×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ще се подпише договор за дарение за 300 000 лв. между „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД и Община Бургас
  • Гледат на второ четене забраната на рекламиране на хазарт
  • Велики вторник е! Трябва да бъдем смирени
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кемтрейлсовете покриха и уеб небосвода над България, вижте най-забавните шеги


Кемтрейлсовете покриха и уеб небосвода над България, вижте най-забавните шеги
„Българите са един малък, но много пръскан народ”
07 Октомври 2022, Петък, 12:32 ч.
Автор: Флагман.БГ

Редица притеснени хора запяха пак старата песен – пръскат ни от небето!

В последните 7 дни една дума от миналото придоби наново популярност по света. Трендовете в най-голямата търсачка Google показват, че за седмица „кемтрейлс” или “chemtrails” – думи, представяни за термини и свързани с пръскането на химикали от небето посредством самолети, са една от топ темите за дискусия в цял свят. Статистиката обаче е категорична още – основният интерес идва от Румъния и България.

Защо се заражда отново тази тема, която е стара, колкото историята на авиацията, защо точно сега и конкретно – защо България е водач в списъка със страни, които се интересуват от нея?

Въпросът е труден за отговор, тъй като това съвсем не е първият път, в който кемтрейлсовете влизат в публичното пространство и при всеки път обяснение за това как са се появили там няма. Сега дори и големите национални телевизии сметнаха за добре да пуснат свои репортажи по темата – разбира се опровержителни.

За последните 7 дни Румъния и България са страните в света с най-голям интерес към кемтрейлс

Тук няма да разсъждаваме върху тези въпроси. За сметка на това пък стотици в социалните мрежи започнаха да се шегуват с хората, които вярват, че този феномен е изкуствено създаден и цели да ни зарази или убие, или да промени климата, или нещо друго.

Ей те точно там нЕма кемтрейлс. Защо?!
Доста добра аналогия.
Може би президентът лично пръска?
Ха сега де?!
Вдишвайте дълбоко и после - вот за "Възраждане". То ако ставаше така...
"Ща напръскам в очите", както казва един от известните бургаски актьорски майстори в интернет
И Криситян Шкварек се намеси в дискусията с кемтрейлс
Помните ли как Тръмп каза да се пие белина, за да се предпазят хората от COVID? И ние също не помним.

Каква е разликата между кемтрейсл и контрейлс, защо това има значение, има ли все пак някакъв резон в притесненията на хората, колкото и абсурдно да звучи това, какво е „конспирация” и подробен анализ на феномена – бил той естествен или изкуствено направен, очакватей след малко във Флагман.


В категории: Животът


Къде се женят най-много
Къде се женят най-много 30/04/2024, Вторник 18:00 0
51
Коментара по темата
51.
Кулиакан
09.10.2022 17:23:58
0
2
Много тъпанари тука
И почвам да бягам бате
50.
Копейкин
09.10.2022 11:00:12
0
4
Бре,електората ми много вдлъбнат...
49.
climate engineering/geoengineering
09.10.2022 00:31:00
9
5
Няма никаква конспирация, става въпрос за climate engineering или geoengineering:
https://en.wikipedia.org/wiki/Climate_engineering
Трябва да спрат с chemtrails пръскането, защото повече от 90% от пчелите в Калифорния са загинали, същото ще бъде навсякъде по света, като накрая ще изчезнат и хората.
https://www.geoengineeringwatch.org/if-the-bees-die-we-will-follow/
Погледнете списъка на патенти, документи, видео:
https://www.geoengineeringwatch.org/category/geoengineering/documents/
https://www.geoengineeringwatch.org/category/aircraft-spraying-videos/
Между другото, лекарите често през последните години дават предупреждения по медиите за Chemtrail Flu (потърсете за chemtrail flu, chemtrail flu symptoms): напр. http://www.chembuster.us
Напоследък има оплаквания от хора, че след пръскане чистачките на колите са черни от боклука по стъклата и, че това е графен (наночастици).
https://youtu.be/yv5736hCpPY
48.
Лук
09.10.2022 00:06:45
0
7
Къв кемтрейлс ва лукавия лук лукойл на обгазавя нон стоп, най- виче вечер
47.
нарича се geoengineering
08.10.2022 23:37:10
4
5
Българският Президент кандидат обеща да провери за chemtrails пръскането в 2016, но не го направи: https://cutt.ly/YBu5ZjH
Има репортажи за chemtrails пръскане в България от 2010: https://cutt.ly/QBu51JM
Разликата между contrails и chemtrails - кратките contrails са следи от кондензирана вода и бързо изчезват, chemtrails са от специални самолети за пръскане като на това видео: https://cutt.ly/bBu55np Относно chemtrail погледнете например: https://cutt.ly/MBu5kQt https://cutt.ly/GBu5QDQ
46.
chemical brother
08.10.2022 20:55:46
0
3
Поръчаната "музика" е богато платена, а едни и същи музиканти се опитват да свирят в много и различни "оркестри и ансамбли". При това свирят фалшиво и в грешен регистър
Иначе казано 10- ина едни и същи поръчкови "специалисти" публикуват опровержения на очевидното в различни сайтове, даже в различни статии мога да разпозная един и същи"специалист" по стила на изразяване и използваните клишета.
45.
*********
08.10.2022 18:13:44
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
44.
ПЛАТЕНИ И ФАЛШИВИ
08.10.2022 11:23:02
11
21
Нова ТВ:Добре,че е майтапа та да си кажем истината.Пак поредните платени професори,които с абсолютно нищо адекватно не доказаха,че това са химически следи.Днес трафика не е толкова засилен и хаотичен,както са и следите от КОНДЕНЗА НА НАЦИСТИТЕ.Защо има самолети с КОНДЕНЗ и такива без при едни и същи височини и метереологични условия.И защо след ПРЪСКАНЕТО С МИЛИОНИ ЛИТРИ ХИМИЯ,ИМА ПОВЕЧЕ БОЛНИ НО СТАТИСТИКАТА НА ФАЛШ.МЕДИИТЕ Е ЗАЕТА С ВОЙНАТА СЕГА.НЕ ВИ ВЯРВАМ ЛЪЖЕТЕ ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО БУНАЦИ.ДА ВЪРВИ ФАРМАЦЕВТИЧВАТА ПРОПАГАНДА ПУМИЯРИИИ.ПУКНЕТЕ ОТ ЛЪЖИ БОКЛУЦИ!
43.
Дида
08.10.2022 09:35:26
10
32
Ни Българите не сме глупаци!Много добре знаем,какво се прави с хората.Не ни правете на идиоти.Това,че сме търпелив народ не значи,че сме глупави.Напротив ние сме много умни и добре знаем,какво правят с нас.
42.
Военная полиция --- Россия
08.10.2022 07:59:11
13
47
Това е Кемтрейлс превежда се като , по скоро химична линия в небето от отрова , пръска се за убиване на хората , почвите , животните , пръска се от НАТО ,, за убиване на живите организми!!! В тайни американски бази в България , се правят най---различни вируси , и после се пръскат от совалките на НАТО в небето!!! И само да кажа , че ако това са случайни самолети няма да са толкова много линии в небето!!! Ако сте забелязали , се пръска шах---матно , едни линии вертикално и другите линии хоризантално!!! Който не вижда пръскането с отрова е заспала шматка!!!
41.
Истинският
08.10.2022 07:32:13
4
28
Кемтрейлс!!! Уважаеми медии имаме си прекрасен български език!!!
40.
Конг
08.10.2022 00:22:41
8
23
Когато пада на земята се усеща във въздуха И така, отивам в съседната махала.След 5 минути, когато прибирам към вкъщи хората от моя РАЙОН ми изглеждат леко умърлушени, залитат като пияни и т.н.
39.
Дарина Гачева
07.10.2022 20:28:52
17
40
Пръска се от около седемдесет години по целия свят. Вж. Geoingeneering... Променят насила биосферата на планетата земя. Който си затваря очите и не се информира става съучастник в това престъпление срещу човечеството от грандиозни мащаби. Ако не сте запознати с темата, не коментирайте. Информирайте се в какъв свят живеете. Вж. Dave Wegington, Harald Kauz, Joe Imbriano, Max Egan...
38.
Kakata
07.10.2022 19:43:24
19
52
Живея в голям американски град, над нас минават редовно самолети защото едно от най натоварените летища в света е наблизо, отделно има през три пресечки от нас малко летище за едномоторни самолети и частни полети, небето е чисто като сълза. Такива следи нямаме. Колкото и да е невероятна идеята , че пръскат над България с нещо, фактите за това говорят. Въпроса е с какво и за какво пръскат.
37.
Пламен
07.10.2022 18:54:26
10
37
И оак според мен, глобалното затопляне, не просто е истинско, ами е толкова заплашително за планетата, че, правителствата да се споразумеят задкулисно за изтребването на толкова много хора. Въпреки че не разбирам, как може да заложат на химтрейлса, това от които се нуждае планетата е масово и ударни засаждане на дървета особено в градските райони, докато все още има условия, скоро светът ще се превърне в пустиня, пръскане то с химии няма да помогне и засаждането на дървета няма да е възможно, защото вода няма да има. Изкуствени облаци дъж не дават. Така, че спрете колкото искате, когато истината е скрита за да няма истерия, все пак всички ще умрем. И богатите няма да се спасят с техните бункери, когато земетресения и вулкани разкъсат земята.
36.
Пламен
07.10.2022 18:27:56
19
31
И още нещо, според мен ясно се вижда как следите бавно се превръщат в облачна мъгла, за да отразяват слънчевите лъчи,и се борят с глобалното затопляне. Между другото тези които твърдят, че глобално затопляне няма, са същите за които следите от самолетите са мит.,така че не им обръщайте внимание. Друг е въпроса, че тези изкуствени облаци са химия и тровят хората, но за правителствата са коствени жертви. Затова логично трябваше да има и виновен за жертвите на пръскане то с тази химия, за това създадоха ковид. Айде сега на смешковците, да ми коментирате средния пръст.
35.
Пламен
07.10.2022 18:12:27
9
29
На някой хора като им покажеш пръст, веднага почват да се смеят и да се подиграват на другите, които са видели пръст и да им обясняват, колко са глупави и, че това не е пръст а част от ръката. Разбира се друго си е да си умен, а ние глупавите дето виждаме този пръст как се вади кампанийно , се чудим как умните може да са толкова глупави.
34.
До 15
07.10.2022 18:06:04
26
28
Как разбра,че го ръсят и какво точно ръсят,и ръсят ли въобще?Проби ли взе,лаборатория ли ти докладва или звездите ти говорят ?
33.
aphex
07.10.2022 17:13:15
14
23
Номер 15 -Как по-точно "ръсят " алуминиев оксид и стават такива следи от него , след като той не се разтваря във вода ? Как ги ръсят от 8-10 хил метра височина , като там от ветровете и теченията те никога няма да стигнат до земята .
32.
И ден минават самолети
07.10.2022 17:13:01
11
25
но следите им изчезват за няколко минути. Това случайно ли е?
31.
Не сме мишоци, нито комари
07.10.2022 17:12:10
4
18
https://e-zdravey.com/bg/praskat-ni-kato-komari-mediite-malchat-balkanite-pod-udara-na-chemtrails-/
30.
До 3
07.10.2022 16:46:43
14
21
Ти нали разбра,че Копейкин и Сие са ваксинирани до един ?
29.
До 16
07.10.2022 16:44:17
6
7
Професоре,дай линк към някоя сериозна статия ,да се ограмотяване и ние малко...
28.
НЯМА СПАСЕНИЕ ОТ ЧОВЕЦИТЕ
07.10.2022 16:38:27
9
24
ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА СПЕЦИАЛИСТИ ЗНАЯТ ИСТИНАТА. ИНАЧЕ НИЕ СМЕ НА КРЪСТОПЪТ И ВЪЗДУШНИТЕ ПЪТИЩА ЗА АЗИЯ И ОТ ТАМ НАДОЛУ МИНАВАТ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ. ТАКА Е БИЛО И ПО ТАТОВО ВРЕМЕ ТАКА Е И СЕГА САМО ЧЕ СЕ НАРОИХА ПОВЕЧЕ, ЗАЩОТО ТРЪГНАХА И ОЩЕ НОВИ ПРЕВОЗВАЧИ. КАКВО ИЗХВЪРЛЯТ САМОЛЕТИТЕ ЗНАЯТ САМО ТЕЗИ ДЕТО ГИ ПРОИЗВЕЖДАТ. НИЕ СИ ОТРОВИХМЕ ЗЕМЯТА ОЩЕ ПРИ КОМУНИЗМА ЗА ОЩЕ И ОЩЕ ПО ВИСОКИ ДОБИВИ, СЛЕД 1990 ГОДИНА СИ ИЗСЯКОХМЕ ГОРИТЕ ЗА ДА ЛАПАТ АЛЧНИТЕ ТАРИКАТИ, А САМОЛЕТИТЕ ВСЕ ГИ Е ИМАЛО , ДА СЕГА СА ПОВЕЧЕ И ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ.
27.
00
07.10.2022 16:37:58
6
12
че то по евтино и ефективно ще е да наема/купя една машина дет пръска за комари и да мина с нея покрай вас
26.
Мислителят
07.10.2022 15:40:46
15
49
Днес, времето е същото като вчера.
А на небето няма и една следа.

Живеем във времена в който ни карат да не вярваме на очите си а на това което ни кажат медиите.

Не вярвайте на очите си ! Това не са кюлчета злато или пачки пари в спалнята на Борисов. Всички ги видяхме но ни казаха - не вярвайте.
25.
Мдаа
07.10.2022 15:34:32
26
20
Прости глави пък се плащат от пръскане. То с какво още ще ви увреди, бе тъп..и.
24.
Хроника на една предизвестена смърт
07.10.2022 15:24:17
2
38
Три десетилетия бяха необходими на българите, за да успеят да осъзнаят, че „преходът“ всъщност е равносилен и равнозначен на една национална катастрофа – катастрофа, обхващаща едновременно както живота на обществото, така и неговите дълбинни обяснителни механизми. След три десетилетия преход българите се намериха в разрушено битие и с разрушено съзнание, т.е. с разрушена способност за разбиране. Докато има стремеж за разбиране и саморазбиране, нищо не е окончателно изгубено: социалният свят си остава обитаем, макар и непоносим, и действителността, макар и запълнена както казва Шекспир с „вой и скърцане на зъби“, винаги съдържа и една последна надежда.
23.
Голямото Нулиране
07.10.2022 15:22:45
2
21
Защото бъдещето за вече няколко поколения не е политически и обществен проект, а просто куха дума за посочване на някакво време. И без за пореден път да се цитира Фукуяма, е известно, че се намираме в най-добрия от всички възможни светове и че „бъдещето е сега“. В този смисъл повече от всякога преди, за сега излизащите от училище посланието „ти си бъдещето“ трудно може да значи друго освен „прави същото, което правим всички, само че повече, макар и то да си няма посока и смисъл“.
Трябва да сме честни и да кажем, че не съществува обществен проект, който тези млади хора да поемат. Предполагаемо позитивните проекти са само на принципа „повече от същото“ и нито са в състояние да мобилизират, нито пък се радват на някакъв консенсус – например „да сме повече европейци“ (каквото и да значи това).

Така че, изглежда, младите все така са бъдещето, но просто като живо свидетелство за отсъствието му в обществото като цяло. Затова нека не им вменяваме отговорности, които просто няма как да поемат, и да не ги съдим, че трябва да се справят със завещаните им болести. Нека по-скоро ги насърчим да генерират онези идеи, проекти и мобилизации, от които и те са лишени, но от които отчаяно се нуждаем всички. А те неизбежно започват с въпроса „Какво общество искаме?“.
22.
Warrior
07.10.2022 15:12:34
12
12
Како ши прая сига? От тея химикали шурката ми е мека като истанбулски локум.
21.
Читател
07.10.2022 15:10:33
9
38
Болен народ! Болен от липса на обща култура...
20.
До 14
07.10.2022 15:00:54
13
19
Американците си “признали” Човек наистина ли вярваш,че американец би направил зло и ще си признае? Плюс това,точно Америка е страната според която,глобалното затопляне не влияе на климата,така,че да напишиш,че Америка се бори с глобалното затопляне е меко казано малоумно :) Що се отнася за доматите,баба ми вади страхотни домати (био) както и други зеленчуци :)
19.
До 3
07.10.2022 14:50:27
42
9
Аз мисля,че тези които вярват,че ги пръскат са с по 2-3 игли ;) и една по рождение :)
18.
до 17
07.10.2022 14:48:47
0
7
Бе може и по три,но не е много ок ;)
17.
Ама не е ли странно
07.10.2022 14:32:59
5
18
Че само самолетите с два двигателя пускат по две линии, а тези с 4 пускат по 4 линии. А, не може ли по три? Хахахах и то над летищата и градовете, където често кръжат , докато получат разрешение за кацане?!! И нещо по физика за завихряне на въздушни потоци не си ли спомняте от училище?
16.
Бургас
07.10.2022 14:25:42
16
50
Не е нужно да вярваш или да се чудиш. Достатъчно е да прочетеш научни статии публикувани в сериозни издания. Но за там пък трябва да знаеш чужд език и къде да ги търсиш. Отделно има и публични признания на американски сенатори, които са били обект на разследване, но и това не е за хора с интелект под средното ниво, които могат само да обиждат и хулят. Европейците бяха направили голямо разследване преди години и разкроха много неприятни факти. За съжаление се усетиха бързо какъв гаф са направили и прикриха всички. Обаче останаха достатъчни материали в интернет пространството, но както казах това не е за Сульо и Пульо, които даже не могат да четат и пишат на български правилно.
15.
Хайде
07.10.2022 14:15:04
14
41
сега малко повече за господина "Вярващите в кемтрейлс са доказателство за провала на образователната система в Идиотоландия. Нито повече, нито по-малко!". Ако алуминиев и бариев оксид, които се ръсят от небето, нищо не Ви говорят за собственото Ви здраве и за "климатичните промени", значи наистина Ви е провалено образованието.
14.
На майка ви
07.10.2022 14:08:43
19
53
Вярващи или невяряащи - все тази. Американците отдавна признаха, че го правят под предлог, че се борят с глобалното затопляне. Вече дали е това е съвсе друг въпрос. А относно кондеза - няма как да отдадеш единица топлина и тя да се умножи от само себе си и да разширява докато стане облак, след като източникът ѝ отдавна го няма. Пък и е редно да се замислите защо последните 5 г хората трудно вадят продукция от домати. Нещо не е наред пък дали е от кемтрейлса Флагман ще каже, като доайени сред интелектуалците в Бургас.
13.
Хмммммм
07.10.2022 13:49:32
31
34
Вярващите в кемтрейлс са доказателство за провала на образователната система в Идиотоландия. Нито повече, нито по-малко!
12.
До 9
07.10.2022 13:20:10
6
14
Доказано
11.
До 2
07.10.2022 13:10:50
8
4
А искаш ли кухата ти глава да влезе в широкия ти задник?
10.
А какво става
07.10.2022 13:05:36
7
38
с КМЕТРЕЙСОВЕТЕ свикнахте ли с новата транспортна схема? С оунищоженатя "Демокрация" С автобусните спирки с подово отопление?
9.
Важно!
07.10.2022 13:05:13
57
80
Обърнете внимание - всички, които твърдят, че ги пръскат, масово са избиратели на "Възраждане".
Това са изключително прости и необразовани хора.
8.
msp
07.10.2022 13:05:12
57
48
Трябва да си много прост,да вярваш, че някой те пръска от въздуха!!!
7.
Хаха
07.10.2022 13:03:47
8
32
Изобщо не ни пръскат,ама хич. И без пръскането въздухът в Бургас не се диша толкова е мръсен
6.
Одоролог
07.10.2022 13:01:04
28
45
научих,че скоро ще почнат да пръскат и срещу младежки пъпки ,срамни въшки, вагинална сухота и мозъчна тъпота. Предлагам да направим България - столица на световното кемтрейлс движение.
5.
до Истината!
07.10.2022 13:00:40
19
41
Истината е, че си толкова тъпо говедо, че чак си вдлъбнат!
4.
психоАналитик
07.10.2022 12:59:14
35
39
да бе много им е забавно на всички където не вярват, докато не се разболеят и им висне сопола. после търсят помощ чрез дарителски кампании
3.
Истината!
07.10.2022 12:57:18
68
56
Тея дето не вярват че се ръси химикали над почвата и хората, са съшите тея дето имат по 5 игли в тях заради "ковид" , скоро ще си бият и 6-та и 7-ма игла... Само щото по новините така казаха!
2.
този пробит сайт
07.10.2022 12:57:17
22
15
нормалните олигофрени са аутисти
ФлегмиТе обаче са Флегматистииии
БрейНДеад Шитсъкинг слалоуинг джендърчейнджинг Русчев педала дето тарелката го чака зад всеки ъгъъъъл
оглеждаш ли сееее джендърчеее
ще папкаш от моята нутелаааа
ще те опръскат лайната от небетоооо
1.
Бургас
07.10.2022 12:55:51
11
33
В случая от редакцията на кога се явявате защитник?! На притеснени граждани или на поръчалия статията? Или просто сте експерти и разяснявате?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обичам те, ти си мъжът на живота ми, каза Мария на Рачков Обичам те, ти си мъжът на живота ми, каза Мария на Рачков Тя се раздели с Нойзи и тъжи за бившия си По-сериозният проблем от измамниците в политиката са гласуващите за тях По-сериозният проблем от измамниците в политиката са гласуващите за тях Наративът е ясен – всеки, който си позволи да каже нещо срещу ПП, бива набеден за слуга на Бойко Борисов, Делян Пеевски, Владимир Путин... Мъж си поръча сешоар онлайн, получи два буркана с марихуана Мъж си поръча сешоар онлайн, получи два буркана с марихуана Иззети са бурканчета с размери 6 см Х 5,5 см съдържащи растителна маса - съцветия Къде се женят най-много Къде се женят най-много Най-малко хора си казват "Горчиво" в Перник, показва доклад на националната статистика Нов фитнес влиза на бургаския пазар, преустройват част от подземния паркинг под пл."Св.св.Кирил и Методий" Нов фитнес влиза на бургаския пазар, преустройват част от подземния паркинг под пл."Св.св.Кирил и Методий" Крещящата неоходимост от тренировъчна зала в ЦГЧ в последните няколко години най-после ще бъде удовлетворена До 10 евро на квадрат в търговските паркове До 10 евро на квадрат в търговските паркове Средният размер на незаетите пространства в съществуващите търговски паркове е под 5% Пазителят на българския фолклор Илия Луков гостува на Гергьовден в Поморие Пазителят на българския фолклор Илия Луков гостува на Гергьовден в Поморие Преди концерта, в Манастир „Свети Георги” – Поморие ще бъде отслужена Света литургия Тя така и не се отдаде на заслужена почивка - месеци след напускането на кметския стол ще връхлети отново в политиката Тя така и не се отдаде на заслужена почивка - месеци след напускането на кметския стол ще връхлети отново в политиката В последните месеци Йорданка Фандъкова ръководеше сдружение ГЕРБ – гражданска организация, от която тръгна всъщност партията на Борисов В този български град почерня от полиция В този български град почерня от полиция Полицейските действия по опазване на обществения ред и сигурността на гражданите стартираха рано сутринта на 30 април в областния град Контрабандистът Марин Димитров предложил шестцифрена сума, за да си назначи полицейски шеф Контрабандистът Марин Димитров предложил шестцифрена сума, за да си назначи полицейски шеф Поиска да излезе от ареста, но Софийският апелативен съд го остави зад решетките
Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Заради него Глория дори е спряла да пее по участия и се наслаждава на 100% на любовта Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Произведението на Леонардо привлича милиони хора, но много от тях остават недоволни Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Данните бяха изнесени във връзка с отбелязването на Международния ден в памет на загиналите и пострадалите при трудови злополуки Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Съдът прие, че думите на бившия му съратник Радостин Василев, макар груби и крайни, са политическа критика Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак 75-годишният Чарлз преустанови публичните си изяви през февруари, след като през предходния месец му беше открит рак, докато се лекуваше от увеличена простата Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър „Трябва да бъдем готови за война. Да, конвенционална война е невъзможна сега, тъй като сме защитени от мироопазващите сили на КейФОР", каза Бесник Бислими  Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Цените на жилищата в швейцарския град са с над 50% по-високи от нивото преди десет години Насметоха “Бригада нов дом” Насметоха “Бригада нов дом” Най-актуалният епизод на предаването безспорно извърши подвиг Почина модна икона Почина модна икона Юми Кацура е легенда  Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Дават 3 бона заплата, но желаещи няма Търсят ударно стругари
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори