×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Любовен хороскоп за 14 – 20 ноември


12 Ноември 2022, Събота, 20:02 ч.
Автор: Флагман.БГ

Хубава седмица за любовта

Новата седмица ще бъде благоприятна за любовта. Венера ще направи перфектен тригон с Юпитер, изпълнявайки възможно най-много романтични желания за всички представители на зодиака. След като Венера влезе в Стрелец в сряда, това също ще донесе много положителни промени в любовта. В края на седмицата обаче трябва да внимаваме, тъй като Марс, който в момента е ретрограден, се „сблъсква“ с Нептун. Възможно е да сме разочаровани от живота и любовта.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.


Овен

Скъпи Овни, вашата философия за любовта е напът да се промени. Някои съмнения, които сте имали, може да изчезнат и пред вас да се появяват нови преживявания, да имате повече лекота. Ако това се случи на вас, бъдете благодарни на Венера. Тази седмица тя ще премине от мистериозния Скорпион в оптимистичния знак Стрелец. Когато става въпрос за любов, определено нагласата ви ще бъде че чашата е наполовина пълна, а не обратното. И все пак, докато Марс е в квадрат с Нептун в събота, може да осъзнаете, че сте твърде емоционално изтощени за любов. Може би имате нужда от малко почивка.

Телец

Венера ще бъде в перфектен тригон с Юпитер, и тъй като това е и нейният последен ден във вашия сектор на отношенията, това е особено добро за вас по отношение на любовните въпроси. Ако сте обвързани може да сбъднете обща мечта с любимия човек. Ако сте необвързани, е възможно да срещнете някого, който бързо ще ви плени. Независимо от статуса на вашата връзка, когато Венера е във вашия интимен 8-и дом, пригответе се за романтика и страст.

Близнаци

Близнаци, любовният ви живот потенциално е напът да се изпълни с „дъги, сърца и еднорози“, като всичко това ви напомня, че романтичните мечти наистина могат да се сбъднат! Трябва да благодарите на Венера за това, тъй като тя подкрепя вашия сектор на отношенията в сряда. Това планетарно събитие почти ще облагодетелства съществуващата ви любовна връзка. Някои представители на зодията може да се сгодят или да сключат брак, да заживеят под един покрив. Необвързаните също да се подготвят за промени.

Рак

Венера и Юпитер са в чудесна позиция, а това определено ще окаже положително въздействие върху вашия любовен живот. Ако сте във връзка, не само ще усещате романтиката, но е възможно любимият човек да ви обгрижва повече, да ви направи приятна изненада. Необвързаните Раци може да се окажат много по-селективни относно романтичните перспективи.

Лъв

Любовта ще ви радва и в това няма никакво съмнение, Лъвове. Венера навлиза във вашия романтичен сектор за първи път от година. През следващите няколко седмици ще имате цялата космическа подкрепа, която можете да поискате, за да започнете нова любовна връзка или да подкрепите съществуваща. Няма да има недостиг на романтични възможности с Венера в знака на Стрелец. Необвързаните Лъвове също ще имат положителни емоции.

Дева

Любовта може да ви накара да се почувствате прекалено изтощени. Всъщност може да нямате много енергия, която да инвестирате за партньора си, защото е вероятно да се почувствате така, сякаш любовта отнема всичко, което имате. Ретроградният Марс ще бъде в напрегнат квадрат с Нептун във вашия партньорски сектор. Може би кратка пауза от любовта ще се окаже правилната стъпка за вас, за да презаредите силите си.

Везни

Венера навлиза в знака на зодия Стрелец и вашия 3-и дом на комуникацията. Нейното влияние може да отвори гледната ви точка по въпросите свързани с любовта. Това ще ви помогне да видите, че може би е време да проучите романтичните възможности, за които преди сте били напълно затворени. Това увеличава потенциала да опознаете и вероятно дори да се срещате с някого, за когото в миналото сте казвали, че „не е вашият тип“. Ако сте обвързани, комуникацията и романтиката с любимия човек, определено ще вървят гладко.

Скорпион

Любовта ще ви кара да се чувствате невероятно. Венера, докато прекарва последния си ден във вашия знак, ще направи прекрасна връзка с планетата на късмета Юпитер във вашия романтичен сектор. Тази великолепна връзка може да се прояви по различни начини. Ако на този етап нямате сериозна връзка, то може да се появи нов любовен интерес, който да се окаже дълбока емоционална връзка от самото начало. Сериозно обвързаните Скорпиони ще се наслаждават на любовта.

Стрелец

Стрелци, Венера навлиза във вашия знак. Въпреки че това е един от най-благоприятните индикатори за поддържане на хармонията и щастието в любовта, нейното присъствие също ще послужи като „огледало“. Ако например искате да привлечете партньор, който е състрадателен и мил, запитайте се дали вие самите сте такива. Това, което раздавате, е това, което привличате, независимо дали сте необвързани или имате връзка.

Козирог

Венера навлиза във вашия уединен 12-и дом, което ще ви подтиква да оставите зад гърба си всяка драма, свързана с връзката ви. Някои от обвързаните представители на зодията може да се почувстват по-самотни, да имат желанието да останат насаме със себе си. Все пак, добрата комуникация с партньора и споделянето, може да подобри много ситуацията ви. Необвързаните също ще търсят повече време за себе си, в което да размишляват за любовта.

Водолей

Разнообразни ще са любовните емоции за вас. От една страна, с Венера, която се премества във вашия 11-и дом, трябва да има много възможности да се срещате с хора на вълнуващи за вас събития. Не изключвайте и нови романтични възможности. От друга страна, Марс все още е ретрограден във вашия любовен сектор и през следващите дни няма да е в добра позиция спрямо Нептун. Това може да създаде обърквания в любовта, да се почувствате глупаво за нещо, ако сте в сериозна връзка или да не можете да се доверите на собствената си преценка, ако сте необвързани.

Риби

Рибите във връзка може да се чувстват малко по-загрижени относно това как партньорът им ги кара да се чувстват. Този човек издига статуса ви и ви помага да израснете, или основно ви дърпа надолу? Това са въпросите, на които може да се наложи да си отговорите, а Венера ще ви напомни за тях. Планетата на любовта иска от вас да преразгледате връзката си, за да осъзнаете дали тя има положително влияние върху вас или не. Необвързаните Риби може да се окажат привлечени от колега и емоциите да са взаимни.

източник: az-jenata.bg


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет" Здравният министър съобщи шокираща новина - родилка и бебе са починали, разследва се лекарска грешка Здравният министър съобщи шокираща новина - родилка и бебе са починали, разследва се лекарска грешка Още днес започва пълна проверка на всички документи по случая в Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) "Самоков" Ha мope в Гъpция или в Бългapия: Кoлĸo cтpyвaт нoщyвĸитe пpeз лeтния ceзoн? Ha мope в Гъpция или в Бългapия: Кoлĸo cтpyвaт нoщyвĸитe пpeз лeтния ceзoн? B Πpимopcĸo и Coзoпoл cpeднитe цeни зa нaeм нa ĸвapтиpa тoвa лятo дocтигaт $62 (112 лeвa) Откриха останки в село Дебелт Откриха останки в село Дебелт Вероятно приживе човекът е страдал от гигантизъм или друго рядко заболяване Чудо в Странджа! От икона в с. Бродилово тече миро Чудо в Странджа! От икона в с. Бродилово тече миро На същия този ден се видя, че старата аязма се е напълнила с лековита вода, след като повече от 20 години беше пресъхнала Ще Ви липсва ли? Тази изпълнителка слага край на шеметната си кариера Ще Ви липсва ли? Тази изпълнителка слага край на шеметната си кариера Първата ми изява е на 3 юли в летния театър във Варна. Следват Бургас, Пловдив, Русе и т.н., споделя Кичка Яйца от екзотични птици боядисват в Зоопарк Бургас Яйца от екзотични птици боядисват в Зоопарк Бургас Експозицията е постоянна и всеки посетител може да се запознае отблизо с редки видове яйца, обагрени в натурални цветове
Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори