×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какви са вероятните причини за убийството на таксиметров шофьор в София


Какви са вероятните причини за убийството на таксиметров шофьор в София
Искам до живот да му дадат на този човек. Ако излезе, ще му стъжним живота цялата рода тук, сподели братът на починалия
09 Октомври 2022, Неделя, 08:15 ч.
Автор: Флагман.БГ

Колеги на жертвата блокираха движението на "Орлов мост"

Таксиметров шофьор загина след побой в София.  Всичко се случило  след засичане на пътя в столичния кв. "Разсадника". За трагедията е задържан  23-годишен мъж. А колеги на починалия таксиметров шофьор се събраха на спонтанен протест и блокираха движението по "Орлов мост" късно в събота, търсейки справедливост. 

Инцидентът става в  столичния кв. "Разсадника". Повод за сбиването е засичане на пътя. По информация на Нова таксиметров шофьор засякъл лека кола, в която са били момче и момиче.  Петя Илиева става свидетел на конфликта, предава nova.bg.

"Видях двете коли как се засякоха. От колата изскочи младеж и започна да налага шофьора на таксито и той излезе от колата. Като най-вероятна причина за агресията е това, че са се засекли на еднопосочната улица", разказва Петя Илиева.

На мястото пристига и братът на таксиметровия шофьор. "Брат ми звънна и само чух "Брат, буят ме". Не можеше да говори по телефона. Изтичах до тук да видя какво става. Видях го в колата целия жълт. Докато отида до него брат ми припадна и си глътна езика. С какво са го били, как са го били - не мога да ви кажа". 

След боя 34-годишният шофьор на такси изпада в безсъзнание и се свлича на земята. А спешните медици на място единствено констатират смъртта. Аутопсия ще покаже дали мъжът е загинал в следствие на побоя, при падане на земята или е получил инфаркт. 

Инцидентът става на метри от болница "Света София". "Толкова ли не можаха да свалят една апаратура да му помогнат. Все пак това е болница. Да родилно е. Но е болница и са медици. Как могат да допуснат младо момче да си отиде, три дечица е оставил", заяви Весела, братовчедка на починалия. 

Нападателят е задържан в МВР болница с хематоми. Той има регистрации за шофиране след употреба на алкохол и дрога. По неофициална информация разследващите работят  и по втора версия - за това, че в скандала се включва приятел на таксиметровия шофьор, с когото се нахвърлят да бият  23-годишното момче. Близките на загиналия мъж, обаче настояват за справедливост.  

"Искам до живот да му дадат на този човек. Ако излезе, ще му стъжним живота цялата рода тук", сподели братът на починалия.  

След трагедията в знак на протест близки на таксиметровия шофьор отидоха пред полицейското управление в района, а след това блокираха бул. "Тодор Александров". В блокадата се включиха и таксиметрови коли. 


В категории: Крими


18
Коментара по темата
18.
*********
09.10.2022 14:34:30
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
17.
шофьор
09.10.2022 13:02:33
1
8
Първо разберете кой е виновен и тогава обвинявайте!
Всеки е длъжен да спазва правилата за движение,а не да се прави на недосегаем!!!!!!
16.
Пацо тъпото
09.10.2022 12:52:53
0
18
Влезнал мангала в забранена улица, свикнал от всякаква безнаказаност по нашите пътища, но срещнал натренирано хапче, излезнало преди час от залата и взел новото си гадже, да я закара на наргиле.
Хапа се запънал на мангала да не кара в насрещното, а мангала му казал отмести се или ще видиш какво ще стане, след което се обадил по станцията да дойдат другите мангали-бакшиши. След като чува по станцията как ще го подкрепят след малко, слиза от колата и започва да дразни назобеното хапче, за да го надъха преди да дойдат другите. Хапчето обаче не може да брои до 10 и му изсипва един в брадичката.
Мангала пада на земята и си гълта езика, а хапчето не знае как да даде първа помощ. През това време пристига баджанака и скача и той на бой и никой не обръща внимание на недишаштия мангал. След малко разправия го поглеждат - той умрял ма.
15.
Да
09.10.2022 11:12:24
0
20
Дано да е за урок на мангалите, че последните години благодарение на Доган много си повярваха, мангала е мангал, без значение дали е богат или беден. Аз мангал в учебна кола не съм виждал, а вие!?
14.
:)
09.10.2022 11:12:07
3
0
lapal e na narkomani za pari :)
13.
Lykan W motors
09.10.2022 11:09:00
5
0
Voina za klienti kva druga da e
Nacepeniq biq4 boxior sa e naprael pred momata sq 6e qde sapa
12.
Истината
09.10.2022 10:38:12
3
29
Бакшиша - прост, неграмотен, миризлив и нагъл, в нарушение на правилата в забранена улица.
Бияча - корав, агресивен, решил да се покаже на мъж пред бакшиша.
Резултата - бакшиша оцапал гащите и буквално умрял от страх, а бияча доволен че е предотвратил нарушението на века в забранена улица и така е спасил света
11.
До 2 троле тъпо парче си
09.10.2022 10:07:03
10
16
Любимият ти Киро посегна на евродепутати, мазния Асен на репортери, 2 години паветни беззакония, ковчези, бесилки, неподсъдност на престъпниците, дори осъдени мошеници от КС станаха премиери!
Рибата се е вмирисала от главата, а страда опашката!!!
10.
Куньо
09.10.2022 09:56:07
5
17
Наркомани и алкохолици убиват по пътищата, няма значение какъв му е етноса на убития. Докога бе?
9.
до трола
09.10.2022 09:55:47
6
10
Вижда се ,че повечето коментари са твои.Мислиш,че си хитър,но всъщност си прост-много прост.
Пишеш по цял ден коментари под разл. имена във въшлива медия и явно това ти е смисъла и щастието в живота.После са ти виновни..Такива като теб-един сап зад врата и в някое дере!Нито си част от обществото ,нито умееш да мислиш.Нямаш и човешко в теб-под статия за умряло момче пишеш сума ти коментари за личните ти политически виждания?!
Да ти кажа и една тайна-радвай се още,защото ще ти става по-зле "живота".
Жив пример си за жалка,женска,скимтяща бактерия!
8.
Либерасти психари крадливи
09.10.2022 09:54:10
20
18
Всичко това ни го докараха престъпниците от "промяната", които гепиха
над 100 млн. лв. комисионни от газа и едни 10млрда някъде за нула време потрошиха.
И има хора, които пак са навити да им се доверят?!
Това мазохизъм ли е, мизантропия, безпаметност, тъпизъм, колективна
провокация срещу здравия разум? Аз отказвам да страдам заради тази
лудост и да се водя един народ със зомбита.
7.
до 2
09.10.2022 09:47:35
12
30
Млъкни бе,бактерия гадна!Заради малоумници като теб е така!За да си прост,неграмотен,некадърен и мързелив не ти е виновен никой!Големи жертви сте винаги-като прости ,жалки жени ревете по цял ден едно и също!Преди Бойко по-добре ли живя?! За след него се вижда..но не и за бактерии като теб!
Бог да прости момчето!Жалко за младия му живот и децата,които е оставил.
6.
До 4
09.10.2022 09:46:55
22
30
Сган, която иска да върне на власт ояден, крадлив и неграмотен ШОПАР, търкалящ се в пачки евро и кюлчета злато в спалнята си, заслужава напълно съдбата си!!!
5.
Българина
09.10.2022 09:44:09
6
24
Види се не е попаднал на правилния човек мангала.
Виж, ако той беше убил българинa щеше да е нещо нормално.
4.
Дамаджан Чашков
09.10.2022 09:38:53
41
31
2 години без ГЕРБ, резултатите са видими....далаверите на правителството на Кире и Корни, обогатиха роднини и приятели, мигранти, убийства, кражби на милиарди.... нали искахте промяна, ще плащате и цената!
3.
Герберас
09.10.2022 09:37:19
30
27
Набирам 20 гербераста за свинеферми в чехия
2.
Тулуп
09.10.2022 09:18:33
36
39
Какво друго да очакваме след 12г управление на тиквата. Мутра премиер и всичко надолу по веригата е мутренско или се държи като мутра. Норма на поведение.
1.
!!
09.10.2022 09:08:45
6
27
Всекидневие вБГ..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент Стана ясно какво е състоянието на детето, блъснато до "Родевата къща" в центъра на Бургас Стана ясно какво е състоянието на детето, блъснато до "Родевата къща" в центъра на Бургас Вчера момиченцето бе пометено от товарен автомобил на ул. "Славянска" Рекет пред КАТ: Дай пари или ти съсипвам колата Рекет пред КАТ: Дай пари или ти съсипвам колата Който откаже да плати - си пати жестоко   Защо някои домакини не мият суровото месо преди готвене Защо някои домакини не мият суровото месо преди готвене Всъщност измиването може само да увеличи риска от разпръскването на бактериите в месните сокове по други храни, прибори и повърхности в кухнята Фермерите искат да се създаде гаранционен фонд при щети в земеделието Фермерите искат да се създаде гаранционен фонд при щети в земеделието Те призовават служебния кабинет за навременна помощ и съдействие Жена пострада на паркинг, удари я кола на заден ход Жена пострада на паркинг, удари я кола на заден ход Пострадалата е с фрактура на прешлен, без опасност за живота Роден фермер проговори за огромна далавера с млякото у нас Роден фермер проговори за огромна далавера с млякото у нас Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечните продукти да са с такива надути цени по магазините Битката за националния вот започна. Вижте къде ще има челен сблъсък на лидери Битката за националния вот започна. Вижте къде ще има челен сблъсък на лидери Експремиерът Николай Денков ще води в Бургас на мястото на Константин Бачийски, Пеевски с голяма вероятност ще води и в Кърджали, тъй като вече е партиен лидер, под въпрос като цяло е Лена Бориславова
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори