×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Осиновеният Васко от с. Бъркач вече е Мишел Коради в Италия


10 Ноември 2022, Четвъртък, 19:31 ч.
Автор: Флагман

След като намери биологичната си майка, Микеле заживя с нея и ромското им семейство

Историята на Васко започва с раждането му в плевенското село Бъркач. Биологичната му майка го кръщава Васко Колев Илиев, след което го изоставя в дом за сираци. След две години в институция детето е осиновено от италианското семейство Коради. Те му дават името Микеле. Целият съзнателен живот на българчето преминава в италианския град Падуа. Новите родители на Васко са католици, които му дават престижно образование и го възпитават в християнските ценности. Осиновителите му подкрепят неговите интереси, записват го на курсове по езда и дори му купуват кон. Настойниците никога не са криели от Микеле, че е осиновен, но никой от тях не знае коя е майка му заради тайната на осиновяването у нас.

С годините младежът пораства и има само една мечта - да открие биологичната си майка.

"Не се чувствам италианец. Живея сред италианци, но имам българска кръв, имам циганска кръв", споделя преди време българският италианец.

Обсебен от миналото си, когато става на 18 години, Микеле и родителите му заминават за България в търсене на жената, която го е родила. В дома за изоставени деца в Плевен и в общината отказват да дадат информация къде живее майката и те са принудени да се върнат без резултат в Италия.

В Падуа Микеле се влошава и влиза в психиатрична клиника. Две години по-късно отчаяното момче пише публикация във Фейбук група на град Плевен. Там му дават информация за адреса на майка му. Екип на Би Ти Ви проверява и открива жената, родила Васко. Оказва се, че Микеле има 11 братя и сестри и над 80 племенници в плевенското село Бъркач.

Роденият като Васко Илиев 20 години по-късно се завърна в Плевенско като Микеле Коради от Падуа.

"След като намери биологичната си майка, Микеле заживя с нея и ромското им семейство. Всекидневието му коренно се промени, но на Коради му хареса. Почувства се у дома си. Там преживя много интересни и незабравими моменти. След като парите на Микеле, с които е дошъл от Италия, свършват, заминава да работи в Испания, а след това и в Германия. Момчето практикувало много интересни и нетипични професии и накрая се завърна при осиновителите си в Италия, трансформиран като жена", разказа пред "България Днес" журналистът от Би Ти Ви Стоян Георгиев, който е откривател на Васко/Микеле/Мишел.

Георгиев се среща наскоро с Микеле пет години след завръщането му в Италия вече като жената Мишел. Журналистът подготвя втора част на филма, разказващ историята на Васко от Бъркач.

Докато екипът ни разговаря с него, вчера ги разлюля земетресение с магнитут 5,7 по скалата на Рихтер. Въпреки неблагоприятните условия филмът е заснет и ще бъде показан в неделя в "120 минути" в ефира на Би Ти Ви.

"Това е завладяваща и интересна история. Микеле постепенно се трансформира в Мишел. В момента е на хормонална терапия и тепърва му предстои операция, която ще го направи истинска жена. В момента той живее в Падуа с родителите си, за които създалата се ситуация е много трудна. Ще им е сложно да приемат, че вече имат дъщеря", добави пред вестника Георгиев.


В категории: Лайфстайл


11
Коментара по темата
11.
Илиев
16.11.2022 11:26:58
0
0
Това ли е най важната новина бе господа от Флагман? Защо ни занимавате със въшливия,прост и издухан мангал-трверс???
10.
ХАХАХАХАХАХААХАХАХАХА
14.11.2022 15:07:02
0
0
Без коментаръ... Боже опази, тия италианци не им завиждам, какво са направили горките,че да си го причинят това наказание - да осиновят български римлянин, който не стига че пак при циганията и мизерията в БГ се връща, ами после и жендър става!!!
9.
Luka
11.11.2022 16:54:13
1
16
Циганин педраЗ
8.
Мдаа
11.11.2022 08:10:21
2
46
Поредната ци@анска глупост! Живял добре в Италия, обаче психически заболял и се върнал в България при майка си, пък станал жена и се върнал отново при вторите си родители в Италия. Пълна безпътица и неориентираност. Явно изобщо не знае какво иска, освен да е интересен и да изкарва пари без да работи, типично по ци@ански. A това, че джендъризма се прокарва през маргинални общности, го наблюдаваме отдавна.
7.
ми то
11.11.2022 07:13:58
7
49
тротинетката нали трябва да си има дружка.....
6.
Бахти историята!
11.11.2022 01:45:10
6
61
Заминал като българин, заживял като италианец, решил да преоткрие цигНското в себе си, и се върнал като трансджендър!!!
Ей тва наистина е страшна история!
5.
леле
10.11.2022 21:16:52
5
75
Хубаво, че е станал жена, та да не се размножава в прогресия като биологичните си родители. Всичко му дали осиновителите, но матрицата няма как да бъде подменена.
4.
По една случайност го гледах по ТВ преди време
10.11.2022 19:55:29
7
97
Осиновителите му го бяха изучили, не го бяха лишавали от нищо, даже и собствен кон му бяха купили. Той като намери родителите си... мчи те не можеха да свържат две думи на български... Обаче като разбраха че е живял в добро семейство и го налазиха, майка му като взе да плаче и да нарежда... усети парата.
Осиновители му са истинските му родители, биологичните му такива са се отказали от него, а след него са имали още деца... Казах си колко мъка има на този свят. Казах си също и че прекалената демокрация не е нужна на никого.
3.
Направо си го кажи както се казва, какво увърташ
10.11.2022 19:52:31
3
61
"Момчето практикувало много интересни и нетипични професии и накрая се завърна при осиновителите си в Италия, трансформиран като жена"
2.
И коо
10.11.2022 19:51:35
0
101
Въри го печиго все циганин пидираст
1.
p
10.11.2022 19:38:43
1
56
Мъка
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет" Здравният министър съобщи шокираща новина - родилка и бебе са починали, разследва се лекарска грешка Здравният министър съобщи шокираща новина - родилка и бебе са починали, разследва се лекарска грешка Още днес започва пълна проверка на всички документи по случая в Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) "Самоков" Ha мope в Гъpция или в Бългapия: Кoлĸo cтpyвaт нoщyвĸитe пpeз лeтния ceзoн? Ha мope в Гъpция или в Бългapия: Кoлĸo cтpyвaт нoщyвĸитe пpeз лeтния ceзoн? B Πpимopcĸo и Coзoпoл cpeднитe цeни зa нaeм нa ĸвapтиpa тoвa лятo дocтигaт $62 (112 лeвa) Откриха останки в село Дебелт Откриха останки в село Дебелт Вероятно приживе човекът е страдал от гигантизъм или друго рядко заболяване Чудо в Странджа! От икона в с. Бродилово тече миро Чудо в Странджа! От икона в с. Бродилово тече миро На същия този ден се видя, че старата аязма се е напълнила с лековита вода, след като повече от 20 години беше пресъхнала Ще Ви липсва ли? Тази изпълнителка слага край на шеметната си кариера Ще Ви липсва ли? Тази изпълнителка слага край на шеметната си кариера Първата ми изява е на 3 юли в летния театър във Варна. Следват Бургас, Пловдив, Русе и т.н., споделя Кичка Яйца от екзотични птици боядисват в Зоопарк Бургас Яйца от екзотични птици боядисват в Зоопарк Бургас Експозицията е постоянна и всеки посетител може да се запознае отблизо с редки видове яйца, обагрени в натурални цветове
Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори