×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

12 двойки зодии, чиято любов е благословена от Небесата


12 двойки зодии, чиято любов е благословена от Небесата
Ключови думи: зодия, двойки, зодии
26 Ноември 2022, Събота, 14:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Става дума за любовни двойки, с астрологична предразположеност един към друг

Преди да помислим кои двойки сред знаците на зодиака са най-идеалните, си струва да разберем какъв смисъл влагаме в това определение. Разбира се, опитът за обединяването им рядко минава без затруднения. Караме се, обиждаме се, възмущаваме се – с една дума, минаваме през период на „шлайфане“.

Трудно е да си представим една напълно безупречна връзка, която, веднъж започнала, не би имала никакви неприятни епизоди. Разбира се, това също е възможно, но е голямо изключение.

Какво включва понятието „перфектна двойка“?
Става дума за любовни двойки, с астрологична предразположеност един към друг. На тях просто им предопределено да бъдат заедно. Събрали се веднъж, те не само намират общи интереси, но и успяват да се грижат по невероятен начин един за друг, както и да срещат в упор заедно всички несгоди на Съдбата!

Някои дори твърдят, че такава силна любов, вероятно е спомен от минал живот. И в него те сигурно са се обичали безумно, затова и Вселената ги събира отново, за продължат щастието си.

Всеки идеален съюз на мъж и жена е голям успех. Но това изобщо не означава, че хората, които са намерили подходяща сродна душа трябва да забравят за поддържането на огъня във връзката си. Още повече, че за тях това ще бъде далеч по-лесно, отколкото за повечето други двойки.

И все пак, не бива да забравяме, че щастливата връзка изисква инициатива и внимание на партньорите един към друг. Нека видим най-успешните комбинации от двойки зодии, чийто съюз е идеален в името на общото щастие.

Овен и Водолей
Въздух и Огън. Винаги се е считало, че това е перфектната комбинация. И неслучайно. Двойката Овен и Водолей е една от най-взривяващите и нищо чудно, че астролозите я наричат идеална. И двамата партньори са устремени към свобода, нови преживявания, открития и пътувания, те просто се вписват един в друг, подобно на парченца от пъзел. Това е повече от любов – то е и приятелство, изпълнено с радост, усмивки, страст и искрен весел смях. Пламът на такива влюбени няма да утихне с годините. Няма да им се налага да се чудят как да запълнят свободното си време или как да прекарат уикенда, защото винаги на хоризонта ще изгряват нови и нови идеи, интересни и за двамата.

Овен и Стрелец
Това не е просто любовна връзка, а истински вулкан на огнената стихия. Два различни вида пламък се сливат в едно. Това е съюз, изпълнен с енергия и всички хора наоколо няма как да не го забележат! Отвън дори изглежда, че Овенът и Стрелецът са просто родени един за друг. Всъщност тайната на любовта им се крие в едно – просто те винаги са „на една и съща дължина на вълната“. Двамата се поглъщат един от друг и общуват изключително лесно, разбирайки всичко от половин дума. Връзката им може да бъде окачествена като сладка лудост, която само двамата  могат да споделят и разбират помежду си и никой друг!

Телец и Рак
Връзката между Телец и Рак е изградена много фино. Това е чувствена любов, пропита с психологически тайни, които са неуловими за другите хора. За външен наблюдател ще е трудно да повярва колко добре се чувстват тези партньори заедно. Колко са внимателни към дреболиите, колко любящи и нежни са във взаимоотношенията си…

Единственото, което приятелите им могат да кажат е, че Рак и Телец са много силна двойка, която сякаш не страда от никакви разногласия. Да, изглежда точно така, но никой не знае колко много тези хора се подкрепят взаимно и колко трогателен и романтичен е техният съюз! Защото силната им любов не е предназначена за очите на външни хора. Тя си е само тяхна тайна.

Телец и Козирог
Този съюз е точно противоположен на предишния. Основава се на силна страст, емоционалност. Любовта тук не е крехка паяжина, а неразрушима сила. Нищо чудно, че страстните Телец и Козирог прекарват ужасно много време в леглото. Но би било несправедливо да се твърди, че физическата страна е единственото нещо, което обединява тези зодии. Всъщност, освен страстта, има още много причини, поради които Телецът и Козирогът са толкова добри заедно. Може да не са твърде романтични, но са така напълно превзети един от друг, че просто не могат да дишат разделени. Те се чувстват страхотно заедно, верни са си и споделят мечтите си. Мнозина са способни да завидят на такава безгранична обич, молейки се да ги споходи същото щастие!

Телец и Дева
Изключително балансиран съюз. Ако Телецът е знак, който може да се сближи с много, защото е различен, то Девата е човек със строги правила и непоколебими възгледи. Тази негъвкавост на Девата я прави доста труден партньор, с когото малцина успяват да намерят общ език, да не говорим пък за щастие в брака. Но Телецът усеща Девата толкова добре, че дори на двамата не им е необходимо да говорят, за да се разбират. Това е една от най-успешно съвместимите двойки зодии! Доста трудно е да се обясни на външен човек защо Дева и Телец са така обсебени един от друг. Понякога дори може отстрани да изглеждат като една обикновена,  скучна двойка, на която определено липсва страст. Но това е само привидно. Всъщност и двамата не обичат да демонстрират чувствата си публично. Техният съюз е внимателно планиран, буквално измерен до милиметърче и прилича на перфектен диамант, който блести едновременно със страст, любов, уважение и приятелство. По отношение на баланса Телецът и Девата са безупречна двойка.

Близнаци и Везни
Двамата са толкова щастливи заедно, че нямат нужда от абсолютно никой друг! Отстрани може да изглежда дори неразбираемо защо партньорите се възхищават толкова много един на друг. Но пък се вижда отлично техният спокоен живот, напълно лишен от скъпи придобивки, дълги пътувания и всичко останало, от което другите се нуждаят толкова много, за да се чувстват щастливи. В никакъв случай Близнаците и Везните не отричат ​​подобни ценности и не се отказват от тях. Но просто поставят психологическите аспекти на общуването и интелигентността на партньора си много по-високо. И двамата са много интелигентни, могат да водят оживени разговори, потапяйки все по-дълбоко в най-сложните теми. Умеят да ценят взаимно мечтите си и да се наслаждават на своята невероятна любов!

Близнаци и Водолей
Те откриват общите си интереси в най-нестандартните аспекти на живота. И двамата искат да открият заедно нещо ново за света, който ни заобикаля. Променливостта и непостоянството могат да объркат представителите на различни зодии, но не и тази двойка! Всички промени за тях са само повод за ново откритие, изследване и придобиване на знания. Те не отказват експерименти, нито спират да се подкрепят един друг по всякакъв начин и във всичко. За някои подобен живот прилича на хаос, но за Близнаците и Водолея той е ураган от емоции, чувства и неземно щастие.

Рак и Скорпион
Един страшно емоционален съюз, който буквално е наситен с живот и има собствено, бързо биещо сърце. Ако попитате някой от познатите на Рака и Скорпиона дали двамата са подходящи един за друг, тогава той без колебание ще отговори, че не. И ще сбърка дълбоко, но това е защото говорим за един наистина много необичаен съюз. За двама емоционални, чувствени, дълбоко мислещи хора, комуникацията с които не се дава на всеки представител на противоположния пол.

И дори да изглежда, че тези две толкова сложни личности просто се мъчат взаимно, това никога не се случва. Скорпионът се грижи страстно за крехкия и раним Рак, а той от своя страна обожава силата на характера на Скорпиона. Двойката е обединена на най-дълбоко ниво, което всъщност е и гаранцията за един траен и щастлив съюз. Понякога Ракът и Скорпионът дори не се налага да говорят помежду си, за да разберат прекрасно от какво точно се нуждае партньорът им.

Рак и Риби
Това е една забележителна двойка. Те не са просто представители на един и същи елемент Вода, а нещо повече. Хората ги възприемат като едно цяло. Партньорите, с течение на времето, стават така сходни един с друг, че хората се чудят дали са две отделни личности или само една, с две лица. Те имат едно и също мнение по всички въпроси, а страстта и любовта им са безгранични. Често някой, когото познавате, може, разказвайки нещо за единия, да се обърка и да спомене другия. Нормално, тази двойка е трудна за възприемане като две отделни личности.

Рядко ще чуете, че Рак и Риби са се скарали заради разногласия по някакъв въпрос. Интериорът на дома им обикновено не съдържа елементи, които да се открояват от общата хармония. „Душа към душа“ е мотото на тази прекрасна двойка. Най-често те се събират и влюбват един в друг най-вече поради сходство в своите интереси.

Често пъти съпрузите Рак и Риби са и колеги на работа, а още по-често са хора на изкуството, погълнати от една и съща страст. Семейства на художници и музиканти, например.

Лъв и Стрелец
Както не е трудно да се забележи, много от идеалните двойки се състоят от зодиакални знаци от един и същи елемент. Това е разбираемо, защото тези хора имат обща природа, което означава, че има повече допирни точки, които ги обединяват. Лъв и Стрелец не правят изключение. Между двамата кипят сериозни страсти. Два вида светлини, преплетени една в друга, които образуват истински огън. Всеки един от партньорите е плътно вграден в живота на другия! Нещо като „любовна батерия“, която захранва силата и ентусиазма на другия. Дори и ако всеки от тях има различни от другия интереси, тайната им е, че и двамата изпитват дълбоко уважение към живота и хобитата на партньора си. Благодарение на това Лъвът и Стрелецът винаги ще се притекат на помощ един на друг, ще си дадат ценни практически съвети. Ако е необходимо, всеки един от двамата ще положи усилия в някакъв важен въпрос за партньора. А колкото до интимният им живот, то той наподобява еротичен филм! Несъмнено тези две силни личности също са изправени пред конфликти в ежедневието си, но това се случва много по-рядко, в сравнение с много други двойки.

Водолей и Везни
Този съюз е невероятен. И двамата не се стремят да бъдат разбрани от другите, защото основното за тях е взаимното разбиране и яснота в отношенията с партньор. Връзката им може да изглежда екстравагантна, екзотична или дори да носи някаква мистична конотация. Работата е там, че Везните и Водолеят са хора, които умеят да се увличат по най-необичайните въпроси, а съвместните занимания им доставят несравнимо удоволствие. Семейство на астролози, магьосници, авантюристи, циркови артисти, катерачи – списъкът продължава, защото Водолей и Везни са непредсказуеми и винаги ще намерят някакво нестандартно общо хоби. Но освен интереси, те имат още едно качество, което ги обединява – и двамата охотно се отстъпват един на друг, за да постигнат пълна хармония в отношенията. Те балансират силите си, изглаждат конфликтите си , опитват се да избягват прекомерната емоционалност и най-вече си даряват много, много любов!

Риби и Скорпион
За тази двойка зодии казват, че имат кармична връзка. Трудно е да се каже дали това винаги е вярно, но това е впечатлението, което създава двойката Риби и Скорпион. Те сякаш са родени, за да се намерят, а когато това се случи, те дори не се опитват да се опознаят по-добре, защото изглежда, че се познават цял ​​живот – дори не само от един. Връзката им е безоблачна, а преходът от среща към брак почти винаги се случва много естествено, сякаш предопределено от самата Съдба. Отстрани изглежда, че всички събития от съвместния живот на Риби и Скорпион отдавна са репетирани и сега просто се играят пред публика. Връзката им е толкова дълбока, че дори думи често не са необходими – достатъчна им е само интуицията, за да се разбират перефектно. Ако някои възгледи за Риби и Скорпион се разминават, тогава те се опитват да не се фокусират върху това, предпочитайки да преминат към други теми.

Е, това бяха 12-те неразрушими съюза между най-хармоничните двойки зодии, за които може да се каже, че са благословени от Небето. Поне според мнението на астролозите.


В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК
Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори