления граничещи с държавна измяна.
40.
Parahod
29.01.2023 16:40:49
14
20
Деница Сачева
, срам ме е , че олицетворява наро Кой и дава право да се изказва от теб и мен? Елементарна, мазна подлога !
39.
ОПГ ПП+ДБ са в паника след NEXO
29.01.2023 16:36:54
18
29
Кой ще гласува за тях, след премахване на мадуровките?
Без машини, няма да има далавера и шмекерии с изборите, следващия Парламент ще го гледат от паветата :)))))
38.
Само да припомня
29.01.2023 16:36:16
30
74
"Директори на общински и държавни фирми по места са принуждавани да стават членове на ГЕРБ, за да запазят работата си – точно както в комунизма. Фирмите са мачкани и рекетирани, както никога досега", заявява Деница Сачева, разказвайки своята биография и изтъквайки своите антикомунистически възгледи.

За ГЕРБ не е проблем да припознават своите върли противници и да ги привличат в редиците си с апетитни постове или избираеми места в партийните си изборни листи. Пресен пример за това е Тома Биков, според когото мястото на Цветан Цветанов и Бойко Борисов е на съдебната скамейка и зад решетките, но днес е депутат на ГЕРБ. Такъв беше и случайят с Антон Тодоров, който написа книгата "Шайка", в която описва престъпни схеми, а на корицата са Цветанов, Борисов и Плевнелиев. След своето писмено творчество, в което описва ГЕРБ като организирана престъпна група, Антон Тодорв става техен народен представител. Да не забравяме и Яне Янев, който щеше да вкарва Борисов в затвора, а по-късно му стана съветник по корупционните въпроси в кабинета.
Нечистоплътно, но факт!
37.
Гуцанов
29.01.2023 16:34:21
44
36
Защо все още Кирил Петков не е арестуван?
36.
Ай ти ти ти
29.01.2023 16:30:20
44
25
Измамническата банда и криптофараони не им пука за тези аргументи които са написани за цени, инфлация, като имат крадени пари кво им дреме, Божака от Дубай и Прокопито добре плащат за да скачат по паветата.
Промяната с измамата за това реват да могат да фалират държавата, малко остана, ако не бяха ги бутнали от управлението.
Педерунгелите от промяната.
35.
911
29.01.2023 16:29:46
24
12
малоумници от ФЛЕГМИН защо не триете коментарите на тези Копелета които пишат срещу ПП нали не са по темата а ако някой пише срещу този БИВОЛ веднага се трият
34.
Дори и БСП искат Киро осъден
29.01.2023 16:26:18
7
19
Хората не са толкова прости,както си мислят ПП
Трябва да са мазохисти, за да гласуват за ПП!
Киро,Кокорко и Лoрер всеки момент ще са подсъдими за далаверите им!
Зеленият октопод ДБ също.
33.
IP-тата свързани
29.01.2023 16:26:00
31
6
IP-тата на + вете на коментар 32 са част от мрежа от ботове, или той цъка през различни VPN-и. До администраторите, баннете по IP всички които са харесали коментар 32, не са истински хора, идва от един човек - човекът който е публикувал коментара.

-- инженер с 12 години опит
32.
Много крипто тролове на хранилката
29.01.2023 16:23:28
14
51
Голям го набиха САЩ и UK на цялата либерастна общност, подкрепяща прокопи!
Просто Крипто искал да влезе в коалиция с КриптоДемократична България. А Криптомир Ананиев чий мандат ще носи ? КриптоСпаси София направо ще си скъса жартиерите от яд.
Левите резби пак са налазили форумите, сополи , лиги , плюнки , лакирани нокти пендалския прайд ПП и ДБ.
От жълтите павета идват с розови прашки, гелосани и с перуки швестери променкаджиите.
31.
д
29.01.2023 16:22:09
28
8
айде пак за 1 минута 9 минуса, а преди това 20 минути нито един, браво флегми, 100% са ви надеждни коментарите :)))))
30.
до 27
29.01.2023 16:21:16
35
13
фантазиите на една мутра, само че от тези всичките имаме доказателство само как буци спи с пистолет до себе си..какъвто си такива и харесваш - големи татета да те оправят постоянно
29.
ААААА
29.01.2023 16:20:11
30
13
Ееее Флегми днеска няма ли гербави ботове? Я кажете как се гушихте по изборите с гербави $$$
28.
д
29.01.2023 16:19:25
33
15
буци още един път ще го осъдим, защото е лъжец още от началото на политическата си "кариера", синове на мафията
27.
Прокопито от промяната
29.01.2023 16:19:02
12
40
Това да си дрога , пиянка и лява резба от промяната звучи гордо.
Клоуните на чалга културата и халтурата , с любезното съдействие на шматките от промяната , швестери от жълтите павета и Радко Фатмака .
След ВОР от 2020 г. цените литнаха до небесата, инвестиции заляха територията, инфлацията удари рекордни нива .
26.
И после
29.01.2023 16:09:42
39
10
били евроатлантици.....
Да бе да!
Сега се надпреварват да лъжат, защото фашисткото джудже от кремъл ще иска сметка за парите, дето им е позволило да откраднат вместо него.
Мръсни предатели!
ПП отново направиха България велика!
Горд съм, че има такива Българи!
Да живее България!
Победа за Украйна!
25.
МАНАФЯН
29.01.2023 16:08:32
27
17
СВИКВАЙТЕ ГЕЙРВАВИ ДРОГАРЕ ТУЛУПИ , ПОЖАРНИКАРА АГЕНТ БУДА"-ЛА ИЗТЕЧЕ В КАНАЛА И СЕ ГУШИ КАТО БОЛНО ПРАСЕ В КОЧИНА.... МУ-ХА-ХА a
24.
Хахахаха
29.01.2023 16:06:29
39
22
Тази булка с вид на застаряващ колхозник очевидно лъже с това елементарно твърдение. Но няма и как да е иначе, след като техния вожд е осъден за клевети 2 пъти. Има добър пример.
23.
Канадски шмекер
29.01.2023 16:04:07
16
36
Имаше едни шапшали, меки китки, палячовци, машинките им викали с кодове за измами .
Асан жартиерата ,Киро Простото, Ристьо Сопола, Мирчев пръднята Инч Хай Гном Танас, Криптомир червеното дупе на баба Нора унука.
Участници в пирамиди за криптовалути ,измами, кражби, продажби, комисионни ,далавери ,посредници, мостове ,тунели танкери, яхти ,лодки, дарения ОПГ- ту от промяната с измамата.
22.
Здрасти гейберастки тролер
29.01.2023 15:55:32
32
52
Закъсняваш, шизи, за кво ти плащам по 25 стинки на коментар. Давай дежурните 11-12 минуса, дееа и самотното нищожество.
21.
За една мин....
29.01.2023 15:54:57
30
43
10 минуса.....значи съм на прав път. Аз не ви пиша за да ме харесвате. Жена която я е срам от истинското и име .....оставам без коментар.
20.
Абе, вие нормални ли сте, бе?
29.01.2023 15:52:04
37
40
Как “Продължаваме промяната” събират добрите сили. Тоест, всички, които не са с тях са лошите сили. Дъмбълдор срещу Волдемор. 2023 година, България - политическата среда вече се превърна в някакъв български вариант на Хари Потър.Само искам да отбележа, че в последния филм за Дъмбълдор, той се оказа ЛГБТ.
19.
Минчо Коралски
29.01.2023 15:49:01
40
20
Таз по голяма селянка и от вашата....
18.
БМБ
29.01.2023 15:47:27
37
32
Аз съм прост, рие сте прости и затова се разбираме.
17.
26000euro
29.01.2023 15:47:03
42
37
Е цената за платената публикация! Факт!
Хората на Просто Крипто вече съвсем отлепиха. Яко ги тресат "енергиите"!Чудят се как да заметат скандала с NEXO.
16.
Герб лели ( ама запазени)
29.01.2023 15:46:54
38
23
Разбира се, че са платили. Това означава, че са платили и на външният министър на Украйна и на посланика им в България които потвърдиха, че педалите са помогнали.
Тази лелка не знае вече какво говори.
15.
Въй...
29.01.2023 15:46:35
42
33
Кирил и Асен, а и останалите от ПП трябва спешно да започнат да си депонират екскрементите (акитата) в баки, бидони и цистерни. Защо ли? Ами защото като се сбъднат мокрите сънища на Боко и компания, т.е. Кирил и Асен да заминат за Канада, а ПП да изчезне от политическата сцена, да имат какво да дъвчат.
При и всяко свое изказване КОРУМПАЦИТЕ от ГЕРБ все повтарят като побъркани - ПП това, ПП онова, също както лидерът им (Тиквата) повтаряше като побъркан "Лодки, лодки, платноходки" докато приятелят му Путин се приготвяше за мръсната си война.
14.
Fak
29.01.2023 15:39:40
49
41
Просто Крипто искал да влезе в коалиция с КриптоДемократична България. А Криптомир Ананиев чий мандат ще носи ? КриптоСпаси София направо ще си скъса жартиерите от яд.
Левите резби пак са налазили форумите, сополи , лиги , плюнки , лакирани нокти пендалския прайд ПП и ДБ.
От жълтите павета идват с розови прашки, гелосани и с перуки швестери променкаджиите.
13.
хахах
29.01.2023 15:35:31
34
27
И е платил на Кулеба, за да потвърди написането. Всичко това платено с милиарда комисионна от износа на оръжия... които пък са измислени от Велт


Оф, нещо се оплетох вече.
12.
podlogi
29.01.2023 15:32:37
41
51
Тази заедно с Тома Биков и Яни Янев, от най-големите противници на Герб им станаха най-големите слуги и част от партията на ръководни позиции .Защо ли?Паричките бате паричките
11.
Мечето Груби
29.01.2023 15:28:38
37
38
Съмненията на човек винаги са такива, каквито са неговите мисли и идеи. Та в тоя ред на мисли... Сещате се. Аз друго да питам, Ричард Алигбегов някой виждал ли го е скоро, или тази едра селска кака го е глътнала целия?
Сачева след това изказване е чао от политическия живот в жалката ни родина. Скоро и герб, мафиоти и крадци.
10.
Г-ца бикова
29.01.2023 15:28:08
34
30
Кога да очакваме включването на другото ан...но "острие"?
9.
Въййй
29.01.2023 15:25:49
32
37
Ама оууууу тва да не ти е в-к "труп" или флегмите. Жалка история сте в ОПГ-то на сикаджията.
8.
Е тази е Пример
29.01.2023 15:22:09
37
37
как човек може да бъде цял живот на държавна хранилка!Дори по време на комунизъма и социализъма нямаше такива случаи!
7.
Да
29.01.2023 15:21:36
32
53
Няма значение дали е платена или не, важно е, че зад гърба на овчия народ тия са лъгали и правили яко кинти, а вече кой квото иска да си лае и мисли
6.
Гроб еоод (опг)
29.01.2023 15:21:01
31
43
Ние за статии не плащаме, купуваме си цели медии.
5.
Само Споко!
29.01.2023 15:20:00
46
59
Герберастката си представя, че Die Welt е като странджанско сайтче - плащаш си и пишат каквото спуснат от Партийната Централа. И тези толупи са ни управлявали 12 години, гарантирайки винаги първо място по корупция!
4.
Мдааааммм
29.01.2023 15:18:33
37
42
Тия кръв пи....ят,че германска медия хвали основните им противници в евроатлантизъм,докато гербаджиите вече на запад никой не им обръща внимание!
3.
ssds
29.01.2023 15:18:20
36
24
Bravo. Razbira kak se kupuva media.
Moje da e shefka po kupuvane na medii i da znae kak stava.
a tuk tazi jena i neinata partia ne plastat za statii vuv Flagman hahahahaha cialata media e kupena.
2.
232
29.01.2023 15:16:23
39
37
Na posledno miasto vuv Evropa sled 12 godini GROB vseki go znae tozi fakt vseki vijda GROB ne stavat za nisto.

Zasto pri GROB Bulgaria beshe na posledno miasto?
1.
Ссссс квииииик, Коледа идва и за теб
29.01.2023 15:16:20
39
45
Таз дето смяташе тулупа за джобен диктатор бая суджук изяла на Пампорово. Ще си изядете ноктите барабар с калта под тях от злоба, изкривени от яд и мръсотия. Виж Кирчо и Асенчо как са усмихнати и позитивни не като вас начело с бойко.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори