×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Каква кола да си купите, според вашата зодия?


Каква кола да си купите, според вашата зодия?
Ключови думи: зодия, кола, автомобил
08 Ноември 2022, Вторник, 21:20 ч.
Автор: Флагман.БГ

Не всеки знак би се чувствал добре в спортен автомобил

Има хора, които обичат да живеят в скоростната лента и други, които предпочитат да минават през живота с по-умерено темпо. Колата, която карате, може да разкрие много за вашия характер, темперамент и начин на живот. Хората, които обичат да живеят на ръба, обикновено карат бърза спортна кола. По-пестеливите личности, предпочитат универсален автомобил, който да е добра дългосрочна инвестиция.

Какъвто и да е вашият случай, решението какъв автомобил да си купите е важна стъпка и заслужава да ѝ отделите много време за проучване и обмисляне. Ако искате да стесните възможностите си, астролозите препоръчват да се съобразите със зодиакалния си знак. Разберете коя кола е най-подходяща за вас, базирано на зодията ви:

Овен: Спортна кола

Хората от този знак все бързат за някъде. Те са игриви и млади по дух, а освен това обичат свободата и забавленията. Също така са много конкурентни и им трябва автомобил, който да им печели първо място винаги, когато решат да натиснат газта. Огненият Овен ще се чувства най-щастлив, ако притежава спортна кола, която хем да е бърза и вълнуваща, хем да е удобна като превозно средство.

Телец: SUV от среден размер

Телецът е земен и практичен знак. Когато си купуват автомобил, хората от този знак гледат той да е безопасен, издръжлив и комфортен. Телците не биха се задоволили с твърде евтина кола, която после ще им излезе скъпо да ремонтират. Все пак те няма да изхарчат и цялото си състояние за автомобил. Те биха искали да имат функционално превозно средство, което все пак да пасва на техния изискан вкус и затова най-добрият избор за тях е SUV от среден размер.

Близнаци: Класически кросоувър

Хората от този знак винаги са в движение, така че имат нужда от кола, която може да се справи с натоварения им график. Хората от тази гъвкава зодия мразят да забавят темпото. На тях им трябва кола, подходяща за навсякъде, като кросоувър. За разлика от SUV, кросоувърът е по-лек, по-маневрен и лесен за управление в градски условия. С рамката на обикновен седан, съчетана с пространството на по-голямо превозно средство, този автомобил е идеален за Близнаците, пише Tialoot.bg

Рак: Луксозен седан

Да, хората от знака Рак са по-емоционални от другите, но те преди всичко са кардинална, лидерска зодия. Както в заседателната зала, така и в домашната сфера, те обичат да управляват нещата. Ракът обикновено иска да създаде гостоприемна, удобна среда за всички. Той търси комфорт и стил във всички области на живота. Затова за Раците най-идеалното превозно средство е луксозният седан, с много място за краката и всички екстри и удобства. В този автомобил Ракът ще се почувства почти толкова уютно, колкото и в собствения си дом.

Лъв: Кабриолет Лъвът иска винаги да бъде забелязван и гледа да се появява със стил и блясък, където и да отиде. Той е наперен, модерен и обича лукса. Хората от този огнен знак притежават естествена магнетична енергия, която привлича другите. Затова за тях има смисъл да си изберат кола, която да е уникална и впечатляваща като тяхната собствена личност. Най-подходящият автомобил за Лъва е кабриолетът – ретро или модерен – все ще свърши работа. Идеята е гривата на Лъва да се вее и всички да я виждат, а любимата му музика да се чува на пътя!

Дева: Екологичен хибрид

Практичната, надеждна и пестелива Дева си търси кола, която да е умна инвестиция. А като земна зодия, която цени природата, Девата е загрижена за въздействието на автомобилите върху околната среда. Затова те биха се чувствали идеално, ако карат хибрид, който да е хем устойчив и комфортен, хем да им дава възможност да пълнят резервоара по-рядко и безпроблемно да превключват между електрическо задвижване и двигател с вътрешно горене. Девата също така има нужда от кола с просторен интериор и с много място за съхранение.

Везни: Елегантно купе

Хората от този знак таят дълбока любов към лукса. Като знак, управляван от романтичната и естетична Венера, вие сте от типа, който иска да направи изявление със своя автомобил. Везните обикновено имат активен социален живот и посещават много събития, затова имат нужда от нещо шикозно, но практично като класическо купе. С елегантни линии и две седалки, вие ще имате достатъчно място за вас и половинката ви да се возите със стил.

Скорпион: Офроуд

Личностите от този знак не се интересуват какво правят всички останали – те искат да бъдат различни. Скорпионите са мрачни и мистериозни, но също така са непредсказуеми и обичат да поемат по непознати пътища. На тях им трябва кола, която да може да ги отведе навсякъде. Ето защо офроуд превозно средство като класическия Jeep е точния избор за начина на живот на Скорпиона.

Стрелец: Хечбек

Родените под знака на Стрелец са склонни да бъдат малко диви и безгрижни. Докато други зодии биха искали да впечатлят другите с автомобила си, то Стрелецът предпочита да си купи кола, която да може да се справи с неговия приключенски начин на живот и да има достатъчно място за всичките му вещи, когато реши да предприеме спонтанно пътуване. Един обикновен хечбек е всичко, от което Стрелецът се нуждае, за да продължи да се наслаждава на живота.

Козирог: Ретро автомобил

Хората от този знак са практични и зрели. Те имат страхотно око за детайлите и в резултат на това са склонни да играят на сигурно в повечето области на живота. Въпреки че са работохолици, Козирозите обичат и да си доставят наслада от време на време. Ако сте от този знак, защо следващия път, когато си купувате кола, да не се поглезите малко като си купите ретро автомобил – модел, в който сте влюбени, откакто сте взели книжка? Разбира се, може да не е много практично, но си заслужава да си доставите това удоволствие!

Водолей: Електрическа кола

Хората от този знак са си малко странни. Те никога не се придържат към статуквото и са по-склонни от всеки друг да поставят под въпрос това, което им се казва. Освен това те имат по-далновидна визия за нещата, така че колата на бъдещето е точно за тях. Една модерна електрическа кола е подходяща за Водолея особено предвид факта, че акцентът е сложен върху устойчивостта ѝ. Той ще ѝ се наслаждава години наред.

Риби: Комби

Рибите са супер непринудени и нямат нужда да карат лъскав или скъп автомобил. Като един от най-креативните знаци, те обичат техните лични вещи да носят усещане за индивидуалност. За Рибите колата им е просто вещ, която трябва да ги отведе там, закъдето са тръгнали (за предпочитане до плажа). Перфектната кола за тях е тази, в която има достатъчно място, за да побере всичките им приятели, екипировката им за спорт, творческите им пособия и т. н. Освен това Рибите са малко носталгични и комбито, което е започнало да изчезва от пазара под натиска на кросоувърите, ще им пасне точно.


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
1
Коментара по темата
1.
1
09.11.2022 10:46:08
0
1
Глупости ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори