×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изследване: Хазяите в Бургас и Варна не дават жилищата си на украинци или им поставят непосилни условия


Изследване: Хазяите в Бургас и Варна не дават жилищата си на украинци или им поставят непосилни условия
Темата бе коментирана пред парламентарна комисия от директора на Националния превантивен механизъм към омбудсмана
Ключови думи: украинци, Бойчо Арнаудов
09 Януари 2023, Понеделник, 21:00 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Проучването е на Върховния комисариат към ООН за бежанците и посочва това като основен проблем

Украинските граждани у нас имат тежки бариери пред наемането на жилища в България, особено в морските градове. Това е показало скорошно изследване на Върховния комисариат на ООН за бежанците.

Голяма част от майките с деца, какъвто е основният контингент на уязвимите лица - бежанци от Украйна, продължават да живеят в почивни бази в отдалечени от евентуалната месторабота райони. Това създава своеобразен омагьосан кръг.

Украинците биха могли да кандидатстват за работа по европрограма „Солидарност“, но голям интерес към нея няма.
Темата миналия месец коментира пред парламентарната Комисия по правата на човека, вероизповеданията и жалбите на гражданите зам.-министърът на труда и социалната политика проф. Емил Мингов.

„По отношение програмата „Солидарност“ трябва съответното лице да се обърне към Агенцията по заетостта. Такова обръщане няма. Имаме съвсем редки случаи. Защото ако в крайна сметка лицето се регистрира в Агенцията по заетостта, то със средствата, които са по програма „Солидарност“, ще се субсидира заетостта и фактически там, където той ще започне работа, ще има средства, за да може да си позволи наемането на квартира и да може да се устрои, така да се каже. Но няма интерес към програмата, което за мен е много чудно. Нямам отговор на въпроса защо и по какъв начин, при положение че нямаме недостиг на средства по програмата. Има достатъчно средства за всички, които желаят. В момента около 9 хиляди имаме в България, от които общо взето една трета дори не са се регистрирали“, каза проф. Мингов.

Зам.-министърът добави: „Забележете, една част от тези украински граждани са жени с малки деца, които са настанени в хотелите, където не е близко местоработата, дори и ако им я предложат, и те поставят въпроса: „Добре, по какъв начин ние ще можем да започнем работа по програмата, ако децата не са устроени в детски ясли, детски градини или пък в училищата, да осигурят транспорта за отиване и връщане“. Разбира се, за да не попаднем в положението на омагьосан кръг, би трябвало ако лицата получат средствата, с които фактически работодателят и държавата ще ги даде, да могат да наемат в градовете, където работата им е близко и за това нещо се води и разяснителна кампания сред тях. Да, вярно е, че имаме и езикова бариера, но в крайна сметка аз мисля, че това, което обясняват и прикрепените към групите преводачи, могат да свършат това нещо. Така че аз мисля, че от тази гледна точка може би ще видим какъв е резултатът другата седмица, за да може да видим какъв е интересът, за да можем да ви докладваме.“

В следващия момент думата взе Бойчо Арнаудов – директор на Националния превантивен механизъм към омбудсмана на Република България: „Искам просто да се изкажа кратко по този въпрос и да ви кажа защо украинците не могат да се включат по тази програма. Според едно скорошно изследване на Върховния комисариат за бежанците основният проблем на украинците е да си намерят жилище, където да живеят. Изключително трудно си намират жилище под наем, особено по морските градове, Варна и Бургас, лятно време. Като чуят, че са украинци, отказват да им дадат жилището, завишават наема непосилно или искат някакви безумни депозити от 4, 5, 6 месеца и последното, което е, искат българин да подпише договора за наем – той да наеме апартамента като един вид гаранция. И те затова не могат хората да се изнесат от базите.“

 

 


В категории: Бургас , Варна


48
Коментара по темата
48.
Ах
10.01.2023 18:02:12
2
18
Тия не разбраха ли,че вече не минават номерата им вече никъде в Европа.Падението на уж българския съд който отмени решението да не ги храним като незаконно.Не искат да работят,чакат лятото да плъзнат като опустошаваки всичко скакалци.Да направим както в Германия!!Имаш кола над 5000€ продаваш и живееш.В Полша плащат си половината от режийните разходи.Нагли до мозъка на костите си.
Да са на море,децата да са безплатно на градина,безплатен транспорт,безплатно мед.обслужване!Наглост та дрънка!Бих нямал нищо против ако същите грижи се полагаха за българските пенсионери.Говоря за българите,а не за циганската сган.
47.
RE-1
10.01.2023 17:37:41
1
15
Тенденция е вече наематели да не си плащат наемите и да "обезкостяват" квартирите. То кучета, котки, строшени мебели,
неплатени сметки.
Може би е по-добре да си стои апартаментът заключен. Независимо от къде е наемателят. Дори и да има договор за наем, нищо не може да се направи.
46.
до 44
10.01.2023 16:19:34
0
20
Те живеят в хотели дори и когато имат СОБСТВЕНИ жилища в България! Нали си спомняш случката от един нов хотел, в Несебър мисля беше, и още нямал прибори, та собственикът обидил изисканите дулцинеи като им предложил пластмасови прибори. Една укра обявила, че не може да се храни по такъв първобитен начин и ще отиде да си вземе прибори от собствения си апартамент! Защо да плаща режийни и храна като има ЕВРОидиоти да и ги осигуряват?!
45.
Ко каза ко
10.01.2023 16:06:47
0
11
Начи само им чукайте жените и бягайте, бързо се разбра, че са по схемите. Украйна си беше и без друго по зле от нас с 150млрд БВП, при 45 милиона население. 3х повече от нашето БВП и 8х повече хора. Кви пенсии плаща тая държава, не ми се мисли.
44.
До 40 от 20
10.01.2023 14:57:35
0
8
МАЙ НЕЩО СЕ РАЗВЪЛНУВА ! Не твърдя, че украинците са неплатежоспособни. Напротив, от тях има много платежоспособни. Твърдя, че има такива, на които не им се плаща и има ли възможност, не плащат. Аз, да те уча, не ! Опита учи. С толкова години зад гърба си, няма как да ме убедиш, че до сега не си цакан/а. Пък ако не си, явно имаш късмет. Но за всичко има първи път. Украинците живеят по хотели, където не те плащат, а държава плаща за тях. Спомняш ли си, когато имаше спорни моменти с плащането, хотелиери ревнаха като.. има едни сирени с манивела.
43.
бургазлия
10.01.2023 14:21:34
3
9
do 35: Каква корупция в Северна Корея, бе човек. Там на никой не му минава и мисълта за такива демократични благинки, защото любимият ръководител е справедлив, но и много строг, а адвокатите са кът.
42.
До 40
10.01.2023 13:55:58
4
8
Ти не си хотелиер Ти си Педал кастриран. Бягай в украйна да те плющят наркоманите да те хване по бързо спин да изгният дебелите ти черва. Въшкар.
41.
zerohedge
10.01.2023 13:53:21
1
13
Тъкмо четох коментарите под днешна статия на същата тема. Същата история в цяла Европа - Унгария, Сърбия, Австрия, Нидерландия! Същите скъпи автомобили паркирани където им дойде на ума, защото и там не си позволяват да нарушават душевното спокойствие на горките укри с глоби. Колата на някаква нагла укра била паркирана пред дома на холандец няколко седмици. Когато собствениците се появили, той си позволил да ги попита къде са били. Били на почивка в Испания, отговорил МЛАДИЯТ глава на семейството от мъжки пол. Ирландия пък получавала църни "украинци". Не ми е съвсем ясна далаверата с тях, но навярно са чуждестранни студенти, възползващи се от ситуацията наравно с наглеците от Галиция.

Ако на някой още не е ясно, Украйна, т.е. покрайнините на Русия, е изкуствено и умишлено създадена държава, с цел именно постоянни конфликти вътре в нея. Този сценарий е традиционно прилаган на много места. Населението, както и езикът, на западна Украйна са си де факто полски и нямат нищо общо с руската част.

Та това е... Корумпираните богаташи укри от западна Украйна шарят из цяла Европа, докато руснаците от източна Украйна са принудени да умират и да убиват други руснаци, пушечно месо на руското еврейско джудже, защото ако дезертират, ще бъдат убити от фашистите на украинското еврейско джудже!
40.
До 20 от18
10.01.2023 10:53:50
24
8
АЗ ИМАМ УКРАИНЦИ В ЖИЛИЩАТА И СА КОРЕКТНИ КАКТО И ПЛАТЕЖОСПОСОБНИ! НЕ МЕ УЧИ КОЙ ПЛАЩА И КОЙ НЕ!! ПРОФЕСИОНАЛЕН НАЕМОДАТЕЛ И ХПТЕЛИЕР СЪМ ОТ 1993 Г СЪС СОБСТВЕНИ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ПОВЕЧЕ ОТ 5 БРОЯ!!! СЪС СИГУРНОСТ ИМАМ МНОГО ПОВЕЧЕ ОПИТ ОТ ТЕБ!!! ВКЛЮЧИТЕЛНО И С МЪРЛЯВИ БЪЛГАРИ СВИКНАЛИ ДА ЖИВЕЯТ В КОЧИНИ КАТО ДОБИТЪК И НЕ ПРИЗНАВАТ ДРУГО!!!!
39.
Народът на Бг.
10.01.2023 10:41:16
5
25
Мръсните Укри могат да кандидатстват за работа по европрограма „Солидарност“, но голям интерес към нея няма,
Защото живеят Безплатно в Петзвездни хотели със СПА по морето и с Безплатна първокласна храна!
Не напразно гърците ни наричат - "Кефалико Булгарус"
38.
Лекар
10.01.2023 10:12:43
6
32
Нищо не им давайте на тези боклуци мръсни украински. Само мазета по 1000 евро с влага и мухал.Да гният тези лайняри. Вън украинските боклуци от България. Болни сифилистици и спинаджии. Скоро украйна няма да я има тя е напълно унищожена. Дъртия педал Байдън да си ги прибира.
37.
Впрочем
10.01.2023 10:04:41
3
29
Турция съобщева, че от всичкото изнесено от Украйна зърно само 3,4% е отишло за бедни държави с гладуващо население. Само толкова! Айде кафа от лицемерие!
36.
Властите у нас да направят като в Германия
10.01.2023 09:59:35
2
24
Да изискват от всеки бежанец деклариране на сметки, пенсии, наеми в Украйна и всякакви други доходи, които да бъдат проверяеми всеки месец. А то западните украинци си дадоха апартаментите с безумно високи наеми на истински пострадалите източни (и това също може да се провери) и се курдисаха в морските ни курорти на почивка за без пари. Като се следи кой какви доходи има, ще се отсеят наистина нуждаещите се от закрила и за тях помощ ще има.
35.
До 18
10.01.2023 09:36:59
4
17
Аааа не има в едно нещо в което сме едно към едно с Украйна. Прогнилата и до кости корумпирана прокурорска и съдебна власт. В това сме лика прилика с Украйна също и със Северна Кореа. Друго общо нямаме
Шенген ще го гледаме през кривата канална тръба която не влязла до дъно у гъзо
34.
до 30
10.01.2023 09:31:05
5
38
Разходи се из Лазур и разгледай колите! Баш тузарите, тези които платиха и подкупи за идването на младите мъже, както и престъпниците, като бързо намерилите си "работа" каналджии и крадци, които току-що пуснаха, са предпочели да си живуркат на свободен наем, а останалите само квичат за привилегии и подаяния. Обикновените и скромни украинци, ако има такива, и ако не са всички фашизирани, са си в Украйна. Тук довлякоха шлаката на държавата, понеже ние си нямаме достатъчно от този сегмент на обществото!
33.
До 23
10.01.2023 09:29:16
1
20
3 наема, на мен за да наема жилище в Германия ми искаха 5 наема напред и един предплатен. Наем от 1.100 евро на месец и трябваше да освободя едни 6.600 евро за да се нанеса. Ако бяха три наема по става в повечето случай на българин в Германия или нямаш шанс да получиш каквото и да е то жилище или ти го дават супер скъпо.
32.
Joker
10.01.2023 09:28:10
1
20
Не давам под наем нито на украинци нито на сирийци и други подобни!
31.
Хората си пазят имотите
10.01.2023 08:54:37
4
39
Помнят как украинци бяха изписали с фекалии по стените на хотелска стая "Слава Украини".
30.
555
10.01.2023 08:44:40
0
33
Нещо не се връзва - уж наемите били скочили заради украинците, а пък украинците нямали достъп до квартири...
29.
Ленка Минкова
10.01.2023 08:04:55
8
39
Боклуци да се махат от тук, голяма напаст
28.
морски
10.01.2023 08:04:00
6
43
Не ги искаме! Факт! Но те са тъпи, нахални и безочливи! Ти го гониш от вратата от влиза от прозореца както се казва
27.
Коко и Софка
10.01.2023 07:41:08
8
27
Ако приемем Руснаци а не полско-украински евреи тарикати, ще изчезнат и цигани и педали
26.
R
10.01.2023 07:32:42
26
16
Благодарение на украинците секна великото ямболско-сливенско нашествие. СЛАВА УКРАЙНА!
25.
Хахахахахаха
10.01.2023 07:27:45
5
54
Да бе! Все някой им е виновен на парцалесите! Хайде сега напишете истината: не искат да работят, защото се смятат за хипер-специални! Искат само пари и спа хотели! Всички ги видяхме колко струват. За това и "доброволците" всиха панаира и приключиха с тези утрепки!
24.
до 22
10.01.2023 07:00:16
2
27
Така е. Бежанските центрове имат и друга важна роля, а тя е че играят ролята на карантинни центрове.
23.
Ватенка
10.01.2023 06:07:52
1
59
Значи в България са непосилни условията, а на запад е съвсем нормално да ти искат 3 наема напред. И що така?
22.
Бежанец в хотел-няма никъде по света
10.01.2023 05:39:42
3
79
Никъде по света няма бежанец в хотел на плажа. Бежанците са в бежански центрове.-Временно .Там учат езика, работят, а не ходят на плажове и разходки.

В Германия бежанците са в халета в старото берлинско летище. Наредени стотици легла.Индивидуална настаняване в хотел-няма. В хотел-ако си турист. Бежанците в Германия са в бежанския център. Първото, което правят, после е да бъдат пращани на работа из фабрики и шивашки цехове. Да не би да има украинци из градинките на берлин? Няма-те са на строежа или в шивашките цехове.
21.
Морския
10.01.2023 00:34:09
13
78
Тая сган я дръжте колкото се може по надалеч от домовете си!!!! Цяла Европа ревна от тия.
Неблагодарни Холи.
С Фалшиви сертификати за образование ваксини и прочие...
20.
До 18
10.01.2023 00:14:26
9
84
По отношение на наемите: 1. Не искат да плащат наем. 2. Не искат да плащат текущи разходи. 3. Не пазят. 4. Не знаеш колко ще стоят. Или като те завлекат с наем, неплатени консумативи, счупени мебели, техника, разбито жилище и тръгнат без да кажат, върви ги търси за пари. Оле, ама и съд намеси. И си мислиш, че ще получиш пари и обезщетение за вредите?! Да, да.. ама друг път!
19.
До вчера
09.01.2023 23:49:12
16
72
ревяха, че трябва да са само на морски курорт; днес ревяли за работа! Сякаш ще я работят и сякаш са научили една дума български! Само се моткат цял ден из градината и моловете. Хотелите в Украйна си функционират, само че не безплатно!

И да, наемите в Бургас са се вдигнали заради тях, и то на скапани жилища, понеже "бягащите" от несъществуваща война са се натресли в по-добрите. Сума ти коментари съм чела под такива видеа. Дават си жилищата в Украйна под наем и се влачат по безплатни (или в най-добрия случай платени, щото нали бяха пощурели за Европа) курорти и разходки в цяла Европа!

Бахти късмета! Като че ли няма предостатъчно боклуци тук, та ни внесоха и може би второто най-отвратително племе в света!
18.
Да, ама не!
09.01.2023 23:32:48
4
43
Една немалка част от украинските граждани тук се надяват лятото да се върнат у дома! Нормално е! Друга е темата дали ще се случи! Ние сме чужда за тях държава! Не само език, а порядки! И манталитет също! Например недоумяват защо има малко хора по улиците! Свързват ни с лято и море! За тях те са тук временно и дано да е така, за да се приберат по домовете си!
По отношение на наемите: бежанците са със специален статут и ако не искат да се изнесат и не плащат може да се случат неприятни неща! Когато в Германия разберат че си българин искат по 4 депозита в някои случаи! А да ви е известно, че в Германия има асоциация на наемателите и точно там имаше случай, когато в едно жилище са се нанесли 4 човека, граждани на Украйна, без за това да е уведомен собственика? Има тълкувание на съда в този случай! Така че истината не е само една?
17.
ХХ-ристинка
09.01.2023 23:06:55
8
21
Аз съм сладката ХХ-ристинка,
първа кипра джендъринка.
Аз съм стройна балеринка,
много страстна педолинка.
Аз съм дърта ченгеджийка,
много стара ракиджийка,
пристрастена бастунджийка.
16.
...
09.01.2023 23:01:10
4
16
В случаите, че вече втори зимен сезон летните бази се ползват целогодишно- те си и работят в тях- не са туристи.
Какво ни баламосвате с програми, квартири, местоработи- финансирайте им базите за да им осигурите сигурен и безопасен престой, че когато ние бяхме в такива възрастови периоди "уязвими" в първите години на членството на страната по очаквания и план на поръчващите хуманни убежища трябваше майките да залягаме по улиците и при шумове от прелитащи граждански полети без да сме имали подобни страхове и фобии.
Сега хазяите, много горните етажи, гражданство при договорите- портиери от социално неуязвимите групи няма ли да назначите на хазяите като водачи към поограбените българи, принудено солидарни към бежанците с над 30-годишна уседналост в страната?
Езикови бариери имали украинците! Малко си кореспондирахме писмено на руски език- задължително беше по учебна програма.
Имало средства по програмата- има за пенсионери средства! То за пенсионери кога ли е нямало средства! Нито извънреден труд признават, нито права на отпуски- последно и правото на брой работни дни платени отпуски в годината не могат да изчислят коректно- защото отново да има за тях- солидарно, ама принудително за пореден път!
15.
хахаха
09.01.2023 23:00:51
9
43
Моля?! Точно обратното е.

Лятото исках да си наема луксозна квартира и масово ми отказваха, защото съм Българин и предпочитали окрите. Отделно заради тях наемите в това гето Бургас минаха ощи тези в София.
14.
ХХ
09.01.2023 22:45:07
9
11
Докторче, бързо идвай с кожена инжекция и мустаката саралия, че ме заболяха хемороидите от вибратора.
13.
ХХ
09.01.2023 22:42:10
17
18
До 12 давай бе, лошо няма. Нали затова евроатлантическите хюмнета гласувате?
12.
ХХ
09.01.2023 22:37:30
16
15
Аз ще дам под наем стая на млад украински юнак без пари, само искам да ме люби с голямото кересте. Нали съм европейче.
11.
Мишо
09.01.2023 22:37:27
16
85
Да си ходят в Украйна. Тук на никой не са нужни! Проблема си у техен сами си го направиха. В западна Украйна война няма, защо не ходят там да ги приютят и да им дадат евтини квартири. Защото там им режат главите от цени направо, дерат им кажата. Собстевните им роднини украинци. Защото са долни, лъжливи, лицемерни, нагли и мислят, че всички са им длъжни. Забравих интерисчии и използвачи!
10.
Естествено
09.01.2023 22:04:16
15
82
Хакам им го е човката,година на курорт,е.ал съм ги.Да си плащат.Вижте им само изражението по улицата.И къде са най много,Лазур, център..Морската е пълна само с тях.За тях сме никои,толкова нагла паплач няма.Да се връщат там откъдето са изпълзяли,войната си тяхна ,и нашите баби и дядовци са бягали от ятагана,ама на никой не му дреме..,но щом са укри хотели мотели,аййй .
9.
Yambolski cigani
09.01.2023 22:02:54
6
10
Dai da vidim Diona otivai bolnicata da snima6
8.
Пхаха
09.01.2023 21:56:23
6
34
Какви наематели сънувате ? Това не е Ню Йорк ,а Бургас, с трима наемателя и хиляди хазяини в конкуренция за тримата наемателя. Хахаха. Убеден съм че вече имаме повече броя имоти от брой население
7.
В мазите ги настанявам
09.01.2023 21:55:33
6
32
Цепят дърва, точат зелето и комшиите точат за някой лев. 20 лева на час им е тарифата.
6.
Хазяйката
09.01.2023 21:52:28
4
80
Който не е имал рускиня или украинка за наемател нищо не е видял от наемател в тоя живот. Няма такова овехтяване на имота. Правиш основен ремонт и смяна на мебели.
5.
ХХ
09.01.2023 21:35:08
29
53
Хазяите гласуващи за ес и нато трябва да бъдат задължени да ги приютяват безплатно!
4.
Евро-Атлантик
09.01.2023 21:33:45
13
76
Христо Иванов, СПИШ ли бе ?
Я още утре да внасяш "закон за защита на украйнците от наглите, български хазяйки" (ЗЗУХ).
ПП съавтори.
Сутринта по комисиите а вечерта на две четения и от сряда в сила !

Ако някоя квартира бъде пожелана от украйнка то никоя хазяйка да не може да и откаже.

Нагли българки !
Къде се намирате вие бе ???
3.
*********
09.01.2023 21:33:24
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
XX
09.01.2023 21:19:50
23
50
ЕС и НАТО да подписват и плащат авансово депозитите.
Или евроатлантиците. Има ги много: електората на герб, пп, дб, дпс, бсп...
1.
.
09.01.2023 21:09:50
7
69
В Бургас отдаването на имот под наем извън сезона е мисия невъзможна. Няма наематели. Ниските заплати в нашия град не привличат никакви млади хора
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори