×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Индийски астролог: Знаково убийство в Кремъл през април, след това разпадане на Русия


Индийски астролог: Знаково убийство в Кремъл през април, след това разпадане на Русия
Според Ниранджан, наталната карта на Рамзан Кадиров показва, че го чака твърде нерадостна - и дори трагична – съдба през следващата година. Но при това в нея се вижда, че е възможно именно той най-много да се възползва от знаковата смърт в Кремъл, като об
12 Ноември 2022, Събота, 15:03 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ, снимки: Авторът

Според Алакх Ниранджан раздробяването на империята ще започне откъм Кавказ и Калининград

Индийският астролог Алакх Ниранджан, който бе сред малцината, предвидили с точност настоящата война между Русия и Украйна, направи нови прогнози как ще завърши конфликта и какво ще се случи с участващите в него държави. В миналото той вече прогнозира, че войната ще приключи печално за Русия, като тя ще се раздели с много от своите територии.

Сега обаче Ниранджан направи нови предсказания, базирани на актуалната астрологична карта на Русия, която бе променена на 30 септември. На тази дата депутатите в руската Дума гласуваха промени в конституцията, допълвайки териториите на държавата си с Херсонска и Запорожка области и с Луганската и Донецката народни републики. Такива изменения на основния закон, и особено на територията на дадена държава, винаги водят и до нова мунданна (политическа) астрологична карта, съобразена с тях. Тя е базирана върху датата и часа, на които те са настъпили.

Според Ниранджан новата мунданна карта на Русия с още по-голяма точност показва колко трагична за нея ще бъде следващата 2023 година. Лошите новини ще съпровождат голямата страна от първите дни на януари, но тъмните облаци ще се сгъстят през април.

В рамките на този месец, според новата астрологична карта, ще се случи окончателното разделение в руския елит, което ще предизвика извършването в Кремъл на убийство на знакова фигура от руската върхушка, като в началото то може да се представи пред света като естествена смърт.

Събитието обаче ще отприщи мощни деструктивни процеси, които ще бележат бъдещето на Русия. Ниранджан твърди, че първите територии, които ще се разбунтуват и де факто ще обявят независимост, ще са съставните кавказки републики, преди всичко Чечня и Дагестан.

„Астрологичната карта на целия кавказки регион за следващата година е доста революционна – виждат се бунтове и много кръв. Вероятно напускането на Русия няма да мине гладко и мирно“, предполага астрологът. Той разглежда по-подробно и Калининградска област, която Русия присъединява от Германия в края на Втората световна война. Това е бившата Кьонигсберска област.

„В мунданната карта съвсем ясно се проследява как областта сменя принадлежността си. Това ще се случи във времето май-юли, като могат лесно да се проследят смяна на името, символите и структурата на управление в областта. Което може да се тълкува и като отделяне от Русия и обявяване на независимост или присъединяване към друга държава“, казва астрологът.

Херсон, 11 ноември 2022 г. Местни жители посрещат навлизащата
Украинска армия. На плаката: Херсон дочака Въоръжените сили на Украйна

През 2023 година Русия ще продължи да воюва, но войната вече ще се е преместила на нейната собствена територия. „Ясно се вижда въздушна опасност и разрушения в Москва и Санкт Петербург.

Трудно е да се прогнозира откъде биха могли да идват тези бомбардировки – тук трябва да се направят подробни астрологични карти, както на двата града, така и на всички съседни и по-далечни държави, за да се установи кой би бомбардирал руската столица“, обяснява Ниранджан.

По думите му, войната в Украйна ще продължава до март 2023 година, когато би трябвало да приключи с възвръщането на всички окупирани територии. Самата Украйна няма да бъде приета в ЕС и в НАТО. Това ще я принуди да създаде свой собствен икономическо-военен блок, в който може да се проследи присъединяването на Великобритания, Полша и някои балтийски страни.

Впоследствие новата организация ще стане притегателна и за много други държави. „Но вече Украйна ще е тази, която ще определя кой може и кой не да стане член“, предвижда индийският астролог.

Алакх Ниранджан

Правейки извод и от мунданните карти на Китай и Турция, Ниранджан смята, че това ще са двете държави, които ще получат най-големи облаги, включително и териториални придобивки, от предстоящото разпадане на Русия.

Алакх Ниранджан има няколко свои канали в Ютюб – на английски, хинди и руски езици. Той прави подробни политически прогнози всеки четвъртък, а зрителите – чрез попълване на платена анкета, - определят на коя държава, кой регион или коя организация да са посветени.

Видеата със самите прогнози са безплатни само в деня на прякото излъчване, а след това са достъпни чрез заплащане.


В категории: Войната в Украйна


15
Коментара
Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
15
Коментара по темата
15.
ROCK AND ROLL
13.11.2022 15:22:31
2
3
ЩЕ ИЗКЛЮЧАТ СИСТЕМИТЕ НА путин ! СТИГА СЕ Е МЪЧИЛ В ТАЯ БУДНА КОМА ! НО ЗАЩО ЧАК ПРЕЗ АПРИЛ ?
14.
Алоу,
13.11.2022 03:42:11
6
5
Не е необходимо ежедневно да ни занимавате с небезплатните си, всъщност на работодателите ви, мокри сънища.
13.
Хахахаа! Астролог ли бее?
12.11.2022 20:32:27
4
16
Алоооу, астролога! Като изключиш ватенките и русофилистиците, всички нормални хора по светът,още при украинското харковско контранъстъпление, предричаха, че това е "началото на края" на ватната клош армия в Украйна.Още тогава в руското ръководство започнаха интригите и търсенето на виновни за провала. Пригожин и Кадирката срещу руския генерален щаб. Към ден днешен всичко е 100% по план. Загубиха Херсон, губят и в Луганска област, а Херсон е вратата на сухопътния коридор към Крим. Така че хаоса от загубите, мобилизацията, гладните семейства на мобилизираните и мангалската непроизвеждаща икономика, вече е факт! Дори най-върлите платени от Кремъл пропагандисти от месец насам са разделени на лагери и плюенето едни по други по най-гледаните руски тв е факт. От вчера истерията и тъжните лица на тв пропагандистите са жалка комедия. Хаха. Същите тези крещяха да се унищожи Украйна, САЩ, Лондон, Европа, а сега гледат удрямано като "насрано дете, майка си". Така че менте астролога, да не предвижда нещо, което предвиждат всички нормални хора, без да са астролози!
Кремълската шайка, вече се страхува от две чудовища. От украинската армия и от мобилизираните с оръжие руски роби, които ще се върнат в Русия гладни и озлобени и също, като през 1917г. ще потърсят сметка на крадливия Цар, ограбил народа и отправил го на война! Дали малкия плешив педик и дъщерите му ще последват съдбата на Цар Николай Романов и семейството му?
Едва ли?
С типичната си двойствена политика и сметкаджийство, Запада сега не знае, какво да прави и е силно притеснен от хаос и гражданска война в огромна Русия. Путлерчо и шайката му от месец насам молят Запада и Украйна за преговори, защото тръгнат ли украинците към Крим, което се предвижда, още преди нова година в Москва и Русия ще пламне такъв пожар, че кремълската крадлива шайка и децата ще висят по уличните стълбове!
12.
Пак ли получи факс от Космоса ве мой?
12.11.2022 18:56:47
7
7
Божо Божката и "Звездите ми го говорят" хаха
11.
Абориген Балкански
12.11.2022 18:43:55
2
7
А дали е така само Ай аргил оуйн ще каже / нищо не така както изглежда отивайки към необятното /
10.
ROCK AND ROLL
12.11.2022 18:33:19
5
12
ДРЕБНИЯ ПЕСИХОПАТ ЩЕ СЕ /го/ ГРЪМНЕ ПРЕДИ ТОВА !
9.
Аман
12.11.2022 18:08:46
14
13
от краварски шамани)))
8.
българин
12.11.2022 16:39:43
9
32
единствено което вярвам, че кучета лизачи като кадиров, първи ще напуснат потъващия кораб и ще забият нож в гърба на руснаците.
7.
до русоРОБИТЕ тук
12.11.2022 16:25:34
18
25
Кочината рашистка се разпада ,дори няма нужда от врачки шамани и предсказания за това какво ще се случи с Мордор Оркистан...дано е по скоро
6.
Асв
12.11.2022 16:02:03
10
24
Аман, от врачки, гадател, астролози всеки дрънка както му дойде.
5.
Да
12.11.2022 15:59:56
25
24
Значи не съм фен на Путин ама ако това има и най малкия шанс да се случи ядрената война е неизбежна руснаците никога няма да позволят да се разпадне държавата и краят наближава включително и за Индия
4.
Каталузатор
12.11.2022 15:47:54
11
20
Този Кадирчо последно време, взе да бърка носа си на всяка манджа. Някой Индо-Американец ще му покаже колко е кръгла света.
3.
Бай....
12.11.2022 15:42:17
7
23
Като видиш човек с брада, имай "едно на ум" !
2.
Ашколсун
12.11.2022 15:21:06
9
27
Индийците са хора практични и умни, този не прави изключение, видеата са платени :-) кой плаща най вече за такива неща ??? ами европейци и американци, а за да платят трябва да се покаже това което искат да видят, в Булгаристан едва ли някой ще плаща за да гледа това което иска да чуе ама кой знае, успех му желая на човека и поздрави за добрия бизнес нюх
1.
Скъсан ватник
12.11.2022 15:19:31
20
26
Що тъй гавориш ве Ниранджан?
Пак ша рива кат магре че вликая руспя са разпада и вова "великий" тире Завоевателя на пет морета и баири ще бъде бит и ейбан.
Слава на мастияяяя
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори