×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Калина Константинова, ПП: Скандалът Nexo цели отвличане на вниманието от важните теми в НС


Калина Константинова, ПП: Скандалът Nexo цели отвличане на вниманието от важните теми в НС
Настимир Ананиев е участвал във фирма, която няма нищо общо с Nexo, това са внушния, категорична е Константинова
15 Януари 2023, Неделя, 11:05 ч.
Автор: Флагман.БГ

Това е една от пиар акциите на прокуратурата и ГЕРБ, целящи да се дискредитират лица от ПП и ДБ", смята депутатът от ПП

Чрез скандала Nexo се разсейва вниманието от съставянето на кабинет и разглеждането на законопроекта за главния прокурор. Този законопроект е ключов за довеждане до промяна в България. Това заяви в студиото на „Събуди се” депутатът от ПП Калина Константинова. По думите ѝ скандалът с криптобанката Nexo е една от пиар акциите на прокуратурата и ГЕРБ, целящи да се дискредитират лица от ПП и ДБ.

„Целта е да се обезверят хората, че когато няма доказателства за каквито и да е злоупотреби с обществен ресурс, се измислят някакви връзки и внушения, с които да покажат, че всички сме еднакви, че това е още от същото и има нещо нечисто. Но мисля, че хората могат да видят отвъд фасадата, която цели да разсее вниманието от важната тема. А именно съставянето на кабинет и разглеждането на един от най-важните антикорупционни закони, този за контрол над главния прокурор”, посочи тя.

Константинова коментира и появилата се информацията за бивши и настоящи депутати от ПП, чийто имена бяха замесени в скандала с криптобанката.

„Настимир Ананиев е участвал във фирма, която няма нищо общо с Nexo. Тя дори не е развивала дейност и няма нищо общо. По същата линия можем да кажем, че Тома Биков и Даниел Митов са точно толкова свързани с изпълнителния директор на Nexo, колкото и Настимир Ананиев, защото те са били в изпълнителния орган на тяхната обща партия. Това са внушения, които нямат нищо общо с действителността”, категорична е Константинова.

Тя коментира и въпроса коя е партията, която може да обедини всички политически сили и да продължи политиките на служебния кабинет, за да получи третия мандат.

„Отговорността за разплитането на тази загадка в момента лежи в президента. Не смея да гадая. В последните дни стана доста турбулентно откъм внушения и пиарски и политически фишеци. Така че хвърлянето на тези димки през последните дни мисля, че може потенциално да афектира решението на президента. Но се надявам, че той има достатъчно информация и ще вземе своето решение”.


В категории: Политика


21
Коментара
Флагман.БГ САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? 06/05/2024, Понеделник 08:31 24
Започва Светлата седмица
Започва Светлата седмица 06/05/2024, Понеделник 08:02 0
21
Коментара по темата
21.
ХХ
15.01.2023 19:59:26
1
0
До 9
"Търсят ги в америка германия..." - е и? И ислямския терорист Чатаев го търсеха с Интерпол, ама еспч издаде решение, че е невинен, та после цастиса 150 човека на летището в Истанбул...
20.
XX
15.01.2023 18:11:07
5
2
Само пълните про'с'таци споменават, че разследването било "международно". Факт.
19.
ХХ
15.01.2023 18:08:43
2
10
Най-важната тема е защо цялото ПП не са в затвора!
18.
*********
15.01.2023 17:50:48
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
17.
Интересно
15.01.2023 16:53:35
2
8
Абе тая кака що не ги говореше тези неща когато бяха на власт и занимаваха всички с Гешев вместо да се занимават с къде по-важни неща като образование,здравеопазване,съкращаване на държавните лентяи и т.н.,а вместо това ако не се занимаваха с Гешев се занимаваха да оправят Украйна,за да баламосват хората,че вършат нещо.Сменихме симитлийската снаха на мутрите с юридическите и икономически проститутки на разни финансови мошеници.
16.
Бай....до 15
15.01.2023 16:00:47
5
3
Ти ебан ли си като малък....а ?!
15.
я
15.01.2023 13:37:22
9
22
Ей патко вие говорите едно и също при всеки золум който сте направили това е акция на ГЕРБ и прокуратурата ние сме света вода ненапита Ама много често почнахте да се оправдавате с ГЕРБ и Гешев То не бяха комисионни Джемкорп батериите и закриването на тецовете изчезването на 9 милиарда за 9 дена там поне нямаше никакво обяснение пълно мълчание разни любовни афери с държавни пари пици с кристали и оргии до зори после бай Петко ще зове за протести да защитава непрокопсания си син неадекватен по всички въпроси и даже не знаещ и български за едно свестно изречение то толкова му е и английския идиот до идиота ама с нюх за крадене
14.
ER_Dr
15.01.2023 12:45:30
0
27
Важната тема за НС е че НС е съставено предимно от негодници.
13.
Бай....
15.01.2023 12:35:26
35
7
Права е жената.
12.
Кочо
15.01.2023 12:26:09
1
22
Какви важни теми имате пък вие в това НС? Имате ли представа какво означава абревиатурата НС първо, и ако ДА то тогава какво общо имате вие там няколкото безочливи лъжци, крадци и интересчии с буквата Н която означава НАРОДНО ??? Какво общо имате вие с народа освен да го ограбвате, да правите живота му по труден докато в същото време дори и не го зачитат за човек който има права? Вие които ще продадете и майките си и децата си за малко власт и повечко пари, вие имате и наглостта и иронията да казвате че имате важни неща за решаване в НС ??? Нека да видим какво направи това ваше НС от 89г до сега? До къде е докарахте държавата с вашите важни решения и толкова неуморен труд в това НС? Успяхте да разпродадете държавата на НАРОДА без тяхно позволение на парчета и то за жълти стонинки, успяхте да прокудите 4м българи от родината им, понеже им направихте живота непосилен, успяхте да натрупате дългове за които и най големите икономически сили не биха си и представили да направят, занимарихте образованието в следствие на което всяка следващо поколение израства по глупаво от предходното и с по малко морални ценности.... и още много други...
Та на фона на всичко това, питам те Калинке, какви точно важни теми имате да обсъждате и разискват във вашето куклено шоу? Каквото е сторено вече е непоправимо Калинке, няма оправя, може да затънем още ама не и да се оправи нещо... А да не говорим че най потърпевши са хората които по различни причини все още са останали да оцеляват в България. Тези за които вие Калинке всеки ден си давате вид че правите нещо за тях, мислите за тях как да живеят по добре. Едно нещо трябва да призная обаче, завиждам на търпението на народа, който до сега нищо не е направил да си върне дори и останките от това за което предците му са се борили и градили за тях да имат. Това звучи дори по страховито от това което тея от НС са сторили да докарат нещата до тук. Само за сведение на хората които още 'живеят' в България.... Досега историята не познава нито едно правителство на нито една държава което да е устояло на народната 'любов' Разгневен народ няма какво да го спре, политиците в други държави това го знаят много добре. Само в България шепа сладкодумни клоуни си правят с народа каквото им е кеф. Търпение драги българино... Търпение. Ти и без това си навел и друго не знаеш освен да си търпелив. Стой и гледай още, безучастно докато един ден не се окаже в червената книга !!!
11.
Fakti3bb
15.01.2023 12:12:35
16
15
По оперативни данни немската полиция се е интересувала от Антони Тренчев и майка му Илияна Алипиева още преди няколко години, когато на власт в България беше бившият съдружник на Тренчев-баща Бойко Борисов. По линия на международното сътрудничество са били поискани дискретни справки за тях от ГДБОП и ДАНС. Не е ясно какво е станало с това запитване.

Въпреки тези тревожни сигнали от чужди партньори, българските служби са оставили Nexo да води операциите си от България, подобно на измамата OneCoin на Ружа Игнатова. Всъщност, сегашните действия на прокуратура са форсирани отвън, чрез международна операция на Европол, водена от Германия.
10.
Загорел
15.01.2023 12:06:50
2
29
Не знам какво внимание се отвлича, но тая ако я прекарам така ще квичии.
9.
Абе
15.01.2023 11:50:13
8
41
Ти тъпа патко чуваш ли се какво говориш.Търсят ги в америка германия и там още някъде.Ти изобщо мислиш ли с тя глава Егати депутатите прости Кой ги избира не знам.Тез гъзове са излъгали сумати народ.В америка мисля доживот дават
8.
До 6 ПП+ДБ са плодове на БГ майдана
15.01.2023 11:44:05
7
53
Все повече българи са на мнение, че метежа-цветна революция свалила Борисов, платена от мафията, не е за по-добро, а единствено и само за ограбване на България!
Американците не се гнусят много-много от подставените си хора тук и там, но все пак те трябва да спазват някаква мярка в лакомията и аферите си. Човек може да се парализира от страх, само като си представи, какъв архив могат да имат те за ПростоКирчо, щом тук аматьори го сгащиха да палпира задника на възлюбената си.
7.
Нагоре по стълбата към Ада
15.01.2023 11:37:59
3
43
Ясно е, че ПП вече са качени на шейната и тепърва ще ги спускат надолу. Асен беше персонално вмъкнат в скандала, което прави прогнозата за ПП на следващите избори изключително неблагоприятна. ПП така и не разбраха, че на тях им беше постлано и сготвено предварително. От тях се изискваше само да бъдат умни, приветливи и сговорчиви. А не контрапродуктивно ядосани.
6.
до 4
15.01.2023 11:27:03
19
12
Без да съм им адвокат, което дебело подчертавам (коментар 5 е мой), фактът, че разследването е международно не означава много... Нищо не пречи на дългите ръце в сенките да го започнат в точно подходящ момент в България. Такива са сценариите на цветните революции.
5.
Скрийте се, боклуци!
15.01.2023 11:23:33
1
43
Никой не се интересува от мненията на международна банда престъпници! Същото се отнася и за местната банда престъпници! Няма ли татко ви Луцифер да ви прибере най-после всичките?! На Луната ли, на Марс ли, няма значение. Само някъде да ви разкара, отвратна сган!
4.
Джендър Промяна
15.01.2023 11:23:31
6
50
Разследването е международно ма овцоо!
Видяхме ве и вас що за стока сте. За шест месеца 12 милиарда назад. По добре си мълчете, че с тези смешни оправдания затъвате още повече в лай*ата!
3.
Бай Ставри в очакване на ПП и ДБ
15.01.2023 11:23:16
5
45
След скандала с Джемкорп името на ПП се лепна до международната афера NEXO и политически ги занулява!Такива са успешните шарлатани - добре облечени, с отлично образование, потекло, опит, качества и възможности. Но са избрали да са шарлатани.Да си завършил чужд университет и да си имал успешна кариера в международна фирма не може да те спаси от това да си измамник, комуто се налага да бяга в Дубай, без значение дали е завършил средно образование в Якоруда или висше в Харвард.
2.
Кире ,Ицо и Асене
15.01.2023 11:20:04
3
54
Едно голямо ЧАО да ви кажа ,американците ви изтъргуваха !
1.
Криптодалавераджии са ПП и ДБ
15.01.2023 11:17:59
5
55
Ние отваряме широко вратите пред всеки Измамник, пред всеки Далавераджия, пред всеки Кьопчо, пред всяко Недоразумение, пред всеки Непрокопсаник, цъфнал, за да ни пробутва номерата си.
Гласувай пак за ОПГ ПП+ДБ и после реви, че живота ти е лош!
Просто Кировците са тъпи, но лакоми далавераджии!
Не случайно ДАНС проверява разминавания при машинния вот.
Настимир Ананиев, Асен Василев и "Промяната" горят в скандала с криптоизмамата NEXO!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия Пари и вълшебни мигове за Овена, а Стрелецът да носи дрехи в светли цветове! Пари и вълшебни мигове за Овена, а Стрелецът да носи дрехи в светли цветове! Хороскоп за деня – 6 май 2024, понеделник Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов
Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбан и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори