×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хотелиери от Слънчев бряг гневни на държавата, не могат да извадят бежанците от хотелите


Хотелиери от Слънчев бряг гневни на държавата, не могат да извадят бежанците от хотелите
Няма къде да се върнем, споделя Лина Василева от Украйна. Хотелиерът от Слънчев бряг Красимир Белорешки пък не знае как да каже на бежанците да напуснат базата
01 Ноември 2022, Вторник, 07:26 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Проблем остава изхранването, призна министърът на туризма Илин Димитров

Не знам как ще извадим от хотелите бежанците от Украйна, защото едно е да са млади, здрави хора, а съвсем различно, когато става въпрос за семейства с малки деца и възрастни хора. Това каза пред бТВ хотелиерът от Слънчев бряг Красимир Белорешки.

„За втори път след решение на Министерския съвет държавата реши да извади от украинските бежанци, настанени в хотели по Черноморието. Те правят едни много интересни завои – Черноморие – планински курорти и обратно, но има 15-дневен период, в който тези приблизително около 18 000 души ще трябва да сменят местообитанието си“, каза пък в предаването „Тази сутрин“ климатологът проф. Георги Рачев, който е и заместник-председател на Българската асоциация на туристическите агенции.

Тотално е недоволството и на хотелиери, и на бежанците, но това е решението и то трябва да се изпълнява, добавя той.

Вчера дойде решението помощта за украинците да продължи, но в държавните бази. 

„Няма къде да се върнем. С децата трябва някъде да презимуваме“, споделя Лина Василева от Украйна. 

„От осем месеца война само в един ден не са ни бомбардирали. Всеки ден и всяка нощ стрелят. Родителите ми стоят в бомбоубежище, а аз дойдох тук с двете ми дъщери“, добавя сънародничката й Марина Журавел.

В хотела, в който те сега живеят, са настанени близо 800 бежанци – предимно майки с деца и възрастни хора, уточнява кореспондентът Лора Стаматис. 

В последните дни от програмата правителството засили проверките. В хотелите с украинци влязоха данъчни и от Икономическа полиция. 

„Това е нормално - да изброят хората, които са настанени, за да се избегнат злоупотреби, но всеки ден идват нови. Ако днес бройката на хората е една, утре тя е различна“, заяви хотелиерът Елена Андонова.

И бежанците, и хотелиерите настояват за конкретика – как и къде ще бъдат преместени украинците. 

Служебният министър на туризма Илин Димитров пък изтъкна, че отоплението в държавните бази, където ще бъдат настанени украинските бежанци, може да е или с печки, или с климатици. Проблем обаче остава изхранването, призна той.

Много от бежанците са притеснени и затова вчера излязоха на протест, коментира кореспондентът на БНТ Давид Сукнаров. 

„Много добре приеха децата ми в училището в Несебър. Съучениците им помагат. Сега отново трябва да сменяме училището, да се социализират в нова среда. Едно от децата ми е със сърдечни проблеми и трябва да е под лекарско наблюдение“, споделя пък Катя от Киев. 

"Тези хора искат да се приберат у дома? Те вече нямат къде да отидат. Реално ги вадят от тяхната къща в момента", коментира хотелиерът Деси Николчева.

„Не знам как ще изведем тези хора. Те се заключват в стаите си и плачат“, каза нейна колежка. 

Повече от 300 хотелиери и украинци се събраха на протест в Слънчев бряг заради решението на служебното правителство да бъдат преместени бежанците в държавни и общински бази в страната, каза пък в репортаж за Нова телевизия журналистът Елена Танева. 

Това ще бъде второ преместване за получените хуманитарен статут у нас украинци и към този момент няма яснота къде ще бъдат настанени и кога, добавя тя. 

На кадрите, които бяха излъчени, се виждат разплакани млади жени

За част от украинците споменът от преместването в базовия лагер в Елхово продължава да е шоков. В един от морските хотели безсънна нощ изкараха близо 200 украинци, които бяха събрали багажа си, но не знаеха нито кога ще бъдат извозени, нито с какво, нито за къде. Никой от тях не иска да бъде преместен в държавните бази, предложени от служебния кабинет.

„Базите са стари и е много некомфортно. Трябва да има добър интернет, магазини, аптеки”, каза украинката Лидия.

„Децата ни учат дистанционно в украинските училища. За да стоят на компютрите, е нужно време. Трябва да е тихо”, смята Анна.

„Багажът ми е събран, но нямаме никаква яснота какво ще се случи с нас. Чакахме първо число, чакахме правителството да удължи програмата, но не получихме информация”, обясни Анастасия.


В категории: Несебър


51
Коментара по темата
51.
Nikito
03.11.2022 22:01:03
0
3
Айде в бежанските центрове вие урките сте бежанци нали така? Хотел искали в Сл.Бряг....плащайте си! До кога ще ви издържаме гниди недни със скъпите коли да лежите по плажовете и да ядете на аванта? Щом бягате уж от война и на палатки ще сте доволни но вие украинци долни сте наядени търтеи със скъпи коли и знаете само да искате. И стига с тия лафове "те EU плаща" кат са парите от EU те не са нашите пари така ли? С тези EU пари за укрите ни набиват такава инфлация че всеки един от нас им плаща сметката...всеки един.
50.
Зори
03.11.2022 08:51:44
0
5
Е нали много се натискахте в началото да ги приемате. Щяхте да се избиете от благородност. Сега какво стана?
49.
Габи
02.11.2022 13:52:54
0
18
Държавата ли задължи хотелиерите да настаняват украинци или те си предложиха сами услугите?Мястото на бежанците е в бежански лагери, а които имат пари сами да си заплащат хотелите да се настаняват там. Ако държавата продължава да глези украинците народа трябва да се вдигне на протести и искане на оставки.
48.
Габи
02.11.2022 13:41:16
0
18
Държавата ли задължи хотелиерите да настаняват украинци или те си предложиха сами услугите?Мястото на бежанците е в бежански лагери, а които имат пари сами да си заплащат хотелите да се настаняват там. Ако държавата продължава да глези украинците народа трябва да се вдигне на протести и искане на оставки.
47.
До4
02.11.2022 12:56:05
0
20
Как се отразява на джоба на българина тази помощ на икономиката?Изпразва му джоба. Това пазаруване пълни джобовете на търговците, които укриват голяма част от оборота. А украинците като имат пари за голямо пазаруване да си плащат и хотелите. Място на бежанците е в бежански лагери.
46.
До 44
02.11.2022 07:34:06
2
13
Неграмотните като теб не трябва да имат право на мнение, пък макар и в интернет! Направо ми се повръща от хора, които не знаят какво значи "пазари"!!! Мизерник!
45.
Сторгозия
01.11.2022 20:29:36
1
29
Писна ми от тези нагли украйнци.А нашите управници само за тях мислят.Война не се води на цялата територия на Украйна.Да си седят там.Научиха се ,че тука могат да си живеят на наш гръб и сълзи пускат когато се налага.Не можели да ги изгонят от хотелите .Смешници.А българите тънем в мизерия.За нас помощи няма .Събудете се хора.Да се дигаме и да ги вадим ния от хотелите и после и ония прасета от Парламента.
44.
Славейков махала бейби
01.11.2022 19:02:42
33
4
Пази боже ние да не станем бежанци. Българите ги мразят навсякъде! Оставете украинците. Слънчев бряг не е виждал такива обороти, дори и сега. Българина е беден. Той пазари само необходимото. А украинеца пълни количката. Това е добре за икономиката
43.
Dobri
01.11.2022 16:59:21
1
31
Стига с тези нагли претенции!Ще се съобразяват с възможностите и ситуацията в момента.Ако не да си ходят там откъдето са дошли!Хотелиерите ако са толкова съпричастни да си ги вземат на свои разноски.Това е положението.
42.
До 41
01.11.2022 15:03:11
29
8
Аве бай хой, що толкоз завист се чете в коментара ти. Ти ако си направил хотел, си направил благотворително дружество ли? Няма да искаш да печелиш, ще събираш гладни и бездомни вътре само? Ей много мразите хората, които по един или друг начин са изплували от батака, много жлъч и злоба. Искам и мен някой ден да ме мразят, за това че съм блъскан с кинти и плъховете да ми църкат!
41.
OG KUSH
01.11.2022 14:32:56
5
34
Оставете хората намира. Нека да си седят в хотелите на разноски на хотелиерчетата боклуци. Нали хотелиерчетата стачкуват наравно с тях! Или кво, кат нема парички се почва реване като вдовици за *уй и бежанците трябва да се изгонят незабавно! Де*ба хотелиерските ви боклуци. Дано ви мухлясат общежитията!
40.
Дедо Пръцко
01.11.2022 14:32:23
2
28
Укри Гоу Хоум Уроды !
39.
Дедо Пръцко
01.11.2022 14:25:19
2
34
Гълъбе, Гълъбе що спиш бе чедо? Събирай тая СМРАД и с конски вагони обратно от където са дошли....Бюджет не прие, пари отряза от жалните българи да настаниш тея ЮКРОПИ, да си ходят с сокроце и со благо и со малко кютек! Ко каза, ко?
38.
Ай сиктир
01.11.2022 14:10:25
0
43
Не можели да ги изгонят!? Ти да видиш! Импотентна държава имаме!
Както могат да гонят българи,така могат да гонят и псевдо страдащите курортистки.
37.
Ако
01.11.2022 13:58:57
1
42
бяхте Журналисти, досега щяхте да сте намерили и публикували справка от кои области на Украйна са тия "бежанци" и какъв процент са (ако изобщо) от ЛНР, ДНР, Херсон.
Ако бяхте поне журналисти, щяхте да научите от всеки таксиметров шофьор къде спират автобусите, кой и срещу колко организира пътуванията на туристите, които вие наричате "бежанци".
36.
Ленин
01.11.2022 13:48:54
2
47
Марш в усрайна на по тихо место на по добър интернет и на по близо да са ви магазините и аптеките. Долни украински боклуци. Вън от България.Никаква милост за тези украинци. Нагли урки ще искат удобства. На фургони с печки кюмбета и глад и студ зимата. Не ни интересуват нито децата ви нито старците ви нито жените ви.Да си ви прибира наркомана ви. Вън от България боклуци.
35.
Добра вест
01.11.2022 13:00:36
2
41
Да напомня- Украинка не е народност, украинка е професия!
34.
Гламавия
01.11.2022 12:56:05
2
55
Алоооооо украинките, тука е така и без война, интернет искала, аптека искала, магазини искала и нашите баби и дядовци искат ама за тях има само един голям КОР, вие поне тоя голям КОР може да го ползвате!
33.
;)
01.11.2022 12:52:14
1
24
da go duhat ukraincite, davam kvartiri v nesbar i slun4evbrqg, 1000lv na mesec, ako iskat, ako ne v kazanite za bokluk da jiveqt :D
32.
evropa e silno
01.11.2022 12:36:00
13
3
Ciganizirana.zatova dobre doshli na ukraincite.
31.
Уio
01.11.2022 12:12:19
1
63
Няма лошо да им се помогне, но когато си крайно нуждаещ и няма къде да ходиш и ти предлагат държавна база и ти я отказваш за да си на хотел.. На хотел ходят хора с пари и почиват там. Не може така и още повече на гърба на българина. И хотелиерите реват в един глас, какво щяло да става? Ами кранчето спира.
30.
До 27
01.11.2022 11:37:13
32
4
Сине, Аналине, ти си, нали?
Майка ти, ти е разказала за наща невъзможна любов. Срещнах, я скоро и тя ми каза, че ненавиждаш сегашния мъж на майка ти, защото прилича на Зеленски, и защото те обарвал, като си бил малък. Ами, той този, който те обарвал е русофил, бе Аналине, нищо че прилича на Зеленски.
29.
Ami
01.11.2022 11:34:24
3
64
Аз имам познати в северна украйна няма нищо.Вдичко си работи и си живеят нормално.Тез хора да си ходят там щом тук не им харесва.Това е тяхната родина там и навътре няма абсолютно никаква война
28.
Бургазлия
01.11.2022 11:20:23
2
30
Я събира багаж и газ у домакис минджакис
27.
до 26
01.11.2022 10:58:15
19
29
Лекувай се !
Не можеш да подредиш мисълта си в понятно изречение.
Само откачалките и платените ни политици останаха със Зеленски.
26.
РазчевреченОтзадРусфил:
01.11.2022 10:49:46
25
18
Да се прибират там при бомбардировките, няма само ние разбититеОтзад русофилоидиоти да страдаме. Хотелиерите не можели да ги извадят. Ами то ние аналФусофилистиците, не ни го изваждат цял живот. Шамари като ядем, не могат да ни извадят от полицията, всеки ден сме там да ревем с жалбите. Трева като продаваме и кат ни хванат, пак ревем за мама, за любимата и приятели от детство предаваме. Кирки в украински коли заби един наш брат разнебитенОтзад русфил, и си призна за 2 часа.
Като ни сложи роги, поредната шармута и нежните ни русофилски душици с години са в любовна мъка и страдание, и пак никой не може да ни извади от депресията. Абе цял живот, не ни го изваждат, че Путинката и Кадирката не нападнаха България, както се молихме и надявахме, така поне и кадировците, нямаше да ни го извадят и щеше да сме аналноЩастливи русфили.
25.
ХАЙДЕ СТИГА
01.11.2022 10:38:50
1
84
Смешен плач!
Чемодан,вокзал и обратно в Украйна!
2/3 от територията не е засегната от военните действия.
Нооо, да паразитират на гърба на най-бедния народ в ЕС е кощунство и цинизъм!
24.
Оядено прасе
01.11.2022 10:12:30
2
74
Марш обратно да копате на полето чакали нагли , или свикнахте на мекото. Украйна е огромна, села и земя бол.
23.
Petar the power
01.11.2022 09:56:20
2
91
Бахти нахалните същества дошли в най бедната страна и претенции до небесата,лукса и хрантутенети свърши Елхово лагера в циганската махала ви зиве
22.
777
01.11.2022 09:53:38
2
87
А тази от Киев какво прави тук? Там живеят милиони, и по репортажите се вижда, че животът им е почти нормален. А и западно от Киев има толкова много градове не засегнати от войната.
21.
Да
01.11.2022 09:45:33
7
73
Тези хора не са тук на почивка, те са бягащи от война тоест бежанци, има достатъчно бази или в палаткови лагери както е в Европа и не се разкарват свободно, а са в ограждения. Единствените които се разхождат са тези с автомобили и сами си плащат престоя, а тези лижпери не им било харесвало, тук не е подиум да ви предлагаме екстри
20.
Въъън из.роди
01.11.2022 09:22:21
5
82
Тези цял живот смукаха кръвчица в Украйна, крадоха, мачкаха, убиваха, мародерстваха истинския руски украински народ който остана там, сега дойдоха и в нашата страна нагълците, нас да мародерстват. Вън всички укрофашисти заедно с уродската им челяд от България. Вземетеси и хотелиерите, защото идва ден вкойто народа български на колове ще ги набива.
19.
Владимир Владимирович
01.11.2022 09:19:29
6
63
Бре най-накрая добро решение.В държавните бази и миграционни центрове
18.
Бот
01.11.2022 09:19:17
2
105
Кога ли ще видя хотелиер да се застъпи така за персонал?! При първа възможност се съкращава от работа на минутата, без да ги интересува как си къде ще ходиш. Много състрадателни станаха изведнъж!
17.
хаха
01.11.2022 09:17:03
5
65
И що тъй ся? Тез добри хора, хотелиерите, ми те нали от добро сърце, любов и алтруизъм към ближния ги прибраха, пък ся ревЪт. мама ви.....решиха, че ще имат целогодишно сезон и ще смучат пари от европата. Ама и тия еврогейци....то бива да си прост...ама чак пък толкова.
16.
Путин
01.11.2022 09:05:10
6
45
Га ядохте баницата не ревахте :))))
15.
До колегите
01.11.2022 09:02:52
7
94
Я гледайте какво става в Румъния в Германия масови протести протести украинците. Искат да ги изхвърлят от държавите си искат държавите им да спрат да ги подпомагат и да си заминават в кочината си украйна. Само ние спим и чакаме накой друг да ни свърши работата. Наглите урки правят протести и веят мръсните си знамена в България ,а ние стоим и гледами. Да се вземем в ръце и да ги изритаме от България. Те ще ни превземат. Заради тях вдигнаха цените на всякъде. Вън украинските боклуци от България.
14.
До 12
01.11.2022 08:56:02
12
62
Това е долна лъжа! Първо се набутаха по хотелите и после държавата взе решение да плаща на хотелиерите! РЕШЕНИЕТО НЕ БЕШЕ НАШЕ!
13.
Хахахахахаха
01.11.2022 08:55:15
6
88
Спират тока и водата и сами ще си тръгнат! Хайде стига лицемерие! Хич не ви е грижа за укрите! Не искате да ги изхвърлите, защото искате още да лапате!
12.
Чудя се!!
01.11.2022 08:54:54
39
24
Защо толкова много злобеете срещу укрите? Та нали ние си ги вкарахме в тези хотели ПО НАШЕ РЕШЕНИЕ????????????? Те не влязоха сами в хотелите, те просто използват системата за тяхно удобство защото нашите високо ителегентни и мислещи политици изобретиха този механизъм за уж справянето със украинската бежанска вълна! Тъй като не им се занимаваше да ги разпределят по лагери, и по този начин си измиха мръсните ръчички със хотелите. Не са виновни хората, че лудия им даде баница. Форумната революция не е средство за промяна.
11.
До колегите
01.11.2022 08:47:45
10
63
Какви хотелиери са тези бе. Подставени лица и разни взели под наем хотели за да дерат чужденците лятото. Хак им е сига че няма да има пари и ще фалират. Няма да имат ток зимата няма да могат да си плащат наемите и край. А урките ще треперят зимата на студено и ще си продават телата за някой лев. До 50г жените украински се плюят яко по Сл.бряг за една вечеря с бутилка вина. Разнасят спин и сифилист. Вън украинските боклуци от България.
10.
Az
01.11.2022 08:41:06
12
70
ИЗМИТАЙТЕ ФАШИСТКАТА,УКРАИНСКА СГАН
МАРШ ОБРАТНО В ГАДНАТА СИ ДЪРЖАВИЧКА,ИЗРОДИ НАГЛИ
УРКИ ПРОДАЖНИ
9.
Хайдутин
01.11.2022 08:39:22
11
90
Вън украинските гадове било то жени, деца,старци от България. Като пиявици са се залепили за България искат да смучат парите на Българския данъкоплатец.Никаква милост за тези украинци. Да си ги гледат хотелиерите. Идва зима много Български пенсионери ще мръзнат и ще гладуват, а тези нагли урки ще ми се излежават по хотелите. Протести ще правят мършите. Трепане само за вас. На товарните влакове и вън от България.
8.
Сравнение
01.11.2022 08:33:24
10
71
Когато един мюсюлмански джихадист тръгне да се самовзриви той знае, че е осигурил семейството си доживот.
За него ще се грижат, подслонят, нахранят, намерят работа и ще изучат децата му.

Е така е и с украйнците.
Те са джихадистите на Запада.
Мъжете им проливат кръвта си но знаят, че Запада ще се погрижи за жените им.

А още по- хитро е че Запада ни препраща на нас да се грижим за тях с наши средства.
7.
Някой да ми разясни
01.11.2022 08:27:27
5
98
Кога се върнаха в морските хотели ?
Нали ги бяха извадили от там през пролетта ?
Кой и кога е казал на бежанците пак да се връщат на морето ?
6.
Наглост
01.11.2022 08:19:49
11
108
И в Авганистан има война и бежанци.Тях защо не ги настаняваме по хотелите?Този който бяга за да спаси живота си няма да има претенций.Замислете се хора тези украинци е.аха мамата на цяла европа.
5.
Бай Ганьо
01.11.2022 08:08:40
8
128
Приел ги е не от състрадание а с користни цели. Алчността да изкара пари които сега държавата отказва да му плаща.
Иначе ако не искаме повече от същото, не трябва да пращаме оръжие на Украйна.
Само се замислете ако Зеленски бе приел на преговорите през Март, да се откаже от нацистите и от идеята за влизане в НАТО, колко хора щяха и сега да са живи, колко от последвалите разрушения нямаше да се случат, как 4 милиона украинци щяха да са си у дома а при нас цените на храната нямаше да са 30% по високи а горивата да стигнат 3,50. Само пресметнете колко открадна тази война от джоба на всеки един български гражданин.
4.
Бай Димо
01.11.2022 08:02:16
9
136
Бъкел български не знаят тия калпазани. От 6 месеца са тук. Не се интегрират сред българите. Седят на групички, все с техните хора. Искат кинти, лукс, ние ще бачкаме, те ще живеят като крале. Ибаах аз тия наглеци, брат!
3.
*********
01.11.2022 07:55:57
8
64
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
Гадорян
01.11.2022 07:55:22
12
80
Укри ВЪН!
1.
ха ха ха
01.11.2022 07:50:08
4
107
Ама бързахте да ги вкарате ! Алчни,нагли...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори