×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Крайно левите сравниха новия премиер на Италия Джорджия Мелони с Бенито Мусолини, била „фашист”


Крайно левите сравниха новия премиер на Италия Джорджия Мелони с Бенито Мусолини, била „фашист”
Чуйте речта ѝ през 2019 г. пред ежегодния Конгрес на семейството, която реално дефинира предизборната ѝ кампания и предопределя днешното развитие на процесите в Италия
27 Септември 2022, Вторник, 21:00 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Te (левите) искат ние да нямаме идентичност, искат да сме перфектни роби-консуматори, но ние няма да им позволим, казва в своята реч Мелони

Крайно левите, очаквано, започнаха да сравняват новия премиер на Италия Джорджия Мелони – първата жена на този пост в историята на страната – с Бенито Мусолини**. В това няма нищо изненадващо, защото за мнозина употребата на думата „фашизъм” вече е фриволно и всеки път, когато не е съгласен с поредната глобалистична глупост, като дефиницията на бащата и майката като „родител 1” и „родител 2”, напр. За левите Мелони представлява заплаха, защото поставя под въпрос тяхното господство над някога свободна Европа, която сега е завладяна от абсурда на лявото и либерализма.

Но защо реагират така опонентите на Мелони – в жалък опит да прокарат пропагандата си? Защо разумът се нарича „фашизъм”, а безумието, което залива целия ЕС, се зове „демокрация” и „свобода”?

Ето една реч на новия премиер на Италия от 2019 г., по време на ежегодната Конференция на семейството. Вие преценете доколко казаното е фашистко*.

„Защо (за левите) семейството е враг? Защо то е толкова плашещо за тях? Има само един отговор на тези въпроси. Защото то ни дефинира, то е нашата идентичност. Защото всичко, което ни дефинира сега е врагът. Защото тези, които искат ние да нямаме идентичност, искат още ние да сме перфектните роби-консуматори.

Затова атакуват нашата национална идентичност, нашата религиозна идентичност, половата ни идентичност и фамилията. Не ми е позволено да се идентифицирам като италианка, християнка, жена, майка. Не! Трябва да бъда „гражданин Х”, „пол Х”, „родител 1”, „родител 2”. Трябва да съм число. Защото когато съм номер, когато нямам идентичност и загубя корените си, тогава ще бъда перфектният роб в ръцете на финансовите спекулатори. И перфектния консуматор.
И поради тази причина ние подбуждаме страх у тях. Затова това събитие (Конференцията на семейството) подбужда страх у тях. Защото ние не искаме да сме числа. Ние ще защитим стойността на това да си човек. Всеки отделен човек. Защото всеки от нас има уникален генетичен код, който е неповторим. И дали ви харесва или не, това е свещено. Ще го браним, ще браним Бог, страна и семейство – всички тези неща, които отвращават тези хора толкова много. Ще го направим, за да защитим свободата си.

Защото никога няма да бъдем роби и прости консуматори в ръцете на финансовите спекулатори. Това е нашата мисия и затова съм тук пред вас днес. Честъртън написа преди повече от век: „Огньове ще се палят един ден, за да свидетелстват, че две плюс две прави четири. Мечове ще се вадят, за да се докаже, че листата през лятото са зелени”.

Това време настана. Ние, господа, сме готови! Благодаря ви.”

 

*Фашизъм - Еднопартийна система на управление, при която всяка класа има своето отделно място, функция и представителство в управлението, но индивидът е подчинен на държавата и контролът е подържан с военни средства, тайна полиция, строга цензура и правителствен надзор върху индустрията и финансите.

-Funk & Wagnall’s Standart Dictionary, New York, 1968 г. p.482

*Фашизъм - Най-реакционно политическо течение в капиталистическия свят, което се стреми чрез свирепа терористическа диктатура да запази капиталистическия строй, да изкорени демокрацията вътре в страната и с кървава война да завземе други страни и да пороби други народи в интереса на финансовия капитализъм. Общата основа на фашизма е империализмът.

-Български тълковен речник, София, 1973 г., стр.1058-9

**Бенито Мусолини е премиера на Италия в периода 1922-1925 г. От 1925 до смъртта си през 1943 г. е диктатор, обявил първата фашистка диктатура в Европа.


В категории: Политика


Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
20
Коментара по темата
20.
БКП люспите
28.09.2022 13:30:39
0
2
Вятърът навън бе силен и навяваше сняг на парцали. Болното и бедно маугли Гуньо и простата му вкисната тетка Стрина чак сега разбраха .че отново са гласували за Комунисти и Възраждащият се дебил с Променливият педе-разин Фасиль им взеха и последният грош. Сега и в магазина не можеше да идат щото хляба вече бе 5000 лв.
19.
AzoV
28.09.2022 13:26:53
0
1
Болни леви псета в цяла Европа идва оная с косата за вас
18.
Не
28.09.2022 10:53:37
2
4
Популистка партия -мехлем за простодушието..
17.
до 15
28.09.2022 07:52:13
3
10
точно ....!!!!!
16.
Пустиняк
28.09.2022 07:17:06
8
3
Такова секс парти ще си спретне тая с тия млади момчетата край нея . Волен ще е доволен:)) и такива трябва да има все пак е Италия лидери и трябват на Европа :()
15.
!
28.09.2022 06:42:24
4
15
Левити са мръсни джендъри! Браво истината ще победи ето такива лидери трябват на Европа!
14.
ВеРНО
28.09.2022 05:41:56
3
9
Сме номер 1 по ,,разбирачи,, ,,специалисти,, и ,,професори,, по всичкология на глава от населението в света.....Ганьо ,,разбира,, и е ,,спец,, по всякакви ремонти и услуги ,,разбира,, от автомобили,политика,военно дело и всичко за което там се сетите,за живота въобще.....
Ама виж,да оправи собственото си жалко съществуване....е това вече....НЕ ГО МОЖЕ.....което е много...много трагично и тъжно.....

до 9 бай ганьо
Абсолютно си прав....!!!!
13.
Hollow Point
28.09.2022 04:50:56
7
7
До 5-я nУтио.Аве шматка не само са против семейството,но либерастията е на път да докара нова психопатия на дневен ред.В САЩ голяма част от младежите се обличат с костюми и се определят като животни и съответно се държат като такива.Има изгонени учители за това,че някакво изкукало лаело или мяйкало и било засегнато,че учителката не ми отговорила по същия начин.Нещата са стигнали до там,че в някои училища ще им слагат кучешки и котешки тоалетни.Западът отдавна не е това,което беше,но вместо да се акцентира на тези психоотклонения ви занимават с глупости и в един момент ще се окаже,че тези неща са намерили почва и в България под благосклонния поглед и толерастията на такива като ПП,ДБ,Герб,Евроатлантици и т.н. извратеняци
12.
Либерасти социопати,комунисти
28.09.2022 01:32:52
1
17
Нас ни управляваха през последната година хора, които смятаха, че правилната политика е огромен дефицит, огромен дълг и изобщо не ги интересуваше влизането в еврозоната.
11.
_nib_
28.09.2022 00:21:03
4
27
Мръсните либерасти превзеха света...Искат заличаване на всяка от родова идентичност...Много правилна и вярна реч на булката....
Кое не е вярно?Кое е фашисткото?
10.
XX
27.09.2022 22:57:21
5
30
До 7

"Нима либералите отричат семейството и християнското семейство?" - да, отричат. И това е факт.
9.
Бай Ганьо дървения философ
27.09.2022 22:20:12
26
16
Гьоновете от долните коментари първо "оправиха" нашата политика, после политиката на Русия и Украйна, а сега гледам са започнали с тази и на Италия. Бахти качамаците, пфф Ганьоо, Ганьоо..
8.
Холивуд
27.09.2022 22:19:04
11
16
Не разбирам, политиката на госпожата като идентичност и убеждения, крайно дясна ли е или крайно лява.
Независимо че Италия е от основаването на ЕС, тя е жертва на Англия, Германия и Франция.Дълговете на тази страна е 120 процента по голям от БВП.
Те реално всички тези държави са жертви и фалирали, щом дълговете им са по големи от БВП за дадената страна.От тази гледна точка България е процентно с много по малък дълг за в момента.В бъдеще не се знае.Но това в никакъв случай не трябва да се приема като оправдание на управляващите ни.
Всички тези държави плюс Испания, Португалия, Нидерландия и Дания са притежавали до преди няколко години колонии които са експлоатирали и ограбвали
поголовно.Всичко което е направено като дворци и сгради на които всички се възхищават и си плащат за да ги разгледат, когато отидат на платена екскурзия в тези държави са направени с ограбено злато, експлоатиран безплатен труд и милиони жертви от тази поголовна експлоатация на всички техни колонии.
Нещо в последните години ми се преплитат убежденията и идеологиите на десните и левите партии, затова питам, ако ме разбирате изобщо, защото със своите действия ми се струва,че всички клонят към левите идеи.
Жалко тъкмо в България се бяхме приготвили да ядем банани целогодишно, а сега драпаме за истински млечни продукти.Детско пюре от 100 процента истински продукти за 0,18 стотинки, а вие идиоти недоволствахте.
Наистина не ги разбирам тези наште пишман демократи.Още не мога да разбера как ви курдисаха и ви маносаха мозъците.
7.
Петър
27.09.2022 22:11:46
43
8
Само като и видиш селската физиономия.

Нима либералите отричат семейството и християнското семейство? Кое общество не е консуматорско?

Тази простакеса (като и видиш физиономията и ти става ясно че е така) спекулира с гореизброените понятия и всява страх в хората. Глупаците естествено и вярват.
6.
5
27.09.2022 22:02:45
30
7
Ти жив ли си ве канален плъх?
5.
ПП+ДБ+БСП са ОПГ на пИдалите
27.09.2022 21:44:47
28
51
Днес в Италия, другата неделя в България :)))))
Кирчовци,Кокорчовци,Спецовци и подобни, които неправилно се клецат, заедно с БСП вместо към Канада, отиват в канализацията!
Да си върнем нормалността и християнските ценности!
Педалите вън от управлението на Православна България!
България е преживявала войни, ще преживее и Киро и Асен
Фискалният резерв го няма, външният ни дълг и инфлацията скочиха!
Кирил Петков сключва фиктивен договор за 1 млн. лв. с консултанти. Засечени 5 офшорки, свързани с „Продължаваме промяната”, през които минавали комисионни. Прокуратурата разследва Кирил и Асен за 100 млн. лв., "ощипани" от бюджета!
4.
Лора
27.09.2022 21:24:54
14
3
Айде и тия отварят работа на Путин,ще се побърка
3.
Лудница
27.09.2022 21:14:00
35
26
Това са популистки партии тип еднодневки както беше и лигата на Салвини. Сега гледам са коалиция, той проруски настроен и финансиран от Кремъл, а девойката за санкции срещу Русия и на страната на Украйна. Като включим и авера на Путин, дъртата хиена Берлускони и си е...о м...а.
2.
ЕС
27.09.2022 21:09:25
31
32
Който не е зелен и не е съгласен с Германия е фашист. Да живее ЕССР. Не може да мислите за собствената си държава щом генекологията е зле
1.
ХХ
27.09.2022 21:04:44
45
43
Затова след седмица България ТРЯБВА да поеме път за излизане от ЕС!.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов
Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори