×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще остане ли Юлиан Вергов в журито на "Капките"


22 Януари 2023, Неделя, 12:05 ч.
Автор: Флагман

Халваджиян май пак ще му се довери, въпреки скандала 

Новият телевизионен сезон стартира през февруари, а в битката за рейтинг шпаги ще кръстосат някои от най-обичаните от зрителите предавания. Би Ти Ви за поредна година залага на утвърдени и познати формати, но със сменена концепция. Гвоздей в пролетната им тв програма отново ще бъде приключенското риалити „Сървайвър“. За пръв път обаче то ще се снима по примера на „Биг Брадър“. Излъчването на епизодите почти ще съвпада с реалното време, в което се случва действието в тях. Участниците ще оцеляват на остров в Карибите, а мотото на седмия сезон е „В непознати води“. Говори се, че сред тях ще има и известни лица. Прецедент е изключването на Владимир Карамазов от продукцията, който ще бъде заменен от друг водещ. Причината е, че Би Ти Ви не е ангажирала за снимките продуцентската компания на Евтим Милошев, който досега се занимаваше с амбициозния проект. Той е заменен от турска компания, която ще работи по предаването за пръв път съвместно с Би Ти Ви.

По-очакван от „Сървайвър“ в ефира на медията е само вторият сезон на „Ергенът“. Стартът на шоуто е през февруари, а в обувките на миналогодишния ерген Виктор Стоянов влиза пианистът със световна слава Евгени Генчев. Предаването вече е заснето в началото на есента в турския курорт Бодрум и околията му, а водещ пак ще бъде Наум Шопов. Още преди да е тръгнало на малкия екран, името на победителката е изтекло в светските среди и участничките от предишния сезон признаха, че я познават, но не пожелаха да разкрият повече, за да нямат проблеми с продуцентите. Този път 25 дами на различни възрасти ще се борят за сърцето на симпатичния Евгени, но нито той, нито девойките са взели хонорари от участието си. Въпреки това шоуто вероятно ще бие по рейтинг всички останали заради любовните сюжети и интриги в него.

Кулинарното предаване „Мастършеф“ пък ще има своя осми сезон в ефира на Би Ти Ви. От медията анонсираха, че снимките започват в първото тримесечие на 2023 г., но все още не е ясно дали ще се излъчва още тази пролет или през есента. Журито се пази в пълна тайна, но ще бъде в чисто нов състав. Името на съпругата на бившия премиер Кирил Петков – Линда, упорито се спряга за едно от местата. Останалите двама кулинари, които ще оценяват шедьоврите на участниците, ще са мъже, български готвачи, популярни в Лондон.

От Би Ти Ви заложиха и на един нов сериал – „Кланът“, който е купен от Румъния. Сагата проследява историята на двама братя, разделени в детството си, които се срещат отново след години, но като противници от двете страни на закона.
В ефира през пролетния сезон остава и „Стани богат“ с водещ Михаил Билалов.

От Нова телевизия също залагат на сигурно и любимото шоу „Като две капки вода“ от февруари пак ще бъде на екран със своя 11-и сезон. Водещи на развлекателното предаване остават Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро. Проблеми обаче имало с изготвянето на състава на журито. Продуцентът Маги Халваджиян имал колебания дали да задържи Юлиан Вергов след разразилия се скандал с битата актриса от „Откраднат живот“ Диана Димитрова. В крайна сметка Халваджиян решил Вергов да продължи да журира и в новия сезон заедно с вечното присъствие Хилда Казасян и Димитър Ковачев-Фънки. Голямата изненада обаче ще бъдат участниците, които продукцията не издава до самия старт. Всички те са подписали договори за конфиденциалност и ще платят солени неустойки, ако издадат участието си предварително.

Другата голяма новина е завръщането на екран на риалитито за влюбени двойки „Един за друг“. Негов водещ за четвърти път ще бъде бившият синоптик Емо Чолаков. То ще се редува в ефира на телевизията заедно с новия сезон на „Хелс Китчън“. Шеф Виктор Ангелов пак се завръща в кухнята на Ада, а снимките вече текат. Досега са излъчени пет успешни сезона на риалитито, а в настоящия се очаква златното кулинарно трио на Ангелов, шеф Андре Токев и шеф Петър Михалчев отново да се събере. Те ще бъдат негови гости и ще изнасят мастъркласове пред участниците.
Свежо попълнение в програмата на телевизията ще бъде и нов комедиен български сериал със заглавие „Много мой човек“. Главната роля е поверена на Башар Рахал, но подробности за сюжета все още не са известни. В ефира остава и шеф Манчев с неговите „Кошмари в кухнята“, както и Ники Кънчев с „Голямото преследване“, което не пожъна висок рейтинг, но запълва времето до централната емисия новини.

БНТ пък изненадва с два чисто нови български сериала. „Вина“ на режисьора Виктор Божинов тръгна в ефира на националната телевизия още на 5 януари. Семейната сага се излъчва всеки четвъртък от 21:00 часа и се състои от 12 епизода. Сред актьорите са добре познати и любими лица – Владимир Зомбори, Елена Телбис, Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Герасим Георгиев-Геро и много други. Поредицата е заснета в луксозното винарско шато край Мелник.

От 15 януари по БНТ стартира и вторият български сериал „Войната на буквите“ по едноименния роман на Людмила Филипова. В 12 серии средновековната драма разказва историята на най-младия син на цар Симеон – Баян, който търси тайната на изгубените древни български букви. В актьорския състав присъстват някои от най-големите ни звезди– Захари Бахаров, Теодора Духовникова, Деян Донков и други. На премиерната му дата БНТ пусна и друг нов проект – младежко предаване. То се казва „Това го знам“, а негов водещ е актьорът Бойко Кръстанов. Идеята му поразително напомня някогашното „Неделно междучасие“ с водещ Лилия Вучкова, която всички зрители помнят просто като кака Лили.


В категории: Лайфстайл


0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Служебният кабинет смени областния управител на Бургас Служебният кабинет смени областния управител на Бургас БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите БСП избира общински лидер на Бургас утре, реди листата за НС в неделя - вижте кои са кандидат-депутатите Паруш Парушев е фаворит за нов общински председател, но има и други кандидати Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята "Луковитският тенекеджия", както местните наричат птицата, е от защитен вид Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“  бе връчена на най-добрите в спорта Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ бе връчена на най-добрите в спорта Събитието бе открито от Ректора на Университета – проф. д-р Христо Бозов До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година Най-бързо и без такса плащането към НАП става чрез виртуален ПОС терминал Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Операторът на летище "Щръклево" вече прави проби за "засяване" на облаци Партията на Манолова напусна „Левицата“, а бивш лидер на БСП влезе в нея Партията на Манолова напусна „Левицата“, а бивш лидер на БСП влезе в нея Хората в този формат са доказали през годините, че могат да отстояват интереси, обяви Михаил Миков В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце Развива стокхолмски синдром Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов
Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори