×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кои признаци показват, че съпругът е разлюбил жена си и е готов да я изостави


Кои признаци показват, че съпругът е разлюбил жена си и е готов да я изостави
Ключови думи: съпруг, раздяла
16 Декември 2022, Петък, 21:58 ч.
Автор: Флагман.бг

Когато чувствата към любимата изчезнат, мъжът започва да се ядосва и се опитва да излее цялата си негативност върху жената

Когато в една връзка настъпи криза, трябва да се вземат спешни мерки. Има няколко признака, които могат да показват, че съпругът е охладнял и е на път да се разведе. В този случай ще трябва да действате бързо, докато не е станало късно. И така, кои са знаците, че раздялата чука на вратата?

Проява на грубост
Когато чувствата към любимата изчезнат, мъжът започва да се ядосва и се опитва да излее цялата си негативност върху жената. Ако е влюбен, той идеализира спътницата си, прави комплименти, носи я на ръце. Но когато чувствата отсъстват, ситуацията се променя драстично - от уважението не остава и следа. Партньорът може да покаже своята грубост по различни начини: обижда и дори посяга.

Появата на безразличие
Основният знак, показващ стихването на чувствата, е появата на безразличие към любимата жена. Ако съпругът е престанал да се интересува от делата на жена си, въобще не пита за нейното състояние, станал е някак си далечен, тогава тревожната лампичка е светнала. Ако мъжът е уморен от семейния живот и любовта му е изчезнала някъде, той няма да посмее да заяви това открито, защото ще се чувства виновен. Но ще се опита всячески да прекарва много време далеч от дома.

Не взима под внимание мнението ви
Когато всичко е гладко във връзката, мъжът обсъжда всички проблеми със своята жена. Ако чувствата вече ги няма, той сам започва да взема решения. В този случай не говорим за мъжественост, а за нежелание да се съобрази с мнението на любимата жена. Той изобщо не се интересува какво ще каже или направи тя.

Чувство за превъзходство
Ако съпругът обича жена си, тогава в отношенията им ще има равенство и уважение, съпрузите ще се съобразяват с мнението един на друг. Ако чувствата изчезнат, тогава отношението на мъжа ще се промени драматично. Жената ще предизвиква у него само раздразнение и презрение. Той дори може да започне да прави всичко възможно, така че тя самата да поеме инициативата и да му предложи развод. Дори да се смята за господар на връзката, той няма да посмее пръв да заговори за раздяла.

Нежелание за разбиране
След като привързаността и любовта към жената преминат, в отношенията се появяват неразбиране и подценяване. Мъжът престава да се грижи за нея, вече не я защитава. Дори отказва да й помогне да разреши общи домашни проблеми. Всичко това води до разногласия и кавги. Мъжът спира да слуша жена си и дори не се опитва да я разбере, което провокира скандали. Ако това се случи за първи път, тогава това може и да се дължи просто на умора. Но ако е станало ежедневие, тогава трябва да помислите дали изобщо си струва да се опитвате да поддържате такава връзка.

Поява на друга жена в живота му
Основната причина за охлаждането на чувствата към съпруга е почти винаги друга жена. Преди да се зачудите защо мъжът ви изведнъж си е променил отношението към вас, трябва да се опитате да разберете дали няма друга жена в живота му. Ако това е така, ако той си признае и не съжалява, по-добре прекратете връзката. Така или иначе той все пак ще си тръгне.

Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg


В категории: Животът


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
Чичо Фичо
17.12.2022 11:24:40
0
1
Оня ден са прибирам пиян кат талпа и викам на мойта скочубра - жина, ако спечеля от тотото, какво ша праиш?
- Щи взема половината и са маам - ми вика оная
- Добре, викам й аз, спечелих 10 лева, ето ти пет - маай са...
1.
БГ
17.12.2022 10:41:25
0
2
В една връзка не е виновен само мъжа, дамата описва женската логика на това какво се случва, много жени изведнъж престават да желаят мъжете си и те започват да търсят логика в поведението на жената, и никога не намират логично обяснение. Колкото и да се опитва мъжа да угоди на жена си, никога не успява, постоянното мрънкане на дамите подсъзнателно учи мъжа да е по дръпнат и резервиран от към желанието да прави изненади на жена си.
СЪБЛАЗНЯВАЙ И ПРИМАМВАЙ е едно от мотото на жените , малко жени го осъзнават и деистват, други го правят подсъзнателно - природата им е такава.
Да съблазняваш значи да поставяш условия: „Ще получиш това само, ако направиш нещо в замяна”. За всяка изпълнена задача има обещана награда, разбира се.
Да съблазняваш означава да поставиш условие, "Ще получиш това само, ако направиш нещо в замяна"за всяка изпълнена задача има "награда"
Женската логика в повечето случай без да осъзнават е като на "дресьорите" и се прилагат всякакви "умения", за да се превърне той в "най добрия им Послушен приятел"
Не случайно мъжете имаме една приказка относно жените че "Една майка ги е раждала" ......тоест, номерата им край нямат .
Или както казваше едни приятел относно нова връзка "след два месеца новата започва да прилича на бившата"
А в крайна сметка мъжа иска само и единствено УВАЖЕНИЕ от жената, ама не жената да го показва изкуствено , а мъжа да го усеща, тогава мили дами мъжете ще са вечно ваши и ще ви свалят звезди .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори