×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Закон наказва родители в Калифорния, ако не са съгласни децата им да си сменят пола


Закон наказва родители в Калифорния, ако не са съгласни децата им да си сменят пола
Хормоналната терапия при непълнолетни, която губернаторът на щата Гавин Нюсъм на практика легализира, съкращава живота на човек с поне 20 години
04 Октомври 2022, Вторник, 10:29 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Либералните медии представят това като нещо мило, закрилническо, добродушно и едва ли не спасително за онеправданите непълнолетни, поддали се на LGBTI кампаниите

Най-либералният щат на САЩ - Калифорния, тази седмица затвърди статуса си на такъв. Това се случи, след като губернаторът - либерал-глобалистът Гавин Нюсъм, подписа законопроект, даващ право на съдилищата да отнемат родителски права върху собствените им деца, ако един или двамата родители не са съгласни непълнолетното им дете да си смени пола. При масовата реклама на смяната на пола, която в момента се е разгърнала от определени групи в Калифорния и върви основно в „Тик-ток“, където потребители са основно хлапетата, желаещите сред тях да го направят се очаква да се увеличават главоломно. В което либерал-глобализмът пък съзира огромен простор за дейността си.

Тъй като законът е гнусен от всяка гледна точка, ето в американските медии опитват да замажат положението като го е отразяват по следния начин:

„Ен Би Си нюз“ съобщава: „Губернаторът на Калифорния подписва законопроект, предлагащ правно убежище на транссексуални младежи“. А по-нататък пише: „Законът има за цел да „предложи убежище“ на непълнолетни транссексуални и техните семейства, „ако бъдат криминализирани в родните си щати“. Тоест, един гнусен закон американските медии опитват да представят като едва ли не нещо мило, закрилническо, добродушно, спасително за онеправданите непълнолетни, които са гледали рекламите в „Тик-ток“ и са решили да ги приложат в действителност.

В статията на „Ен Би Си нюз“ няма и дума за това, че със закона се дава широк простор на съдилищата в Калифорния, които в огромна степен са спонсорирани от фондацията на Джордж Сорос, да отнемат родителски права, за да може непълнолетното хлапе да бъде поето цялостно без пречки от LGBTI организациите и медицинските им центрове. Вместо това пишат, че законът щял да помага на онеправдани деца от консервативните щати.

По повод закона и бурята, която той предизвика в социалните мрежи на Америка, където все още живеят и хора с разрум, факт-чекърите пък пишат:

„Потребителите на социалните мрежи разпространяват заглавие, в което се твърди, че законопроект, подписан от губернатора на Калифорния Гавин Нюсъм миналия четвъртък, ще даде на съдилищата в този щат нови правомощия да отнемат родителските права над непълнолетни... Според правни анализатори обаче този закон всъщност е предназначен отчасти да попречи на калифорнийските съдилища да участват в опит на друг щат да отнеме попечителството от родителите за предоставяне на грижи, утвърждаващи пола на тяхното дете.“

Тоест, чрез любимите на либерал-глобалистките медии словесни абракадабри и алабалистики е направен опит уж да се отрече очевидното. А то е, че Калифорния се затвърждава като най-либералният щат в САЩ.

Като обобщение: законът влиза в сила от януари и дава право на всеки непълнолетен да поиска защита от съда, ако родителите не му позволяват да се подложи на хормонална терапия, последвана от хирургическа операция за смяна на пола. Хормоналната терапия при непълнолетни, водеща до генетични изменения, съкращава живота на човек с поне 20 години.

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
36
Коментара по темата
36.
До 29
06.10.2022 20:13:10
1
0
Какво му е лошото на Сорос толкова? Дъртака иска да легализира марихуаната и възможността възрастните хора да изберат да сложат край на животът си, чрез проста медицинска процедура, когато са накрая и не ги чака нищо освен болка. Човек има право да си отиде с достойнство и без болки, ако е готов за това. По-хуманно е от колкото да чакаш бавно краят и да агонизираш, закачен на системи и съживяван многократно, само за да се мъчиш.
35.
Бандеровец
06.10.2022 20:06:02
0
1
ултра-либерализмът, и пост-модернизмът ебаха майката на щатът Калифорния.
34.
Аз
05.10.2022 20:42:19
0
0
... ми стана интересно... Какво толкова по-различно се случва в София?...

...Моля, споделете!
33.
Ивайло
04.10.2022 14:53:16
0
5
Чета и се чудя...Защо е всичко това???
Кому е нужно такова население???
ЗАЩО?
32.
ПП e ГМО политически продукт с времето затихва
04.10.2022 13:51:46
3
9
Проблемът е, че все още немалък брой българи със скромно ментално канче си наливат и сърбат от попарата нискоинтелигентни идеи на ПП и гласуват за втора употреба околохарвардски лауреати с очевидна нагласа да говорят автентични неистини... почти феноменални глупости.
31.
Бай Ганьовците
04.10.2022 13:37:32
5
6
Седнали форумните бай Ганьовци да оплюват нещо далеч от тях и да възхваляват диктатори. Че то нали от нас зависи как ще си отгледаме децата? Този губернатор либераст едва ли се е събудил такъв. Възпитан е по този начин. Сорос, НПО- та , НАТО ?!? , ЕС ,извънземни. Ти си отгледай детето да знае кое е правилно и кое не и то никога няма да залитне ! И тук има либерасти , но са малко . И ако всеки възпита детето си както трябва ще стават все по-малко! Традиции , ценности , а не чалга и разврат от малки.
30.
До 24
04.10.2022 13:36:32
7
5
Вместо проф. Костадин Ангелов, който беше водач на миналия вот, листата на ГЕРБ ще води Даниел Митов, сочен като кандидат-премиер на партията, знакова фигура от кръга "Сорос" в ГЕРБ и привърженик на проамериканската линия.

Още искаш ли бокл.к?
29.
До 24
04.10.2022 13:34:22
5
3
Николай Младенов е пренасял незаконно пари на Джордж Сорос през границата. Признанието за това прави самият външен министър в оставка в предаването "Нощни птици" от 17.09.2011 година. Клипът с това признание се появи в ютюб вчера и взриви от възмущение социалните мрежи.
На въпрос на водещата Искра Ангелова дали е вярно, че е пренасял незаконно пари през границата, Младенов потвърждава. "Това беше по време на режима на Милошевич. Тогава аз бях в "Отворено общество" в София и той беше спрял финансирането на фондацията в Белград. Беше ги подгонил и един от начините да получат средства беше чрез София. Тогава ми се наложи да играя ролята на куриер
28.
До 24
04.10.2022 13:33:10
6
6
Първият е вицепремиерът, отговарящ за еврофондовете – Томислав Дончев. Оказва се, че преди да влезе във властта професионалната кариера на вицето е свързана в продължение на седем години с фондацията на милиардера „Отворено общество“. През 2000 г. той става главен секретар на Клуб „Отворено Общество” в родния му град Габрово, където работи до до 2004 г.

Дончев е член на екипа „Експертни анализи“ към Института „Отворено общество”, разработил Регионалния план за развитие на Северозападен район за планиране (възложено след процедура по Закона за обществени поръчки с възложител Министерство на Регионалното развитие и Благоустройството). В периода 2004 – 2007 вече е достатъчно високо в йерархията и работи като програмен директор в Института „Отворено общество“
27.
ssaaa
04.10.2022 13:28:19
2
8
Ето ви чудесен пример за Северноатлатически и Източнотихоокеански ценности. Нищо общо с нормалността и Европейските хрустиянски традиции. Тези дегенерати и техните НПО та са чумата на света.
26.
Залата е в Зорница
04.10.2022 13:14:09
0
5
Има една зала където ако мениш пола си, те приветстват!
25.
Bbb
04.10.2022 13:09:28
0
13
Предлагам ви да си пуснете цялата реч на Путин от референдума,който не разбира руски да накара някой да я преведе за да разбере точно за какво става въпрос и тогава ще му стане ясно за какво точно воюва руския народ.
Аз ще ви кажа накратко.Точно заради масираната пропаганда на педерастията ,деградацията и олигифренията на така наречените либерал демократични ценности които са завладели всичките уж бели общества.Който е живял известно време през последните 20 години в САЩ, Англия или Германия много добре знае за какво става на въпрос.Но това не е само там
24.
Оня ден нали за това гласувахте
04.10.2022 12:12:23
20
24
Педалите на Прокопи и соросоидалната мафия, получиха доверие от 20% гласоподаватели!
Педали ли сте, или да?
Ако си мислите, че като се борите срещу нормалните българи и Борисов, сте много креативни, емигрирайте в Калифорния!
Долна и продажна пасмина е налазила християнска България!
23.
хахах
04.10.2022 11:57:59
17
2
ако някой си мисли че в русия няма педераси и наркомани да си пусне малко руски канали да погледа
22.
До 20
04.10.2022 11:53:54
2
13
В Испания явно пе@офили плащат музиката. Тук нашето сиган го прави от 100 години и никой не е съден за педофилство. Напротив, на деца които взе още получават те самите детски им се плаща издръжката на незаконните им чавета, правени понягога и при кръвосмешение. Не знам някой да е осъден или лежи в затвора за това.
21.
Жоро
04.10.2022 11:48:35
1
19
Това според мен граничи с уродство!
Ok, каквото искате това правете! Вече посегнахте и на децата, но защо ли си мисля и вярвам, че Бог ще се върне с гръм и трясък!!!
20.
А в Испания по същото време...
04.10.2022 11:45:18
1
19
Тази година момченце, догодина момиченце.
А после каквото дойде.

Стара новина, удобно пропусната от бг тв !!
Или в Испания мин седмица, Минърка защитаваше пламенно ПРАВОТО на деца да имат сексуални, доброволни отношения с възрастни господа.
Това било правота ДА ДАВАШ И ПОЛУЧАВАШ ЛЮБОВ.
А в нашият НК се нарича... ПЕДОФСТВО !?!

Ю БРЕ ЕВРОПООО !!
19.
Жена
04.10.2022 11:41:48
0
16
А дали този губернатор ще подпише законопроект, с който ще разреши всеки, който има любопитен интерес или други намерения да може да обгрижва политиците отзад? Щото е справедливо
18.
Bbb
04.10.2022 11:37:30
0
21
Всички Българи които не живеят в София нямат и най малка представа ,какво точно се случва там.Продължавайте от цялата страна да си тикате децата в столицатааааа.
17.
Abc
04.10.2022 11:32:35
1
25
И тези хора упвалявят света , човечеството върви към сигурна гибел.
16.
Га га гааа
04.10.2022 11:25:24
1
20
През комунизма бяхме недоволни от строя и драпахме за банани, а сега при новия строй ще драпаме за пишки.
15.
Българина
04.10.2022 11:25:01
1
27
Хех, то в хАмерика нямат право до 21г да пият алкохол, да гласува ит да шофират кола, но хлапетата се упълномощават да си определят пола?
Лудост някаква...
14.
Я
04.10.2022 11:24:14
3
31
Смеете се на Китай,Северна корея и руснаците а?
Изостанали били,диктатори били.
Дръжте сега тая педерастия по цял свят да ви дойде акъла.
Джендъри,наркотици,ковид и ваксини,това са новите ценности на "напредналите и модерните" нации.
13.
Кухи лейки
04.10.2022 11:15:54
21
4
Путин първо с Украйна да се справи че бая зор му дойде....великата руска армия
12.
Жендъри назад напред
04.10.2022 11:13:54
4
4
Божков ше го засегне закона
11.
Га га гаааа
04.10.2022 11:13:31
13
2
Еба си кефа.Точно така ще се намали тази паплач, която само тежи на планетата.
Цялото население на България искам да станат хомосексуалисти.А аз ще трябва да клатя козите на село.ха ха ха
10.
DJARO
04.10.2022 11:06:18
4
26
Дано Путин ги изтрие от лицето на Земята....гнусни пендели.....най-лошото че го НАТРАПВАТ на целия свят.....ако не искаш...санкций....изкарват те Диктатор....терорист....но да почне от Англия че са и по близо на 200секунди от Калининград.......
9.
Шибани
04.10.2022 11:01:48
0
25
либерал-сатанисти.соросоидални педераси.
8.
Тончо
04.10.2022 11:00:57
1
26
Кико и Коко и това ли ще ни докарат с джендърските си наклонности? Не знам дали ще му е драго и щерките му да си сложат Х.
7.
Холивуд
04.10.2022 10:58:25
0
36
Пидерастията и наркотиците са унищожавали цели империи, а в България деградацията на личността вече е започнала.
Честито олигофрени.
6.
мда
04.10.2022 10:55:12
5
35
Тези само Путин ще ги излекува... с Посейдон-а!
5.
Bbb
04.10.2022 10:51:13
1
34
Либерал-глобалист ха ха ха
Пълен идиот.Това ни чака и в България.Красота.ха ха ха а
Хем прости, хем педали.
4.
Ало Вараца?
04.10.2022 10:48:35
1
28
Облъчването е 24/7 Ама КНДР ще им посее краставицата.
3.
Светът загива
04.10.2022 10:47:47
1
39
Някой си помисли че може да взема ролята на Господ.
2.
!!!
04.10.2022 10:45:31
5
36
Ей това искат да наложат и в европа боклуците мръсни!!
Трябва да се разпадне ЕС! Или поне ние да излезем. Същото и за нато, те си следват общи планове.
1.
Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa a a
04.10.2022 10:43:36
2
37
Джендари мръсни
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори