×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Щастие за мамите на Бургас! Любимият детски център отново отвори врати


Щастие за мамите на Бургас! Любимият детски център отново отвори врати
Условията, които предлага комплексът, са сбъдната мечта и за родителите
24 Януари 2023, Вторник, 14:33 ч.
Автор: Флагман.Бг; снимки: Детски център "О, ла лаа"

Базата е много подходяща за организиране на различни събития

Един от най-популярните детски центрове в Бургас отново отвори врати. Просторен и уютен, пресъздаващ мечтаната стая за игри, „О, ла лаа“ е сред предпочитаните кътове за малчугани в морския град.

„Заради пандемията от covid-19 бяхме принудени да затворим това прекрасно място.  Но сега, за щастие, отново имаме възможност да радваме децата с много забави и игри“, коментират от развлекателния комплекс, който е съчетание от център „О, ла лаа“  и кокетното “O la laa cafe ”. Ще ги откриете на улица „Иван Богоров” 20 в центъра на града.

„О, ла лаа“ е различен от останалите центрове. При нас програмите за детските рождени дни са много по-разнообразни и не са като масово разпространените. Центърът е просторен и има място за всякакви игри – състезателни и творчески. Организираме куклен театър, четене на приказки, рисуване. Друг тематичен кът е сцената ни, на която се получават страхотни караоке концерти. Организираме и Арт рождени дни, на които децата изработват интересни неща и те им остават за спомен от събитието. Кулинарните рождени дни също се радват на засилен интерес, защото малчуганите приготвят бонбони, плодови салати и други вкусотии, които после си похапват.  Стената за катерене също е сред любимите съоръжения за игра“, разясни собственичката на центъра Петя Петрова.

„За нас е важно да има разнообразни активности, които да са подходящи и за родителите, и за децата. Искаме да създадем общност, в която всеки да обменя опит и да споделя различните ситуации, възникващи при израстването на малките“, коментира още тя.

Управителят на „О, ла лаа“ Таня Божинова е педагог с повече от 30 години опит и работа с деца. Заедно с аниматорите, тя успешно разработва авторски игри, които малчуганите веднага възприемат и харесват.

„Едно от най-важните неща за нас е децата играейки да научат и нещо полезно“, коментира Таня Божинова, която умело организира всеки ден тук и съумява да задържи вниманието и интереса на децата от всички възрастови групи.  

В „О, ла лаа“ много държим на хигиената и дезинфекцираме всички зони и играчки в центъра. Имаме UV бактерицидна лампа, подовата ни настилка не задържа микроби“, допълват от екипа.

Стената за катерене е хит и е сред новите съоръжения в центъра
На тази сцена са се провели десетки паметни караоке партита

Условията, които предлага комплексът от кът за игра и кафе, са изключително удобни и за родителите, защото имат възможност да прекарат време и с други „възрастни“, докато малчуганите се забавляват и свикват да са в различна от домашната среда. От аниматорите разбрахме, че това е един добър подход при малките, които още не ходят на детска градина. Този етап на социализиране е преход към следващата стъпка.

Базата е много подходяща за организиране на различни събития. „Правили сме рождени дни на деца от всички възрасти. В “O la laa cafe”имахме и абитуриентски бал, беше много успешно събитие“, спомнят си от екипа.

Рождените дни в „О, ла лаа“ винаги са празник и за малките, и за големите. За въпроси и запитвания тел.: 089 302 7182. Детският център работи всеки ден за почасови игри, с изключение на моментите когато се провеждат тържества.

Кафето до детския център е уютно кътче за разговори и срещи с други родители. А партитата тук са стилни и много елегантни събития
Кетърингът се приготвя от пресни продукти с доказан произход и високо качество

 


В категории: Лайфстайл , Бургас


Автор
5
Коментара
Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
5
Коментара по темата
5.
Аз
24.01.2023 23:45:58
5
2
Паркинга зад блока е огромен и винаги има място, сега ако целта е да спреш пред главния вход ... това е друга работа. Детския център е хубав, аниматорките са изключително търпеливи и играчките се подменят навреме. Били сме там преди ... ще ги посетим пак, за сега само минахме да им се обадим ... има нови забавления. Баткото порастна, но за малкият е супер!
4.
До2
24.01.2023 15:59:16
6
6
Е как за имат, нали сега отваря т.е. Сега пак го разработват. Ама не е лошо и да мислите понякога
3.
До 2
24.01.2023 15:26:56
1
11
Как да не е умряла, хем цените по скъпи, хем няма място за паркиране.
2.
морски
24.01.2023 15:21:32
2
9
Много малко клиенти имат тези, преди бяха добре, разработено. Сега е умряла работа
1.
*********
24.01.2023 14:57:08
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори