×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как различните зодии отиват на работа


Как различните зодии отиват на работа
Ключови думи: зодии, работа, желание, сън
14 Ноември 2022, Понеделник, 21:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Рибите обичат да си поспиват, не са мързеливи, просто не обичат да бързат и действат припряно

ОВЕН

Скачате от леглото и се втурвате в банята, бързо и енергично се обличате. Идеалното начало за деня за вас е физическа активност. Хапвате набързо, пиете кафето на крак. Затова ви остава много свободно време, преди да поемете за работа. Затова най-добре спортувайте рано сутрин.

ТЕЛЕЦ

Сутрин не желаете да разговаряте с никого, поне преди да изпиете първото си кафе. Имате нужда от пространство и спокойствие. Подготвяте се и тръгвате за работа бавно, леко и без напрежение. Чувствате се най-добре, ако сте уверени във външния си вид, за което отделяте доста време. Предпочитате да слушате инструментална музика.

БЛИЗНАЦИ

Какво обичат да правят Близнаците, когато се подготвят за тръгване на работа? Да говорят и пак да говорят. Е, проблем е, ако живеят сами. Но, влизайки на работното място, веднага започват да бъбрят с колегите си. Най-добре се чувствате, ако има с кого да говорите още със ставането от леглото, независимо на живо, по телефона или да си разменяте съобщения в социалните мрежи.

РАК

Не обичате да ставате рано, но щом се налага, го правите. Предпочитате да се приготвяте бавно и тихо. Толкова рано сутрин не ви се разговаря много. Обичате да се грижите за другите, да им приготвите закуска, да занесете кафе на колегите си.

ЛЪВ

Ранното ставане не е вашето време. Обикновено се събуждате доста кисели. Трябва ви малко време да се “пооправите” пред огледалото и вече сте готови да блестите. Не ви е приятно да се събразявате с другите: да изчаквате за баня, обща закуска, да споделяте общо транспортно средство. Трябва ви достатъчно време и достатъчно пространство да сте сами.

ДЕВА

Вие сте човек на навиците, имате си сутрешна рутина. Независимо в колко часа започвате работа, ставате по едно и също време. Действате по график, който трудно променяте. Докато се подготвяте за работа вкъщи, проверявате всичките задачи, като започнете от изхвърлянето на боклука и стигнете до подготовка на важен проект. Не обичате да бързате, рядко ви се налага, защото точно сте разпределили времето си.

ВЕЗНИ

Нищо не правите хаотично, дори да не ви стига времето. Отделяте еднакво време за вас и за хората край вас. Трябва ви време за облекло, прическа, затова никога няма да си заровите главата под възглавницата, когато алармата звънне. Изцяло сте ориентирани към хората, затова ще намерите време да направите нещо за човека до вас - партньор, дете, приятел. Получавате енергия от другите, затова ви е важно да имате контакт с тях още от събуждането.

СКОРПИОН

Новините и социалните медии са първото, в което се заравяте още със събуждането. Не сте склонни да се мотаете и губите времето с дребни неща. Обичате да спортувате, но тъй като предпочитате да не общувате с хора рано сутрин, няма да отидете на фитнес. По-добре да правите упражнение сами у дома.

СТРЕЛЕЦ

Скачате веднага, като чуете алармата, не обичате да се размотавате. Кипите от енергия да свършите всичко за деня. Обичате да правите много неща едновременно, затова първото нещо е да си прегледате списъка със задачи. Мислите винаги напред, не обръщате внимание на дребни неща. Над битовизмите сте, право към голямата цел.

КОЗИРОГ

Не скачате веднага от леглото, но и не отлагате алармата. Просто следвате правилата. Не обичате промените. Предпочитате еднаквите ритуали - пиене на кафе, обличане, приготвяне за работа в един и същи ред. Дисциплирана натура сте, затова бързо се приготвяте за работа. Имате строго определени дрехи за работа и никога не се колебаете какво и как да облечете.

ВОДОЛЕЙ

Както и самата ви личност, всяка сутрина за вас е непредсказуема. Не обичате да ви се казва какво и как да направите. Не обичате да следвате рутината. Всяка сутрин за вас е различна. Един ден ставате веднага, като чуете алармата, на следващия ще се излежавате. Вие просто не обичате еднообразието.Действате на настроения.

РИБИ

Вие обичате да си поспивате. Не сте мързеливи, просто не обичате да бързате и действате припряно. Правите всичко без напрежение - бавно и спокойно. Ако имате време, ще си изпиете кафето и ще закусите в леглото. Ще четете, докато се храните. Следва дълъг душ и подготовка за деня.


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
ВСИЧКИ
15.11.2022 05:35:50
0
1
отиват по един и същи начин.....
все едно ги карат на разстрел.....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мария Габриел: Знам колко уважават Жечо Станков в ЕК, нека това да носи ползи на България Мария Габриел: Знам колко уважават Жечо Станков в ЕК, нека това да носи ползи на България Бургас има специално място в листата на развитите европейски градове и е даван за пример, допълни тя Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Дали им печен сандвич с яйце и сирене Цяла България издирва това момче Цяла България издирва това момче Детето е обявено за общодържавно издирване Спецакция с много арестувани заради дрога Спецакция с много арестувани заради дрога Най-малко осем души са задържани по време на операцията за противодействие на разпространението на наркотици Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Столицата разполага със 198 общински детски градини, в които се полага грижа за приблизително 44 000 деца Забраняват вноса на твърде стари автомобили Забраняват вноса на твърде стари автомобили Целта е модернизиране на автомобилния парк в страната Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Старая се да правя градивна критика и влагам точно това в коментарите ми. Не правя коментар, за да го мачкам, а за да му дам тласък за работа, посочи той Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът "Не я интересувал никой... Но даже и че детето й ще гледа това предаване, достатъчно е голямо  И поведението на майка си, което нито е за пример, нито е възпитателно! Горкото!", пише зрителка на Фейсбук страницата Не правете това днес! Не правете това днес! Днес има забрана да се работи  Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ От управата все се надявали водещата да стане по-уверена, да заеква по-малко и да намали броя на лапсусите
Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори