×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Външният министър казва "да" в Английската градина на Евксиноград


20 Август 2011, Събота, 10:25 ч.
Източник: БЛИЦ

Младоженците слушат Менделсон на цигулка и флейта

Външният ни министър Николай Младенов и любимата му Гергана ще си кажат днес "да" сред градината от рози на правителствената резиденция "Евксиноград" над Варна. Младите имат много приятели по цял свят, като очакват за сватбата им да пристигнат около 200 от тях.
Николай Младенов няма 40 г., за да бъде кандидат за президент на ГЕРБ, но от днес официално ще има своя първа дама. Сватбата на външния ни министър изискана и грандиозна е светското събитие на месеца и започва точно в 18 часа.

Повечето от гостите на младите пазят в тайна подаръците си, но от варненските галерии признаха, че много известни личности през последните дни са пазарували картини и други произведения на изкуството. Екипът на Външно ще изненада Николай и Гергана с билети за мюзикъл в Лондон. Премиерът Бойко Борисов ще бъде кум на венчавката. Гергана ще е облечена в семпла бяла дълга рокля, а Николай - в черен смокинг.

Очакваше се за официалната част на събитието и кумът да се премени във фрак, което ще бъде прецедент, защото Борисов е бил в такова облекло само веднъж за бал във Виена. Запознати с етикета обаче обясниха, че в такъв случай и младоженецът трябва да е с фрак, което автоматично изключва тази възможност.

"Ще им купя телевизор", издаде в аванс в началото на месеца Борисов, който се надяваше младите да му изберат красива кума. Тя е не само чаровна, но и талантлива, защото е сопраното Валентина Корчакова - дългогодишна приятелка на Николай и Гергана. Завършила френската гимназия в София и Консерваторията, като сега изпълнява главни роли в почти всички спектакли на Музикалния театър. Една от подготвените от нея изненади за младоженците вероятно ще е тяхно любимо музикално изпълнение, гадаят приятели. Очаква се сватбата на министъра да бъде събитието на месеца - изискана и същевременно грандиозна, коментираха хроникьори за подготовката на светското събитие. От кухнята на организаторите обаче ги опровергават, като казаха, че и Николай, и половинката му Гергана не искат да парадират с пищност, а по-скоро да отбележат с приятели и близки своя сватбен ден без помпозност и много шум. Поканени са само много близки на двойката, колеги министри, депутати, дипломати и гости от чужбина. Сред сватбарите ще са семействата на настоящия кмет на Варна Кирил Йорданов и на предшественика му Христо Кирчев, както и на областния управител Данчо Симеонов и депутата от ГЕРБ Павел Димитров. Тържеството ще започне в късния следобед днес в разкошната градината на "Евксиноград". Младоженците ще сключат там не само граждански брак, но и църковен. Тарифата в резиденцията е 5000 лв., довериха запознати. Гражданският ритуал е организиран от варненската общинска фирма "Обреди". Младоженецът избрал класически ритуал и много държал всичко да бъде предварително разплатено, довериха оттам. Музикалното изпълнение на изнесения класически ритуал е на йоника, флейта и цигулка от варненската филхармония. Напътствените думи към младоженците и кумовете ще бъдат отправени от най-добрата им служителка Стефка Чавдарова, която пък е подготвила специално облекло за случая - строга лилава рокля с джемпър или сако. Препоръчителното облекло за сватбеното парти за гостите е "коктейлно", пише в поканите.

 




Коментари
Флагман.БГ Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан 16/05/2024, Четвъртък 12:40 1
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургаският знахар Камен цери Румен Радев Бургаският знахар Камен цери Румен Радев Почти няма човек от бг-звездите, който да не знае за лечителя и ефективността на неговите методи Българинът предпочита да живее в собствено жилище Българинът предпочита да живее в собствено жилище Собствено жилище обитава най-голяма част от населението на Румъния Ивайло Вълчев, ИТН: Зелената сделка ще убие индустрията на Европа, ще превърне континента в магнитче за хладилник Ивайло Вълчев, ИТН: Зелената сделка ще убие индустрията на Европа, ще превърне континента в магнитче за хладилник Ще станем една туристическа дестинация, която не произвежда нищо и е зависима от всички, обяви водачът на евролистата на ИТН Вече ще взимат на работа в МВР и хора със затлъстяване Вече ще взимат на работа в МВР и хора със затлъстяване Максималният индекс на телесна маса за кандидатите ще е 34,9 По-вкусна и от пица: Тази хайдушка пърленка ще ви остави без думи! По-вкусна и от пица: Тази хайдушка пърленка ще ви остави без думи! Става за 15 минути и си е като за вечеря Става ясно колко кожи ще ни свалят с новата цена на тока Става ясно колко кожи ще ни свалят с новата цена на тока "Булгаргаз" ще претендира неустойка в размер на 400 млн. евро към "Газпром „Булгаргаз” ще съди „Газпром” за 400 млн. евро претърпени вреди „Булгаргаз” ще съди „Газпром” за 400 млн. евро претърпени вреди Това заяви на брифинг служебният министър на енергетиката Владимир Малинов Президентът Радев с нова критика към партиите - заради бюджета за образование Президентът Радев с нова критика към партиите - заради бюджета за образование Това е поредна критика на държавния глава към организациите, които промениха Конституцията Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан Родни плеймейтки нападат червения килим в Кан Пиленцата от Монако возят Нора Недкова и Михаела Стоичкова Бургас ще е домакин на голям образователен форум, една от темите е изкуственият интелект Бургас ще е домакин на голям образователен форум, една от темите е изкуственият интелект EduBurgas ще се проведе на 29 – 30 май в Конгресния център
Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори